De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Atlanta

Hoteller i Atlanta i GA

Finn tilbud på 332 hoteller i Atlanta i GA

Atlanta, GA, USA
23. apr. — 24. apr.2
to. 18.4.
ma. 22.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Atlanta

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Atlanta
Pris
kr686
kr3594
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære bydeler i Atlanta

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Atlanta, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Hvor mye koster et hotell i Atlanta per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Atlanta med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 932 kr

Gjennomsnittlig 1 146 kr

Dyrest 1 165 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Atlanta

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Atlanta

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Atlanta

Disse hotellene i Atlanta har de beste prisene basert på vurderingene deres

momondos favoritthoteller i Atlanta

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Atlanta

Nyttig informasjon om hoteller i Atlanta

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Atlanta

Laveste hotellpris

686 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Nobu Hotel Atlanta

Hoteller i nærheten av flyplassen

5532

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Atlanta funnet siste 7 dager er 686 kr/natten. Denne prisen fås hos Ramada Plaza by Wyndham Atlanta Airport, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Nobu Hotel Atlanta, det mest populære 5-stjerners hotellet i Atlanta(8,5/10 rating - basert på 239 anmeldelser).
Det er er 5 532 hoteller i Atlanta i nærheten av Atlanta Hartsfield Jackson. Renaissance Concourse Atlanta Airport Hotel med kortest avstand på 1,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Atlanta. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Atlanta siste uken er 3 697 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Atlanta

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Atlanta
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
43 %forventet prisnedgang
23 %forventet prisøkning

Pris

1 156 kr–2 651 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
1 727 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 239 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Atlanta på er: 1-2 stjerne, 42 dag før. 3 stjerne, 53 dag før. 4-5 stjerne, 42 dag før.

1-2 stjerne

670 kr–2 985 kr

3 stjerne

659 kr–2 952 kr

4-5 stjerne

1 196 kr–7 826 kr


Informasjon om opphold i Atlanta

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Atlanta

Hvor mange dager tilbringer folk i Atlanta?

De som besøker Atlanta bestiller i gjennomsnitt overnatting for 2 netter.

Hvor mye koster et hotell i Atlanta?

Prisen på et hotell i Atlanta avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 686 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Atlanta?

Prisene på hotellrom i Atlanta kan være hele 44 % lavere i mars. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Atlanta?

tirsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Atlanta. Den høyeste prisen bruker å være på søndag.

Hvor mye koster et luksushotell i Atlanta?

Luksushoteller i Atlanta ligger på ca. 3 937 kr per natt for hver person. Hvis du velger å bestille et luksushotell, kan prisen øke med ytterligere 55% % av prisen for et vanlig hotell i Atlanta, som ligger på 1 686 kr per natt for hver person.

Hvor i Atlanta bør jeg bo?

De fleste bestiller hotell i Downtown, Midtown, Atlantic Station og Old Fourth Ward når de skal reise til Atlanta.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Atlanta?

Med gode temperaturer på ca. 17 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Atlanta vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Atlanta.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Atlanta fra hoteller?

Det er 4 778 tilbydere fra Atlanta hoteller fra og med april 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Atlanta fra hoteller sist?

Pris for Atlanta fra hoteller oppdateres daglig.

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Georgia Aquarium?

Nedenfor ser du de 11 hotellene som anbefales av brukerne i området Atlanta som ligger nærmest Georgia Aquarium. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Georgia Aquarium ligger på 1 810 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hosteller i nærheten av Georgia Aquarium er vanligvis 57 % dyrere enn gjennomsnittet i Atlanta som ligger på 772 kr.

Hva koster hoteller i nærheten av State Farm Arena?

De som ser etter et hotell i nærheten av State Farm Arena kan forvente å måtte betale 1 810 kr/natt. Nedenfor ser du de 11 beste hotellalternativene i området. Hosteller i nærheten av State Farm Arena er vanligvis 57 % dyrere enn gjennomsnittet i Atlanta som ligger på 772 kr.

Hva koster hoteller i nærheten av Georgia World Congress Center?

De som ser etter et hotell i nærheten av Georgia World Congress Center kan forvente å måtte betale 1 810 kr/natt. Nedenfor ser du de 11 beste hotellalternativene i området. Hosteller i nærheten av Georgia World Congress Center er vanligvis 57 % dyrere enn gjennomsnittet i Atlanta som ligger på 772 kr.


