Finn billige fly til Genève

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Genève

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Genève fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Genève

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Genève

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Genève (GVA)

Vanligvis er flyvninger til Genève fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Geneve-Cointrin, som i gjennomsnitt koster 1 611 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GENÈVE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Genève koster i gjennomsnitt kun 1 338 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GENÈVE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember21 % dyrereDet koster ca. 1 982 kr for flyvninger til Genève fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GENÈVE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar691 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Genève fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Genève?

Genève ligger i Sveits, like ved Genfersjøen. Her er det milde somre, samt vintre med gode skimuligheter. Derfor er det mange perioder hvor det passer å reise hit. For å finne billige flybilletter til Genève bør du lete utenom sommeren og høytider som jul og påske. Ta en weekendtur utenom feriene så kan du få et billigere og roligere opphold. Det er anbefalt å bestille fly til Genève i god tid før du vil reise.

Vil du finne billige flybilletter til Genève kan du blant annet reise i november, da vinteren har begynt, men temperaturen fortsatt ligger behagelig rundt 10 grader. Vil du ha muligheter for å gå på ski kan du finne billige flybilletter til Genève i vintersesongen mellom desember og april. Over jul, påske og vinterferien i februar går prisene opp.

Reis til Genève og opplev denne vakre sveitsiske byen. Her bys det på både storbyfølelse og fantastisk natur.

 • Hvilken flyvning til Genève er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Genève, lå på 489 kr/per person fra London, noe som er 33 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Genève. Du kan finne den billigste prisen til Genève fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Genève?

  Den billigste måneden å fly til Genève fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 338 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Genève i løpet av November, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 430 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Genève?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Genève 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Genève med en gjennomsnittspris på 1 635 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Genève med en prislapp på kun 979 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Genève?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Genève. Hvis du planlegger å fly til Genève, bør du vurdere å bestille flyvninger til Belp flyplass (130 km fra sentrum i Genève).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Genève?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Genève, er vanligvis Belp flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 733 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Genève

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Genève som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
4. nov.
OSL18:15Oslo Gardermoen
10t 40m
1 stopp
GVA04:55Geneve-Cointrin
7. nov.
GVA16:35Geneve-Cointrin
15t 20m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
Lufthansa
12. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
5t 05m
1 stopp
GVA07:25Geneve-Cointrin
15. nov.
GVA08:05Geneve-Cointrin
10t 20m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 062 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. jan.
OSL03:50Oslo Gardermoen
9t 35m
1 stopp
GVA13:25Geneve-Cointrin
29. jan.
GVA01:15Geneve-Cointrin
4t 50m
1 stopp
OSL06:05Oslo Gardermoen
1 045 kr
Finn lignende
Lufthansa
26. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
5t 05m
1 stopp
GVA07:25Geneve-Cointrin
1. des.
GVA01:15Geneve-Cointrin
4t 50m
1 stopp
OSL06:05Oslo Gardermoen
1 071 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. nov.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
26t 15m
2 stopp
GVA16:35Geneve-Cointrin
1. des.
GVA12:55Geneve-Cointrin
23t 00m
1 stopp
TRF11:55Oslo Torp Sandefjord
1 045 kr
Finn lignende
Lufthansa
5. nov.
OSL11:55Oslo Gardermoen
6t 15m
1 stopp
GVA18:10Geneve-Cointrin
7. nov.
GVA01:15Geneve-Cointrin
4t 50m
1 stopp
OSL05:05Oslo Gardermoen
1 129 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Genève

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Genève, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og Norwegian
Flere flyselskaper
29. nov.
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
31t 40m
2 stopp
GVA11:15Geneve-Cointrin
Norwegian
15. jan.
OSL12:00Oslo Gardermoen
2t 30m
GVA14:30Geneve-Cointrin
KLM
3. jan.
OSL01:30Oslo Gardermoen
25t 55m
1 stopp
GVA03:25Geneve-Cointrin

Hvilke flyselskaper flyr til Genève?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Genève
 • Hvilke flyselskaper flyr til Genève?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Genève fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er KLM, SAS, Brussels Airlines og Norwegian. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Genève jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Genève

Under finner du alle flyplassene i Genève sammen med avstanden til sentrum

Når du tar fly til Genève lander du ved Genève internasjonale lufthavn, også kjent som Cointrin Lufthavn. Denne ligger fire kilometer nordvest for sentrum av byen. Inn til sentrum er det både buss- og togforbindelser med hyppige avganger. Når du ankommer bagasjehallen finner du automater som gir ut gratis billetter til offentlig transport. Da har du 80 minutter gratis reise inn til sentrum eller hotellet ditt. Du kan bruke disse på både tog, buss, trikk og båt. Det går raskt å reise inn til byen. Med tog tar det seks minutter, og togene går hvert 12. minutt i rushtiden. Det går også busser, som går omtrent hvert 8. til 15. minutt fra flyplassen. Disse stopper utenfor innsjekkingshallen. Lurer du på hvilken buss du skal ta, kan du spørre i turistinformasjonen som ligger i ankomsthallen. Inn til byen tar en busstur omtrent 20 minutter, avhengig av hvor du skal og om det er rushtrafikk.


Populære flybilletter til Genève

Finn dine flybilletter til Genève med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Genève
Raskeste flytid2t 30m
Billigst pris1 045 kr
Flyvninger fra Bergen til Genève
Raskeste flytid4t 55m
Billigst pris1 422 kr
Flyvninger fra Trondheim til Genève
Raskeste flytid5t 35m
Billigst pris2 860 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Genève

Genève er en by som virkelig har satt fokus på at besøkende skal bruke kollektiv trafikk. Dersom du bor på hotell eller hostel vil du få et reisekort som du kan bruke på all kollektiv transport i byen, og tilbake til flyplassen, helt gratis. Dersom du ikke bor på hotell eller hostell, kan du kjøpe Genève-passet. Du kan velge mellom en, to eller tre dagers gyldighet. Kortet koster fra 225 NOK til 390 NOK. Da er all transport inkludert, i tillegg til rabatter på en rekke aktiviteter.

Når du har et Genève-pass eller et reisekort fra hotellet ditt, kan du kjøre buss, trikk, tog og båt. Alle disse bruker samme billettsystem, UNIRESO. Busser og trikker danner et nettverk slik at det er enkelt for deg å reise rundt i sentrum av byen. Skal du reise lengre, eller vil du ut på vannet, er båt og tog gode alternativer.


Visumkrav for Genève

Sveits er en del av Schengen-området, og nordmenn trenger ikke visum for innreise. Du er nødt til å ha med pass fordi dette er det eneste dokumentet som er gyldig identifikasjon. Du kan også bruke nødpass dersom det blir nødvendig. Dersom du vil lese mer om innreisebestemmelsene til Sveits kan du gå inn på regjeringens nettsider for reiseinformasjon. Her finner du også mer praktisk informasjon om sikkerhet, helse og lenker til nyttige sider, som den sveitsiske ambassaden.


Start planleggingen av reisen til Genève


De beste tingene å se og gjøre i Genève

Hva bør jeg oppleve i Genève?

Se byen fra et annet perspektiv – fra vannet. Du kan ta en guidet båttur på Genfersjøen med utsikt mot Alpene og vakre vingårder som ligger i horisonten. Noen av disse båtene er gamle klassikere fra blant annet 1904 og 1910.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Å besøke den botaniske hagen i Genève er både morsomt og lærerikt. Her finnes det over 12000 ulike plantearter, i vakre hager som er dandert og plantet etter ulike temaer. Blant annet finnes en helt spektakulær samling roser her.


Finn fly til andre byer i Sveits

Genève har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?