Finn billige fly til Sydney

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 21.10.
to. 28.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sydney

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sydney fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sydney

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sydney

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Sydney (SYD)

Vanligvis er flyvninger til Sydney fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Sydney Kingsford Smith, som i gjennomsnitt koster 9 062 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SYDNEY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai13 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Sydney koster i gjennomsnitt kun 7 868 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SYDNEY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember28 % dyrereDet koster ca. 11 584 kr for flyvninger til Sydney fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SYDNEY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember560 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sydney fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Sydney?

Den internasjonale metropolen Sydney er blant de mest populære destinasjonene på den sørlige halvkulen, og det at man kan finne billige flybilletter til Sydney har nok også litt med saken å gjøre. Årstidene er motsatt fra i Norge, men forskjellene i temperatur er ikke like store. Klimaet i Sydney er behagelig året rundt, og det blir sjeldent alt for varmt eller alt for kaldt. Det gjør at du kan fly til Sydney når som helst på året og likevel få en fin opplevelse. Vintermånedene juni–august kan bli kjølige, så ta med varme klær. Sommeren i desember–februar byr gjerne på 25–26 grader på dagtid og kan være den beste tiden å reise på. Dersom du kan fly til Sydney litt utenfor høysesongen, for eksempel i mars, kan det være gode muligheter for å få billige flybilletter til Sydney. Bestill reise og besøk det arkitektoniske mesterverket Operahuset.

 • Hvilken flyvning til Sydney er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Sydney fra Coolangatta for 484 kr. Dette er 95 % billigere enn de fleste flytilbudene til Sydney. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Sydney fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Sydney?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Sydney i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av februar i stedet. Flyvninger til Sydney i februar er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 8 054 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Sydney?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Sydney på, er ca. 43 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 9 062 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Sydney?

  De som skal fly til Sydney kan potensielt finne bedre priser for Newcastle Williamtown flyplass (134 km fra sentrum i Sydney), eller Bathurst Raglan flyplass (153 km fra sentrum i Sydney), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Sydney?

  Med en gjennomsnittspris på 8 943 kr per person, er det Newcastle Williamtown flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Sydney. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Sydney

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sydney som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
6. des.
OSL04:50Oslo Gardermoen
35t 40m
2 stopp
SYD16:30Sydney Kingsford Smith
4. jan.
SYD16:35Sydney Kingsford Smith
36t 05m
2 stopp
OSL04:40Oslo Gardermoen
10 278 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. des.
OSL08:10Oslo Gardermoen
46t 10m
2 stopp
SYD06:20Sydney Kingsford Smith
4. jan.
SYD16:35Sydney Kingsford Smith
36t 05m
2 stopp
OSL04:40Oslo Gardermoen
10 530 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. jan.
OSL08:05Oslo Gardermoen
32t 25m
3 stopp
SYD16:30Sydney Kingsford Smith
28. mar.
SYD11:15Sydney Kingsford Smith
28t 35m
2 stopp
OSL15:50Oslo Gardermoen
10 893 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. des.
OSL01:10Oslo Gardermoen
53t 10m
2 stopp
SYD06:20Sydney Kingsford Smith
12. jan.
SYD04:30Sydney Kingsford Smith
44t 45m
3 stopp
OSL01:15Oslo Gardermoen
10 901 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. des.
OSL08:10Oslo Gardermoen
46t 10m
2 stopp
SYD06:20Sydney Kingsford Smith
13. jan.
SYD09:50Sydney Kingsford Smith
31t 50m
2 stopp
OSL17:40Oslo Gardermoen
11 002 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. des.
OSL03:55Oslo Gardermoen
50t 25m
2 stopp
SYD06:20Sydney Kingsford Smith
4. jan.
SYD16:35Sydney Kingsford Smith
36t 05m
2 stopp
OSL04:40Oslo Gardermoen
11 137 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Sydney

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Sydney, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av British Airways og KLM
Flere flyselskaper
31. mar.
OSL07:40Oslo Gardermoen
37t 05m
3 stopp
SYD20:45Sydney Kingsford Smith
4 819 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. mar.
OSL06:45Oslo Gardermoen
39t 40m
3 stopp
SYD22:25Sydney Kingsford Smith
5 543 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. mar.
OSL13:55Oslo Gardermoen
32t 15m
2 stopp
SYD22:10Sydney Kingsford Smith
5 855 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Sydney?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sydney
 • Hvilke flyselskaper flyr til Sydney?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Sydney from Norge are Qatar Airways, Emirates, Qantas Airways and Singapore Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Sydney

