Fly Asia Thailand Chiang Mai

Finn billige fly til Chiang Mai

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Chiang Mai (CNX)
man.. 17.5.
man.. 24.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Chiang Mai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Chiang Mai fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Chiang Mai

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Chiang Mai

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Chiang Mai (CNX)

Vanligvis er flyvninger til Chiang Mai fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Chiang Mai, som i gjennomsnitt koster 5 598 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHIANG MAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Chiang Mai koster i gjennomsnitt kun 4 771 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHIANG MAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember21 % dyrereDet koster ca. 6 791 kr for flyvninger til Chiang Mai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CHIANG MAI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember488 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Chiang Mai fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Chiang Mai?

Vakre Chiang Mai er en by som ligger nord i Thailand, omgitt av grønne bakketopper og vakker natur. Det anbefales å fly til Chiang Mai fra oktober-februar om du vil unngå de høyeste temperaturene, og samtidig være sikker på det ikke regner. Det pleier å være enkelt å finne billige fly til Chiang Mai om vinteren, bortsett fra i desember. Prisen pleier nemlig å øke rundt juleferien. Den varmeste perioden er fra februar-juni. Det kan forekomme en del luftforurensing både i byen og Nord-Thailand generelt fra februar-april. Regnsesongen varer fra juni-oktober. Du har ganske gode sjanser til å finne billige flybilletter til Chiang Mai tur-retur om høsten, i tillegg til at du kan få gode tilbud på hotellrom på denne tiden.

Hvilken flyvning til Chiang Mai er den absolutt billigste?

402 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Chiang Mai. Denne flyvningen er fra Krabi, og er 73 % billigere enn de fleste flyvninger til Chiang Mai. Du kan finne den billigste prisen til Chiang Mai fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Chiang Mai?

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Chiang Mai fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 771 kr. Hvis du ikke kan fly til Chiang Mai i august, er juli det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Chiang Mai i juli ligger i gjennomsnitt på 4 796 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Chiang Mai?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Chiang Mai fra Norge er 20 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 5 590 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Chiang Mai?

Ifølge dataene våre er det onsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Chiang Mai fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på onsdag, lå på 5 522 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Flyvninger fra Norge til Chiang Mai på en tirsdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 6 404 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Chiang Mai?

Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Chiang Mai, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 5 668 kr. Å fly til Chiang Mai kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger til Chiang Mai er dyrere om morgenen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 381 kr. Avganger om morgenen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Chiang Mai?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Chiang Mai. Hvis du planlegger å fly til Chiang Mai, bør du vurdere å bestille flyvninger til Lampang flyplass (80 km fra sentrum i Chiang Mai), Pai flyplass (87 km fra sentrum i Chiang Mai), Mae Hong Son flyplass (121 km fra sentrum i Chiang Mai), Phrae flyplass (144 km fra sentrum i Chiang Mai), eller Chiang Rai flyplass (160 km fra sentrum i Chiang Mai).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Chiang Mai?

Mae Hong Son flyplass har en gjennomsnittspris på 599 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Chiang Mai. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Chiang Mai

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Chiang Mai som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air China
OSLOslo Gardermoen
22t 45m
CNXChiang Mai
CNXChiang Mai
OSLOslo Gardermoen
Thai Airways
TRFOslo Torp Sandefjord
22t 45m
CNXChiang Mai
CNXChiang Mai
TRFOslo Torp Sandefjord
Thai Airways
BGOBergen Flesland
25t 25m
CNXChiang Mai
CNXChiang Mai
BGOBergen Flesland

Finn de billigste enveisflyvningene til Chiang Mai

Air China
OSLOslo Gardermoen
22t 45m
CNXChiang Mai
Thai Airways
TRFOslo Torp Sandefjord
22t 45m
CNXChiang Mai
Thai Airways
BGOBergen Flesland
25t 25m
CNXChiang Mai

Hvilke flyselskaper flyr til Chiang Mai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Chiang Mai

Thai Airways og SAS flyr til Chiang Mai fra Oslo/Gardermoen på 14 timer. Du må som regel bytte fly i Bangkok, og reisetiden vil derfor avhenge av hvor lenge du må vente før du kan ta neste fly. Det kan for eksempel ta 19-21 timer om du reiser med Finnair og må stoppe to ganger underveis. Det er fullt mulig bestille flybilletter til Chiang Mai med bare en mellomlanding.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Chiang Mai, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Chiang Mai International Airport ligger bare et 2-3 kilometer fra sentrum, og det er både enkelt og billig å komme seg til hotellet. Du kan booke en offisiell taxi på flyplassen for 160 THB (45 NOK) og oppover. Det er også mulig å ta lokalbuss inn til byen. Du må i så fall forlate flyplassen og gå ca. 100 meter til venstre. Du må belage deg på å vente en stund, ettersom bussene ikke går så ofte. De koster til gjengjeld kun ca. 20 THB (5 NOK). Et lite tips er å ha klart adressen til hotellet eller et kart som viser hvor hotellet er. Da er det enklere for bussjåføren å formidle om hotellet ligger langs ruten eller ikke.


Hvordan kommer man seg rundt i Chiang Mai?

Sykkel er et billig alternativ, og du finner mange utleiesteder i gamlebyen. Enkelte gjestehus leier også ut sykler, enten for en dag eller en hel uke. Du bør sjekke sykkelen grundig før du drar av sted, særlig bremsene. De røde varebilene «rót daang» er delte taxier som plukker opp andre passasjerer underveis, så sant dere skal i samme retning. Sjåførene pleier ofte å være villige til å ta deg med på dagsturer og ekskursjoner rundt i området, hvis du spør om du kan leie dem som privatsjåfør for dagen. Du bør heller ta en túk-túk om du vil komme deg direkte til reisemålet uten andre passasjerer, men disse koster mer og du er nødt til å forhandle frem en pris i forkant.


Kan man reise til Chiang Mai uten pass eller visum?

Du kan reise til Chiang Mai uten visum om du er norsk statsborger med vanlig pass, og du ikke skal oppholde deg i Thailand i mer enn 30 dager. Dette gjelder bare om du ankommer med fly til Chiang Mai, ettersom regelverket er annerledes om du skal krysse Thailands grenseoverganger til lands. I så fall kan du bli i landet i 15 dager uten visum. Det er ikke mulig å reise til Thailand uten pass.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Chiang Mai?

Chiang Mai har en lang og spennende historie bak seg, og det er nok av severdigheter å velge blant. Lanna Folklife Museum regnes som et av de beste museene om du vil ta et dypdykk i byens fortid og utforske historien til alle palassene i Chiang Mai. Du bør også se noen av de flotte buddhistiske monumentene som byen er så kjent for, for eksempel Wat Phra Singh. Sist, men ikke minst, så er byen et himmelrike for dedikerte foodies. Du kan smake på mange spennende retter på byens restauranter, samt teste gatemat på livlige nattmarkeder som for eksempel Talat Pratu Chiang Mai.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å kjøpe privat reiseforsikring før avreise. Standarden på offentlig sykehus er varierende, men det finnes flere private sykehus i Thailand som er svært gode.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Det anbefales å drikke vann fra flaske. Du bør også takke nei til isbiter i drikken din, med mindre du vet at vannet er filtrert. (Priser sjekket 11/05/2019).


Fly Asia Thailand Chiang Mai
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse