Hotell Bristol: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 053 hoteller i Bristol, England

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Bristol

Det er mange flotte hoteller i Bristol, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Bristol

Thornbury Castle
Ashton Gate Stadium
St. Peters Church

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Thornbury Castle?

Hoteller i nærheten av Thornbury Castle er vanligvis 40 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Bristol som koster 774 kr.

Hoteller i nærheten av Thornbury Castle

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Ashton Gate Stadium?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Ashton Gate Stadium. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 704 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Ashton Gate Stadium er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Bristol som koster 774 kr.

Hoteller i nærheten av Ashton Gate Stadium

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av St. Peters Church?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av St. Peters Church, er 818 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom St. Peters Church er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av St. Peters Church er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Bristol som koster 774 kr.

Hoteller i nærheten av St. Peters Church

Når bør du bestille hotell i Bristol

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bristol
Lavsesong
Januar
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

23 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

44 %

forventet prisøkning

Pris
779 kr - 1 772 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

925 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

933 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bristol på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 42 dag før.
1-2 stjerne
502 kr - 696 kr
3 stjerne
767 kr - 802 kr
4-5 stjerne
1 066 kr - 1 136 kr

Reisetips til Bristol

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Bristol

Hva koster en natt på hotell i Bristol?

Du finner utmerkede alternativer for overnatting i Bristol i alle prisklasser, fra ca. 500 NOK til 5000 NOK. Prisen er som regel høyere i sentrum, og den kan variere om du vil ha tidlig innsjekk, frokost inkludert i prisen og lignende. Du kan filtrere søket etter ønskede kriterier når du bruker momondo til å finne hotell i Bristol. Enten du vil ha et konferansehotell med luksus eller et rimeligere rom som tillater dyr, er sjansene store for at du finner det hos oss.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Bristol?

Bristol er en spennende by – uansett årstid. Det kan være ganske kaldt på vinterstid, men hotell i Bristol pleier imidlertid å være rimeligere utenom høysesongen. Da kan du få en natt på hotell for noen få hundrelapper. Mange reisende strømmer til byen i tidsperioden juni–september. Det er da det er størst sjanse for å kunne sole seg på en balkong mens du nyter en spektakulær utsikt. August er tiden for den berømte Bristol Balloon Festival, og synet av hundrevis luftballonger som stiger til værs er noe som er verdt å få med seg.

Kan man reise til Bristol på budsjett?

Det er fullt mulig å finne et billig hotell i Bristol til grei standard, særlig om du bestiller rom som er på tilbud. Du finner mange rimelige spisesteder i sentrum, og det koster ingenting å nyte mange av de flotte attraksjonene som er å finne i f.eks. gamlebyen og havnen.

De beste transportmidlene i Bristol

Bristol er en velkjent sykkelby med mange utleiesteder og sykkelstier. Du kommer deg fort rundt ved hjelp av offentlig transport, enten du foretrekker buss, tog eller båt. Det er i tillegg ganske billig med taxi. Bristol lufthavn ligger ca. 13 km. fra sentrum, og du kommer deg kjapt til og fra byen med både buss og taxi.

Må man ha med adapter til Bristol?

Ja, du må ha med deg en strømadapter når du reiser til Storbritannia.

Hvor mye bør man gi i tips i Bristol?

Tommelfingerregelen sier at du bør tipse 10–12 % på restauranter og utesteder. Noen ganger er imidlertid tips inkludert i regningen.

Er det trygt å reise til Bristol?

Bristol anses som en trygg by å reise til, selv om enkelte områder er mer utsatt for kriminalitet enn andre. Det advares mot å oppholde seg i områdene St. Paul og Clifton på nattestid.


Hvor mye koster et hotell i Bristol per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bristol med høy kvalitet til lave priser

Hvor bør du bo i Bristol?

Bristol er en sjarmerende by sørvest i England, omringet av grønne bakketopper og langstrakte elver. En historie som strekker seg flere århundrer tilbake setter sitt preg på den grønne byen. Lokale kunstnere og en entusiastisk lokalbefolkning har skapt en egen identitet for det umiskjennelige stedet som til og med har egen valuta. Har du lyst å oppleve vakre Bristol som er kjent for sine broer, ballonger og båter? Da bør du lese videre for å få gode tips til når du skal booke hotell i Bristol.

Sentrum og gamlebyen er stedet for de som ønsker å bo i hjertet av byen. Spennende shopping, rik kultur, lang historie og velsmakende mat gjør at du har mye å utforske og oppleve. Det finnes mange hoteller i området, enten du er på jakt etter en romantisk helg med kjæresten eller et rimelig familierom når du skal på helgetur med barn. Ønsker du å krydre storbyhelgen med friluftsliv, kan du vurdere å bo i Somerset for perfekt balanse mellom urbant byliv og natur.


Om Bristol

Bristol er en innholdsrik by med noe for alle og enhver, enten du vil ta på deg turskoene og sette kursen mot bakketoppene eller begi deg utpå det yrende nattelivet ved havnen. Harbourside har mye mer å friste med enn bare båter, ettersom dette er et livlig område som er kjent for sine mange restauranter og utesteder. Det finnes også mye moro for familier i byen. Man kan for f.eks. kikke på haier i Bristol Aquarium eller klatre opp i riggen på et storskip på Brunels SS Great Britain.

Bristol har også mye å tilby shopping- og kulturentusiaster. Det finnes så mange som 500 butikker bare i Bristol Shopping Quarter, mens en rusletur i gamlebyen tar deg mange århundrer tilbake i tid. Du bør også besøke den ikoniske broen Clifton Suspension Bridge. Du finner mange spennende ekskursjoner du kan begi deg ut på, dersom du er higer etter opplevelser. Hva med et elvecruise eller grottevandring i Wookey Hole Caves? Bristol er en by med mange muligheter for de unge og de som er ung til sinns. (Pris sjekket 03.03.2019).


Reiseinformasjon for Bristol

Hvor mange dager tilbringer folk i Bristol?

Folk som besøker Bristol tilbringer typisk 3 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Bristol?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 876 kr per natt ved bestilling av hotell i Bristol. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Bristol?

Januar er den billigste måneden å bestille hotell i Bristol. Prisene kan være hele 203 kr % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Bristol?

Prisene på hotellrom i Bristol vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på fredag.

Hvor mye koster et hostell i Bristol?

I gjennomsnitt vil et hotell i Bristol ha en prislapp på omkring 637 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 239 kr billigere enn et typisk hotell i Bristol.

Hvilke severdigheter er populære i august basert på været i Bristol?

Med gode temperaturer på ca. 18 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Bristol vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Bristol.