Fly Asia Thailand Chiang Mai

Finn billige fly til Chiang Mai

Tur/retur
Økonomi
Seattle (SEA)
Chiang Mai (CNX)
fre.. 22.1.
fre.. 29.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Chiang Mai

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Chiang Mai fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Chiang Mai?

Vakre Chiang Mai er en by som ligger nord i Thailand, omgitt av grønne bakketopper og vakker natur. Det anbefales å fly til Chiang Mai fra oktober-februar om du vil unngå de høyeste temperaturene, og samtidig være sikker på det ikke regner. Det pleier å være enkelt å finne billige fly til Chiang Mai om vinteren, bortsett fra i desember. Prisen pleier nemlig å øke rundt juleferien. Den varmeste perioden er fra februar-juni. Det kan forekomme en del luftforurensing både i byen og Nord-Thailand generelt fra februar-april. Regnsesongen varer fra juni-oktober. Du har ganske gode sjanser til å finne billige flybilletter til Chiang Mai tur-retur om høsten, i tillegg til at du kan få gode tilbud på hotellrom på denne tiden.

Hvilken flyvning til Chiang Mai er den absolutt billigste?

353 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Chiang Mai. Denne flyvningen er fra Glasgow, og er 79 % billigere enn de fleste flyvninger til Chiang Mai. Du kan finne den billigste prisen til Chiang Mai fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Chiang Mai?

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Chiang Mai fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 943 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Chiang Mai i løpet av august, kan du også fly billig i juli. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 4 969 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Chiang Mai?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Chiang Mai fra Norge hvis du bestiller 20 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Chiang Mai for ca. 5 791 kr når du søker 20 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Chiang Mai?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Chiang Mai fra Norge en onsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på onsdag for så lite som 5 715 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Flyvninger fra Norge til Chiang Mai på en tirsdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 6 610 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Chiang Mai?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Chiang Mai på, er på ettermiddagen. Flyvninger fra Norge til Chiang Mai på denne tiden av dagen kan koste så lite som 5 871 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly om morgenen når prisene i gjennomsnitt ligger på 6 640 kr. Flyvninger til Chiang Mai fra Norge om morgenen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Chiang Mai?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Chiang Mai. Hvis du planlegger å fly til Chiang Mai, bør du vurdere å bestille flyvninger til Lampang flyplass (80 km fra sentrum i Chiang Mai), Pai flyplass (87 km fra sentrum i Chiang Mai), Mae Hong Son flyplass (121 km fra sentrum i Chiang Mai), Phrae flyplass (144 km fra sentrum i Chiang Mai), eller Chiang Rai flyplass (160 km fra sentrum i Chiang Mai).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Chiang Mai?

Mae Hong Son flyplass har en gjennomsnittspris på 621 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Chiang Mai. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Flotte tilbud på flyreiser til Chiang Mai

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Chiang Mai som nylig ble funnet av brukere på momondo
Austrian Airlines
6. mai
23t 20m
Oslo Gardermoen
23t 20m
2 stopp
09:15
Chiang Mai
10. mai
15:05
Chiang Mai
22t 40m
2 stopp
13:45
Oslo Gardermoen
6 807 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
6. mai
30t 35m
Oslo Gardermoen
30t 35m
2 stopp
09:15
Chiang Mai
10. mai
15:05
Chiang Mai
32t 50m
2 stopp
23:55
Oslo Gardermoen
6 832 kr
Finn lignende


Hvilke flyselskaper flyr til Chiang Mai?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Chiang Mai

Thai Airways og SAS flyr til Chiang Mai fra Oslo/Gardermoen på 14 timer. Du må som regel bytte fly i Bangkok, og reisetiden vil derfor avhenge av hvor lenge du må vente før du kan ta neste fly. Det kan for eksempel ta 19-21 timer om du reiser med Finnair og må stoppe to ganger underveis. Det er fullt mulig bestille flybilletter til Chiang Mai med bare en mellomlanding.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Chiang Mai, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Chiang Mai International Airport ligger bare et 2-3 kilometer fra sentrum, og det er både enkelt og billig å komme seg til hotellet. Du kan booke en offisiell taxi på flyplassen for 160 THB (45 NOK) og oppover. Det er også mulig å ta lokalbuss inn til byen. Du må i så fall forlate flyplassen og gå ca. 100 meter til venstre. Du må belage deg på å vente en stund, ettersom bussene ikke går så ofte. De koster til gjengjeld kun ca. 20 THB (5 NOK). Et lite tips er å ha klart adressen til hotellet eller et kart som viser hvor hotellet er. Da er det enklere for bussjåføren å formidle om hotellet ligger langs ruten eller ikke.


Hvordan kommer man seg rundt i Chiang Mai?

Sykkel er et billig alternativ, og du finner mange utleiesteder i gamlebyen. Enkelte gjestehus leier også ut sykler, enten for en dag eller en hel uke. Du bør sjekke sykkelen grundig før du drar av sted, særlig bremsene. De røde varebilene «rót daang» er delte taxier som plukker opp andre passasjerer underveis, så sant dere skal i samme retning. Sjåførene pleier ofte å være villige til å ta deg med på dagsturer og ekskursjoner rundt i området, hvis du spør om du kan leie dem som privatsjåfør for dagen. Du bør heller ta en túk-túk om du vil komme deg direkte til reisemålet uten andre passasjerer, men disse koster mer og du er nødt til å forhandle frem en pris i forkant.


Kan man reise til Chiang Mai uten pass eller visum?

Du kan reise til Chiang Mai uten visum om du er norsk statsborger med vanlig pass, og du ikke skal oppholde deg i Thailand i mer enn 30 dager. Dette gjelder bare om du ankommer med fly til Chiang Mai, ettersom regelverket er annerledes om du skal krysse Thailands grenseoverganger til lands. I så fall kan du bli i landet i 15 dager uten visum. Det er ikke mulig å reise til Thailand uten pass.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Chiang Mai?

Chiang Mai har en lang og spennende historie bak seg, og det er nok av severdigheter å velge blant. Lanna Folklife Museum regnes som et av de beste museene om du vil ta et dypdykk i byens fortid og utforske historien til alle palassene i Chiang Mai. Du bør også se noen av de flotte buddhistiske monumentene som byen er så kjent for, for eksempel Wat Phra Singh. Sist, men ikke minst, så er byen et himmelrike for dedikerte foodies. Du kan smake på mange spennende retter på byens restauranter, samt teste gatemat på livlige nattmarkeder som for eksempel Talat Pratu Chiang Mai.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å kjøpe privat reiseforsikring før avreise. Standarden på offentlig sykehus er varierende, men det finnes flere private sykehus i Thailand som er svært gode.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Det anbefales å drikke vann fra flaske. Du bør også takke nei til isbiter i drikken din, med mindre du vet at vannet er filtrert. (Priser sjekket 11/05/2019).

Fly Asia Thailand Chiang Mai
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse