Finn billige fly til Montpellier

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 21.5.
fr. 28.5.

De billigste flyvningene til flyplassene i Montpellier

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Montpellier fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Montpellier

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Montpellier

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Marseille (MRS)

Vanligvis er flyvninger til Montpellier fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Marseille, som i gjennomsnitt koster 1 854 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTPELLIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Montpellier koster i gjennomsnitt kun 1 355 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTPELLIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli41 % dyrereDet koster ca. 2 718 kr for flyvninger til Montpellier fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTPELLIER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember309 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Montpellier fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Montpellier?

Montpellier er en elegant og vakker by med idylliske, hvite sandstrender rett i nærheten. Sommeren er en populær tid å fly til Montpellier på for å nyte både byliv og badeferie på en og samme tid. Det anbefales å bestille hotell og flybilletter til Montpellier tur-retur så snart du kan, ettersom mange soltørste mennesker strømmer til byen rundt juli og august. Det anbefales å heller dra om våren eller høsten, hvis du foretrekker å reise til Montpellier på et roligere tidspunkt. Temperaturene er fortsatt behagelige, samtidig som folkemengdene er mindre. Det kan regne en del på høsten, særlig oktober og november. Vinteren er lavsesong og du kan få svært billige flybilletter til Montpellier i januar og februar.

 • Hvilken flyvning til Montpellier er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Montpellier fra Dusseldorf for 371 kr. Dette er 83 % billigere enn de fleste flytilbudene til Montpellier. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Montpellier fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Montpellier?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Montpellier fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 355 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Montpellier i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Montpellier i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 412 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Montpellier?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 52 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Montpellier. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 921 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Montpellier?

  Den billigste dagen å reise fra Norge til Montpellier på, er på en mandag da man kan finne priser fra så lite som 1 878 kr. Den dyreste dagen å fly til Montpellier på, er tirsdag, med priser som ligger på ca. 2 627 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Montpellier?

  Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Montpellier. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Montpellier på kvelden for så lite som 1 553 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Det er større etterspørsel på flyvniger til Montpellier som har avgang om morgenen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 123 kr per billett.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Montpellier?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Montpellier. Hvis du planlegger å fly til Montpellier, bør du vurdere å bestille flyvninger til Nîmes Garons flyplass (46 km fra sentrum i Montpellier), Beziers Vias flyplass (53 km fra sentrum i Montpellier), Avignon Avignon Caumont flyplass (89 km fra sentrum i Montpellier), Marseille flyplass (109 km fra sentrum i Montpellier), eller Perpignan Rivesaltes flyplass (127 km fra sentrum i Montpellier).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Montpellier?

  Med en gjennomsnittspris på 1 929 kr per person, er det Montpellier Méditerranée flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Montpellier. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flyplasser nære Montpellier

Under finner du alle flyplassene i Montpellier sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger knappe åtte kilometer fra sentrum, og det tar bare 15 minutter inn til sentrum med flybussen. Bussen går til og fra flyplassen og Place de l’Europe, og du kommer deg enkelt videre fra Place de l’Europe med trikken. Billett for bare flybussen koster 1–2 EUR (10–20 NOK), og billett som inkluderer videre reise med trikk koster 2–3 EUR (20–30 NOK). Trikken er gratis for barn under tre år. Det er også mulig å ta taxi til sentrum på bare 10 minutter. Foretrekker du friheten med egen bil, kan du kontakte en av utleieselskapene som holder til på flyplassen og be om henting ved ankomst.


Populære flybilletter til Montpellier

Finn dine flybilletter til Montpellier med disse populære rutene
Flyvninger fra Tromsø til Montpellier
Raskeste flytid34t 00m
Billigst pris6 627 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Montpellier?

Den enkleste måten å komme seg rundt i Montpellier på er å spasere, og du kan heller bruke kollektivtransport når du trenger en hvil eller skal reise lengre avstander. Mange syns at det kan være problematisk å kjøre bil i sentrum. Hvis du har leiebil, anbefales det å parkere den på en av de store, billige parkeringsplassene og deretter ta trikken inn til byen. Trikken er både enkelt og praktisk, og det koster bare 4–5 EUR (40–50 NOK) for et dagspass. Enkeltbilletter koster 1–2 EUR (10–20 NOK). Du kan kjøpe billetter på billettautomatene, i kiosker eller hos turistinformasjonen. Det går også mange busser rundt i sentrum og til de mest populære attraksjonene. Montepellier er dessuten en sykkelvennlig by, og du kommer langt ved å leie deg en sykkel når du skal utforske byen.


Kan man reise til Montpellier uten pass eller visum?

Det er ikke mulig å fly til Montpellier uten pass, ettersom dette er det eneste ID-beviset som er gyldig for nordmenn i Frankrike. Gyldig pass er dessuten et krav ved både innreise og utreise. Norske statsborgere trenger derimot ikke å søke om visum for å reise til Frankrike som turist.


Start planleggingen av reisen til Montpellier


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Montpellier?

Montpellier har mange spennende opplevelser og severdigheter å by på. Du finner alt fra middelalderske bygatertil moderne, fascinerende arkitektur. Du bør ikke gå glipp av attraksjoner som Place De La Comédie, Opera Comedie og Place Du Peyrou, og du bør også unne deg en tur på stranden om du har tid til det.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Montpellier har store, åpne plasser uten biler, noe som passer ypperlig for barn som trenger litt plass å boltre seg på. Det finnes også nok av parker og hager som er perfekte til å ha piknik i, og en tur til akvariet pleier som regel å være gøy for de små.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Montpellier har mange spennende markeder som blant annet Les Halles Castellane og Quartier de la Mosson, hvor du kan kjøpe alt fra bøker og antikviteter til mat og blomster. (Priser sjekket 07/05/2019).