Finn billige fly til Sydney

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Sydney (SYD)
ons.. 30.9.
ons.. 7.10.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Sydney

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sydney fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Sydney?

Den internasjonale metropolen Sydney er blant de mest populære destinasjonene på den sørlige halvkulen, og det at man kan finne billige flybilletter til Sydney har nok også litt med saken å gjøre. Årstidene er motsatt fra i Norge, men forskjellene i temperatur er ikke like store. Klimaet i Sydney er behagelig året rundt, og det blir sjeldent alt for varmt eller alt for kaldt. Det gjør at du kan fly til Sydney når som helst på året og likevel få en fin opplevelse. Vintermånedene juni–august kan bli kjølige, så ta med varme klær. Sommeren i desember–februar byr gjerne på 25–26 grader på dagtid og kan være den beste tiden å reise på. Dersom du kan fly til Sydney litt utenfor høysesongen, for eksempel i mars, kan det være gode muligheter for å få billige flybilletter til Sydney. Bestill reise og besøk det arkitektoniske mesterverket Operahuset.

Hvilken flyvning til Sydney er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Sydney fra Ballina for 537 kr. Dette er 94 % billigere enn de fleste flytilbudene til Sydney. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Sydney fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Sydney?

Dataene våre viser at det er mandag som er den billigste dagen å fly til Sydney på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 9 944 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 11 086 kr for en reise fra Norge til Sydney.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Sydney?

Ifølge dataene våre er det på ettermiddagen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Sydney. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Sydney på ettermiddagen for så lite som 9 645 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 11 732 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Sydney?

De som skal fly til Sydney kan potensielt finne bedre priser for Newcastle Williamtown flyplass (134 km fra sentrum i Sydney), eller Bathurst Raglan flyplass (153 km fra sentrum i Sydney), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Sydney?

Med en gjennomsnittspris på 9 038 kr per person, er det Newcastle Williamtown flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Sydney. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Sydney

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sydney som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Qatar Airways
10. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
41t 35m
1 stopp
SYD
Sydney Kingsford Smith
7. feb.
SYD
Sydney Kingsford Smith
24t 35m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
8 959 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
41t 35m
1 stopp
SYD
Sydney Kingsford Smith
7. feb.
SYD
Sydney Kingsford Smith
27t 00m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
9 587 kr
Finn lignende
British Airways
10. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
33t 30m
2 stopp
SYD
Sydney Kingsford Smith
7. feb.
SYD
Sydney Kingsford Smith
28t 10m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
10 453 kr
Finn lignende
KLM
10. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
28t 20m
3 stopp
SYD
Sydney Kingsford Smith
7. feb.
SYD
Sydney Kingsford Smith
28t 55m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
11 442 kr
Finn lignende
Etihad Airways
4. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
40t 35m
2 stopp
SYD
Sydney Kingsford Smith
7. nov.
SYD
Sydney Kingsford Smith
32t 50m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
14 790 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. des.
OSL
Oslo Gardermoen
26t 10m
2 stopp
SYD
Sydney Kingsford Smith
9. jan.
SYD
Sydney Kingsford Smith
36t 10m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
9 911 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Sydney Kingsford Smith

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Sydney, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Billigst
Best
Raskeste
Flere flyselskaper
23. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
56t 55m
3 stopp
SYD
Sydney Kingsford Smith
8 921 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. nov.
OSL
Oslo Gardermoen
54t 50m
2 stopp
SYD
Sydney Kingsford Smith
9 920 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. nov.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
53t 50m
3 stopp
SYD
Sydney Kingsford Smith
12 412 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Sydney?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sydney