Under finner du alle flyplassene i Sydney sammen med avstanden til sentrum

Fly til Sydney fra Norge lander på Sydney lufthavn, også kalt Kingsford Smith internasjonale lufthavn, som ligger ca. 9 kilometer utenfor sentrum. Den raskeste og mest kostnadseffektive måten å komme seg til og fra flyplassen på er ved å benytte Airport Rail Link. Togene går hvert 10. minutt og turen til sentrum tar bare ca. 13 minutter. På flyplassen finnes det to jernbanestasjoner, én under terminal 1 og én mellom terminal 2 og 3. Du kan også ta buss nr. 400 som stopper ved terminal 1 og 3, men du behøver et transportkort for å benytte bussen. Det finnes shuttlebusser, men disse må forhåndsbestilles. Taxier finner du enkelt utenfor terminalene på flyplassen, og på taxiholdeplasser i sentrum. Reisen mellom flyplassen og sentrum tar ca. 20 minutter og koster ca. $ 45–$ 55. Et annet alternativ er å leie bil fra et av bilutleiefirmaene. Dette kan du ordne på forhånd på momondo Leiebil.


Populære flybilletter til Sydney

Finn dine flybilletter til Sydney med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Sydney
Raskeste flytid27t 50m
Billigst pris10 893 kr
Flyvninger fra Bergen til Sydney
Raskeste flytid27t 30m
Billigst pris11 373 kr
Flyvninger fra Trondheim til Sydney
Raskeste flytid47t 45m
Billigst pris23 673 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Sydney

Den offentlige transporten i Sydney er godt utbygd, og du kan enkelt ta deg frem med både ferjer, tog og busser. Billetter kjøper du på stasjonene eller om bord. Bussene finnes det mange av, og de er også rimelige. På grunn av tett trafikk kan det være lurt å beregne litt ekstra tid. Selvsagt finnes det sightseeingbusser man kan hoppe av og på, og er smart for å få en oversikt over byen og ta seg til attraksjoner og strender.

T-banen er rask, men vil du holde deg over bakken er ferje og buss gode alternativer. Ènskinnebanen kjører hvert 10. minutt i en sløyfe i sentrum, og trikkesystemet har en rute gjennom byen. Taxi er det enkelt å få tak i og kjører hele døgnet. Leiebil anbefales ikke for et kort opphold i selve byen, ettersom rushtrafikken er tett og det er begrenset med parkeringsplasser.


Visumkrav for Sydney

Innreisebestemmelser kan endres på kort varsel, så det anbefales å holde seg oppdatert på regelverket på de offisielle nettsidene eller kontakte Australias ambassade før man flyr til Sydney. Før øyeblikket må norske statsborgere ha elektronisk visum for kortere opphold i Australia. Visum kan man skaffe via reisebyrå eller flyselskap, og har en varighet på tre måneder innenfor en periode på tolv måneder. Man må medbringe gyldig pass. Australia har ingen spesielle regler angående varighet, men skal du for eksempel videre til Asia må passet være gyldig i minst seks måneder på reisetidspunktet. Dersom du er norsk statsborger og under 31 år kan du få arbeidsferievisum som innebærer at man kan oppholde seg og arbeide i Australia i inntil tolv måneder.


Start planleggingen av reisen til Sydney


De beste tingene å se og gjøre i Sydney

Hva bør jeg oppleve i Sydney?

Når du flyr til Sydney bør du selvsagt se det kjente operahuset som er byens landemerke. Ta også turen til en av verdens mest berømte strender, Bondi Beach. Er du i nærheten av operahuset, kan du også se Mrs Macquaire’s Chair. Dette er en sandstein som har blitt hugget i form av en stol, og er i tillegg nære Royal Botanical Gardens hvis du ønsker en tur i parken. For å se Sydney fra et annet perspektiv, dra innom det 300 meter høye Sydney Tower.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barn liker seg ofte godt i Sydney. Når du har funnet billige flybilletter til Sydney til familien bør du ta med barna til Taronga Zoo hvor man kan se over 340 dyrearter og alle de kjente australske dyrene. En annen populær aktivitet for barn er å besøke Sydney Aquarium eller fornøyelsesparken Luna Park.

Hvor bør jeg shoppe?

Det er gode shoppingmuligheter i den sørafrikanske byen. Billige flybilletter til Sydney gjør at du kan slå deg litt løs i handlegatene og shoppingsentrene i Central Business District, ved fabrikkutsalget Market City eller på Sydneys største marked, Paddy’s.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du har funnet billige flybilletter til Sydney bør du unne deg å dra til den hvite sandstranden Bronte Beach i området øst for sentrum. Her er det færre turister enn ved Bondi Beach, og du kan slappe av i roligere omgivelser. Besøk den historiske og svært koselige bydelen The Rocks, og nyt atmosfæren og utsikten fra havneområdet Darling Harbour.