Fly Fiji

Finn billig fly til Fiji

fre.. 14.2.
fre.. 21.2.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Fiji

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Fiji

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Fiji? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Nadi
Sri Siva Subramaniya Temple
Sabeto Hot Springs and Mud Pool
Garden of the Sleeping Giant
Wailoaloa Beach
Suva
ANZ National Stadium
Naililili Cathedral
Colo-I-Suva Forest Park
Mariamma Temple
Thurston Gardens
Labasa
Labasa Sugar Mill
Subrail Park
Sangam Temple

Billige flybilletter til Fiji

De billigste flyene til Fiji funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Stavanger Nadi 20 389 kr

Fly til Fiji

Fiji er en republikk som ligger i sørvestlige Stillehavet, omtrent to tusen kilometer fra New Zealand. Fiji er en sammensetning av 855 øyer og er dermed en øystat. Noen andre stater og land som ligger rundt Fiji er blant annet Tuvalu, Samoa, Ny-Caledonia og Vanuatu. Hovedøyene i Fiji heter Viti Levu og Vanua Levu, og hovedstaden heter Suva. Suva ligger på Viti Levu og her bor det litt over 80 tusen mennesker. Det bor flest mennesker på de to hovedøyene. Fijis øyer er vulkanske, er også omgitt av mye koraller og det er tropisk klima her, med temperaturer rundt 27 grader året rundt. Noe av det som tiltrekker reisende mest, utenom det fantastisk behagelige været, er de vakre strendene. På Fiji finner du hvite sandstrender perfekt for dykking, å snorkle og en avslappende ferie. Høysesongen for å reise til Fiji er juni-september og desember-januar. Dette er da det er fellesferier i Australia og New Zealand og mange tar turen hit. Det er dyrest å reise hit i juni-juli. Selv om høysesongen påvirker flypriser fra Norge til Fiji noe, kan du fortsatt finne billige priser for fly med hotell hvis du bruker tid på å sammenligne flypriser online. Dette kan du raskt og enkelt gjøre her på momondo.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Fiji?

Du kan fly til Fiji fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst to mellomlandinger under reisen. Du kan fly til flere steder i Fiji, det er for eksempel vanlig å reise til Suva eller Nadi. Du kan fly med Finnair, Emirates, Singapore Airlines og Fiji Airways til Nadi med to mellomlandinger. Du kan også fly med Singapore Airlines, Fiji Airlines, SAS og Emirates til Suva med tre-fire mellomlandinger underveis. Reiser du fra andre byer i Norge er det vanlig å ha en mellomlanding i København eller Helsinki og deretter blant annet Hong Kong eller Singapore.

Når er det best å reise til Fiji?

Den beste tiden å reise til Fiji er fra oktober-november. Da er det ikke fellesferier for nærliggende land, så det er mindre turister. I tillegg er det tørt og stabilt vær, og billigere å bo på hotell. I sommermånedene, som går fra november-mars fordi det er omvendt fra Norge, er det varmt på vestkanten av Fiji. Dette er blant annet steder som Nadi, Mamanucas og Yasawas. Her er det rundt 30-35 grader om dagen og omtrent ti grader kaldere om kveldene. På østsiden, for eksempel i Suva, er det en grad eller to lavere om sommeren, med mer fuktighet og noe mer nedbør. I vintermånedene som går fra mai-oktober, er det rundt 24-28 grader om dagen, med noe lavere temperaturer om kvelden på rundt 22 grader. Sommeren er også regnsesongen, altså fra november-mars. Da er det færre turister, unntatt i juleferien. Fra mai-oktober er det tørt og mildere temperaturer. I juni-juli er det dyrest å være på ferie i Fiji, fordi det er mange reisende fra Australia og New Zealand her i denne perioden. Ellers er det i august-september også relativt mange reisende og noe dyrere enn resten av året. Det anbefales altså å reise i oktober-mai utenom jule- og vinterferier, da er det behagelig, tørt klima og gode dykkeforhold.

Hvor lang tid tar det å fly til Fiji?

Det er langt å fly til Fiji, og raskeste flyturen går til Nadi. Skal du fly til Fiji fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 29 timer og 5 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 34 timer og 25 minutter med tre mellomlandinger.

Kan man reise til Fiji uten pass eller visum?

Når du skal reise til Fiji trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks fire måneder. Du må ha et pass som er gyldig i seks måneder etter du forlater landet. I tillegg må du kunne vise reisedokumenter og returbillett, og at du har økonomiske midler til å finansiere oppholdet ditt.


Populære destinasjoner i Fiji

Utforsk byene Fiji som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Fiji

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Stavanger til Nadi
Raskeste flytid
40t 25m
Billigste pris
20 389 kr
Fly Fiji