Finn billige fly til Sevilla

Tur/retur
Økonomi
Raleigh (RDU)
Sevilla (SVQ)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Sevilla

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sevilla fra din nærmeste by eller flyplass
Stavanger
Sevilla

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Stavanger TIL Sevilla

Haugesund (HAU) til Malaga (AGP)

Vanligvis er flyvninger til Sevilla fra Stavanger billigere når du flyr fra Haugesund til Malaga, som i gjennomsnitt koster 2 172 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SEVILLA FRA STAVANGERJanuar51 % billigereÅ fly fra Stavanger til Sevilla koster i gjennomsnitt kun 1 543 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SEVILLA FRA STAVANGERfebruar198 % dyrereDet koster ca. 9 468 kr for flyvninger til Sevilla fra Stavanger i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SEVILLA FRA STAVANGERoktober414 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sevilla fra Stavanger i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Sevilla?

Sevilla er en fin destinasjon å besøke året rundt, og hver sesong har sine fordeler og ulemper. Byens høysesong er fra februar til juni, og i denne perioden avholdes to av byens svært populære arrangementer, Semana Santa og Feria de Abril. I disse månedene er det som regel fint vær, behagelige temperaturer og masse lokale festivaler. Dersom du reiser på budsjett og ser etter billig fly til Sevilla, bør du vurdere å reise hit om sommeren i juli eller august. Grunnet svært høye temperaturer, ofte over 35 °C, er det relativt få turister som flyr til Sevilla på denne tiden, men det gjør også at både fly og overnatting er rimeligere, og turistattraksjonene er mindre overfylte.

Hvilken flyvning til Sevilla er den absolutt billigste?

322 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Sevilla. Denne flyvningen er fra Manchester, og er 88 % billigere enn de fleste flyvninger til Sevilla. Du kan finne den billigste prisen til Sevilla fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Sevilla?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Sevilla. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 136 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Sevilla i løpet av Januar, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 594 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Sevilla?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Sevilla på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 173 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Sevilla på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 907 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Sevilla?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Sevilla på, er onsdag. Reisende som velger å reise til Sevilla på en onsdag kan ofte finne billetter for så lite som 1 849 kr. Den dyreste dagen å fly til Sevilla på, er søndag, med priser som ligger på ca. 2 738 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Sevilla?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Sevilla på, er på kvelden. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 512 kr. Flyvninger kl. 12:00 er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 2 301 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Sevilla?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Sevilla. Hvis du planlegger å fly til Sevilla, bør du vurdere å bestille flyvninger til Jerez de la Frontera La Parra flyplass (72 km fra sentrum i Sevilla), eller Malaga flyplass (155 km fra sentrum i Sevilla).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Sevilla?

Med en gjennomsnittspris på 2 497 kr per person, er det Jerez de la Frontera La Parra flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Sevilla. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Sevilla

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sevilla som nylig ble funnet av brukere på momondo
Iberia
2. mai
04:00Oslo Gardermoen
12t 55m
2 stopp
16:55Sevilla
5. mai
05:25Sevilla
13t 05m
2 stopp
18:30Oslo Gardermoen
4 543 kr
Finn lignende
KLM
10. mai
12:30Oslo Torp Sandefjord
17t 10m
1 stopp
05:40Sevilla
14. mai
06:20Sevilla
12t 40m
1 stopp
19:00Oslo Torp Sandefjord
1 907 kr
Finn lignende
KLM
10. mai
12:30Oslo Torp Sandefjord
17t 10m
1 stopp
05:40Sevilla
14. mai
06:20Sevilla
12t 40m
1 stopp
19:00Oslo Torp Sandefjord
2 306 kr
Finn lignende
KLM
8. mai
06:10Stavanger Sola
26t 00m
1 stopp
08:10Sevilla
11. mai
06:30Sevilla
11t 55m
1 stopp
18:25Stavanger Sola
2 178 kr
Finn lignende
Iberia
2. mai
04:00Oslo Gardermoen
12t 55m
2 stopp
16:55Sevilla
5. mai
16:15Sevilla
26t 20m
1 stopp
18:35Oslo Gardermoen
4 408 kr
Finn lignende
Iberia
2. mai
04:00Oslo Gardermoen
11t 25m
1 stopp
15:25Sevilla
5. mai
05:25Sevilla
30t 45m
2 stopp
12:10Oslo Gardermoen
4 433 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Sevilla?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sevilla