Hvor bør du bo i Atlanta

De beste stedene å bo i Atlanta

Atlanta er et stort kulturelt, økonomisk og sportslig knutepunkt, og er en kosmopolitisk og fartsfylt by. Den er kjent for sin rike historie, sine sofistikerte spisesteder og shopping i verdensklasse. Den allsidige byen har noe for alle og tiltrekker reisende fra hele verden, inkludert de som elsker kultur og historie, kunstkjennere, matelskere, musikkelskere og de som trives best utendørs. Atlantas bydeler er distinkte og levende. Tenk på den typen erfaring du leter etter før du velger området du vil bo i under oppholdet ditt.

Downtown Atlanta – kosmopolitisk

Downtown Atlanta er et typisk kommersielt knutepunkt i en stor by, og huser også flere populære turistattraksjoner og massevis av shopping, restauranter og underholdning. Det er et område det er lett å spasere rundt i, og du kan snuble over noen mindre populære og uoppdagede perler på uventede gatehjørner over hele sentrum. I hjertet av sentrum kan du sjekke ut den utmerkede sentrale beliggenheten og boutique-inspirerte rom og suiter på Glenn Hotel, Autograph Collection. Nyt spektakulær utsikt over byens skyline fra de elegante, fargerike rommene på W Atlanta – Downtown Hotel. Dette trendy hotellet ligger i et moderne høyhus som tårner over flere populære landemerker i nærheten.

Buckhead – luksuriøs

Buckhead er et shoppingfristed på dagtid og inviterer til fest på kveldstid og er en velstående del av byen. Bo i dette området for å nyte high-end shopping, et stort utvalg puber og fine restauranter, samt et bredt utvalg av luksus- og boutique-hoteller. Unn deg romslige, luksuriøse suiter utsmykket med skreddersydde møbler og unike kunstverk på St. Hilton Atlanta Hotel. Dette hotellet er en kronjuvel i Buckhead, og ligger kun 4 minutters gange fra Atlanta History Center. Du kan også ta en titt på de moderne, asiatiske designrommene og suitene på Mandarin Oriental, Atlanta. Dette fancy hotellet ligger i et 42-etasjers tårn, og tilbyr vidstrakt utsikt over byen samt direkte tilgang til luksuriøse shoppingmuligheter som Phipps Plaza og Lenox Square.

Midtown – kunstnerisk

Midtown er hjem til flere kunst- og kultursteder, samt Piedmont Park, og er en kunstnerisk, vakker del av byen. Dette er et travelt område med trendy butikker og elegante utesteder. Når du besøker Atlanta, vil du elske å bo på The Loews Atlanta Hotel, som ligger i en storslått høyhus i nærheten av Piedmont Park. På den andre siden av gaten fra Fox Theatre kan du ta en titt på de pulserende rommene med elegante møbler og fargerike detaljer på det historiske Hotel Indigo Atlanta Midtown.

Westside – designdistriktet

Dette området er hjem til suverene design- og interiørdesignbutikker, derav kallenavnet designdestriktet. West Midtown er delt inn i 2 forskjellige områder, og er kjent for restauranter med stil, mens Atlantic Station er et kompakt utsalgssted, fullt av spennende shopping og underholdning. På Courtyard by Marriott Atlanta Midtown / Georgia Tech Hotel, garanteres du utmerket service og førsteklasses fasiliteter samt et hyggelig opphold. I Atlantic Station-lokalet kan du sjekke ut elegante 1- og 2 roms-suiter på Twelve Atlantic Station Hotel, som snart er en del av Marriott Autograph Collection gruppen av hoteller.

Billige hoteller i Atlanta

Atlanta tilbyr ulike typer innkvartering som imøtekommer et bredt spekter av budsjetter. Du kan velge mellom flere billige hoteller eller tradisjonelle familiedrevne B & B-alternativer på praktiske steder, nær de store turistattraksjonene. Urban Oasis Bed and Breakfast ligger bare noen skritt fra Piedmont Park, og tilbyr romslige rom med fargerike detaljer. I nærheten av livlige Little Five Points, kan du nyte en merkelig, vintage atmosfære på Highland Inn, et 1927-datert hotell som er vert for live band, dansefester og litterære arrangementer. En liten gåtur fra Midtown sine museer finner du Artmore Hotel som ligger i en historisk bygning fra 1924 med spanske detaljer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Atlanta gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Atlanta og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Atlanta?

Når alle alternativene for overnatting i Atlanta er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Atlanta på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 18.4.
ma. 22.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Atlanta

Finn billig overnatting i Atlantas populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.