Hoteller i Kolding, Danmark

Finn tilbud på 10 hoteller i Kolding, Danmark

Kolding, Danmark
29. mar. — 30. mar.2
to. 30.3.
ma. 3.4.

De beste hotellene i Kolding

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Kolding
Pris
kr534
kr4038
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Kolding


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Kolding

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kolding
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
46 %forventet prisnedgang
36 %forventet prisøkning

Pris

673 kr–1 928 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 928 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
673 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Kolding på er: 3 stjerne, 52 dag før.

1-2 stjerne

650 kr–850 kr

3 stjerne

1 049 kr–1 238 kr

4-5 stjerne

1 458 kr–1 710 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Kolding

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Kolding

Laveste hotellpris

534 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Three-Bedroom Holiday Home in Kolding

Hoteller i nærheten av flyplassen

451
Den rimeligste prisen for et rom i Kolding funnet siste 7 dager er 534 kr/natten. Denne prisen fås hos Delightful Holiday Home In Bjert With Sea View.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Three-Bedroom Holiday Home in Kolding, det mest populære 5-stjerners hotellet i Kolding.
Det er er 451 hoteller i Kolding i nærheten av Billund. Zleep Hotel Billund med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Kolding reisetips

Avhengig av standard og overnattingstype kan det koste ca. 500-1500 NOK for en natt. Du kan få et hotell i Kolding som er behagelig og bekvemt for en ganske billig pris. Prisen øker som oftest om du vil ha et større rom som f.eks. et familierom, og det koster også mer for tjenester som tidlig innsjekk.

Sommeren er høysesong for å reise til Danmark. Da strømmer det til med mennesker som vil bade på strendene og nyte fornøyelsesparkene i solen. Vår og høst kan derimot også være en fin tid for å bestille hotell i Kolding. Folkemengdene er mindre og været kan fortsatt være ganske fint.


Hvor mye koster et hotell i Kolding per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Kolding med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 1 306 kr

Gjennomsnittlig 2 146 kr

Dyrest 3 168 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Kolding

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kolding

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kolding

Disse hotellene i Kolding har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Kolding

Kolding er et ypperlig sted for deg som skal reise på ferie med barn, friluftselskere som vil ha en aktiv ferie og for deg som vil oppleve litt kultur og historie på reisen. Kolding er også et fint sted for en romantisk langhelg, omgitt av vakker natur. Par anbefales et hotell i Kolding med luksus og sentral beliggenhet, gjerne i nærheten av sentrum og rådhusplassen med butikker og restauranter. Familier trives også godt på campingplasser og bed & breakfast utenfor byen.

Kolding kan lokke med praktiske og billige vandrerhjem ca. fem minutter fra sentrum, og du har allikevel gåavstand til busstasjonen. Ikke bare er de ideelle for backpackere, men de er også barnevennlige. Det finnes også overnatting i Kolding for dem som vil ha kjøkkenfasiliteter og mulighet til å lage egen frokost, deriblant leiligheter med balkong og ferieboliger. Dette er spesielt praktisk for dem som vil ha en aktiv sportsferie. På momondo kan du raskt søke etter personlige preferanser og behov, for eksempel konferansehotell og hotell hvor dyr er tillatt. Du kan også se hvilke hotell som har tilbud på rommene sine her hos oss.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Kolding

Kolding er definitivt et bra sted for flotte strender og aktivt båtliv. Byens to havner er begge i gåavstand fra sentrum, og her kan du leie kano for litt annerledes sightseeing av byen. Du kan også fiske eller leie dykkerutstyr for å utforske havbunnen. Kolding har mange flotte turstier og parker som både store og små kan utforske, enten til fots eller på sykkel. Du kan søke tilflukt i trampolineparken eller på et badeland, hvis regnet skulle hølje ned en dag.

Kolding har ni gågater som er fulle av butikker og restauranter, og derfor bør du sette kursen mot sentrum for å shoppe og spise. Du finner også Skamlingsbanken i Kolding, Sønderjyllands høyeste punkt med spektakulær utsikt. Det er verdt å nevne byens kulturliv og historie. På det gamle slottet Koldinghus kan du reise århundrer tilbake i tid og se hvordan de danske kongene levde før. Trapholt er derimot det rette stedet for å se visuell samtidskunst fra danske og internasjonale kunstnere.


Informasjon om opphold i Kolding

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Kolding

Prisen på et hotellrom i Kolding vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 665 kr per natt.

Hoteller i Kolding har laveste priser i juni. Prisen du må ut med kan være 46 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Kolding med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Kolding hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Kolding. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Kolding