Finn billige fly til Montpellier

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Montpellier

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Montpellier fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Montpellier

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Montpellier

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Marseille (MRS)

Vanligvis er flyvninger til Montpellier fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Marseille, som i gjennomsnitt koster 2 266 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTPELLIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Montpellier koster i gjennomsnitt kun 2 452 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTPELLIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli43 % dyrereDet koster ca. 4 480 kr for flyvninger til Montpellier fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTPELLIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli241 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Montpellier fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Montpellier?

Montpellier er en elegant og vakker by med idylliske, hvite sandstrender rett i nærheten. Sommeren er en populær tid å fly til Montpellier på for å nyte både byliv og badeferie på en og samme tid. Det anbefales å bestille hotell og flybilletter til Montpellier tur-retur så snart du kan, ettersom mange soltørste mennesker strømmer til byen rundt juli og august. Det anbefales å heller dra om våren eller høsten, hvis du foretrekker å reise til Montpellier på et roligere tidspunkt. Temperaturene er fortsatt behagelige, samtidig som folkemengdene er mindre. Det kan regne en del på høsten, særlig oktober og november. Vinteren er lavsesong og du kan få svært billige flybilletter til Montpellier i januar og februar.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Montpellier fra Bergamo for 76 kr. Dette er 97 % billigere enn de fleste flytilbudene til Montpellier. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Montpellier fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er september den billigste måneden å fly til Montpellier fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 452 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Montpellier i løpet av september, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av august i stedet. Flyvninger til Montpellier i august er ikke like billige som de i september, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 694 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 44 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Montpellier. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 138 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Montpellier. Hvis du planlegger å fly til Montpellier, bør du vurdere å bestille flyvninger til Nîmes Garons flyplass (46 km fra sentrum i Montpellier), Beziers Vias flyplass (53 km fra sentrum i Montpellier), Avignon Caumont flyplass (89 km fra sentrum i Montpellier), Marseille flyplass (109 km fra sentrum i Montpellier), eller Perpignan Rivesaltes flyplass (127 km fra sentrum i Montpellier).

Med en gjennomsnittspris på 2 343 kr per person, er det Beziers Vias flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Montpellier. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Montpellier?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Montpellier

Hvilke flyselskaper flyr til Montpellier?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Montpellier fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Air France, KLM, Scandinavian Airlines og Norwegian. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Montpellier jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Air France til Montpellier

I gjennomsnitt går det 16 fly med Air France til Montpellier hver uke. De fleste av dem flyr fra Paris Charles de Gaulle til Montpellier, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Air France til Montpellier. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Air France til Montpellier som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 1 511 kr og hadde avgang fra Bergen Flesland. Air France er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,6/10 av 213 av brukerne våre.

Flyvninger med KLM til Montpellier

KLM flyr til Montpellier 18 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Montpellier fra Paris Charles de Gaulle. KLM (score: 7,6, 154 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Montpellier fra. Den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo til Montpellier, hadde avgang fra Bergen Flesland (2 055 kr tur/retur).


Flyplasser nære Montpellier

Under finner du alle flyplassene i Montpellier sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger knappe åtte kilometer fra sentrum, og det tar bare 15 minutter inn til sentrum med flybussen. Bussen går til og fra flyplassen og Place de l’Europe, og du kommer deg enkelt videre fra Place de l’Europe med trikken. Billett for bare flybussen koster 1–2 EUR (10–20 NOK), og billett som inkluderer videre reise med trikk koster 2–3 EUR (20–30 NOK). Trikken er gratis for barn under tre år. Det er også mulig å ta taxi til sentrum på bare 10 minutter. Foretrekker du friheten med egen bil, kan du kontakte en av utleieselskapene som holder til på flyplassen og be om henting ved ankomst.


Slik kommer du deg rundt omkring i Montpellier

Den enkleste måten å komme seg rundt i Montpellier på er å spasere, og du kan heller bruke kollektivtransport når du trenger en hvil eller skal reise lengre avstander. Mange syns at det kan være problematisk å kjøre bil i sentrum. Hvis du har leiebil, anbefales det å parkere den på en av de store, billige parkeringsplassene og deretter ta trikken inn til byen. Trikken er både enkelt og praktisk, og det koster bare 4–5 EUR (40–50 NOK) for et dagspass. Enkeltbilletter koster 1–2 EUR (10–20 NOK). Du kan kjøpe billetter på billettautomatene, i kiosker eller hos turistinformasjonen. Det går også mange busser rundt i sentrum og til de mest populære attraksjonene. Montepellier er dessuten en sykkelvennlig by, og du kommer langt ved å leie deg en sykkel når du skal utforske byen.


Visumkrav for Montpellier

Det er ikke mulig å fly til Montpellier uten pass, ettersom dette er det eneste ID-beviset som er gyldig for nordmenn i Frankrike. Gyldig pass er dessuten et krav ved både innreise og utreise. Norske statsborgere trenger derimot ikke å søke om visum for å reise til Frankrike som turist.


Start planleggingen av reisen til Montpellier


De beste tingene å se og gjøre i Montpellier

Montpellier har mange spennende opplevelser og severdigheter å by på. Du finner alt fra middelalderske bygatertil moderne, fascinerende arkitektur. Du bør ikke gå glipp av attraksjoner som Place De La Comédie, Opera Comedie og Place Du Peyrou, og du bør også unne deg en tur på stranden om du har tid til det.

Montpellier har mange spennende markeder som blant annet Les Halles Castellane og Quartier de la Mosson, hvor du kan kjøpe alt fra bøker og antikviteter til mat og blomster.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Montpellier når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Montpellier, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Montpellier for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Montpellier.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Montpellier flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Montpellier

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Montpellier

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.