Finn billig fly til DR Kongo

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 6.12.
ma. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i DR Kongo

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til DR Kongo fra Norge
Kinshasa
Kinshasa

Nyttig informasjon om flyvningen din til DR Kongo

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til DR Kongo
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i DR Kongo?

  For momondo users, the most popular city in DR Kongo is Kinshasa, which is visited about 204% more often than any other city in DR Kongo. Other very common cities that our users travel to are Lubumbashi and Goma.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til DR Kongo?

  The best prices found on momondo for flights to DR Kongo are:
  5 076 kr per person with Turkish Airlines
  5 347 kr per person with Brussels Airlines
  6 379 kr per person with Air France


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i DR Kongo

Finn flyvninger til disse populære byene i DR Kongo fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til DR Kongo

Disse rutene har de billigste flyvningene til DR Kongo som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloLubumbashi17t 05m6 552 kr
OsloKinshasa16t 55m6 660 kr

Selv om det kanskje ikke er det mest populære ferielandet i Afrika, spås det at Kongo vil få økt popularitet i årene som kommer. Landets regnskoger er nå mer tilgjengelige enn noen gang før, og de er hjem til gorillaer, sjimpanser, skogselefanter, bøfler, flodhester, den svært sjeldne bongoantilopen og omtrent 100 andre dyrearter. Landet er mest kjent for sin betydelige populasjon av gorillaer, spesielt i den 13,000 km² store nasjonalparken Odzala-Kokoua. Derfor er det svært populært å dra på gorillasafari her, og du må ofte bare gå i en times tid før du kommer til en av familiene. I tillegg kan du svømme i krystallklare elver og padle i kajakk i vannveiene for å se alle de eksotiske dyrene landet har å by på. Når du skal fly til Kongo er det sannsynligvis den elegante og rene hovedstaden, Brazzaville, du ankommer. Byen blir ofte kalt for «Afrikas lille Paris», og har en sjarmerende fransk kultur med livlige stoffmarkeder og fargerik arkitektur. Lokalbefolkningen er svært vennlige og imøtekommende, og de legger sin stolthet i å holde byen ren og i god stand. Rusle langs den vakre elvebredden for flott utsikt over Kongo-elven, og spis middag på en av de mange kvalitetsrestaurantene i byen.

Høysesongen i landet er i tørkemånedene, og den mest populære måneden å reise hit er i februar, etterfulgt av desember og juli. Da er det også dyrest å fly til Kongo, og hotellprisene er høyere enn i de øvrige månedene. Imidlertid kan du være heldig å finne billige flybilletter til Kongo dersom du reiser utenom høysesongen. Dette gjelder også dersom du er tidlig ute, og du kan ofte også bestille pakkeløsninger med hotell, slik at du er sikker på at hele reisen er planlagt før avreise. Det er færrest turister her i mai, så det er gode muligheter for å finne billig fly til Kongo og generelt lavere priser i denne måneden. Hos momondo kan du raskt og enkelt bestille flyreiser til Kongo på nett. Sammenlign flypriser, bestill ønsket flysete og legg til bagasjen du ønsker – alt kan gjøres online!

Hvilke flyselskap flyr direkte til Kongo

Det er ingen flyselskaper som flyr direkte til Kongo, men med Ethiopian Air kan du reise fra Oslo/Oslo Lufthavn til Brazzaville/Maya-Maya lufthavn med kun én mellomlanding i Addis Abeba/Bole internasjonale lufthavn. Det er hovedsakelig Ethiopian Air som flyr til Kongo, men du kan også fly med både SAS og Lufthansa på noen av strekningene.

Når er det best å reise til Kongo?

Når du bør reise til Kongo, avhenger i stor grad av været. Landet ligger ved ekvator, som betyr at det er både høye temperaturer og luftfuktighet her året rundt, med en gjennomsnittstemperatur på 24 °C. Året er delt inn i fire årstider – en lang regntid fra oktober til desember, en kort tørketid fra januar til februar, en kort regntid fra mars til april og deretter en lang tørketid mellom mai og september. Dersom du ønsker å unngå nedbør, bør du booke en tur til Kongo i tørketidene.

Hvor lang tid tar det å fly til Kongo?

Hvor lang tid flyreisen til Kongo tar, avhenger av hvor mange mellomlandinger du har og varigheten på disse. Som regel må du regne omtrent 16-20 timer hver vei.

Kan man reise til Kongo uten pass eller visum?

Visum er nødvendig for nordmenn som skal reise til Kongo, og det fås ved Kongos ambassade i Stockholm. Du må søke om og få innvilget visum før du reiser fra Norge, og du kan ikke skaffe deg dette når du ankommer Kongo. I noen tilfeller er det nødvendig at visumsøknader må sendes til Kinshasa for beslutning, men dette er relativt sjeldent.


Internasjonale flyreiser til DR Kongo

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Kinshasa
Raskeste flytid16t 55m
Billigst pris6 660 kr
Flyvninger fra Oslo til Lubumbashi
Raskeste flytid17t 05m
Billigst pris6 552 kr

Finn flyvninger til DR Kongo

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor