Finn billige fly til Kuala Lumpur

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kuala Lumpur

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kuala Lumpur fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kuala Lumpur Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kuala Lumpur

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kuala Lumpur Intl flyplass (KUL)

Vanligvis er flyvninger til Kuala Lumpur fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kuala Lumpur Intl, som i gjennomsnitt koster 4 847 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KUALA LUMPUR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kuala Lumpur koster i gjennomsnitt kun 4 134 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KUALA LUMPUR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember58 % dyrereDet koster ca. 7 659 kr for flyvninger til Kuala Lumpur fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KUALA LUMPUR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember483 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kuala Lumpur fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kuala Lumpur?

Kuala Lumpur har tropisk og varmt vær året rundt, og perioder med regn. Fra mai til juli er det lite regn, og det er stort sett sol og varmt vær. Dette er den beste tiden å besøke byen på dersom du vil ha så mye sol som mulig. Hvis du vil finne billige flybilletter til Kuala Lumpur i høysesongen fra mai til juli, kan du bruke momondos priskalender for å finne en pris som passer deg. Det lønner seg å bestille i god tid.

Du kan finne billige flybilletter til Kuala Lumpur om våren og høsten, utenom påskeferie og høstferien. I disse periodene er det litt færre som reiser på tur. Dersom du helst vil reise i en av de vanlige feriene, kan du se etter turer i juleferien. Det er litt flere som reiser hit da, men prisene holder seg fortsatt relativt lave i forhold til om sommeren.

Fly til Kuala Lumpur, den tropiske storbyen der du kan oppleve alt fra autentisk Malaysisk mat til supermoderne shoppingsentre og arkitektur.

 • Hvilken flyvning til Kuala Lumpur er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Kuala Lumpur for 141 kr/person, noe som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Kuala Lumpur. Du kan finne den billigste prisen til Kuala Lumpur fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Kuala Lumpur?

  Den billigste måneden å fly til Kuala Lumpur fra Norge på, er september. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 134 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. oktober er også et godt alternativ når du skal reise til Kuala Lumpur med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 142 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kuala Lumpur?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Kuala Lumpur på, er ca. 59 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 4 847 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Kuala Lumpur fra Norge for så lite som 4 751 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kuala Lumpur?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Kuala Lumpur. Hvis du planlegger å fly til Kuala Lumpur, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kuala Lumpur Intl flyplass (45 km fra sentrum i Kuala Lumpur), eller Malacca Batu Berendum flyplass (116 km fra sentrum i Kuala Lumpur).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kuala Lumpur?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Kuala Lumpur, er vanligvis Kuala Lumpur Subang flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 7 365 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Kuala Lumpur

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kuala Lumpur som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
23. nov.
OSL07:30Oslo Gardermoen
20t 30m
3 stopp
KUL04:00Kuala Lumpur Intl
30. nov.
KUL16:20Kuala Lumpur Intl
30t 40m
3 stopp
OSL23:00Oslo Gardermoen
4 751 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
22. nov.
OSL06:30Oslo Gardermoen
22t 55m
1 stopp
KUL05:25Kuala Lumpur Intl
30. nov.
KUL18:40Kuala Lumpur Intl
17t 55m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
4 834 kr
Finn lignende
KLM
23. nov.
OSL07:40Oslo Gardermoen
23t 15m
2 stopp
KUL06:55Kuala Lumpur Intl
1. des.
KUL15:40Kuala Lumpur Intl
22t 15m
2 stopp
OSL13:55Oslo Gardermoen
4 892 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. nov.
OSL12:00Oslo Gardermoen
19t 40m
2 stopp
KUL07:40Kuala Lumpur Intl
30. nov.
KUL15:30Kuala Lumpur Intl
22t 25m
2 stopp
OSL13:55Oslo Gardermoen
4 817 kr
Finn lignende
KLM
9. feb.
OSL12:00Oslo Gardermoen
20t 30m
2 stopp
KUL08:30Kuala Lumpur Intl
27. feb.
KUL12:20Kuala Lumpur Intl
25t 35m
2 stopp
OSL13:55Oslo Gardermoen
4 959 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
23. nov.
OSL12:30Oslo Gardermoen
16t 55m
1 stopp
KUL05:25Kuala Lumpur Intl
1. des.
KUL18:40Kuala Lumpur Intl
17t 55m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
4 992 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Kuala Lumpur

