Fly Asia Kambodsja

Finn billig fly til Kambodsja

fre.. 13.9.
fre.. 20.9.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Billige flybilletter til Kambodsja

De billigste flyene til Kambodsja funnet av brukere
Oslo - Phnom Penh 5 484 NOK
Oslo - Siem Reap 5 887 NOK

Flotte tilbud på flyreiser til Kambodsja

De raskeste rutene og billigste flybillettene til Kambodsja funnet av brukerne
Raskeste
Billigste
Vietnam Airlines
Vietnam Airlines
18 des.
OSL
07:05
Oslo og andre flyplasser flyplass
32t 30m
2 Stopp
21:35
+1
REP
Siem Reap flyplass
Vietnam Airlines
04 jan.
REP
02:50
Siem Reap flyplass
21t 45m
2 Stopp
18:35
OSL
Oslo og andre flyplasser flyplass
13 800 NOK
Vietnam Airlines
Vietnam Airlines
18 des.
OSL
07:05
Oslo og andre flyplasser flyplass
32t 30m
2 Stopp
21:35
+1
REP
Siem Reap flyplass
Vietnam Airlines
04 jan.
REP
02:50
Siem Reap flyplass
21t 45m
2 Stopp
18:35
OSL
Oslo og andre flyplasser flyplass
13 800 NOK

Fly til Kambodsja

Kambodsja ligger i Sørøst-Asia og grenser til landene Laos, Vietnam og Thailand, og er en populær destinasjon for ferierende og backpackere. Hovedstaden i Kambodsja heter Phnom Penh og ligger sør i landet, ved elvene Mekong, Bassac og Tonlé Sap. I Kambodsja kan du oppleve fantastisk natur, vakre avsidesliggende templer og strandliv. Du kan for eksempel dra til det berømte tempelet Angkor Wat. Da lønner det seg å dra til Siem Reap, som er en populær liten by som ligger nord i landet. Da er du kun en kort tur fra verdens største religiøse kompleks som heter Angkor Wat. Det er virkelig anbefalt å dra dit tidlig om morgenen for å se soloppgangen herfra. I tillegg er det fantastiske strandmuligheter i Sihanoukville. Her er det mil på mil med hvite strender og klart, blått vann. Et perfekt sted å sløve i solen eller dra på båttur. Like i nærheten finner du Ream, en vakker nasjonalpark der man kan dra på utflukt om man ønsker å se landets vakre og frodige natur. Høytider og ferier kan påvirke priser for fly til Kambodsja, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online kan du som regel finne rimelige flypriser også med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Kambodsja, så du kan forvente å møte på flere turister under sommermånedene og rundt jul, nyttår og påske.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Kambodsja?

Du kan fly til Kambodsja fra flere flyplasser i Norge. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter til både hovedstaden Phnom Penh og populære Siem Reap. Det er ingen flyselskaper som flyr direkte fra Norge til Kambodsja, så du må regne med som regel to mellomlandinger. Fra Oslo/Gardermoen kan du fly med blant annet Emirates, SAS, Thai Airways, Finnair og KLM. Det er som regel også to mellomlandinger fra andre byer i Norge, som Stavanger/Sola og Bergen/Flesland.

Når er det best å reise til Kambodsja?

De fleste reiser til Kambodsja fra november-mars. Da er det altså høysesong, og flere turister å møte på. Uansett når du selv reiser er det varmt vær, fordi det er sjelden kaldere enn 20 grader her. Dersom du vil unngå de største folkemengdene og i tillegg spare penger, bør du reise fra mai-oktober. Da er det færre turister som gjør at også hotellpriser er lavere. Grunnen til at mange reiser til Kambodsja i november-mars er at det er den tørre sesongen. I tillegg er det kaldere i været fra november-februar, som gjør det mer behagelig å dra på opplevelsesferd. Likevel er det varmt nok til å kunne dra på stranden og nyte det deilige været. Fra mars-mai er det aller varmest, og da er det inntil rundt 33-35 grader. Dette er en fin tid å reise til kysten av Kambodsja. I regnsesongen som går fra omtrent juni-oktober, er landet ekstra frodig og grønt. Det er som regel regnskyll om ettermiddagen, og tørt om morgenen. Reiser du i denne perioden kan du ha severdigheter slik som Angkor Wat nesten for deg selv, noe som kan være en fantastisk opplevelse. Planlegger du å reise mye rundt, med bil eller buss, kan det være noe vanskeligere kjøreforhold i denne perioden. Dette gjelder spesielt i september-oktober.

Hvor lang tid tar det å fly til Kambodsja?

Skal du fly til Kambodsja fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 16 timer. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 17timer og 15 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Kambodsja uten pass eller visum?

Når du skal reise til Kambodsja trenger du visum. Dette kan du enten søke om elektronisk eller du kan få det ved ankomst ved flyplassen. Da kan du være i landet i inntil 30 dager. Du må ha et pass som er gyldig i minst fire måneder etter visumet ditt løper ut. Ved elektronisk visum må passet være gyldig i seks måneder. Du må også ha ett til to passfoto. Det er lurt å ha med seg en kopi av passet. Kostnaden for visum varierer.


Populære destinasjoner i Kambodsja

Utforsk byene Kambodsja som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Kambodsja

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Fly Oslo til Phnom Penh
Raskeste flytid
30t 10m
Billigste pris
5 484 NOK
Fly Oslo til Siem Reap
Raskeste flytid
19t 00m
Billigste pris
5 887 NOK
Fly Asia Kambodsja