Finn billig fly til Elfenbenskysten

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 30.9.
to. 7.10.

De billigste flyvningene til byer i Elfenbenskysten

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Elfenbenskysten fra Norge
Abidjan
Abidjan

Nyttig informasjon om flyvningen din til Elfenbenskysten

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Elfenbenskysten
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Elfenbenskysten?

    De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Elfenbenskysten koster:
    1 961 kr per person med TAP AIR PORTUGAL
    3 352 kr per person med Brussels Airlines
    3 943 kr per person med Turkish Airlines


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Elfenbenskysten

Finn flyvninger til disse populære byene i Elfenbenskysten fra din nærmeste flyplass.

Elfenbenskysten er et vakkert land som ligger på Vest-Afrikas kyst med utsikt over Guineabukta, og grenser til fem andre land. I sør og sentrum av landet finner du et flatt og frodig landskap som er hjem til plantasjer, skoger og nasjonalparker. I vest ligger fjellene, og i nord finner du tørre savanner. Under ditt opphold i Elfenbenskysten kan du se sjimpanser, få fantastiske turmuligheter gjennom tropiske regnskoger og slappe av på slående vakre strender. Når du flyr til Elfenbenskysten ankommer du sannsynligvis landets hovedstad, Abidjan, hvor du kan se idylliske laguner som snirkler seg mellom skyskrapere og katedralspirer som strekker seg høyt mot den blå himmelen.

Før du bestiller fly til Elfenbenskysten, bør du undersøke hvilken tid det er best å dra hit på. Mange foretrekker å reise i tørkesesongen, fra midten av november til april. I disse månedene slipper du å bekymre deg for om veiene er oversvømt, det er færre malariamygg her og det er noen spennende festivaler på agendaen, som for eksempel Fête de I’Abissa i Grand Bassam i november og Fêtes des Masques som holdes i landsbyene rundt Man-fjellene i februar. Tørkesesongen er også høysesongen i Elfenbenskysten, men vær oppmerksom på at i desember, januar, februar og mars blåser vinden ned fra Sahara, som kan føre til kjøligere temperaturer, mye støv og svært tørt vær. Dette kan gjøre det både ukomfortabelt å oppholde seg her, og vanskelig å ta bilder. Regnsesongen varer fra mai til oktober, med mest nedbør i mai og juli, og lavest temperaturer i august og september. Hvis du planlegger å utforske vestsiden av landet, bør du unngå juni og oktober da nedbøret kan føre til at turveiene oversvømmes.

Hos momondo er det både raskt og enkelt å sammenligne flypriser online, slik at du finner den reisen som passer best for deg. Du kan også velge å booke turen med hotell, slik at alt er ordnet på forhånd når du ankommer Elfenbenskysten. Dersom du er tidlig ute, kan du også være heldig å finne billige flybilletter hit, og spesielt dersom du reiser i lavsesongen er det lettere å finne et billig hotell og generelt lavere priser. Dra også nytte av ulike ekstratjenester som tilbys, som for eksempel å reservere ønsket flysete på nett.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Elfenbenskysten

Når du skal fly til Elfenbenskysten fra Norge, er det enklest å reise fra Oslo/Oslo Lufthavn til Abidjan/Port Bouet lufthavn. Ingen flyselskaper tilbyr direkte flyreiser, men med Turkish Airlines kan du reise med kun én mellomlanding i Istanbul, og med Brussels Airlines kan du reise med én mellomlanding i Brussel. Du kan også bestille flybilletter til Elfenbenskysten med Air France, TAP Air Portugal, Emirates og Lufthansa, men da som regel med to mellomlandinger.

Når er det best å reise til Elfenbenskysten?

Det anbefales å reise til Elfenbenskysten i tørketiden, for å unngå oversvømte veier og malariamygg. De beste månedene å besøke landet på er derfor fra midten av november til april.

Hvor lang tid tar det å fly til Elfenbenskysten?

Lengden på flyreisen til Elfenbenskysten avhenger av hvor lange mellomlandingene dine er, og hvor mange stopp det er underveis. Som regel tar turen omtrent 15-20 timer hver vei. En god tommelfingerregel er at jo lengre mellomlandingen er, jo rimeligere er turen. Dermed er ofte de korteste turene også de som er dyrest.

Kan man reise til Elfenbenskysten uten pass eller visum?

Nordmenn må ha visum for å reise på tur til Elfenbenskysten, og dette må ordnes på forhånd. Du kan søke om visum fra det ivorianske konsulatet i Oslo, eller ambassaden i København. I tillegg må passet ditt være gyldig i minimum seks måneder, og helse- eller vaksinasjonskort må medbringes. Noen vaksiner er obligatoriske, blant annet mot gulfeber, så det er viktig at du tar kontakt med legen din for å undersøke dette i god tid før reisen din.


Finn flyvninger til Elfenbenskysten

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Elfenbenskysten