Hoteller i Frankfurt am Main

Hoteller i Frankfurt am Main, Tyskland

Finn tilbud på 360 hoteller i Frankfurt am Main, Tyskland

Frankfurt am Main, Tyskland
5. mar. — 6. mar.2
to. 29.2.
ma. 4.3.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Frankfurt am Main

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Frankfurt am Main
Pris
kr189
kr2286
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Frankfurt am Main

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Frankfurt am Main

Pris

660 kr–2 442 kr

BILLIGSTE BYDEL I FRANKFURT AM MAINOstend38 % billigereHoteller i Ostend er de billigste i Frankfurt am Main med en gjennomsnittspris på kun 660 kr per natt
DYRESTE BYDEL I FRANKFURT AM MAINFlughafen57 % dyrereFlughafen har de dyreste hotellene i Frankfurt am Main med rom med en gjennomsnittspris på 2 442 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I FRANKFURT AM MAINBahnhofsviertel45 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Bahnhofsviertel enn noen andre land i Frankfurt am Main

Ting å gjøre i Frankfurt am Main


Hoteller i populære bydeler i Frankfurt am Main

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Frankfurt am Main, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Frankfurt am Main

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Frankfurt am Main
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
55 %forventet prisnedgang
52 %forventet prisøkning

Pris

571 kr–2 633 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
965 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 101 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Frankfurt am Main på er: 1-2 stjerne, 87 dag før. 3 stjerne, 23 dag før. 4-5 stjerne, 6 dag før.

1-2 stjerne

232 kr–1 706 kr

3 stjerne

537 kr–1 390 kr

4-5 stjerne

505 kr–4 476 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Frankfurt am Main

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Frankfurt am Main

Laveste hotellpris

337 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Westin Grand Frankfurt

Hoteller i nærheten av flyplassen

1995

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Frankfurt am Main funnet siste 7 dager er 337 kr/natten. Denne prisen fås hos Meininger Hotel Frankfurt Main / Airport, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Westin Grand Frankfurt, det mest populære 5-stjerners hotellet i Frankfurt am Main(8,6/10 rating - basert på 1 289 anmeldelser).
Det er er 1 995 hoteller i Frankfurt am Main i nærheten av Frankfurt am Main. My Cloud Transit Hotel med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Frankfurt am Main. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Frankfurt am Main siste uken er 2 640 kr.

Frankfurt am Main reisetips

Hvordan bor man billig i Frankfurt?

Hvis du vil finne et billig hotell i Frankfurt kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere er hostell. Dette finner du fra omtrent EUR 20 (ca 200 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 34 (ca 330 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra ca EUR 41 (ca 400 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Frankfurt?

Bor du på hotell i Frankfurt, er det enkelt å komme seg rundt til fots. Det er et kompakt sentrum, så det er gåavstand til både shopping og severdigheter. Dersom du vil ta kollektiv transport kan du ta U-Bahn, som er svært effektiv. Det er syv ulike linjer og du kjøper billett på stasjonen før du går på banen. Du kan også ta buss og da kjøper du billett i kontanter hos sjåføren. En billett koster fra ca EUR 2,75 (ca 26 NOK) for voksne og ca EUR 1,55 (ca 15 NOK) for barn inntil 14 år.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Frankfurt?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Frankfurt, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Frankfurt?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Frankfurt på nett. Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd.

Hvor trygt er det i Frankfurt?

Frankfurt er en trygg by å besøke. Du bør uansett passe godt på verdisakene dine når du er på folksomme områder, slik som på U-Bahn-stasjoner eller populære severdigheter i byen.

Behøver man en adapter i Frankfurt?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Frankfurt.

Hvor mye bør man gi i tips i Frankfurt?

Tips er som regel allerede inkludert i regningen og ligger på omtrent 15%. Du trenger derfor ikke legge til ekstra tips når du har vært på restaurant.


Hvor mye koster et hotell i Frankfurt am Main per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Frankfurt am Main med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 298 kr

Gjennomsnittlig 850 kr

Dyrest 2 327 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Frankfurt am Main

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Frankfurt am Main
Finn hosteller i Frankfurt am Main

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Frankfurt am Main

Disse hotellene i Frankfurt am Main har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Frankfurt am Main

Frankfurt, eller Frankfurt am Main som er det offisielle navnet, er en tysk storby som ligger i Hessen. Dette er en av de største byene i landet, og den ligger ved elven Main. Dette er virkelig en metropol når det gjelder arkitektur, her finner du mange skyskrapere og i tillegg er byen hjem til flere store selskaper og banker. Her er det ikke bare næringsliv, men også kulturopplevelser, restauranter og god shopping som venter deg.

