Finn billige fly til Logroño

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 5.7.
ti. 12.7.

De billigste flyvningene til flyplassene i Logroño

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Logroño fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
San Sebastian

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Logroño

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bilbao (BIO)

Vanligvis er flyvninger til Logroño fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bilbao, som i gjennomsnitt koster 2 502 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Logroño?

For å reise til Logroño fra Norge må du starte med fly, deretter ta tog eller buss videre. En typisk reise fra Oslo lufthavn Gardermoen er med mellomlanding i Barcelona-El Prat (BCN), etterfulgt av buss eller tog til Zaragoza Delicias. Siste del av reisen, med omstigning til tog eller buss til Logroño, tar totalt rundt 13 timer. Det er også mulig å fly til Bilbao Lufthavn (BIO), med mellomlanding i Amsterdam lufthavn Schiphol (AMS), og deretter ta offentlig transport fra Bilbao til Logroño. Denne turen tar opp mot 13 timer. Samme tid for denne reisen gjelder fra Bergen, Flesland lufthavn (BGO) eller Stavanger, Sola lufthavn (SVG).

Det er per nå dessverre ikke mulig å bestille direktefly mellom Logroño og Norge. Samtlige flyreiser går via andre flyplasser i Spania, med offentlig transport videre derfra. Flyreisen til Spania kan også inkludere en mellomlanding på større internasjonale flyplasser som Amsterdam. Skulle oppholdet under mellomlandingen være lengre, vil det sannsynligvis finne sted på en større flypass, med et bredt tilbud av fasiliteter og serveringssteder. Dersom oppholdet er kortere, er det i de fleste tilfeller godt merket og enkelt å ta seg frem til neste fly.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Logroño fra Stranraer for 544 kr. Dette er 72 % billigere enn de fleste flytilbudene til Logroño. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Logroño fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Logroño kan potensielt finne bedre priser for Vitoria-Gasteiz flyplass (52 km fra sentrum i Logroño), Pamplona flyplass (74 km fra sentrum i Logroño), Burgos flyplass (97 km fra sentrum i Logroño), Bilbao flyplass (101 km fra sentrum i Logroño), eller San Sebastián flyplass (113 km fra sentrum i Logroño), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Vitoria-Gasteiz flyplass for i gjennomsnitt 679 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flyplasser nære Logroño

Under finner du alle flyplassene i Logroño sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Logroño flyplass?

For å komme seg til Logroño må man via andre flyplasser i Spania. Fremtredende er Barcelona El Prat (BCN), og herfra er det lett å finne frem til en buss til Zaragza Delicas, og derfra bytte til tog som tar deg rett inn i Logroño. Det er også flere andre, mindre lufthavner rundt om i Spania som er knyttet til enten buss eller tog, og som kan fungere som inngang til Logroño.


Visumkrav for Logroño

For innreise til Spania behøver ikke norske statsborgere, eller utenlandske borgere med oppholdstillatelse i Norge, noe visum. Sistnevnte må derimot ha med seg gyldig oppholdstillatelse. Både nordmenn og utenlandske med oppholdstillatelse, behøver et gyldig pass som ikke behøver å være gyldig utover utreisedag fra Spania. Nødpass og nasjonalt ID-kort med reiserett godtas også.


Start planleggingen av reisen til Logroño


De beste tingene å se og gjøre i Logroño

Besøkende i Logroño kan oppleve en by med en rik historie og kultur. Pilgrimsferden til Santiago de Compostela går gjennom denne byen, og den har vært blant et av de viktigste stoppene underveis. Dette har satt sitt preg på middelalderbyen, med landemerker som den berømte pilgrimsfontenen, og Santiago kirke, som er et viktig symbol på hvor viktig denne ruten var. En annen kirke som må besøkes er katedral Santa Maria la Redonda i det historiske senter av byen, og også den gamle Santa Maria de Palacio fra 1100-tallet. For å lære mer om byen og området den er hovedsetet for, er det bare å gå inn på Museo de la Rioja. Her finner man utstillinger fra historien, og helt i dag. Dersom vandringer mellom vakre kirker og historiske steder fra middelalderen, og besøk på interessante museer gjør det sulten, er velkjente Calle San Juan stedet å gå for å finne en innbydende café. Og slapp gjerne av i Parque del Ebro etterpå. Alt dette er plassert i eller nær sentrum, og i den historiske kjernen av byen. Det kan også være på sin plass å ta en dagstur ut av byen, i de vakre områdene rundt byen, og glem heller ikke å teste ut noen av regiones mange gode viner. Og sist men ikke minst, har vi elven Ebro som flyter gjennom byen. Det er alltid koselig å ta en spasertur langs elvebredden, og rett og slett bare nyte byens atmosfære.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Logroño på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Logroño ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Logroño. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.