Finn billige fly til Kabul

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 4.12.
sø. 11.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kabul

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kabul

Beste pris på enveisbillett

3 981 kr

Beste pris på tur/retur-billett

45 109 kr

Raskeste flytid

13t 50m
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kabul fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 981 kr (Oslo Gardermoen til Kabul Khwaja Rawash).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kabul fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 45 109 kr (Oslo Gardermoen til Kabul Khwaja Rawash).
Den kjappeste flyvningen til Kabul fra Norge tar 13t 50m (Oslo Gardermoen til Kabul Khwaja Rawash).

Kabul flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kabul-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Kabul?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Kabul. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 8 618 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kabul i løpet av Januar, kan du også fly billig i februar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 8 906 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Kabul?

Flytiden fra Norge til Kabul varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Kabul Khwaja Rawash (en av de mest populære rutene), tar det 13t 50m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Kabul er fra Bergen Flesland til Kabul Khwaja Rawash, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kabul?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Kabul 37 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Kabul med en gjennomsnittspris på 12 414 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kabul

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kabul fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kabul

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kabul

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kabul (KBL)

Vanligvis er flyvninger til Kabul fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kabul Khwaja Rawash, som i gjennomsnitt koster 12 414 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KABUL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kabul koster i gjennomsnitt kun 8 618 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KABUL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli51 % dyrereDet koster ca. 18 738 kr for flyvninger til Kabul fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KABUL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni259 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kabul fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Kabul

Det kan være lang reisetid å fly til Kabul, Afghanistan fra Norge. Fra Istanbul til Kabul tar det cirka 4,5 timer å reise, så her avhenger det av hvilke flybilletter du finner til Istanbul, og hvor godt de korresponderer med hverandre. Det anbefales å legge inn litt ekstra tid, og litt ventetid må du regne med, spesielt dersom det blir forsinkelser underveis. Det er flere reisealternativer og det anbefales å sjekke flere flytibud. Det går i alle fall et direktefly til Kabul International Airport, KBL, fra Istanbul daglig , og noen dager går det flere ruter. Torsdager og lørdager er idéelle dager å velge å reise til Kabul, Afghanistan, nettopp fordi det da går minst tre direkteruter dit.

Som et naturlig midtpunkt mellom øst og vest, ligger Kabul slik til at direkterutene går fra Beijing i øst til Istanbul i vest, fra Tashkent i nord til Jeddah og Dubai i sør. Dette er flyplasser som har direktefly videre til de store flyplassene i Europa og resten av verden, og det letteste fra Norge er å reise til Istanbul, og derfra videre til flyplassen i Kabul. Det går direktefly fra de fleste hovedstadene i Midtøsten til Kabul International Airport.

Jalalabad flyplass eller Bamiyan flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Kabul.


Flotte tilbud på flyreiser til Kabul

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kabul som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Kabul

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kabul

Hvilke flyselskaper flyr til Kabul?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kabul

Hvilke flyselskaper flyr til Kabul?

Turkish Airlines og Emirates er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Kabul jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Kabul med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Kabul

Under finner du alle flyplassene i Kabul sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til Kabul sentrum fra Kabul International Airport?

Når du lander på Kabul International Airport er mulighetene for å komme seg inn til sentrum av Kabul mange. Her kan du enten velge en enkel taxi som tar deg fra a til b, og som finner frem til dit du skal enten du overnatter på hotell eller gjestgiveri. Så har du shuttlebusser og vanlige bussruter. Disse går til de største hotellene i byen, og de fleste bussrutene går også til de vanlige knutepunktene i sentrum. Velger du shuttlebuss er det lurt å si fra til sjåføren hvilket hotell du skal til, for å være på den sikre siden. Det samme gjør du når du skal reise fra hotellet. Gi beskjed til resepsjonen, og de varsler sjåføren på shuttlebussen, slik at du er sikret at den stopper. Er du reisevant, så kan du like gjerne velge toget eller tunnelbanen, eller leie deg en leiebil for anledningen. Noen bilutleiefirmaer har kontor på flyplassen, mens andre møter opp på flyplassen hvis du bestiller over nettet på forhånd. Alle mulighetene er tilstede på flyplassen.


Populære flybilletter til Kabul

Finn dine flybilletter til Kabul med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kabul
Raskeste flytid13t 50m
Laveste pris15 693 kr

Visumkrav for Kabul

Norske borgere må ha et gyldig visum, både ved innreise og utreise av Afghanistan, og du må derfor ta kontakt med den afghanske ambassaden i Oslo i god tid før du reiser. Akkurat til Afghanistan kan innreisebestemmelsene endres på kort varsel, og det er derfor ditt eget ansvar å følge med på dette, og å ha gyldige dokumenter når du lander i Kabul. Norske myndigheter vil gjerne at du registrerer deg på reiseregistreringssidene til regjeringen, når du oppholder deg i Afghanistan.


De beste tingene å se og gjøre i Kabul

Kabul er vakker og proppfull av historie. Bare Thae Afghanistan National Museum, Baburhagen og Darul Aman palasset er vel verdt å besøke. Shah Du Shamshira moskeen skinner praktfullt, der den er reist i hvit stein med blått tak og med blå detaljer. Enten du vil se Qargha reservaret eller du vil nyte en dag i vannparken, så er det mye å se og gjøre i Kabul. Det er lurt å ha med seg guide, dersom du vil se den historiske ruten gjennom Khyber passet utenfor byen, for her er naturen røff og vakker. Ta gjerne med en lokal guide, dersom du utforsker naturen her.


Finn fly til andre byer i Afghanistan

Kabul har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Kabul når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kabul, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Kabul på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Kabul. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Kabul flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.