Når du skal fly til Sevilla fra Norge, får du som regel ett stopp både på utreise og hjemreise. KLM stopper i Amsterdam, Ryanair stopper i London, Brussels Airlines stopper i Brüssel og Vueling stopper i Barcelona. Flytiden tar alt fra seks til 12 timer avhengig av lengden på mellomlandingene. Generelt er det lettere å få billige flybilletter til Sevilla dersom du er forberedt på lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Sevilla, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du lander i Sevilla, ankommer du Sevilla/Sevilla lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg til sentrum takket være EA bybussene, som tar passasjerene til Plaza de Armas på omtrent 35 minutter. Dette er uten tvil den rimeligste måten å komme seg til byen på. Det raskeste alternativet er imidlertid å ta taxi, som tar 30 minutter eller mindre fra flyplassen. Dette er dyrere enn buss, og prisen ligger på rundt 20-31 EUR (ca. 190-300 NOK). Alternativt kan du også bestille privat transport på forhånd, slik at en sjåfør venter på deg i avgangshallen ved ankomst i Sevilla.


Populære flybilletter til Sevilla

Finn dine flybilletter til Sevilla med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Sevilla
Raskeste flytid
26t 00m
Billigste pris
2 179 kr
Flyvninger fra Oslo til Sevilla
Raskeste flytid
17t 10m
Billigste pris
2 306 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Sevilla?

Den beste måten å komme seg rundt i Sevilla på, er til fots. Mens du går kan du gjerne ta med deg en guidebok for å oppdage de mindre kjente attraksjonene i byen. Det er også et godt utviklet nettverk av kollektivtransport her, og det går mange busser og trikker på kryss og tvers av hele byen. I 2008 åpnet også metrosystemet i Sevilla, som blir brukt av mer enn 20 millioner passasjerer hvert år. Alternativt kan du også leie sykkel for å utforske byen, eller du kan velge å ta taxi. De smale gatene og få parkeringsplassene gjør det vanskelig og stressende å kjøre, så dette bør unngås med mindre hotellet ditt tilbyr parkering.


Kan man reise til Sevilla uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum for å reise til Spania. Imidlertid kan du ikke fly til Sevilla uten pass, selv om det er passfrihet innenfor Schengen-området. Pass er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for norske borgere i utlandet, og passet må være gyldig under hele oppholdet. Nødpass aksepteres også ved innreise til Spania.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Sevilla?

Sevilla er en vakker by med en spennende historie, og mange severdigheter og opplevelser å tilby sine besøkende. Først og fremst bør du besøke Katedralen i Sevilla, bygget på 1400-tallet der det tidligere stod en moské fra 1100-tallet. Ta også turen til det verdenskjente klokketårnet Giralda, som ruver mer enn 100 meter over bakken. En tur til Sevilla er heller ikke komplett uten å ha dratt til det verdensarvlistede komplekset Alcázar, som er et av de mest ikoniske reisemålene i byen.

Kan du drikke vann fra springen?

Du kan drikke vann fra springen mange steder i Spania, men det anbefales likevel å kjøpe vann på flaske for å unngå mageproblemer.

Gir du tips?

I Spania er det vanlig å gi relativt lite tips. Det er ikke vanlig å gi tips til taxisjåfører, og på restauranter hvor du har fått god service kan du gjerne gi noen euro ekstra. Gi også 1 EUR (ca. 9 NOK) til pikkoloen og omtrent 5 EUR (ca. 45 NOK) per uke til stuepiken. (Priser sjekket 03/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse