Finn billige fly til Phuket

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Phuket

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Phuket fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Phuket

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Phuket

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Krabi (KBV)

Vanligvis er flyvninger til Phuket fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Krabi, som i gjennomsnitt koster 5 230 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PHUKET FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai10 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Phuket koster i gjennomsnitt kun 5 056 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PHUKET FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember32 % dyrereDet koster ca. 7 414 kr for flyvninger til Phuket fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PHUKET FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember367 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Phuket fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Phuket?

Thailand deler året inn i tre perioder på grunn av det tropiske monsunklimaet. Regntiden er fra mai til oktober, den svalere perioden fra november til februar og den varme tiden fra mars til mai. Det blir ikke kaldt, men man kan velge mellom regn eller ikke, og få eller mange turister. De fleste som flyr til Phuket ønsker å oppleve sol og strand. Høysesongen er derfor når de fleste har lengre fri og mulighet til å fly til Phuket, nemlig i juli og desember. Har du mulighet til å reise i mai eller oktober er det lettere å finne billigere flybilletter til Phuket. Sammenligner du flyreiser på momondo før du booker, går det fint an å finne billige pakkereiser og flybilletter til Phuket. Med pakkereiser bestiller du enkelt hotell og flyreise samtidig. Selv om du flyr til Phuket i regntiden, regner det som regel kun noen timer per dag. Finn pakkereise til Phuket hos momondo og se Big Buddha på Nakkerd Hill. Den enorme Buddha-statuen i hvit marmor er en av Thailands største attraksjoner med sin høyde på hele 45 meter.

 • Hvilken flyvning til Phuket er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Phuket fra Kuala Lumpur fant flyvninger som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Phuket. Du kan finne den billigste prisen til Phuket fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Phuket?

  Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Phuket. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 5 056 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Phuket i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 5 117 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Phuket?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Phuket 48 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Phuket med en gjennomsnittspris på 5 597 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Phuket utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Phuket for 4 515 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Phuket?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Phuket. Hvis du planlegger å fly til Phuket, bør du vurdere å bestille flyvninger til Krabi flyplass (70 km fra sentrum i Phuket), eller Trang flyplass (141 km fra sentrum i Phuket).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Phuket?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Trang flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Phuket, med en gjennomsnittspris på 507 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Phuket

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Phuket som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
6. nov.
OSL09:05Oslo Gardermoen
15t 25m
1 stopp
HKT00:30Phuket
19. nov.
HKT19:30Phuket
18t 50m
1 stopp
OSL14:20Oslo Gardermoen
4 916 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. des.
OSL08:05Oslo Gardermoen
18t 15m
2 stopp
HKT02:20Phuket
13. des.
HKT19:30Phuket
18t 50m
1 stopp
OSL14:20Oslo Gardermoen
4 829 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. okt.
OSL13:20Oslo Gardermoen
18t 35m
2 stopp
HKT07:55Phuket
17. okt.
HKT14:30Phuket
19t 15m
2 stopp
OSL09:45Oslo Gardermoen
4 777 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. okt.
OSL13:20Oslo Gardermoen
18t 35m
2 stopp
HKT07:55Phuket
17. okt.
HKT14:30Phuket
19t 15m
2 stopp
OSL09:45Oslo Gardermoen
4 794 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. okt.
OSL13:20Oslo Gardermoen
19t 20m
2 stopp
HKT08:40Phuket
14. okt.
HKT14:45Phuket
19t 00m
2 stopp
OSL09:45Oslo Gardermoen
4 689 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. okt.
OSL08:10Oslo Gardermoen
20t 25m
2 stopp
HKT04:35Phuket
19. okt.
HKT20:05Phuket
18t 35m
1 stopp
OSL14:40Oslo Gardermoen
4 908 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Phuket

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Phuket, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair og Qatar Airways
Qatar Airways
6. okt.
OSL11:45Oslo Gardermoen
16t 45m
1 stopp
HKT04:30Phuket
3 606 kr
Finn lignende
Qatar Airways
13. okt.
OSL11:45Oslo Gardermoen
16t 45m
1 stopp
HKT04:30Phuket
4 069 kr
Finn lignende
Qatar Airways
15. okt.
OSL11:45Oslo Gardermoen
16t 45m
1 stopp
HKT04:30Phuket
4 095 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Phuket

Under finner du alle flyplassene i Phuket sammen med avstanden til sentrum

Phuket internasjonale lufthavn (HKT) ligger 32 kilometer fra Phuket sentrum. Du kan komme deg til og fra Phuket sentrum på flere ulike måter. Det er ikke noen jernbane i Phuket, så alternativene blir buss, taxi eller leiebil. Flybuss kjører til og fra flyplassen og stopper ved flere av de populære hotellene. Informasjon om flybussen finner du i ankomsthallen på flyplassen og på hotellene. Du kan også ta taxi til og fra flyplassen. Taxiholdeplasser finner du utenfor ankomsthallen på flyplassen. Velg gule drosjer med taksameter. Taxi er ikke så billig etter thailandsk målestokk, men de er fortsatt rimelige i forhold til norske priser. En tur fra flyplassen til Phuket sentrum kommer på ca. 500 thailandske bath, eller ca. NOK 125 og tar ca. 50 minutter. Det går også buss regelmessig mellom flyplassen og sentrum. Turen tar ca. én time og koster rundt 55 thailandske bath, eller ca. NOK 15. Limousinservice koster om lag det samme som en taxi. Du kan også ta minibuss sammen med andre passasjerer. Dette er rimelig, men turen kan fort ta lang tid, ettersom det gjerne blir mange stopp.


