Finn billig fly til Fiji

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 21.10.
to. 28.10.

De billigste flyvningene til byer i Fiji

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Fiji fra Norge
Nadi
Nadi

Nyttig informasjon om flyvningen din til Fiji

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Fiji
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Fiji?

    Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Fiji. Den mest populære byen å reise til i Fiji er Nadi, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 369 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Fiji er Suva og Savusavu.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Fiji?

    Hvis du ønsker å fly til Fiji for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Jetstar, Virgin Australia og Fiji Airways som henholdsvis har priser fra 2 732 kr, 2 984 kr og 3 178 kr.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Fiji

Finn flyvninger til disse populære byene i Fiji fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Fiji

Disse rutene har de billigste flyvningene til Fiji som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
StavangerNadi16 175 kr

Fiji er en republikk som ligger i sørvestlige Stillehavet, omtrent to tusen kilometer fra New Zealand. Fiji er en sammensetning av 855 øyer og er dermed en øystat. Noen andre stater og land som ligger rundt Fiji er blant annet Tuvalu, Samoa, Ny-Caledonia og Vanuatu. Hovedøyene i Fiji heter Viti Levu og Vanua Levu, og hovedstaden heter Suva. Suva ligger på Viti Levu og her bor det litt over 80 tusen mennesker. Det bor flest mennesker på de to hovedøyene. Fijis øyer er vulkanske, er også omgitt av mye koraller og det er tropisk klima her, med temperaturer rundt 27 grader året rundt. Noe av det som tiltrekker reisende mest, utenom det fantastisk behagelige været, er de vakre strendene. På Fiji finner du hvite sandstrender perfekt for dykking, å snorkle og en avslappende ferie. Høysesongen for å reise til Fiji er juni-september og desember-januar. Dette er da det er fellesferier i Australia og New Zealand og mange tar turen hit. Det er dyrest å reise hit i juni-juli. Selv om høysesongen påvirker flypriser fra Norge til Fiji noe, kan du fortsatt finne billige priser for fly med hotell hvis du bruker tid på å sammenligne flypriser online. Dette kan du raskt og enkelt gjøre her på momondo.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Fiji?

Du kan fly til Fiji fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst to mellomlandinger under reisen. Du kan fly til flere steder i Fiji, det er for eksempel vanlig å reise til Suva eller Nadi. Du kan fly med Finnair, Emirates, Singapore Airlines og Fiji Airways til Nadi med to mellomlandinger. Du kan også fly med Singapore Airlines, Fiji Airlines, SAS og Emirates til Suva med tre-fire mellomlandinger underveis. Reiser du fra andre byer i Norge er det vanlig å ha en mellomlanding i København eller Helsinki og deretter blant annet Hong Kong eller Singapore.

Når er det best å reise til Fiji?

Den beste tiden å reise til Fiji er fra oktober-november. Da er det ikke fellesferier for nærliggende land, så det er mindre turister. I tillegg er det tørt og stabilt vær, og billigere å bo på hotell. I sommermånedene, som går fra november-mars fordi det er omvendt fra Norge, er det varmt på vestkanten av Fiji. Dette er blant annet steder som Nadi, Mamanucas og Yasawas. Her er det rundt 30-35 grader om dagen og omtrent ti grader kaldere om kveldene. På østsiden, for eksempel i Suva, er det en grad eller to lavere om sommeren, med mer fuktighet og noe mer nedbør. I vintermånedene som går fra mai-oktober, er det rundt 24-28 grader om dagen, med noe lavere temperaturer om kvelden på rundt 22 grader. Sommeren er også regnsesongen, altså fra november-mars. Da er det færre turister, unntatt i juleferien. Fra mai-oktober er det tørt og mildere temperaturer. I juni-juli er det dyrest å være på ferie i Fiji, fordi det er mange reisende fra Australia og New Zealand her i denne perioden. Ellers er det i august-september også relativt mange reisende og noe dyrere enn resten av året. Det anbefales altså å reise i oktober-mai utenom jule- og vinterferier, da er det behagelig, tørt klima og gode dykkeforhold.

Hvor lang tid tar det å fly til Fiji?

Det er langt å fly til Fiji, og raskeste flyturen går til Nadi. Skal du fly til Fiji fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 29 timer og 5 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 34 timer og 25 minutter med tre mellomlandinger.

Kan man reise til Fiji uten pass eller visum?

Når du skal reise til Fiji trenger du ikke visum hvis du skal være der i maks fire måneder. Du må ha et pass som er gyldig i seks måneder etter du forlater landet. I tillegg må du kunne vise reisedokumenter og returbillett, og at du har økonomiske midler til å finansiere oppholdet ditt.


Internasjonale flyreiser til Fiji

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Stavanger til Nadi
Raskeste flytid35t 30m
Billigst pris16 175 kr

Finn flyvninger til Fiji

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Fiji