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kuala Lumpur, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair og KLM
Finnair
OSLOslo Gardermoen
16t 05m
KULKuala Lumpur Intl
Finnair
BGOBergen Flesland
19t 40m
KULKuala Lumpur Intl
KLM
KRSKristiansand Kjevik
42t 50m
KULKuala Lumpur Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Kuala Lumpur?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kuala Lumpur
 • Hvilke flyselskaper flyr til Kuala Lumpur?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Kuala Lumpur from Norge are Qatar Airways, Emirates, KLM and Finnair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Kuala Lumpur

Under finner du alle flyplassene i Kuala Lumpur sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Kuala Lumpur fra flyplassen

Kuala Lumpur internasjonale lufthavn (KUL) er en av de største flyplassene i Sørøst-Asia. Den ligger i Sepang-distriktet i Selangor, som ligger omtrent 45 kilometer sør for sentrum av Kuala Lumpur. Dette er en travel flyplass og den mest besøkte flyplassen i Malaysia. Det er tilrettelagt for at besøkende kan bruke kollektiv transport for å komme seg inn til byen. Du kan for eksempel ta bussen som heter Express Coach inn til sentrum av Kuala Lumpur. Turen tar omtrent en time, og billetten koster RM 10 (20 NOK) for voksen og RM 6 (12 NOK) for barn. Du kan kjøpe returbillett med det samme, så blir begge billettene litt rimeligere. Returbilletten koster RM 18 (36 NOK) for voksne og RM 10 (20 NOK) for barn. Det er lurt å beregne ekstra god tid når du skal fra byen og tilbake til flyplassen igjen i tilfelle det er rushtrafikk.


Populære flybilletter til Kuala Lumpur

Finn dine flybilletter til Kuala Lumpur med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kuala Lumpur
Raskeste flytid16t 05m
Billigst pris4 534 kr
Flyvninger fra Trondheim til Kuala Lumpur
Raskeste flytid26t 30m
Billigst pris7 209 kr
Flyvninger fra Bergen til Kuala Lumpur
Raskeste flytid19t 40m
Billigst pris7 251 kr
Flyvninger fra Stavanger til Kuala Lumpur
Raskeste flytid42t 30m
Billigst pris8 201 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Kuala Lumpur
Raskeste flytid42t 50m
Billigst pris8 551 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Kuala Lumpur

Når du er i Kuala Lumpur kan du benytte deg av byens offentlige transportmidler. Busser opereres av RapidKL, Cityliner, Metrobus, og Len Seng. Det finnes ulike typer tog: RapidKL LRT, KL Monorail og KTM Komuter. Disse går hyppig, til faste tider og er praktiske når du vil komme deg raskt fra sted til sted. Når du skal kjøre offentlig transport kan du bruke billettene som også kalles Tokens. Dette er små ”mynter”, og en mynt brukes for en tur. Disse kjøper du på metrostasjoner i automater. En Token begynner på RM 0,79 (1,60 NOK) men prisen varierer etter hvor langt du skal reise.

Det er også vanlig å ta taxi i Kuala Lumpur. De er ofte røde eller blå, og har bilnummer som begynner med H. Det er ikke lov å avtale fast pris, så taksameter skal alltid brukes. Dessuten kan du bruke GrabCar Malaysia for å enklere få tak i taxi. Du legger inn hentested og blir plukket opp av neste ledige bil.


Visumkrav for Kuala Lumpur

Nordmenn trenger ikke søke om visum på forhånd når man skal fly til Kuala Lumpur. Når du ankommer Malaysia får du visum på 90 dager, du kan altså være i landet i inntil tre måneder. Ditt pass må være gyldig i seks måneder etter innreise og det er anbefalt å ta kopi av passet sitt før man reiser dit, i tilfelle man skulle miste det. Du kan bli spurt om å vise din returbillett når du kommer til flyplassen. Du kan finne mer informasjon om innreise ved regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Kuala Lumpur


De beste tingene å se og gjøre i Kuala Lumpur

Hva bør jeg oppleve i Kuala Lumpur?

Når du er på tur i Kuala Lumpur er det virkelig verdt å få med seg den spektakulære arkitekturen som gjør denne byen til en moderne kosmopolitt. Besøk Petronas Towers som har hele 88 etasjer. Mellom de to tårnene går en bro som er hele 175 meter over bakken.

Hvor bør jeg shoppe?

Kuala Lumpur er det perfekte stedet dra på shopping. Du finner hele 8 kjøpesentre i sentrum av byen, og det er anbefalt å besøke Pavillion Kuala Lumpur, Suria KLCC og Mid Valley Megamall.