Finn billige fly til Lille

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 24.5.
ti. 31.5.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Lille?

Du kommer deg til Lille fra Oslo lufthavn Gardermoen på 6 timer, med et hurtig stopp ved Paris Charles de Gaulle. Fra Bergen Flesland, vil det i snitt ta 6 timer og 25 minutter til Lille med ett stopp, og fra Stavanger vil turen totalt sett ta 6 timer og 10 minutter. Hvis du heller vil reise fra Trondheim Værnes, så tar det i snitt 6 timer og 55 minutter til Lille. Det er også mulig å reise fra Bodø flyplass, og dette vil ta 7 timer og 50 minutter i gjennomsnitt. Hvis du starter reisen ved Tromsø flyplass, tar turen i gjennomsnitt 8 timer og 25 minutter. Du finner flere billige flybilletter og gode flytilbud hos Momondo.

Det finnes ingen direkte flygninger fra hverken Norge, eller resten av Norden. Lille har et begrenset antall flyruter, som primært er fokusert på Middelhavsområdene, og andre byer i Sør-Frankrike. Det betyr at det enkleste er å reise til Lille via Paris, med tog eller fly til Brussel, og igjen tog derfra. Lille er tett på flere av de store europeiske flyplassene, som Paris Charles de Gaulle, Paris Orly og Brussels Zaventem, for å nevne noen eksempler. Fra Oslo lufthavn, kommer du deg enkelt til Paris, med en rekke ukentlige avganger. Det samme gjelder Brussel, som har daglige forbindelser til Oslo og resten av Norge. Fra Brussel finnes det muligheter for tog eller buss videre mot Lille.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Lille. Hvis du planlegger å fly til Lille, bør du vurdere å bestille flyvninger til Albert – Picardie flyplass (78 km fra sentrum i Lille), eller Paris Beauvais flyplass (147 km fra sentrum i Lille).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Paris Beauvais flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Lille, med en gjennomsnittspris på 950 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Lille?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Lille

Hvilke flyselskaper flyr til Lille?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Lille fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is Air France. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Lille jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Lille

Under finner du alle flyplassene i Lille sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Lille?

Du finner en shuttlebuss, som kjører strekningen mellom Lille og jernbanestasjonen i byen flere ganger om dagen. Fra jernbanestasjonen i Lille, er det enkelt å komme seg rundt i området med lokaltog. Det finnes også et godt utvalg av drosjer, for reisende som foretrekker det, slik at du raskt og enkelt kommer deg videre inn mot sentrum av byen. De fleste drosjene tar deg til hoteller eller overnattingssteder for en fast pris, men det kan likevel være lurt å forhøre seg med ansatte.


Visumkrav for Lille

Det er ingen krav om visum ved innreise til Lille, noe som gjør det til en perfekt destinasjon for en helgetur eller lignende. Det er likevel anbefalt at reisende medbringer et gyldig pass.


Start planleggingen av reisen til Lille


De beste tingene å se og gjøre i Lille

Lille er kjent som en livlig studentby, med en vakker og flott gamleby, og passer perfekt for en kortere eller lengre tur. Lille har seilt opp som en viktig matdestinasjon i Frankrike de siste årene, og besøkende bør sjekke ut den lokale favoritten Le Flams. Her serveres lokale spesialiteter til en rimelig penge, og de har også en rimeligere meny med dagens spesialiteter. For den som er interessert i indisk mat, finner du et solid utvalg på restauranten Les Delices de l'Inde, der de serverer deilige og autentiske retter til en rimelig penge. Perfekt for venner på tur eller familier som vil kose seg litt ekstra. Hvis du er i humør for noe søtt og smakfullt, er Creperie de la Vielle Bourse det perfekte stedet, rett ved den kjente plassen med samme navn. Denne plassen er hjem til en rekke koselige, små butikker og kafeer. Her kan du helt sikkert finne noen skatter du vil ha med deg hjem, og rusle rundt for bare å oppleve atmosfæren i denne vakre byen. Like ved finner du også vakre Cathédrale Notre Dame de la Treille - en imponerende katedral beliggende midt i gamlebyen. Denne katedralen må oppleves, med sine vakre utsmykninger. I de klassiske gatene rundt katedralen er det gode shoppingmuligheter, og en mengde koselige småbutikker.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Lille på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Lille som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Lille som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Lille.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Lille, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Lille og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.