Fra Oslo, Bergen og Trondheim kan du fly til Sydney med en eller to mellomlandinger på litt over 20 timer. Alle som flyr til Sydney mellomlander gjerne i Europa og/eller Asia. Noen av flyselskapene som kan skilte med billige flybilletter til Sydney er Finnair, Qatar Airways, Emirates, Thai Airways, SAS og KLM. Flyene fra Norge lander på Sydney lufthavn Husk å sammenligne priser online og sjekke om flyselskapene tar ekstra tillegg for å sjekke inn bagasje og velge flysete før du booker reisen. Noen flyselskaper har dette inkludert i flybillettprisen, mens for andre kan det komme som tilvalg.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Sydney, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Sydney fra Norge lander på Sydney lufthavn, også kalt Kingsford Smith internasjonale lufthavn, som ligger ca. 9 kilometer utenfor sentrum. Den raskeste og mest kostnadseffektive måten å komme seg til og fra flyplassen på er ved å benytte Airport Rail Link. Togene går hvert 10. minutt og turen til sentrum tar bare ca. 13 minutter. På flyplassen finnes det to jernbanestasjoner, én under terminal 1 og én mellom terminal 2 og 3. Du kan også ta buss nr. 400 som stopper ved terminal 1 og 3, men du behøver et transportkort for å benytte bussen. Det finnes shuttlebusser, men disse må forhåndsbestilles. Taxier finner du enkelt utenfor terminalene på flyplassen, og på taxiholdeplasser i sentrum. Reisen mellom flyplassen og sentrum tar ca. 20 minutter og koster ca. $ 45–$ 55. Et annet alternativ er å leie bil fra et av bilutleiefirmaene. Dette kan du ordne på forhånd på momondo Leiebil.


Hvordan kommer man seg rundt i Sydney?

Den offentlige transporten i Sydney er godt utbygd, og du kan enkelt ta deg frem med både ferjer, tog og busser. Billetter kjøper du på stasjonene eller om bord. Bussene finnes det mange av, og de er også rimelige. På grunn av tett trafikk kan det være lurt å beregne litt ekstra tid. Selvsagt finnes det sightseeingbusser man kan hoppe av og på, og er smart for å få en oversikt over byen og ta seg til attraksjoner og strender.

T-banen er rask, men vil du holde deg over bakken er ferje og buss gode alternativer. Ènskinnebanen kjører hvert 10. minutt i en sløyfe i sentrum, og trikkesystemet har en rute gjennom byen. Taxi er det enkelt å få tak i og kjører hele døgnet. Leiebil anbefales ikke for et kort opphold i selve byen, ettersom rushtrafikken er tett og det er begrenset med parkeringsplasser.


Kan man reise til Sydney uten pass eller visum?

Innreisebestemmelser kan endres på kort varsel, så det anbefales å holde seg oppdatert på regelverket på de offisielle nettsidene eller kontakte Australias ambassade før man flyr til Sydney. Før øyeblikket må norske statsborgere ha elektronisk visum for kortere opphold i Australia. Visum kan man skaffe via reisebyrå eller flyselskap, og har en varighet på tre måneder innenfor en periode på tolv måneder. Man må medbringe gyldig pass. Australia har ingen spesielle regler angående varighet, men skal du for eksempel videre til Asia må passet være gyldig i minst seks måneder på reisetidspunktet. Dersom du er norsk statsborger og under 31 år kan du få arbeidsferievisum som innebærer at man kan oppholde seg og arbeide i Australia i inntil tolv måneder.


Finn hotell og fly til Sydney


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Sydney?

Når du flyr til Sydney bør du selvsagt se det kjente operahuset som er byens landemerke. Ta også turen til en av verdens mest berømte strender, Bondi Beach. Er du i nærheten av operahuset, kan du også se Mrs Macquaire’s Chair. Dette er en sandstein som har blitt hugget i form av en stol, og er i tillegg nære Royal Botanical Gardens hvis du ønsker en tur i parken. For å se Sydney fra et annet perspektiv, dra innom det 300 meter høye Sydney Tower.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barn liker seg ofte godt i Sydney. Når du har funnet billige flybilletter til Sydney til familien bør du ta med barna til Taronga Zoo hvor man kan se over 340 dyrearter og alle de kjente australske dyrene. En annen populær aktivitet for barn er å besøke Sydney Aquarium eller fornøyelsesparken Luna Park.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er gode shoppingmuligheter i den sørafrikanske byen. Billige flybilletter til Sydney gjør at du kan slå deg litt løs i handlegatene og shoppingsentrene i Central Business District, ved fabrikkutsalget Market City eller på Sydneys største marked, Paddy’s.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du har funnet billige flybilletter til Sydney bør du unne deg å dra til den hvite sandstranden Bronte Beach i området øst for sentrum. Her er det færre turister enn ved Bondi Beach, og du kan slappe av i roligere omgivelser. Besøk den historiske og svært koselige bydelen The Rocks, og nyt atmosfæren og utsikten fra havneområdet Darling Harbour.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse