Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Sydney

Billige flyvninger til Sydney fra 10 525 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Sydney med avgang den 28.5.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Sydney flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Sydney

Beste pris på enveisbillett

5 901 kr

Beste pris på tur/retur-billett

10 525 kr

Raskeste flytid

23t 05m

Opereres av

9 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Sydney fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 901 kr (Oslo Torp Sandefjord til Sydney Kingsford Smith).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Sydney fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 10 525 kr (Oslo Gardermoen til Sydney Kingsford Smith).
Den kjappeste flyvningen til Sydney fra Norge tar 23t 05m (Oslo Gardermoen til Sydney Kingsford Smith).
Det finnes 9 andre flyselskaper som flyr til Sydney, deriblant British Airways, Air France og Qantas Airways.

Sydney flyinnsikt og trender

Se innsikt for Sydney-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Sydney?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Sydney i løpet av oktober, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Sydney i November er ikke like billige som de i oktober, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 16 058 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Sydney?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Sydney er på mandag med priser helt nede i 15 854 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 17 665 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Sydney.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Sydney?

Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Sydney, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 15 885 kr. Å fly til Sydney om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger til Sydney er dyrere kl. 12:00 med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 19 133 kr. Avganger kl. 12:00 har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Hvor lang tid tar det å fly til Sydney?

Flyvningen fra Norge til Sydney avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Sydney Kingsford Smith (den mest populære flyplassen i Sydney), er flytiden 27t 40m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Sydney Kingsford Smith, er flytiden i snitt 26t 55m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Sydney?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Sydney på, er ca. 10 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 17 718 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sydney

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sydney fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sydney

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sydney

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Sydney (SYD)

Vanligvis er flyvninger til Sydney fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Sydney Kingsford Smith, som i gjennomsnitt koster 17 718 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Sydney

Den internasjonale metropolen Sydney er blant de mest populære destinasjonene på den sørlige halvkulen, og det at man kan finne billige flybilletter til Sydney har nok også litt med saken å gjøre. Årstidene er motsatt fra i Norge, men forskjellene i temperatur er ikke like store. Klimaet i Sydney er behagelig året rundt, og det blir sjeldent alt for varmt eller alt for kaldt. Det gjør at du kan fly til Sydney når som helst på året og likevel få en fin opplevelse. Vintermånedene juni–august kan bli kjølige, så ta med varme klær. Sommeren i desember–februar byr gjerne på 25–26 grader på dagtid og kan være den beste tiden å reise på. Dersom du kan fly til Sydney litt utenfor høysesongen, for eksempel i mars, kan det være gode muligheter for å få billige flybilletter til Sydney. Bestill reise og besøk det arkitektoniske mesterverket Operahuset.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sydney Kingsford Smith flyplass fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Sydney Kingsford Smith flyplass ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Sydney Kingsford Smith flyplass fra flyvninger?

Det er 21 tilbydere fra Sydney Kingsford Smith flyplass flyvninger fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Sydney Kingsford Smith flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Sydney Kingsford Smith flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Sydney Kingsford Smith flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Sydney Kingsford Smith flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Sydney

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sydney som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
28. mai
OSL07:10Oslo Gardermoen
41t 50m
2 stopp
SYD09:00Sydney Kingsford Smith
4. jun.
SYD11:00Sydney Kingsford Smith
44t 55m
2 stopp
OSL23:55Oslo Gardermoen
10 525 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. apr.
OSL20:15Oslo Gardermoen
56t 20m
2 stopp
SYD12:35Sydney Kingsford Smith
7. mai
SYD11:00Sydney Kingsford Smith
34t 45m
2 stopp
OSL13:45Oslo Gardermoen
11 727 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. mai
OSL07:10Oslo Gardermoen
41t 50m
2 stopp
SYD09:00Sydney Kingsford Smith
6. jun.
SYD11:00Sydney Kingsford Smith
44t 55m
2 stopp
OSL23:55Oslo Gardermoen
12 095 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. mai
OSL07:10Oslo Gardermoen
41t 50m
2 stopp
SYD09:00Sydney Kingsford Smith
30. mai
SYD11:00Sydney Kingsford Smith
44t 55m
2 stopp
OSL23:55Oslo Gardermoen
12 192 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. mai
OSL08:00Oslo Gardermoen
27t 40m
2 stopp
SYD19:40Sydney Kingsford Smith
14. mai
SYD19:40Sydney Kingsford Smith
32t 50m
2 stopp
OSL20:30Oslo Gardermoen
12 409 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jun.
OSL07:10Oslo Gardermoen
41t 50m
2 stopp
SYD09:00Sydney Kingsford Smith
13. jun.
SYD11:00Sydney Kingsford Smith
44t 55m
2 stopp
OSL23:55Oslo Gardermoen
12 593 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Sydney

