Hoteller i Sydney, Australia

Finn tilbud på 498 hoteller i Sydney, Australia

Sydney, NSW, Australia
29. nov. — 30. nov.2
on. 30.11.
sø. 4.12.

De beste hotellene i Sydney

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Sydney
Pris
kr739
kr2693
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Sydney

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Sydney

Pris

1 063 kr–5 271 kr

BILLIGSTE BYDEL I SYDNEYAlexandria49 % billigereHoteller i Alexandria er de billigste i Sydney med en gjennomsnittspris på kun 1 063 kr per natt
DYRESTE BYDEL I SYDNEYBarangaroo60 % dyrereBarangaroo har de dyreste hotellene i Sydney med rom med en gjennomsnittspris på 5 271 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I SYDNEYSydney CBD82 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Sydney CBD enn noen andre land i Sydney

Ting å gjøre i Sydney


Hoteller i populære bydeler i Sydney

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Sydney, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Sydney

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sydney
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
90 %forventet prisnedgang
66 %forventet prisøkning

Pris

163 kr–4 575 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
4 214 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
817 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Sydney

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Sydney

Laveste hotellpris

325 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Swissotel Sydney

Hoteller i nærheten av flyplassen

5362

Gjennomsnitt antall netter på opphold

54 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Sydney funnet siste 7 dager er 325 kr/natten. Denne prisen fås hos Cockatoo Island.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Swissotel Sydney, det mest populære 5-stjerners hotellet i Sydney(8,2/10 rating - basert på 2 777 anmeldelser).
Det er er 5 362 hoteller i Sydney i nærheten av Sydney Kingsford Smith. Aerotel Sydney (Arrivals B, International Terminal 1) med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 54 dager når e bor på i Sydney. Gjennomsnittprisen for 54 dager i Sydney siste uken er 85 367 kr.

Sydney reisetips

Sydney er et populært reisemål for backpackere og byen er full av gjestehus som både tilbyr private rom og sovesaler. For eksempel ligger Alfred Park Accommodation i Surry Hills ca 15 minutters gange fra sentrum. Dette gjestehuset har god service og godt renhold, samt et felleskjøkken hvor du kan lage din egen mat. Et rom i sovesal koster omtrent 22 AUD (ca. 135 NOK) per natt. Et annet alternativ er Wake Up som ligger sentralt i byen nær butikker, restauranter og puber. Her koster et rom fra 43 AUD (ca. 270 NOK) per natt.Det finnes også noen rimelige overnattingsteder i China Town.

Sydney har et omfattende transportsystem som består av tog, buss og fergeforbindelser. Du kan få et gratis påfyllingskort å bruke på offentlig transport kalt Opal Card, som du fyller på med ønsket beløp. Kortet kan skaffes på nett, kiosker, butikker eller på knutepunkter rundt om i byen. Du kan fylle på kortet igjen via appen Opal, på nett eller på maskiner som står rundt på stasjonene. Hvor mye en tur koster kommer an på hvor langt du skal, men en enkelttur koster fra 4.20 AUD (ca. 25 NOK)

Du må være 18 år for å sjekke inn på hotell i Sydney og du vil bedt om å vise gyldig legitimasjon når du sjekker inn.

Mange hoteller i Sydney ber om et depositum når du sjekker inn. Dette blir refundert når du sjekker ut. Dette er mindre vanlig på gjestehus og rimeligere overnattingsteder.

Sydney er som de fleste andre storbyer. Den er ikke fri for kriminalitet, men regnes som relativt trygg, spesielt i de store turistområdene.

Du må ha adapter når du reiser til Sydney. I Australia er strømuttaket av type I og deres Standardspenningen er 230 V og standardfrekvensen er 50 Hz.Du trenger ingen spenningsomformer for å lade vanlige elektriske apparater som PC, mobil og lignende.

I Australia er tips og seviceomkostninger lagt til regningen og det er frivillig å gi tips. Dersom du er meget fornøyd med et måltid eller en opplevelse kan du gi 10% tips om du ønsker, men dette er ikke forventet.


