Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Genève

Billige flyvninger til Genève fra 1 548 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Genève med avgang den 27.4.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Tue 16.4.
Tue 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Genève flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Genève

Beste pris på enveisbillett

715 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 548 kr

Raskeste flytid

2t 30m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Genève fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 715 kr (Oslo Gardermoen til Geneve-Cointrin).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Genève fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 548 kr (Oslo Gardermoen til Geneve-Cointrin).
Den kjappeste flyvningen til Genève fra Norge tar 2t 30m (Oslo Gardermoen til Geneve-Cointrin).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Genève, deriblant Air France, Scandinavian Airlines og SWISS.

Genève flyinnsikt og trender

Se innsikt for Genève-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Genève?

Den billigste måneden å fly til Genève fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 068 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Genève i løpet av November, kan du også fly billig i oktober. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 111 kr.

Hvilken flyvning til Genève er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Genève?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Genève er på søndag med priser helt nede i 2 111 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Når du flyr på en mandag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 3 051 kr for en reise fra Norge til Genève.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Genève?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Genève på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Genève på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 413 kr. Flyvninger om morgenen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 2 775 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Genève?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Genève (Geneve-Cointrin), kan du regne med en flytid på henholdsvis 4t 25m og 2t 30m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Genève?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Genève 21 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Genève med en gjennomsnittspris på 2 693 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Genève

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Genève fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Genève

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Genève

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Genève (GVA)

Vanligvis er flyvninger til Genève fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Geneve-Cointrin, som i gjennomsnitt koster 2 693 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GENÈVE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Genève koster i gjennomsnitt kun 2 068 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GENÈVE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli46 % dyrereDet koster ca. 3 963 kr for flyvninger til Genève fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GENÈVE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar725 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Genève fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Genève

Genève ligger i Sveits, like ved Genfersjøen. Her er det milde somre, samt vintre med gode skimuligheter. Derfor er det mange perioder hvor det passer å reise hit. For å finne billige flybilletter til Genève bør du lete utenom sommeren og høytider som jul og påske. Ta en weekendtur utenom feriene så kan du få et billigere og roligere opphold. Det er anbefalt å bestille fly til Genève i god tid før du vil reise.

Vil du finne billige flybilletter til Genève kan du blant annet reise i november, da vinteren har begynt, men temperaturen fortsatt ligger behagelig rundt 10 grader. Vil du ha muligheter for å gå på ski kan du finne billige flybilletter til Genève i vintersesongen mellom desember og april. Over jul, påske og vinterferien i februar går prisene opp.

Reis til Genève og opplev denne vakre sveitsiske byen. Her bys det på både storbyfølelse og fantastisk natur.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Geneve-Cointrin flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Geneve-Cointrin flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Geneve-Cointrin flyplass fra flyvninger?

Det er 10 tilbydere fra Geneve-Cointrin flyplass flyvninger fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Geneve-Cointrin flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Geneve-Cointrin flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Geneve-Cointrin flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Geneve-Cointrin flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Geneve-Cointrin flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Genève

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Genève som nylig ble funnet av brukere på momondo
SWISS
27. apr.
OSL20:20Oslo Gardermoen
2t 40m
GVA23:00Geneve-Cointrin
4. mai
GVA16:50Geneve-Cointrin
2t 40m
OSL19:30Oslo Gardermoen
1 548 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. mai
OSL21:15Oslo Gardermoen
11t 10m
1 stopp
GVA08:25Geneve-Cointrin
22. mai
GVA06:45Geneve-Cointrin
10t 00m
2 stopp
OSL16:45Oslo Gardermoen
1 624 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. mai
OSL06:25Oslo Gardermoen
6t 35m
1 stopp
GVA13:00Geneve-Cointrin
22. mai
GVA17:20Geneve-Cointrin
4t 45m
1 stopp
OSL22:05Oslo Gardermoen
1 722 kr
Finn lignende
SWISS
2. mai
OSL17:25Oslo Gardermoen
2t 40m
GVA20:05Geneve-Cointrin
5. mai
GVA15:00Geneve-Cointrin
8t 35m
1 stopp
OSL23:35Oslo Gardermoen
1 776 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jun.
OSL06:25Oslo Gardermoen
6t 20m
1 stopp
GVA12:45Geneve-Cointrin
9. jun.
GVA09:30Geneve-Cointrin
5t 15m
1 stopp
OSL14:45Oslo Gardermoen
1 787 kr
Finn lignende
SWISS
27. apr.
OSL20:20Oslo Gardermoen
2t 40m
GVA23:00Geneve-Cointrin
4. mai
GVA07:05Geneve-Cointrin
6t 10m
1 stopp
OSL13:15Oslo Gardermoen
1 830 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Genève

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Genève, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Scandinavian Airlines og Vueling
Norwegian
21. apr.
OSL07:25Oslo Gardermoen
2t 30m
GVA09:55Geneve-Cointrin
Flere flyselskaper
12. jun.
OSL18:45Oslo Gardermoen
27t 35m
2 stopp
GVA22:20Geneve-Cointrin
Vueling
15. mai
OSL21:15Oslo Gardermoen
16t 25m
1 stopp
GVA13:40Geneve-Cointrin

Slik kommer du deg rundt omkring i Genève

Genève er en by som virkelig har satt fokus på at besøkende skal bruke kollektiv trafikk. Dersom du bor på hotell eller hostel vil du få et reisekort som du kan bruke på all kollektiv transport i byen, og tilbake til flyplassen, helt gratis. Dersom du ikke bor på hotell eller hostell, kan du kjøpe Genève-passet. Du kan velge mellom en, to eller tre dagers gyldighet. Kortet koster fra 225 NOK til 390 NOK. Da er all transport inkludert, i tillegg til rabatter på en rekke aktiviteter.

Når du har et Genève-pass eller et reisekort fra hotellet ditt, kan du kjøre buss, trikk, tog og båt. Alle disse bruker samme billettsystem, UNIRESO. Busser og trikker danner et nettverk slik at det er enkelt for deg å reise rundt i sentrum av byen. Skal du reise lengre, eller vil du ut på vannet, er båt og tog gode alternativer.


Visumkrav for Genève

Sveits er en del av Schengen-området, og nordmenn trenger ikke visum for innreise. Du er nødt til å ha med pass fordi dette er det eneste dokumentet som er gyldig identifikasjon. Du kan også bruke nødpass dersom det blir nødvendig. Dersom du vil lese mer om innreisebestemmelsene til Sveits kan du gå inn på regjeringens nettsider for reiseinformasjon. Her finner du også mer praktisk informasjon om sikkerhet, helse og lenker til nyttige sider, som den sveitsiske ambassaden.


De beste tingene å se og gjøre i Genève

Hva bør jeg oppleve i Genève?

Se byen fra et annet perspektiv – fra vannet. Du kan ta en guidet båttur på Genfersjøen med utsikt mot Alpene og vakre vingårder som ligger i horisonten. Noen av disse båtene er gamle klassikere fra blant annet 1904 og 1910.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Å besøke den botaniske hagen i Genève er både morsomt og lærerikt. Her finnes det over 12000 ulike plantearter, i vakre hager som er dandert og plantet etter ulike temaer. Blant annet finnes en helt spektakulær samling roser her.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Genève?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Genève.

Kan jeg finne flyreiser til Genève med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Genève som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Genève?

Når alle potensielle Genève flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Genève akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Genève og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Genève på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Genève.

Populære flyvninger til Genève
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
Tue 16.4.
Tue 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post