Populære flybilletter til Phuket

Finn dine flybilletter til Phuket med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Phuket
Raskeste flytid15t 25m
Billigst pris4 515 kr
Flyvninger fra Stavanger til Phuket
Raskeste flytid18t 35m
Billigst pris4 986 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Phuket
Raskeste flytid18t 55m
Billigst pris6 802 kr
Flyvninger fra Tromsø til Phuket
Raskeste flytid34t 00m
Billigst pris8 278 kr
Flyvninger fra Bergen til Phuket
Raskeste flytid20t 15m
Billigst pris9 579 kr

Det finnes flere typer offentlig transport i Phuket. Den enkleste måten kan være å benytte taxi, selv om prisene er litt høye i thailandsk målestokk. De tar deg dit du vil, går også kveld og natt, og kan vinkes inn fra gaten, tas fra taxiholdeplasser eller bestilles via hotell. Prisene ligger på ca. 55 thailandske bath, eller ca. NOK 15 for en tur på 2 kilometer, og deretter ca. 7 bath eller ca. NOK 2 per kilometer utover det. De blå lokale bussene går mellom sentrum og de ulike strendene i nærheten, og er et rimelig alternativ, fra ca. 15–30 bath eller NOK 4–8. De går ca. hver halvtime på dagtid fra kl. 07.00–17.00. Det går også busser med air condition i to ulike ruter rundt i byen. Disse koster ca. 10 bath, eller NOK 2,50. Billetter kjøpes kontant på bussene.

Du kan også leie bil eller motorsykkel fra en av utleiestedene i sentrum eller ved en av strendene. Normalt kan du prute dersom du vil leie for lengre perioder. Priser avhenger av type kjøretøy og tidsperiode. Sørg for at forsikring inngår i prisen, og husk å benytte hjelm dersom du kjører motorsykkel, slik at du unngår bot.


Norske statsborgere som reiser til Phuket på turistbesøk kan oppholde seg i Thailand i inntil 30 dager med gyldig pass. Passet må være gyldig i seks måneder etter utreisedato. Som hovedregel må du kunne vise returbillett eller billett ut av landet. Det er mulig å benytte nødpass ved innreise til Thailand. Ved ankomst får du et stempel i passet. Oppholdet kan forlenges én gang med 30 nye dager hos de lokale immigrasjonsmyndighetene. Skal du oppholde deg i landet lenger må du søke om visum. Du må selv sørge for å holde deg oppdatert på gjeldene regler for visum og pass ved å følge med på offisielle nettsider.


Start planleggingen av reisen til Phuket


Hva bør jeg oppleve i Phuket?

Phuket byr selvsagt på herlig sol, strand og vann. Benytt anledningen når du flyr til Phuket til å snorkle, dykke, surfe eller padle. En fin dagsutflukt kan være en tur til Big Buddha på Nakkerd Hill, en enorm statue og en av de mest populære severdighetene i Thailand. Og hvorfor ikke ta et dagskurs i Thailandsk matlaging?

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Du finner billige flybilletter og pakkereiser til Phuket på momondo som kan ta deg og barna til denne herlige destinasjonen i løpet av én dag. Nyt deilige og barnevennlige langgrunne strender, sol og hav. Dere kan ri på elefanter i regnskogen, besøke elefantshowet i parken FantaSea eller se eksotiske dyr i Phuket Zoo.

Hvor bør jeg shoppe?

Det finnes mange muligheter for shopping. Med de gode tilbudene på momondo finner du billige flybilletter til Phuket slik at man kan shoppe med seg litt ekstra. Det største utvalget finner du i Patong og Phuket by, og det er lov å prute så lenge du gjør det med et smil. Flere turiststeder tilbyr enkle klær og sko, men se også etter fine interiørbutikker for lamper og putetrekk i silke. Rundt omkring vil du også finne en rekke skreddere som syr klær for en rimelig pris.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Vil du oppleve liv og røre kan Patong-området anbefales. Er du på jakt etter avslappende strender bør du sjekke ut området rundt Soi Sansabai. Billige flybillettene til Phuket som du finner hos momondo gjør at du på kort tid kan befinne deg i solen. Familier vil gjerne trives rundt Kata Beach og Kamala Beach. Dette området er spekket med strandrestauranter, og surfere trives på stranden fra mai til november. Historie og kultur opplever du i Phuket by. Står romantikk i høysetet kan luksuriøse Mai Khao Beach være det rette valget, og Karon Beach byr på markeder og en avslappet atmosfære.