Hoteller i Bristol, Storbritannia

Finn tilbud på 177 hoteller i Bristol, Storbritannia

Bristol, England, Storbritannia
21. mar. — 22. mar.2
on. 22.3.
sø. 26.3.

De beste hotellene i Bristol

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bristol
Pris
kr277
kr1326
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Bristol


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bristol

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bristol
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
61 %forventet prisnedgang
50 %forventet prisøkning

Pris

671 kr–3 382 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
8 433 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
516 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Bristol

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bristol

Laveste hotellpris

278 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Rising Sun

Hoteller i nærheten av flyplassen

4052
Den rimeligste prisen for et rom i Bristol funnet siste 7 dager er 278 kr/natten. Denne prisen fås hos Rock n Bowl Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Rising Sun, det mest populære 5-stjerners hotellet i Bristol(8,2/10 rating - basert på 566 anmeldelser).
Det er er 4 052 hoteller i Bristol i nærheten av Birmingham. Modern 2 Bed House - Hs2, Nec & Birmingham Airport med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.

Bristol reisetips

Du finner utmerkede alternativer for overnatting i Bristol i alle prisklasser, fra ca. 500 NOK til 5000 NOK. Prisen er som regel høyere i sentrum, og den kan variere om du vil ha tidlig innsjekk, frokost inkludert i prisen og lignende. Du kan filtrere søket etter ønskede kriterier når du bruker momondo til å finne hotell i Bristol. Enten du vil ha et konferansehotell med luksus eller et rimeligere rom som tillater dyr, er sjansene store for at du finner det hos oss.

Bristol er en spennende by – uansett årstid. Det kan være ganske kaldt på vinterstid, men hotell i Bristol pleier imidlertid å være rimeligere utenom høysesongen. Da kan du få en natt på hotell for noen få hundrelapper. Mange reisende strømmer til byen i tidsperioden juni–september. Det er da det er størst sjanse for å kunne sole seg på en balkong mens du nyter en spektakulær utsikt. August er tiden for den berømte Bristol Balloon Festival, og synet av hundrevis luftballonger som stiger til værs er noe som er verdt å få med seg.

Det er fullt mulig å finne et billig hotell i Bristol til grei standard, særlig om du bestiller rom som er på tilbud. Du finner mange rimelige spisesteder i sentrum, og det koster ingenting å nyte mange av de flotte attraksjonene som er å finne i f.eks. gamlebyen og havnen.

Ja, du må ha med deg en strømadapter når du reiser til Storbritannia.

Tommelfingerregelen sier at du bør tipse 10–12 % på restauranter og utesteder. Noen ganger er imidlertid tips inkludert i regningen.

Bristol anses som en trygg by å reise til, selv om enkelte områder er mer utsatt for kriminalitet enn andre. Det advares mot å oppholde seg i områdene St. Paul og Clifton på nattestid.


Hvor mye koster et hotell i Bristol per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bristol med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Bristol

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bristol

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bristol

Disse hotellene i Bristol har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Bristol

Bristol er en sjarmerende by sørvest i England, omringet av grønne bakketopper og langstrakte elver. En historie som strekker seg flere århundrer tilbake setter sitt preg på den grønne byen. Lokale kunstnere og en entusiastisk lokalbefolkning har skapt en egen identitet for det umiskjennelige stedet som til og med har egen valuta. Har du lyst å oppleve vakre Bristol som er kjent for sine broer, ballonger og båter? Da bør du lese videre for å få gode tips til når du skal booke hotell i Bristol.

Sentrum og gamlebyen er stedet for de som ønsker å bo i hjertet av byen. Spennende shopping, rik kultur, lang historie og velsmakende mat gjør at du har mye å utforske og oppleve. Det finnes mange hoteller i området, enten du er på jakt etter en romantisk helg med kjæresten eller et rimelig familierom når du skal på helgetur med barn. Ønsker du å krydre storbyhelgen med friluftsliv, kan du vurdere å bo i Somerset for perfekt balanse mellom urbant byliv og natur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bristol

Bristol er en innholdsrik by med noe for alle og enhver, enten du vil ta på deg turskoene og sette kursen mot bakketoppene eller begi deg utpå det yrende nattelivet ved havnen. Harbourside har mye mer å friste med enn bare båter, ettersom dette er et livlig område som er kjent for sine mange restauranter og utesteder. Det finnes også mye moro for familier i byen. Man kan for f.eks. kikke på haier i Bristol Aquarium eller klatre opp i riggen på et storskip på Brunels SS Great Britain.

Bristol har også mye å tilby shopping- og kulturentusiaster. Det finnes så mange som 500 butikker bare i Bristol Shopping Quarter, mens en rusletur i gamlebyen tar deg mange århundrer tilbake i tid. Du bør også besøke den ikoniske broen Clifton Suspension Bridge. Du finner mange spennende ekskursjoner du kan begi deg ut på, dersom du er higer etter opplevelser. Hva med et elvecruise eller grottevandring i Wookey Hole Caves? Bristol er en by med mange muligheter for de unge og de som er ung til sinns.


Informasjon om opphold i Bristol

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bristol

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 446 kr per natt ved bestilling av hotell i Bristol. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

November er den billigste måneden å bestille hotell i Bristol. Prisene kan være hele 61 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Prisene på hotellrom i Bristol vil være på sitt laveste på onsdag, og på sitt høyeste på fredag.

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Bristol 1 947 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 8% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Bristol (1 446 kr per person, per natt).

En gjennomsnittstemperatur på 8 °C og forventet nedbørsmengde på 58 mm gjør mars til en flott måned å utforske området omkring Bristol.


momondos favoritthoteller i Bristol

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Bristol

Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Bristol og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Bristol med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Bristol