Finn billige fly til Kuala Lumpur

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kuala Lumpur

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kuala Lumpur fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kuala Lumpur Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kuala Lumpur

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kuala Lumpur Intl flyplass (KUL)

Vanligvis er flyvninger til Kuala Lumpur fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kuala Lumpur Intl, som i gjennomsnitt koster 5 122 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KUALA LUMPUR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kuala Lumpur koster i gjennomsnitt kun 4 368 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KUALA LUMPUR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember58 % dyrereDet koster ca. 8 093 kr for flyvninger til Kuala Lumpur fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KUALA LUMPUR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember483 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kuala Lumpur fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kuala Lumpur?

Kuala Lumpur har tropisk og varmt vær året rundt, og perioder med regn. Fra mai til juli er det lite regn, og det er stort sett sol og varmt vær. Dette er den beste tiden å besøke byen på dersom du vil ha så mye sol som mulig. Hvis du vil finne billige flybilletter til Kuala Lumpur i høysesongen fra mai til juli, kan du bruke momondos priskalender for å finne en pris som passer deg. Det lønner seg å bestille i god tid.

Du kan finne billige flybilletter til Kuala Lumpur om våren og høsten, utenom påskeferie og høstferien. I disse periodene er det litt færre som reiser på tur. Dersom du helst vil reise i en av de vanlige feriene, kan du se etter turer i juleferien. Det er litt flere som reiser hit da, men prisene holder seg fortsatt relativt lave i forhold til om sommeren.

Fly til Kuala Lumpur, den tropiske storbyen der du kan oppleve alt fra autentisk Malaysisk mat til supermoderne shoppingsentre og arkitektur.

 • Hvilken flyvning til Kuala Lumpur er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Kuala Lumpur for 149 kr/person, noe som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Kuala Lumpur. Du kan finne den billigste prisen til Kuala Lumpur fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Kuala Lumpur?

  Den billigste måneden å fly til Kuala Lumpur fra Norge på, er oktober. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 377 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. september er også et godt alternativ når du skal reise til Kuala Lumpur med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 385 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kuala Lumpur?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Kuala Lumpur på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 5 127 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kuala Lumpur?

  Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til Kuala Lumpur på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 4 936 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 6 159 kr for en reise fra Norge til Kuala Lumpur.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Kuala Lumpur?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Kuala Lumpur på, er om morgenen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 5 128 kr. Flyvninger til Kuala Lumpur er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 638 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kuala Lumpur?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Kuala Lumpur. Hvis du planlegger å fly til Kuala Lumpur, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kuala Lumpur Intl flyplass (45 km fra sentrum i Kuala Lumpur), eller Malacca Batu Berendum flyplass (116 km fra sentrum i Kuala Lumpur).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kuala Lumpur?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Kuala Lumpur, er vanligvis Kuala Lumpur Subang flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 7 782 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Kuala Lumpur

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kuala Lumpur som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
20. jan.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
18t 30m
1 stopp
KUL03:45Kuala Lumpur Intl
3. feb.
KUL18:50Kuala Lumpur Intl
20t 55m
1 stopp
TRF15:45Oslo Torp Sandefjord
5 301 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. jan.
OSL12:20Oslo Gardermoen
20t 40m
2 stopp
KUL09:00Kuala Lumpur Intl
3. feb.
KUL18:50Kuala Lumpur Intl
15t 45m
1 stopp
OSL10:35Oslo Gardermoen
5 372 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
18. nov.
OSL12:25Oslo Gardermoen
16t 50m
1 stopp
KUL05:15Kuala Lumpur Intl
22. nov.
KUL18:40Kuala Lumpur Intl
23t 50m
1 stopp
OSL18:30Oslo Gardermoen
5 389 kr
Finn lignende
Etihad Airways
18. nov.
OSL02:10Oslo Gardermoen
22t 10m
2 stopp
KUL00:20Kuala Lumpur Intl
21. nov.
KUL21:10Kuala Lumpur Intl
21t 05m
2 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
5 847 kr
Finn lignende
Qatar Airways
20. jan.
OSL09:30Oslo Gardermoen
18t 00m
1 stopp
KUL03:30Kuala Lumpur Intl
2. feb.
KUL21:45Kuala Lumpur Intl
17t 35m
1 stopp
OSL15:20Oslo Gardermoen
5 944 kr
Finn lignende
Malaysia Airlines
18. nov.
OSL09:30Oslo Gardermoen
18t 00m
1 stopp
KUL03:30Kuala Lumpur Intl
21. nov.
KUL21:45Kuala Lumpur Intl
17t 35m
1 stopp
OSL15:20Oslo Gardermoen
6 076 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Kuala Lumpur

