Finn billige fly til Banja Luka

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 26.5.
to. 2.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Banja Luka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Banja Luka fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Banja Luka

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Banja Luka

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Banja Luka (BNX)

Vanligvis er flyvninger til Banja Luka fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Banja Luka, som i gjennomsnitt koster 2 599 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BANJA LUKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Banja Luka koster i gjennomsnitt kun 1 468 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BANJA LUKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober47 % dyrereDet koster ca. 3 500 kr for flyvninger til Banja Luka fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BANJA LUKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember300 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Banja Luka fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Banja Luka?

Det går ingen direkte flygninger fra Norge til Banja Luka. Du må derfor mellomlande på en annen flyplass for å nå destinasjonen. Kortest mulig reisetid er på sju timer og 15 minutter, og dette er fra Oslo. Fra andre byer i Norge, som Stavanger, Bergen og Trondheim, er det behov for minst to mellomlandinger, og reisetiden er derfor på minimum ni og en halv time.

Dessverre er det ingen direkte flygninger mellom Norge og Banja Luka. Det er derfor behov for minst én mellomlanding. De vanligste stedene å mellomlande er i Beograd i Serbia og Stockholm i Sverige. Det tar i underkant av tre timer fra Oslo til Beograd, og i underkant av én time fra Beograd til Banja Luka. Fra Oslo til Stockholm tar det litt over én time, og fra Stockholm til Banja Luka tar det rett over to og en halv time. Reiser man fra andre byer i Norge, som Stavanger, Bergen eller Trondheim, tar det i underkant av én time å fly til Oslo fra hver av disse.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Banja Luka fra Malmö for 415 kr. Dette er 80 % billigere enn de fleste flytilbudene til Banja Luka. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Banja Luka fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Banja Luka fra Norge på, er februar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 468 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Banja Luka i februar, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 779 kr.

De som skal fly til Banja Luka kan potensielt finne bedre priser for Tuzla Intl flyplass (126 km fra sentrum i Banja Luka), eller Sarajevo Butmir flyplass (139 km fra sentrum i Banja Luka), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 1 407 kr per person, er det Tuzla Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Banja Luka. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Banja Luka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Banja Luka

Hvilke flyselskaper flyr til Banja Luka?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Banja Luka fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Air Serbia og Ryanair. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Banja Luka jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Banja Luka

Under finner du alle flyplassene i Banja Luka sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Banja Lukas flyplass(er)?

For å komme seg fra Banja Luka flyplass til Banja Luka sentrum har man flere transportmuligheter. Et alternativ er å ta taxi, et annet er å leie bil og et tredje er å ta shuttlebuss. Kjøreturen tar omtrent en halvtime. Fra flyplassen tilbys en shuttlebuss via firmaet Agency Smiljic, og disse bussene går i forbindelse med hver flygning som ankommer flyplassen.


Visumkrav for Banja Luka

Når du skal reise er det viktig å gjøre seg kjent med innreisebestemmelsene som gjelder i landet du skal reise til, og å huske på at disse kan endres på kort varsel. Norske statsborgere har ikke behov for visum for å reise til Bosnia-Hercegovina. De trenger derimot pass, da dette er eneste gyldige reisedokument for innreise. Vær obs på at passet må være gyldig i seks måneder etter ankomst i Bosnia-Hercegovina. Videre rådes nordmenn til å registrere seg på UDs reiseregistrering, dersom de skal oppholde seg i Bosnia-Hercegovina over kortere eller lengre perioder.


Start planleggingen av reisen til Banja Luka


De beste tingene å se og gjøre i Banja Luka

Banja Luka er en av de mest moderne og fremadstormende byene i Bosnia-Hercegovina. Etter Sarajevo er Banja Luka den andre største byen i landet, og det er også den største byen i Republika Srpska, hvor den i tillegg er hovedstad. Det er massevis av flotte steder å se og besøke. Ta for eksempel turen til Banski Dvor, byens kulturelle sentrum. Det ble bygget i 1920 som et palass for den lokale guvernøren, men i dag arrangeres utstillinger, konserter, forelesninger, oppvisninger og andre kulturelle hendelser i denne flotte bygningen. Den er i tillegg åpen for publikum, selv når det ikke er arrangementer der. Hvis arkitektur er høyt på prioriteringslisten din, er det verdt å besøke Cathedral of Christ the Saviour. Denne fantastiske ortodokse katedralen er rett og slett et arkitektonisk mesterverk , og den er åpen for besøkende så lenge man er passende kledd. Hvis historie er en av dine store interesser, kan Muzej Republike Srpske være et godt valg. Dette turistvennlige museet tar for seg historien til den etniske gruppen av serbere i Bosnia og Balkanhalvøya, og utstillingen dekker en lengre historisk periode. For enda mer historie kan du ta turen til Kastel festningen, og deretter, om det frister med litt shopping, kan du vandre rundt i byens bilfrie sone og kikke i både lokale og internasjonale butikker. Ønsker du til slutt å komme i kontakt med byens natur, vil du utvilsomt sette pris på en fredelig spasertur under seljetrær langs Vrbas-elven, en vakker, grønn elv som strømmer gjennom hjertet av byen. Utenfor byen gir elven også mulighet for å padle kajakk eller kano.


Finn fly til andre byer i Bosnia-Hercegovina

Banja Luka har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Banja Luka for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Banja Luka.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Banja Luka flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.