Finn billige fly til Penang

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
sø. 10.12.
sø. 17.12.

Penang flyinnsikt og trender

Se innsikt for Penang-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Penang?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Penang i løpet av september, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 9 344 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Penang?


De billigste flyvningene til flyplassene i Penang

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Penang fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Penang

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Penang

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Penang (PEN)

Vanligvis er flyvninger til Penang fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Penang internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 11 463 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PENANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Penang koster i gjennomsnitt kun 8 865 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PENANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli31 % dyrereDet koster ca. 15 098 kr for flyvninger til Penang fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PENANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli466 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Penang fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Penang

Hvilken flyvning til Penang er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Penang fra Kuala Lumpur for 219 kr. Dette er 61 % billigere enn de fleste flytilbudene til Penang. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Penang fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Penang?

Alor Setar flyplass, Langkawi flyplass eller Ipoh flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Penang.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Penang?

Langkawi flyplass har en gjennomsnittspris på 558 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Penang. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Penang internasjonale lufthavn flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Penang internasjonale lufthavn flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Penang internasjonale lufthavn flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraPenang internasjonale lufthavn flyplass flyvninger er 3 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Penang internasjonale lufthavn flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Penang internasjonale lufthavn flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Penang internasjonale lufthavn flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Penang internasjonale lufthavn flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Penang?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Penang. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Kan jeg finne flyreiser til Penang med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. Alle flyreiser til Penang på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Penang?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Penang.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Penang akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Penang er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Penang på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.