Leiebiler i Noord, Aruba

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Noord, Aruba? Start søket her

Noord, Aruba
3. feb. — 10. feb.
Samme leveringssted
Noord, Aruba
to. 3.2.
12:00
to. 10.2.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Noord

Alle større selskaper som leier ut biler i Noord, Aruba
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Value

10,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

4,4

Komfort

4,4

Gjennomsnittlig

4,0

Value

4,0
8 utleiesteder
7 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Noord, Aruba til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oranjestad Reina Beatrix flyplass

Leiebiler i Noord

 • Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Noord for å kontrollere spredningen av COVID-19?

  Mange leiebilselskaper i Noord har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder, som Enterprise og Avis. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Noord. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

 • Hva er fartsgrensen i Noord, Aruba?

  Reisende som leier en bil i Noord må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Noord er vanligvis 80 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 80 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

 • Hvilken bil er den mest populære å leie i Noord?

  Leiebiler av typen Hyundai Accent og Hyundai i10 i Noord er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Hyundai Accent i Noord kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 376 kr/dag, og kan koste så lite som 177 kr/dag. Leiepriser for Hyundai i10 kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 367 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 194 kr/dag.

 • Hvordan er været i Noord, Aruba i Januar?

  I Januar har Noord vanligvis en nedbørsmengde på 60 mm og en gjennomsnittstemperatur på 27 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Noord ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

 • Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

  Ettersom Noord vanligvis opplever høye temperaturer i Januar med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.


Leiebiler i andre byer i Aruba


Utforsk flere leiebiler i

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Castletown, Luqa og Monaco i

Start planleggingen av reisen til Noord