Finn billig fly til Guatemala

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til byer i Guatemala

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Guatemala fra Norge
Guatemala by
Guatemala by

Nyttig informasjon om flyvningen din til Guatemala

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Guatemala
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Guatemala?

    Hvis du ønsker å fly til Guatemala for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Volaris Costa Rica, TAG Airlines og American Airlines som henholdsvis har priser fra 728 kr, 1 801 kr og 3 254 kr.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Guatemala? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Guatemala

Finn flyvninger til disse populære byene i Guatemala fra din nærmeste flyplass.

Guatemala er et av de mest varierte landene i Mellom-Amerika, som fengsler sine besøkende med et storslått landskap og en kultur som går tilbake flere århundrer. Dette er et av de beste landene å besøke for å oppleve mayakulturen, og pyramidene i Tikal er et av Guatemalas mest kjente landemerker. Mayakulturen lever i beste velgående den dag i dag, og lokalbefolkningen i maya-landsbyene har fortsatt på seg sine tradisjonelle drakter, og er det mest synlige symbolet på denne eldgamle kulturen. Videre kan landet takke de spanske erobrerne for sin vakre arkitektur, fra hovedstadens staselige katedral, til kirkene og statsbygningene som ligger rundt i sentrale torg selv i landets minste byer. Ikke minst er Guatemala kjent for sin slående vakre natur, og kun 2 % av landet er urbanisert. Guatemala er en ideell destinasjon for de som ønsker en aktiv ferie, med mange fantastiske turveier gjennom jungler og opp til vulkaner, milevis med grotter å utforske og mange muligheter for både dykking og snorkling.

Når du skal booke tur til Guatemala fra Norge, er det enkleste å dra fra Oslo/Oslo Lufthavn til Guatemala by/La Aurora internasjonale lufthavn. Guatemala by er landets hovedstad, og den største og mest moderne byen i landet. Her er det et bredt utvalg av ulike attraksjoner, og mange gode restauranter å velge mellom. Og for all del – ikke gå glipp av de store samlingene på hovedtorget på søndagskveldene! Før du bestiller fly til Guatemala, bør du imidlertid undersøke hvilken tid på året du burde dra hit. Landet har et behagelig klima som gjør det til en ideell feriedestinasjon året rundt. Tørketiden er fra november til april, men selv i regntiden er det som regel kun nedbør i et par timer hver dag i turistområdene. Høylandet er kjent for å ha varme dager, men kjølige netter, mens lavlandet rundt Tikal er som regel varmt året rundt, med økt luftfuktighet fra mai. Dersom du reiser hit for å nyte strendene i Belize, bør du likevel unngå å reise i september og oktober, da det generelt er mer nedbør der.

momondo gjør det lett å bestille flybilletter til Guatemala, og du kan raskt og enkelt sammenligne flypriser på nett, slik at du er sikker på at du finner flyreiser som passer best til deg. Her kan du også reservere ønsket flysete online, og også bestille turen med hotell dersom du ønsker det.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Guatemala

Det er ikke mulig å fly til Guatemala direkte fra Norge, og som regel får du både en mellomlanding i Europa og en i USA eller i Mellom-Amerika. Flyselskapene som flyr disse strekningene er blant annet Lufthansa, Avianca, Interjet, KLM og Air France, og vanligvis må du reise med flere ulike flyselskap for å komme deg hit.

Når er det best å reise til Guatemala?

Guatemala er en flott feriedestinasjon året rundt, med gode temperaturer både i tørketiden og i regntiden. Høysesongen er tørketiden fra oktober til april, og mange mener at februar er den beste måneden å besøke landet på. Da er det varmt og tørt, men likevel ikke like vanskelig å finne overnatting, sammenlignet med januar og påsketider. Dersom du tåler et par timer med regn hver dag, kan du reise hit i regntiden med gode muligheter for å få billige flybilletter, billig overnatting og generelt lavere priser.

Hvor lang tid tar det å fly til Guatemala?

Å fly til Guatemala tar omtrent 19-25 timer totalt hver vei, avhengig av lengden på mellomlandingene. Vanligvis er de korteste reisene også de dyreste, så dersom du vil spare penger, bør du forberede deg på lengre mellomlandinger.

Kan man reise til Guatemala uten pass eller visum?

Som norsk statsborger trenger du ikke visum for å reise til Guatemala, så lenge du ikke skal oppholde deg i landet i mer enn 90 dager. Dersom du ønsker å være der lengre enn 90 dager, kan du forlenge oppholdet én gang.


Finn flyvninger til Guatemala

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Guatemala


Populære flydestinasjoner i Mellom-Amerika

Hvis du er interessert i flyvninger til Guatemala, bør du også vurdere disse populære destinasjonene i Mellom-Amerika