Finn billige fly til Atlanta

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Atlanta

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Atlanta fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Atlanta

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Atlanta

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Atlanta (ATL)

Vanligvis er flyvninger til Atlanta fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Atlanta Hartsfield Jackson, som i gjennomsnitt koster 6 839 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ATLANTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar11 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Atlanta koster i gjennomsnitt kun 6 116 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ATLANTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli18 % dyrereDet koster ca. 8 037 kr for flyvninger til Atlanta fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ATLANTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli415 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Atlanta fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Atlanta?

Høysesongen i Georgia og Atlanta er, ikke overraskende, om sommeren i juli, etterfulgt av juni og mars. I disse månedene er både hotellpriser og flybilletter til Atlanta dyrere enn de andre månedene, og det kan være mye turister og fulle severdigheter og attraksjoner. Dersom du ser etter billig fly til Atlanta bør du derfor vurdere å dra hit om høsten eller vinteren, når det er færre turister og lavere priser i byen. Da må du imidlertid også være forberedt på et våtere og kaldere klima. Du kan også være heldig og finne gode tilbud i april og mai dersom du er tidlig ute med å bestille ferien din.

777 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Atlanta. Denne flyvningen er fra Boston, og er 80 % billigere enn de fleste flyvninger til Atlanta. Du kan finne den billigste prisen til Atlanta fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Atlanta fra Norge på, er februar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 6 116 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Atlanta med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 154 kr fra Norge.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Atlanta. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 6 839 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Atlanta. Hvis du planlegger å fly til Atlanta, bør du vurdere å bestille flyvninger til Atlanta De Kalb/Peachtree flyplass (16 km fra sentrum i Atlanta), Macon Middle Georgia Regional flyplass (129 km fra sentrum i Atlanta), Columbus Metropolitan Area flyplass (147 km fra sentrum i Atlanta), eller Chattanooga Lovell Field flyplass (161 km fra sentrum i Atlanta).

Med en gjennomsnittspris på 3 811 kr per person, er det Chattanooga Lovell Field flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Atlanta. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Atlanta?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Atlanta

Hvilke flyselskaper flyr til Atlanta?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Atlanta fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er KLM, British Airways, Iberia og Lufthansa. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Atlanta jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Lufthansa til Atlanta

Lufthansa har ca. 13 flyvninger til Atlanta i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Washington, D.C. Dulles Intl, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Lufthansa, kostet 4 832 kr (Oslo Gardermoen til Atlanta). Brukere har gitt de en score på Lufthansa 7,2/10 basert på 346 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Atlanta

Scandinavian Airlines flyr til Atlanta 10 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Atlanta fra New York Newark. Scandinavian Airlines (score: 7,0, 271 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Atlanta fra. Den beste billettprisen med Scandinavian Airlines som er funnet på momondo til Atlanta, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (5 885 kr tur/retur).


Flyplasser nære Atlanta

Under finner du alle flyplassene i Atlanta sammen med avstanden til sentrum

Når du skal reise til Atlanta er det sannsynligvis Atlanta/Hartsfield–Jackson Atlanta internasjonale lufthavn du ankommer. Herfra kan du komme deg inn til Atlanta sentrum med den røde eller gule linjen til MARTA-togene som går direkte fra flyplassen. Alternativt kan du bestille delt shuttletransport på forhånd, eller privat transport dersom du foretrekker det. Da vil en sjåfør møte deg i ankomsthallen og kjøre deg direkte til din destinasjon. Alternativt kan du ta en av taxiene som venter utenfor flyplassen, eller leie bil hvis du ønsker å kjøre selv. Det går også flere shuttlebusser til de ulike hotellene som ligger rundt flyplassen.


Slik kommer du deg rundt omkring i Atlanta

Det er enkelt å komme seg rundt i Atlanta, enten du velger å bruke kollektivtransport, ta taxi eller å leie egen bil. Du kan ta tog fra flyplassen og på kryss og tvers av de ulike nabolagene i byen, eller reise med det nyeste transportmiddelet Atlanta Streetcar, som kjører i et åttetall fra byens underholdningsdistrikt til Sweet Auburn-området. Alternativt er det også svært populært å komme seg rundt i byen med taxier, som er rimelige og enkle å få tak i. Dersom du ønsker å kjøre selv, er det som regel enkelt å både navigere rundt i byen og parkere. Selvsagt kan du også velge å utforske byen fra sykkelsetet til fots, og byen har mange grøntområder du kan dra nytte av.


Visumkrav for Atlanta

Du kan ikke reise til USA uten pass, og det må være maskinlesbart og gyldig under hele oppholdet i USA. Du trenger ikke visum for turist- eller jobbreiser til USA på maksimum tre måneder, men du må likevel søke om innreisetillatelse, også kalt for ESTA eller Visa Waiver, og dette må gjøres før du flyr til Atlanta.


Start planleggingen av reisen til Atlanta


De beste tingene å se og gjøre i Atlanta

Atlanta er både et finansielt og kulturelt knutepunkt som har mange severdigheter og mye å by på for folk i alle aldre. Her kan du besøke Georgia Aquarium for å se verdens største akvarium med mer enn 100,000 marine arter, og dra til Atlanta Botanical Garden for å utforske vakre blomsterenger og majestetiske trær. Videre kan du ta turen innom Center for Civil and Human Rights som utforsker historien rundt Jim Crow-lovene. Mens du er i Atlanta bør du også se Martin Luther King Jr. National Historic Site, som er fødestedet til verdenskjente baptistpresten, lederen og borgerrettighetsforkjemperen.

Det er ikke valgfritt å gi tips i USA, og det blir som regel sett på som svært uhøflig å ikke tipse. Både i taxier og restauranter er det vanlig å tipse 15-25 %, avhengig av hvor god service du har fått. 15 % gir du dersom du ikke er spesielt fornøyd, og 25 % hvis servicen er topp.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Atlanta. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Atlanta med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Atlanta.

Ja. momondo kan spore flypriser for Atlanta og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Atlanta

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Atlanta

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.