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Sydney, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Garuda Indonesia, Qantas Airways og Turkish Airlines
Flere flyselskaper
24. mai
TRF21:30Oslo Torp Sandefjord
54t 05m
3 stopp
SYD11:35Sydney Kingsford Smith
5 901 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
29. mai
OSL07:30Oslo Gardermoen
28t 15m
3 stopp
SYD19:45Sydney Kingsford Smith
5 945 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. mai
OSL07:30Oslo Gardermoen
28t 15m
3 stopp
SYD19:45Sydney Kingsford Smith
6 432 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Sydney

Den offentlige transporten i Sydney er godt utbygd, og du kan enkelt ta deg frem med både ferjer, tog og busser. Billetter kjøper du på stasjonene eller om bord. Bussene finnes det mange av, og de er også rimelige. På grunn av tett trafikk kan det være lurt å beregne litt ekstra tid. Selvsagt finnes det sightseeingbusser man kan hoppe av og på, og er smart for å få en oversikt over byen og ta seg til attraksjoner og strender.

T-banen er rask, men vil du holde deg over bakken er ferje og buss gode alternativer. Ènskinnebanen kjører hvert 10. minutt i en sløyfe i sentrum, og trikkesystemet har en rute gjennom byen. Taxi er det enkelt å få tak i og kjører hele døgnet. Leiebil anbefales ikke for et kort opphold i selve byen, ettersom rushtrafikken er tett og det er begrenset med parkeringsplasser.


Visumkrav for Sydney

Innreisebestemmelser kan endres på kort varsel, så det anbefales å holde seg oppdatert på regelverket på de offisielle nettsidene eller kontakte Australias ambassade før man flyr til Sydney. Før øyeblikket må norske statsborgere ha elektronisk visum for kortere opphold i Australia. Visum kan man skaffe via reisebyrå eller flyselskap, og har en varighet på tre måneder innenfor en periode på tolv måneder. Man må medbringe gyldig pass. Australia har ingen spesielle regler angående varighet, men skal du for eksempel videre til Asia må passet være gyldig i minst seks måneder på reisetidspunktet. Dersom du er norsk statsborger og under 31 år kan du få arbeidsferievisum som innebærer at man kan oppholde seg og arbeide i Australia i inntil tolv måneder.


De beste tingene å se og gjøre i Sydney

Hva bør jeg oppleve i Sydney?

Når du flyr til Sydney bør du selvsagt se det kjente operahuset som er byens landemerke. Ta også turen til en av verdens mest berømte strender, Bondi Beach. Er du i nærheten av operahuset, kan du også se Mrs Macquaire’s Chair. Dette er en sandstein som har blitt hugget i form av en stol, og er i tillegg nære Royal Botanical Gardens hvis du ønsker en tur i parken. For å se Sydney fra et annet perspektiv, dra innom det 300 meter høye Sydney Tower.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barn liker seg ofte godt i Sydney. Når du har funnet billige flybilletter til Sydney til familien bør du ta med barna til Taronga Zoo hvor man kan se over 340 dyrearter og alle de kjente australske dyrene. En annen populær aktivitet for barn er å besøke Sydney Aquarium eller fornøyelsesparken Luna Park.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er gode shoppingmuligheter i den sørafrikanske byen. Billige flybilletter til Sydney gjør at du kan slå deg litt løs i handlegatene og shoppingsentrene i Central Business District, ved fabrikkutsalget Market City eller på Sydneys største marked, Paddy’s.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du har funnet billige flybilletter til Sydney bør du unne deg å dra til den hvite sandstranden Bronte Beach i området øst for sentrum. Her er det færre turister enn ved Bondi Beach, og du kan slappe av i roligere omgivelser. Besøk den historiske og svært koselige bydelen The Rocks, og nyt atmosfæren og utsikten fra havneområdet Darling Harbour.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Sydney?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Sydney. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Sydney med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Sydney på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Sydney?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Sydney. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Sydney akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Sydney er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Sydney på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Sydney.

Populære flyvninger til Sydney
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post