Finn billige fly til Genève

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Genève

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Genève

Beste pris på enveisbillett

538 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 125 kr

Raskeste flytid

2t 30m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Genève fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 538 kr (Oslo Torp Sandefjord til Geneve-Cointrin).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Genève fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 125 kr (Oslo Torp Sandefjord til Geneve-Cointrin).
Den kjappeste flyvningen til Genève fra Norge tar 2t 30m (Oslo Gardermoen til Geneve-Cointrin).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Genève, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

Genève flyinnsikt og trender

Se innsikt for Genève-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Genève?

Den billigste måneden å fly til Genève fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 565 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Genève i løpet av Januar, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 663 kr.

Hvilken flyvning til Genève er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Genève, lå på 612 kr/per person fra Praha, noe som er 77 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Genève. Du kan finne den billigste prisen til Genève fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Genève?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Genève (Geneve-Cointrin), kan du regne med en flytid på henholdsvis 5t 55m og 2t 30m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Genève?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Genève 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Genève med en gjennomsnittspris på 2 365 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Genève

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Genève fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Genève

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Genève

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Genève (GVA)

Vanligvis er flyvninger til Genève fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Geneve-Cointrin, som i gjennomsnitt koster 2 365 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GENÈVE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar34 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Genève koster i gjennomsnitt kun 1 565 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GENÈVE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli54 % dyrereDet koster ca. 3 648 kr for flyvninger til Genève fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GENÈVE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars389 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Genève fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Genève

Genève ligger i Sveits, like ved Genfersjøen. Her er det milde somre, samt vintre med gode skimuligheter. Derfor er det mange perioder hvor det passer å reise hit. For å finne billige flybilletter til Genève bør du lete utenom sommeren og høytider som jul og påske. Ta en weekendtur utenom feriene så kan du få et billigere og roligere opphold. Det er anbefalt å bestille fly til Genève i god tid før du vil reise.

Vil du finne billige flybilletter til Genève kan du blant annet reise i november, da vinteren har begynt, men temperaturen fortsatt ligger behagelig rundt 10 grader. Vil du ha muligheter for å gå på ski kan du finne billige flybilletter til Genève i vintersesongen mellom desember og april. Over jul, påske og vinterferien i februar går prisene opp.

Reis til Genève og opplev denne vakre sveitsiske byen. Her bys det på både storbyfølelse og fantastisk natur.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Genève. Hvis du planlegger å fly til Genève, bør du vurdere å bestille flyvninger til Belp flyplass (130 km fra sentrum i Genève).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Genève, er vanligvis Belp flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 632 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Genève

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Genève som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Genève

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Genève

Hvilke flyselskaper flyr til Genève?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Genève

Hvilke flyselskaper flyr til Genève?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Genève fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Lufthansa, KLM, Norwegian og Scandinavian Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Genève jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med SWISS til Genève

SWISS har ca. 27 flyvninger til Genève i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Paris Charles de Gaulle, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med SWISS, kostet 1 201 kr (Oslo Gardermoen til Genève). Brukere har gitt de en score på SWISS 8,4/10 basert på 142 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Finnair til Genève

E annet populært valg for fly til Genève, er Finnair (7,7/10, 322 vurderinger). De fleste flyvninger med Finnair som lander i Genève, ankommer fra Helsinki Helsingfors Vantaa, men det finnes 6 flyvninger med Finnair til Genève fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Finnair på momondo denne uken, lå på 1 502 kr (Oslo Gardermoen til Genève, tur/retur).


Flyplasser nære Genève

Under finner du alle flyplassene i Genève sammen med avstanden til sentrum

Når du tar fly til Genève lander du ved Genève internasjonale lufthavn, også kjent som Cointrin Lufthavn. Denne ligger fire kilometer nordvest for sentrum av byen. Inn til sentrum er det både buss- og togforbindelser med hyppige avganger. Når du ankommer bagasjehallen finner du automater som gir ut gratis billetter til offentlig transport. Da har du 80 minutter gratis reise inn til sentrum eller hotellet ditt. Du kan bruke disse på både tog, buss, trikk og båt. Det går raskt å reise inn til byen. Med tog tar det seks minutter, og togene går hvert 12. minutt i rushtiden. Det går også busser, som går omtrent hvert 8. til 15. minutt fra flyplassen. Disse stopper utenfor innsjekkingshallen. Lurer du på hvilken buss du skal ta, kan du spørre i turistinformasjonen som ligger i ankomsthallen. Inn til byen tar en busstur omtrent 20 minutter, avhengig av hvor du skal og om det er rushtrafikk.


Populære flybilletter til Genève

Finn dine flybilletter til Genève med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Genève
Raskeste flytid2t 30m
Laveste pris812 kr
Flyvninger fra Bergen til Genève
Raskeste flytid5t 55m
Laveste pris1 858 kr
Flyvninger fra Trondheim til Genève
Raskeste flytid13t 20m
Laveste pris2 425 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Genève

Genève er en by som virkelig har satt fokus på at besøkende skal bruke kollektiv trafikk. Dersom du bor på hotell eller hostel vil du få et reisekort som du kan bruke på all kollektiv transport i byen, og tilbake til flyplassen, helt gratis. Dersom du ikke bor på hotell eller hostell, kan du kjøpe Genève-passet. Du kan velge mellom en, to eller tre dagers gyldighet. Kortet koster fra 225 NOK til 390 NOK. Da er all transport inkludert, i tillegg til rabatter på en rekke aktiviteter.

Når du har et Genève-pass eller et reisekort fra hotellet ditt, kan du kjøre buss, trikk, tog og båt. Alle disse bruker samme billettsystem, UNIRESO. Busser og trikker danner et nettverk slik at det er enkelt for deg å reise rundt i sentrum av byen. Skal du reise lengre, eller vil du ut på vannet, er båt og tog gode alternativer.


Visumkrav for Genève

Sveits er en del av Schengen-området, og nordmenn trenger ikke visum for innreise. Du er nødt til å ha med pass fordi dette er det eneste dokumentet som er gyldig identifikasjon. Du kan også bruke nødpass dersom det blir nødvendig. Dersom du vil lese mer om innreisebestemmelsene til Sveits kan du gå inn på regjeringens nettsider for reiseinformasjon. Her finner du også mer praktisk informasjon om sikkerhet, helse og lenker til nyttige sider, som den sveitsiske ambassaden.


Start planleggingen av reisen til Genève


De beste tingene å se og gjøre i Genève

Se byen fra et annet perspektiv – fra vannet. Du kan ta en guidet båttur på Genfersjøen med utsikt mot Alpene og vakre vingårder som ligger i horisonten. Noen av disse båtene er gamle klassikere fra blant annet 1904 og 1910.

Å besøke den botaniske hagen i Genève er både morsomt og lærerikt. Her finnes det over 12000 ulike plantearter, i vakre hager som er dandert og plantet etter ulike temaer. Blant annet finnes en helt spektakulær samling roser her.


Finn fly til andre byer i Sveits

Genève har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Genève.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Genève som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Genève flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Genève og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.