Hvor mye koster et hotell i Sydney per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Sydney med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 183 kr

Gjennomsnittlig 4 468 kr

Dyrest 13 213 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Sydney

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Sydney

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Sydney

Disse hotellene i Sydney har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Sydney

Bondi er den mest populære stranden i Sydney, både når det kommer til surfing og bading. Dette er et livlig område som har mange overnattingsteder som passer ulike budsjetter. Her finner du en mengde kafeer, barer og restauranter, samt gode kommunikasjonsforbindelser til byen. Det store kjøpesenteret Westfield ligger også her. Familier vil kanskje bo litt lenger sør for Bondi-stranden hvor du finner litt mer rolige strender som Bronte, Clovelly og Coogie. Her finner du badeområder som er avstengt for båter, noe som egner seg ypperlig for familievennlig bading.

Kings Cross er et populært område for blant annet backpackere, men også andre som liker yrende natteliv og god mat. Darlinghurst Road er stappfull av puber og nattklubber som har åpent 24 timer i døgnet. For deg som har lyst å være der det skjer, men samtidig ønsker et litt roligere alternativ kan du bo litt lenger sør i Potts Point. Her finner du en rekke butikker, samt sofistikerte barer, restauranter og kafeer.

Darling Harbour er spesielt populær blant par som vil bo i hjertet av flere severdigheter og fine restauranter. Langs vannkanten i dette området vil du finne en rekke restauranter kafeer og butikker, i tillegg til Sydney Aquarium, Chinese Gardens og Tumbalong Park.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Sydney

Sydney er den største byen i Australia og er hjemmet til noen av verdens mest kjente byggverk, nemlig Sydney Opera House og Harbour Bridge. Byen er en populær destinasjon for en rekke turister da den har noe for alle. Her finner man både gylne strender egnet for bading, soling og surfing, sammen med alt man kan forvente seg av en storby når det kommer til fine restauranter og yrende natteliv.

Det velkjente operahuset, Sydney Opera House, byr på arrangementer som vil passe folk i alle aldre. Her kan du oppleve konserter, danseforestillinger og teater både for barn og voksne. Havneområdene Darling Harbour og Circular Quay huser en rekke restauranter og kafeer i tillegg til Harbour Bridge og Royal Botanical Garden like i nærheten. Sydney Tower byr på fantastisk utsikt over byen.

Sydneys kyst er omringet av vakre strender som både er familievennlige og trygge. Alle de store strendene er overvåket av badevakter og den mest kjente stranden er Bondi Beach. Her kan du bade i krystallklart vann eller prøve deg på snorkling, surfing og mer. Forutenom bading har byen en rekke familievennlig aktiviteter som Sydney Aquarium, Taronga Zoo og Powerhouse Museum.

Uansett hva du liker å gjøre vil du finne det du er ute etter i Sydney. Her kan man nyte late dager på stranden og yrende natteliv om kvelden.


Informasjon om opphold i Sydney

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Sydney

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 54 netter i Sydney.

Prisen på et hotell i Sydney avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 509 kr per natt.

Prisene på hotellrom i Sydney kan være hele 90 % lavere i juli. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Sydney. onsdag er den dyreste dagen.

Luksushoteller i Sydney ligger på ca. 2 114 kr per natt for hver person. Hvis du velger å bestille et luksushotell, kan prisen øke med ytterligere 286 kr % av prisen for et vanlig hotell i Sydney, som ligger på 1 509 kr per natt for hver person.

Et hostell i Sydney (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 840 kr. Denne prisen er 669 kr billigere enn et standard hotell i Sydney.

Folk bestiller ofte hotell i Sydney CBD, The Rocks, Chippendale og Camperdown når de skal reise til Sydney.

Temperaturene i Sydney ligger vanligvis på ca. 21 °C i løpet av Desember, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør Desember til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området.

Ja, det flere 166 ferieboliger i Sydney. For øyeblikket er Adge Apartments den mest populære Sydney ferieboligen basert på vår brukerdata. Søk etter ferieboliger i Sydney.


momondos favoritthoteller i Sydney

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Sydney
Megaboom City Hotel

Megaboom City Hotel

Level 1, 93 York Street, Sydney, NSW, Australia

8,3
710 kr
Novotel Sydney Darling Square

Novotel Sydney Darling Square

17 Little Pier Street, Sydney, NSW, Australia