Leiebiler i Malaysia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Malaysia? Søk her!

Kuala Lumpur, Malaysia
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Kuala Lumpur, Malaysia
fr. 9.12.
12:00
fr. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilinformasjon for Malaysia

I Malaysia har de venstrekjøring, noe som kan være en stor omstilling hvis man er vant til høyrekjøring. Nedre aldersgrense for å kjøre bil er 17 år. Setebelter er påbudt i framsetet og man må alltid ha gyldig førerkort og gyldig bilforsikring. Kjøring i beruset tilstand, enten det er snakk om promille eller under påvirkning av andre stoffer, er forbudt og kan resultere i store bøter og i noen tilfeller fengselstid. Bilen du kjører må være i god stand, og alle lys og lignende må fungere. Maksimal fartsgrense blir reduserti fjellområder og når man nærmer seg urbane steder. Det finnes trafikkamera langs de fleste veiene, så det er lurt å forholde seg til trafikkreglene og fartsgrensene. Alt dette kan være lurt å ha i tankene hvis du skal leie en bil i Malaysia.

For deg som ønsker å benytte deg av bilutleie i Malaysia trenger du gyldig førerkort som du har hatt i minst ett år sammenhengende, og som er uten alvorlige anmerkninger. For internasjonale reisende kan det være en god idé å også ha en internasjonal kjøretillatelse (IDP), og det samme gjelder dersom det originale førerkortet ditt ikke bruker det latinske alfabetet. Merk at en internasjonal kjøretillatelse bare er gyldig sammen med det originale førerkortet. Nedre aldersgrense for å leie bil i Malaysia er 18 år, og øvre aldersgrense er 75 år. I noen tilfeller kan det være mulig å leie en bil selv om man faller utenfor denne aldersgruppen, men da ofte med et tilleggsgebyr. I tillegg trenger du kredittkort i samme navn som førerkortet til sjåføren som skal leie bilen, og annen fotolegitimasjon, da helst pass.

Er du på utkikk etter leiebiler i Malaysia kan det være lurt å også tenke på trafikken i området eller områdene du har tenkt å besøke. Det er ofte de føderale veiene i Malaysia som har mest trafikk, og da særlig i rushtiden og i perioder når festligheter finner sted, som for eksempel under kinesisk nyttår, Malaysia Water Festival og Thaipusam med flere. Hvis tanken på leiebiler og trafikk i Malaysia virker skremmende, så finnes det også kollektivtransport som du kan benytte deg av, særlig hvis du bare skal bevege deg inne i noen av de større byene som for eksempel Kuala Lumpur, hvor du finner blant annet tog- og bussalternativer. Hvis du benytter deg av kollektivtransport i stedet for leiebiler i Malaysia kan du for øvrig forvente å måtte bytte linjer i løpet av de fleste turene dine.

Hvis du finner billige leiebiler i Malaysia og har lyst til å oppleve landet på nært hold og på egen hånd, så finnes det flere naturskjønne veier du kan ta. Et eksempel er Kokol Hill, en tur som tar noen timer og som har mye utsikt å by på. Her kan du ta deg god tid opp svingete veier og virkelig ta inn over deg landet du befinner deg i. Skal du kjøre denne veien kan det være en god ide å ha en bil som takler bratte stigninger. På veien kan du finne spisesteder og små markeder. Du finner også overnattingssteder og bensinstasjoner i nærheten, så du kan ta all den tiden du trenger på turen. Uansett om du skal kjøre kort eller langt så kan du finne sammenligning av leiebil og priser her på momondo, så du kan finne det alternativet for leiebil som passer best for deg og den turen du har i tankene.


Tilbud på Malaysia bilutleie

Finn leiebil i Malaysia som passer for deg

Liten Leiebiler

169 kr - 521 kr

Alle biltyper

169 kr - 548 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Malaysia er 196 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Malaysia er i juni. Prisen er 14 % lavere enn resten av året med bare 169 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaysia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Malaysia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Malaysia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Malaysia

Leiebiler i Malaysia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Malaysia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Paradise bruker å ha de billigste tilbudene på leiebiler i Malaysia. Brukere kan ofte finne priser helt nede i 332 kr/dag når de bestiller gjennom Paradise. Med Paradise er det stor sannsynlighet for at du finner tilbud på leiebiler til en lavere pris enn landets gjennomsnittlige pris på 347 kr/dag. Disse prisene kan variere, avhengig av biltypen du ønsker å leie samt byen du leier den i.

Hvis du planlegger å leie en bil i Malaysia, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos Paradise – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 80 % av brukerne våre Paradise når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 8,0 av 10, basert på 4 vurderinger.

For øyeblikket er det Green Matrix som har flest utleiesteder i Malaysia. Med totalt 37 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Green Matrix? Kuala Lumpur er den mest populære byen å besøke i Malaysia, med 4 utleiesteder tilknyttet Green Matrix.

Uansett om du leier eller eier en bil i Malaysia, er det lovbefalt å kjøre på venstre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Malaysia ble i 2019 rangert som nr. 15 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Malaysia en veikvalitetsscore på 5,7. Husk at veiforholdene i Malaysia kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

Promillegrensen i bil i Malaysia er 0,80‰. Regioner og byer i Malaysia kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Malaysia, er 21. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Det finnes en rekke ulike typer leiebiler å velge mellom, men i Malaysia er det Economy som er den mest populære leiebilen. Ca. 66 % av brukerne våre valgte en Economy i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 229 kr per dag for leiebilen sin. Husk at du alltid kan velge en annen type leiebil som bedre passer budsjettet ditt, aktivitetene du har planlagt, og værfoholdene.

Bensin i Malaysia kostet i forrige uke 4,41 kr per liter. Hvis du planlegger å leie bil i Malaysia, kan det være en god idé å legge til side penger til bensin, basert på hvor mye du ser for deg at du skal kjøre. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Malaysia, bør du vurdere Algerie. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,23 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 28,86 kr per liter.


Start planleggingen av reisen til Malaysia


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Malaysia med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Malaysia, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Malaysia som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Malaysia.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Malaysia med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Malaysia på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.