Søk etter og finn billige fly til Kambodsja

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kambodsja

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kambodsja

Beste pris på enveisbillett

6 142 kr

Beste pris på tur/retur-billett

10 403 kr

Raskeste flytid

19t 45m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kambodsja fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 142 kr (Oslo Gardermoen til Phnom Penh Pochentong).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kambodsja fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 10 403 kr (Oslo Gardermoen til Phnom Penh Pochentong).
Den kjappeste flyvningen til Kambodsja fra Norge tar 19t 45m (Oslo Gardermoen til Phnom Penh Pochentong).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Kambodsja, deriblant Korean Air og Emirates.

Kambodsja flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kambodsja-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Kambodsja?

Du kan regne med å måtte betale 14 459 kr i snitt for en flybillett til Kambodsja. Men, noen av våre brukere har funnet billetter helt nede i 5 628 kr til Kambodsja, som er det laveste vi har sett den siste uken. 41 410 kr per billett er det meste man må ut med for en billett til Kambodsja, mens alt rundt 14 031 kr og under er rimelig for denne strekningen.
See prices from:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Kambodsja?

Kambodsja har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (146 %) besøkte Phnom Penh oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Kambodsja inkluderer Siem Reap og Krong Preah Sihanouk.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Kambodsja?

I gjennomsnitt tar det 41t 55m å fly fra Norge til Kambodsja dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Phnom Penh Pochentong (den mest populære flyplassen i Kambodsja). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Phnom Penh Pochentong, ligger flytiden på rundt .

Hvilke flyselskaper flyr til Kambodsja?

Det er totalt 7 flyselskaper som flyr til Kambodsja på regelmessig basis, men Singapore Airlines, Thai Airways og KLM er de mest populære blant brukerne våre. I løpet av det siste året har 44 % av de som søkte etter fly til Kambodsja valgt å reise med Singapore Airlines, noe som gjør dette flyselskapet til de mest populære valget blant momondo-reisende.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Kambodsja? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Kambodsja

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kambodsja fra Norge
Phnom Penh
Phnom Penh

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kambodsja

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kambodsja

Hvis du ønsker å fly til Kambodsja for en billigere penge, bør du sjekke flyselskaper som Thai AirAsia, Lanmei Airlines og AirAsia som henholdsvis har priser fra 690 kr, 902 kr og 947 kr.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kambodsja

Finn flyvninger til disse populære byene i Kambodsja fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Kambodsja

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kambodsja

Billige flybilletter til Kambodsja

Disse rutene har de billigste flyvningene til Kambodsja som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloPhnom Penh41t 55m10 403 kr
OsloSiem Reap45t 45m15 701 kr

De beste tingene å se og gjøre i Kambodsja

Kambodsja ligger i Sørøst-Asia og grenser til landene Laos, Vietnam og Thailand, og er en populær destinasjon for ferierende og backpackere. Hovedstaden i Kambodsja heter Phnom Penh og ligger sør i landet, ved elvene Mekong, Bassac og Tonlé Sap. I Kambodsja kan du oppleve fantastisk natur, vakre avsidesliggende templer og strandliv. Du kan for eksempel dra til det berømte tempelet Angkor Wat. Da lønner det seg å dra til Siem Reap, som er en populær liten by som ligger nord i landet. Da er du kun en kort tur fra verdens største religiøse kompleks som heter Angkor Wat. Det er virkelig anbefalt å dra dit tidlig om morgenen for å se soloppgangen herfra. I tillegg er det fantastiske strandmuligheter i Sihanoukville. Her er det mil på mil med hvite strender og klart, blått vann. Et perfekt sted å sløve i solen eller dra på båttur. Like i nærheten finner du Ream, en vakker nasjonalpark der man kan dra på utflukt om man ønsker å se landets vakre og frodige natur. Høytider og ferier kan påvirke priser for fly til Kambodsja, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online kan du som regel finne rimelige flypriser også med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Kambodsja, så du kan forvente å møte på flere turister under sommermånedene og rundt jul, nyttår og påske.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Kambodsja?

Du kan fly til Kambodsja fra flere flyplasser i Norge. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter til både hovedstaden Phnom Penh og populære Siem Reap. Det er ingen flyselskaper som flyr direkte fra Norge til Kambodsja, så du må regne med som regel to mellomlandinger. Fra Oslo/Gardermoen kan du fly med blant annet Emirates, SAS, Thai Airways, Finnair og KLM. Det er som regel også to mellomlandinger fra andre byer i Norge, som Stavanger/Sola og Bergen/Flesland.

Når er det best å reise til Kambodsja?

De fleste reiser til Kambodsja fra november-mars. Da er det altså høysesong, og flere turister å møte på. Uansett når du selv reiser er det varmt vær, fordi det er sjelden kaldere enn 20 grader her. Dersom du vil unngå de største folkemengdene og i tillegg spare penger, bør du reise fra mai-oktober. Da er det færre turister som gjør at også hotellpriser er lavere. Grunnen til at mange reiser til Kambodsja i november-mars er at det er den tørre sesongen. I tillegg er det kaldere i været fra november-februar, som gjør det mer behagelig å dra på opplevelsesferd. Likevel er det varmt nok til å kunne dra på stranden og nyte det deilige været. Fra mars-mai er det aller varmest, og da er det inntil rundt 33-35 grader. Dette er en fin tid å reise til kysten av Kambodsja. I regnsesongen som går fra omtrent juni-oktober, er landet ekstra frodig og grønt. Det er som regel regnskyll om ettermiddagen, og tørt om morgenen. Reiser du i denne perioden kan du ha severdigheter slik som Angkor Wat nesten for deg selv, noe som kan være en fantastisk opplevelse. Planlegger du å reise mye rundt, med bil eller buss, kan det være noe vanskeligere kjøreforhold i denne perioden. Dette gjelder spesielt i september-oktober.

Hvor lang tid tar det å fly til Kambodsja?

Skal du fly til Kambodsja fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 16 timer. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 17timer og 15 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Kambodsja uten pass eller visum?

Når du skal reise til Kambodsja trenger du visum. Dette kan du enten søke om elektronisk eller du kan få det ved ankomst ved flyplassen. Da kan du være i landet i inntil 30 dager. Du må ha et pass som er gyldig i minst fire måneder etter visumet ditt løper ut. Ved elektronisk visum må passet være gyldig i seks måneder. Du må også ha ett til to passfoto. Det er lurt å ha med seg en kopi av passet. Kostnaden for visum varierer.


Internasjonale flyreiser til Kambodsja

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Siem Reap
Raskeste flytid45t 45m
Laveste pris15 701 kr
Flyvninger fra Oslo til Phnom Penh
Raskeste flytid41t 55m
Laveste pris10 403 kr

Finn flyvninger til Kambodsja

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Flyvninger til regioner i Kambodsja

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Kambodsja


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Kambodsja på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Kambodsja som passer deg.

Flyreiser til Kambodsja med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Kambodsja.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Kambodsja flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.