Finn billige fly til Montpellier

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 22.10.
fr. 29.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Montpellier

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Montpellier fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Montpellier

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Montpellier

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Marseille (MRS)

Vanligvis er flyvninger til Montpellier fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Marseille, som i gjennomsnitt koster 1 901 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTPELLIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Montpellier koster i gjennomsnitt kun 1 389 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTPELLIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli41 % dyrereDet koster ca. 2 786 kr for flyvninger til Montpellier fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTPELLIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember309 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Montpellier fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Montpellier?

Montpellier er en elegant og vakker by med idylliske, hvite sandstrender rett i nærheten. Sommeren er en populær tid å fly til Montpellier på for å nyte både byliv og badeferie på en og samme tid. Det anbefales å bestille hotell og flybilletter til Montpellier tur-retur så snart du kan, ettersom mange soltørste mennesker strømmer til byen rundt juli og august. Det anbefales å heller dra om våren eller høsten, hvis du foretrekker å reise til Montpellier på et roligere tidspunkt. Temperaturene er fortsatt behagelige, samtidig som folkemengdene er mindre. Det kan regne en del på høsten, særlig oktober og november. Vinteren er lavsesong og du kan få svært billige flybilletter til Montpellier i januar og februar.

 • Hvilken flyvning til Montpellier er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Montpellier fra Dusseldorf for 380 kr. Dette er 83 % billigere enn de fleste flytilbudene til Montpellier. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Montpellier fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Montpellier?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Montpellier fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 389 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Montpellier i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Montpellier i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 465 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Montpellier?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 49 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Montpellier. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 969 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Montpellier?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Montpellier. Hvis du planlegger å fly til Montpellier, bør du vurdere å bestille flyvninger til Nîmes Garons flyplass (46 km fra sentrum i Montpellier), Beziers Vias flyplass (53 km fra sentrum i Montpellier), Avignon Avignon Caumont flyplass (89 km fra sentrum i Montpellier), Marseille flyplass (109 km fra sentrum i Montpellier), eller Perpignan Rivesaltes flyplass (127 km fra sentrum i Montpellier).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Montpellier?

  Med en gjennomsnittspris på 1 977 kr per person, er det Montpellier Méditerranée flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Montpellier. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Hvilke flyselskaper flyr til Montpellier?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Montpellier
 • Hvilke flyselskaper flyr til Montpellier?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Montpellier fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er KLM, Air France, SAS og Norwegian. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Montpellier jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Montpellier

Under finner du alle flyplassene i Montpellier sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger knappe åtte kilometer fra sentrum, og det tar bare 15 minutter inn til sentrum med flybussen. Bussen går til og fra flyplassen og Place de l’Europe, og du kommer deg enkelt videre fra Place de l’Europe med trikken. Billett for bare flybussen koster 1–2 EUR (10–20 NOK), og billett som inkluderer videre reise med trikk koster 2–3 EUR (20–30 NOK). Trikken er gratis for barn under tre år. Det er også mulig å ta taxi til sentrum på bare 10 minutter. Foretrekker du friheten med egen bil, kan du kontakte en av utleieselskapene som holder til på flyplassen og be om henting ved ankomst.


Slik kommer du deg rundt omkring i Montpellier

Den enkleste måten å komme seg rundt i Montpellier på er å spasere, og du kan heller bruke kollektivtransport når du trenger en hvil eller skal reise lengre avstander. Mange syns at det kan være problematisk å kjøre bil i sentrum. Hvis du har leiebil, anbefales det å parkere den på en av de store, billige parkeringsplassene og deretter ta trikken inn til byen. Trikken er både enkelt og praktisk, og det koster bare 4–5 EUR (40–50 NOK) for et dagspass. Enkeltbilletter koster 1–2 EUR (10–20 NOK). Du kan kjøpe billetter på billettautomatene, i kiosker eller hos turistinformasjonen. Det går også mange busser rundt i sentrum og til de mest populære attraksjonene. Montepellier er dessuten en sykkelvennlig by, og du kommer langt ved å leie deg en sykkel når du skal utforske byen.


Visumkrav for Montpellier

Det er ikke mulig å fly til Montpellier uten pass, ettersom dette er det eneste ID-beviset som er gyldig for nordmenn i Frankrike. Gyldig pass er dessuten et krav ved både innreise og utreise. Norske statsborgere trenger derimot ikke å søke om visum for å reise til Frankrike som turist.


Start planleggingen av reisen til Montpellier


De beste tingene å se og gjøre i Montpellier

Hva bør oppleves i Montpellier?

Montpellier har mange spennende opplevelser og severdigheter å by på. Du finner alt fra middelalderske bygatertil moderne, fascinerende arkitektur. Du bør ikke gå glipp av attraksjoner som Place De La Comédie, Opera Comedie og Place Du Peyrou, og du bør også unne deg en tur på stranden om du har tid til det.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Montpellier har store, åpne plasser uten biler, noe som passer ypperlig for barn som trenger litt plass å boltre seg på. Det finnes også nok av parker og hager som er perfekte til å ha piknik i, og en tur til akvariet pleier som regel å være gøy for de små.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Montpellier har mange spennende markeder som blant annet Les Halles Castellane og Quartier de la Mosson, hvor du kan kjøpe alt fra bøker og antikviteter til mat og blomster.