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kuala Lumpur, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair og KLM
Finnair
OSLOslo Gardermoen
16t 50m
KULKuala Lumpur Intl
KLM
KRSKristiansand Kjevik
18t 35m
KULKuala Lumpur Intl
Finnair
BGOBergen Flesland
19t 20m
KULKuala Lumpur Intl

Flyplasser nære Kuala Lumpur

Under finner du alle flyplassene i Kuala Lumpur sammen med avstanden til sentrum

Kuala Lumpur internasjonale lufthavn (KUL) er en av de største flyplassene i Sørøst-Asia. Den ligger i Sepang-distriktet i Selangor, som ligger omtrent 45 kilometer sør for sentrum av Kuala Lumpur. Dette er en travel flyplass og den mest besøkte flyplassen i Malaysia. Det er tilrettelagt for at besøkende kan bruke kollektiv transport for å komme seg inn til byen. Du kan for eksempel ta bussen som heter Express Coach inn til sentrum av Kuala Lumpur. Turen tar omtrent en time, og billetten koster RM 10 (20 NOK) for voksen og RM 6 (12 NOK) for barn. Du kan kjøpe returbillett med det samme, så blir begge billettene litt rimeligere. Returbilletten koster RM 18 (36 NOK) for voksne og RM 10 (20 NOK) for barn. Det er lurt å beregne ekstra god tid når du skal fra byen og tilbake til flyplassen igjen i tilfelle det er rushtrafikk. (Informasjon sjekket: 09/02/18).


Populære flybilletter til Kuala Lumpur

Finn dine flybilletter til Kuala Lumpur med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kuala Lumpur
Raskeste flytid16t 50m
Billigst pris5 301 kr
Flyvninger fra Stavanger til Kuala Lumpur
Raskeste flytid25t 15m
Billigst pris7 010 kr
Flyvninger fra Bergen til Kuala Lumpur
Raskeste flytid19t 20m
Billigst pris7 019 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Kuala Lumpur
Raskeste flytid18t 35m
Billigst pris7 142 kr
Flyvninger fra Trondheim til Kuala Lumpur
Raskeste flytid31t 45m
Billigst pris7 221 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Kuala Lumpur?

Når du er i Kuala Lumpur kan du benytte deg av byens offentlige transportmidler. Busser opereres av RapidKL, Cityliner, Metrobus, og Len Seng. Det finnes ulike typer tog: RapidKL LRT, KL Monorail og KTM Komuter. Disse går hyppig, til faste tider og er praktiske når du vil komme deg raskt fra sted til sted. Når du skal kjøre offentlig transport kan du bruke billettene som også kalles Tokens. Dette er små mynter, og en mynt brukes for en tur. Disse kjøper du på metrostasjoner i automater. En Token begynner på RM 0,79 (1,60 NOK) men prisen varierer etter hvor langt du skal reise. (Informasjon sjekket: 09/02/18).

Det er også vanlig å ta taxi i Kuala Lumpur. De er ofte røde eller blå, og har bilnummer som begynner med H. Det er ikke lov å avtale fast pris, så taksameter skal alltid brukes. Dessuten kan du bruke GrabCar Malaysia for å enklere få tak i taxi. Du legger inn hentested og blir plukket opp av neste ledige bil.


Kan man reise til Kuala Lumpur uten pass eller visum?

Nordmenn trenger ikke søke om visum på forhånd når man skal fly til Kuala Lumpur. Når du ankommer Malaysia får du visum på 90 dager, du kan altså være i landet i inntil tre måneder. Ditt pass må være gyldig i seks måneder etter innreise og det er anbefalt å ta kopi av passet sitt før man reiser dit, i tilfelle man skulle miste det. Du kan bli spurt om å vise din returbillett når du kommer til flyplassen. Du kan finne mer informasjon om innreise ved regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Kuala Lumpur


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Kuala Lumpur?

Når du er på tur i Kuala Lumpur er det virkelig verdt å få med seg den spektakulære arkitekturen som gjør denne byen til en moderne kosmopolitt. Besøk Petronas Towers som har hele 88 etasjer. Mellom de to tårnene går en bro som er hele 175 meter over bakken.

Hvor bør jeg shoppe?

Kuala Lumpur er det perfekte stedet dra på shopping. Du finner hele 8 kjøpesentre i sentrum av byen, og det er anbefalt å besøke Pavillion Kuala Lumpur, Suria KLCC og Mid Valley Megamall.