Finn billige fly til Wellington

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 24.8.
on. 31.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Wellington

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Wellington fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Wellington

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Wellington

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Wellington (WLG)

Vanligvis er flyvninger til Wellington fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Wellington internasjonale, som i gjennomsnitt koster 16 778 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WELLINGTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Wellington koster i gjennomsnitt kun 13 855 kr i april
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WELLINGTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars42 % dyrereDet koster ca. 23 894 kr for flyvninger til Wellington fra Oslo Gardermoen flyplass i mars
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WELLINGTON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai725 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Wellington fra Oslo Gardermoen flyplass i mai enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Wellington?

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen vil det ta i underkant av 40 timer med fly til Wellington, som er New Zealands hovedstad. Flyr du fra Bergen vil flygningen i gjennomsnitt bli en time lengre grunnet den økte avstanden. Hvis du reiser fra Midt-Norge og Trondheim vil du kunne gjøre unna flyturen til Wellington på rundt 41 timer, inkludert flere mellomlandinger. For reisende fra Nord-Norge og byer som Tromsø er forventet flytid rundt 42 og en halv time. Det er flere faktorer som kan avgjøre den forventede reisetiden, som forsinkelser ved mellomlanding eller endrede værforhold på destinasjonen. Du finner flere gode flytilbud og billige flybilletter på denne strekningen hos momondo.

Norge har dessverre ingen direkte flyforbindelser til Wellington eller til andre destinasjoner i New Zealand. Det betyr at alle reisende som ønsker å komme seg til Wellington må belage seg på minst en mellomlanding, og som oftest to. Fra Oslo Lufthavn er det gode muligheter til å fly til Wellington International Airport via Dubai eller Doha, hvor man gjerne må bytte fly i Auckland før man ender opp i Wellington. En annen reiserute er fra Oslo og videre til Singapore, hvor man bytter fly til Wellington. Det er også mulig å fly via både Hong Kong og Bangkok videre til Auckland, for så å bytte fly til Wellington. Fra andre byer i Norge, som Bergen, Trondheim eller Stavanger, involverer turen videre mot Wellington som oftest et flybytte i Oslo, eller man kan reise via byer som Amsterdam og London, og så videre mot New Zealand.

Brukere som har bestilt reiser til Wellington fra Auckland fant flyvninger som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Wellington. Du kan finne den billigste prisen til Wellington fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke kan fly til Wellington i april, er september det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Wellington i september ligger i gjennomsnitt på 14 544 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Wellington. Hvis du planlegger å fly til Wellington, bør du vurdere å bestille flyvninger til Paraparaumu flyplass (46 km fra sentrum i Wellington), Picton Koromiko flyplass (69 km fra sentrum i Wellington), Blenheim flyplass (80 km fra sentrum i Wellington), Palmerston North flyplass (129 km fra sentrum i Wellington), eller Nelson flyplass (129 km fra sentrum i Wellington).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Nelson flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Wellington, med en gjennomsnittspris på 28 422 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Wellington?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Wellington

Hvilke flyselskaper flyr til Wellington?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Wellington from Norge are Singapore Airlines, Emirates, Qantas Airways and Turkish Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Emirates til Wellington

Emirates flyr til Wellington ca. 27 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Emirates, men det er funnet priser helt nede i 14 476 kr fra Oslo Gardermoen til Wellington. Emirates har fått en score på 8,4/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Singapore Airlines til Wellington

Priser for fly med Singapore Airlines til Wellington kan koste fra så lite som 13 356 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 13 flyene som Singapore Airlines flyr til Wellington i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Singapore Airlines til Wellington, koster fra Auckland Intl. Singapore Airlines har fått en score på 7,9/10 av momondo-brukere basert på totalt 91 vurdering.


Flyplasser nære Wellington

Under finner du alle flyplassene i Wellington sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Wellington flyplass?

Wellington flyplass har ingen direkte forbindelse med sentrum av Wellington med offentlige transport som tog eller t-bane. Per i dag finnes det tre alternativer fra flyplassen og inn mot sentrum av New Zealands hovedstad. Busselskapet Metlink kjører rute nummer to fra flyplassen, og du finner busstoppet en kort spasertur fra terminalområdet. Rute nummer to vil ta deg inn til bykjernen og videre mot sentralbanestasjonen i Wellington, hvor det finnes et stort antall forbindelser videre. Et annet alternativ for reisende er å benytte seg av drosjer som står utenfor ankomsthallen. Det finnes flere selskaper som kjører denne ruten inn mot Wellington, og det er ikke noe problem å finne en drosje ved ankomst. For den eventyrlystne og kjøreglade er det gode muligheter for å skaffe seg en leiebil. Wellington flyplass har flere tilbud på bilutleie.


Visumkrav for Wellington

Det er krav om et gyldig pass for alle nordmenn som reiser til New Zealand. Videre må alle reisende skaffe seg et elektronisk innreisevisum kalt NZeTA, som må innvilges minst 72 timer før avreise.


Start planleggingen av reisen til Wellington


De beste tingene å se og gjøre i Wellington

Wellington er en kompakt hovedstad som byr på en rekke spennende attraksjoner og severdigheter for reisende. I denne byen finner du uberørt natur og vakre havneområder med fantastisk utsikt over innseilingen til byen. Like utenfor byen finnes det flere mindre halvøyer og nasjonalparker, som anbefales på det sterkeste for turister. En populær utflukt er turen opp til Victoriafjellet. Her finner man vakre grøntområder og en fantastisk utsikt over byen. Med andre ord er turen både trening og sightseeing i ett. For den som er glad i museer, historie og spennende opplevelser, er et besøk til Te Papa et must. Her får du en bred innføring i New Zealand sin rike historie ved hjelp av spennende visuelle hjelpemidler og interaktive opplevelser. For den som er interessert i film er det gode muligheter for å ta en titt bak kulissene hos Weta Studio Tours. Her kan man få et innblikk i den store og viktige filmbransjen, som virkelig har satt New Zealand på kartet. Dette er den perfekte opplevelse for alle som er fans av Ringenes Herre-trilogien.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Wellington på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Wellington som passer deg.

Flyreiser til Wellington med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Wellington. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Wellington flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Wellington

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Wellington

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.