For deg som reiser på tur til Frankfurt med familien for å se fotballkamp, er det perfekt å legge oppholdet slik at du enkelt kan komme deg til Commerzbank-Arena. Her kan du for eksempel se Eintracht Frankfurt spille mot andre tyske lag i Bundesligaen. Er familien her om sommeren, er det mange parker hvor dere kan ta en pause. Bor du på hotell i Frankfurt i nærheten av Merianplatz, har du gåavstand til Bethmannpark der det er vakre kinesiske parker som hele familien kan utforske.

Å bo i sentrum av Frankfurt er også perfekt for par som er på tur i Frankfurt og vil oppleve byens severdigheter. Bo for eksempel på hotell nære Zeil, som er hovedgaten med mange gode shoppingmuligheter og spennende arkitektur. Her er det også mange skyskrapere som gir dere en skikkelig storbyfølelse. Da bor dere også i gåavstand til Altstadt, som er gamlebyen. Her er det et torg som heter Römberg, dette er fra 1100-tallet. Her ligger en rekke severdigheter, slik som Frankfurter Dom og Paulskirche.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Frankfurt am Main

Frankfurt oppleves som en skikkelig metropol med sine mange skyskrapere og folksomme sentrum. Ikke bare er dette en by hvor det er et imponerende og aktivt næringsliv bestående av mange internasjonale selskaper og forretningsreisende, det er også en by med historie, kulturopplevelser og shopping. Besøk hovedgaten Zeil for shopping, her kan du virkelig finne spennende butikker i alle former og fasonger. Ønsker du historiske inntrykk kan du dra til gamlebyen der du finner gamle bygninger og plasser bygget for flere hundre år siden. Elven Main som renner ved byen gir Frankfurt et mer åpent og behagelig inntrykk. Dessuten er museene vakkert plassert langs med elven. Dette gjør det også til en ekstra bra opplevelse å dra på museum, siden du kan ta en gåtur langs elven samtidig. Her ligger blant annet filmmuseet, Det jødiske museet og historiemuseet.

Frankfurt har mange grønne lunger, noe som passer perfekt hvis du er her om sommeren og gjerne vil sette deg ned og nyte solen i fred og ro. Dra til Adolph von Holzhausen Park eller Bethmannpark. I Adolph von Holzhausen park ligger det et lite slott og i Bethmannpark er det kinesiske hager.

Besøk den tyske metropolen Frankfurt, der du kan dra på museer langs Main-elven, gå tur i parken og oppleve byens spennende historie.


Informasjon om opphold i Frankfurt am Main

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Frankfurt am Main

Hvor mange dager tilbringer folk i Frankfurt am Main?

De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker Frankfurt am Main.

Hvor mye koster et hotell i Frankfurt am Main?

Et hotellrom i Frankfurt am Main vil normalt koste deg 1 663 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Frankfurt am Main?

Hotell i Frankfurt am Main er billigst i august. Romprisen kan være hele 56 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Frankfurt am Main?

Prisen på hotellrom i Frankfurt am Main vil variere fra dag til dag, men generelt er mandag den gunstigste dagen, og fredag minst gunstige.

Hvor mye koster et luksushotell i Frankfurt am Main?

Luksushoteller i Frankfurt am Main ligger på ca. 2 127 kr per natt for hver person. Hvis du velger å bestille et luksushotell, kan prisen øke med ytterligere 40% % av prisen for et vanlig hotell i Frankfurt am Main, som ligger på 1 663 kr per natt for hver person.

Hvor i Frankfurt am Main bør jeg bo?

Flughafen, Sachsenhausen-Nord, Altstadt og Nordend-West i Frankfurt am Main er bydeler som er populære å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Frankfurt am Main?

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og forventet nedbørsmengde på 50 mm gjør mars til en flott måned å utforske området omkring Frankfurt am Main.

Har Frankfurt am Main ferieboliger?

Det er 441 ferieboliger i Frankfurt am Main, hvor Brera Serviced Apartments Frankfurt West er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Frankfurt am Main.

Har Frankfurt am Main vandrehjem?

Frankfurt am Main har 10 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Hotel Kremer er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Frankfurt am Main.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Frankfurt am Main fra hoteller?

Det er 569 tilbydere fra Frankfurt am Main hoteller fra og med februar 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Frankfurt am Main fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Frankfurt am Main ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Frankfurt am Main

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Frankfurt am Main

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Frankfurt am Main gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Frankfurt am Main som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Frankfurt am Main?

momondo finner et flott sted å bo i Frankfurt am Main ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Frankfurt am Main på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Frankfurt am Main

Finn billig overnatting i Frankfurt am Mains populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Frankfurt am Main
to. 29.2.
ma. 4.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post