Finn billige fly til Penang

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Penang flyinnsikt og trender

Se innsikt for Penang-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Penang?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Penang i løpet av februar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 7 081 kr.

Hvilken flyvning til Penang er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Penang fra Penang for 287 kr. Dette er 96 % billigere enn de fleste flytilbudene til Penang. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Penang fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

De billigste flyvningene til flyplassene i Penang

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Penang fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Penang

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Penang

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Penang (PEN)

Vanligvis er flyvninger til Penang fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Penang internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 8 532 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PENANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar37 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Penang koster i gjennomsnitt kun 5 418 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PENANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober52 % dyrereDet koster ca. 12 968 kr for flyvninger til Penang fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PENANG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni357 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Penang fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Penang

Alor Setar flyplass, Langkawi flyplass eller Ipoh flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Penang.

Langkawi flyplass har en gjennomsnittspris på 6 591 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Penang. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Andre kabinklasser for flyvninger til Penang

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Penang

Hvilke flyselskaper flyr til Penang?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Penang

Hvilke flyselskaper flyr til Penang?

På flyreiser fraNorge til Penang, benytter momondos brukere som regel airlines such as Malaysia Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines og Emirates. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Singapore Airlines til Penang

Det går 31 fly med Singapore Airlines til Penang under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Singapore Changi, og den beste billettprisen med Singapore Airlines som er funnet på momondo, kostet 6 271 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Penang). Singapore Airlines har en score på 8,0 basert på 115 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Qatar Airways til Penang

Flytilbud med Qatar Airways til Penang starter fra 7 055 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Qatar Airways vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Kuala Lumpur Intl er den mest populære avreiseflyplassen for Qatar Airways til Penang, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Qatar Airways får 7,9/10 i score, basert på 335 vurderinger.


Start planleggingen av reisen til Penang


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Penang. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Penang på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Penang.

Prisvarsler for flyreiser til Penang er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.