Finn billige fly til Sevilla

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Sevilla (SVQ)
ons.. 16.6.
ons.. 23.6.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Sevilla

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sevilla fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sevilla

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sevilla

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Malaga (AGP)

Vanligvis er flyvninger til Sevilla fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Malaga, som i gjennomsnitt koster 1 544 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SEVILLA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar48 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Sevilla koster i gjennomsnitt kun 1 115 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SEVILLA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni32 % dyrereDet koster ca. 2 838 kr for flyvninger til Sevilla fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SEVILLA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober493 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sevilla fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Sevilla?

Sevilla er en fin destinasjon å besøke året rundt, og hver sesong har sine fordeler og ulemper. Byens høysesong er fra februar til juni, og i denne perioden avholdes to av byens svært populære arrangementer, Semana Santa og Feria de Abril. I disse månedene er det som regel fint vær, behagelige temperaturer og masse lokale festivaler. Dersom du reiser på budsjett og ser etter billig fly til Sevilla, bør du vurdere å reise hit om sommeren i juli eller august. Grunnet svært høye temperaturer, ofte over 35 °C, er det relativt få turister som flyr til Sevilla på denne tiden, men det gjør også at både fly og overnatting er rimeligere, og turistattraksjonene er mindre overfylte.

Hvilken flyvning til Sevilla er den absolutt billigste?

266 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Sevilla. Denne flyvningen er fra Milano, og er 90 % billigere enn de fleste flyvninger til Sevilla. Du kan finne den billigste prisen til Sevilla fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Sevilla?

Den billigste måneden å fly til Sevilla fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 115 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. November er også et godt alternativ når du skal reise til Sevilla med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 565 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Sevilla?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Sevilla 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Sevilla med en gjennomsnittspris på 2 134 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 015 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Sevilla?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Sevilla fra Norge en onsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på onsdag for så lite som 1 826 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en søndag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 777 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Sevilla.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Sevilla?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Sevilla på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Sevilla på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 548 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 2 202 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Sevilla?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Sevilla. Hvis du planlegger å fly til Sevilla, bør du vurdere å bestille flyvninger til Jerez de la Frontera La Parra flyplass (72 km fra sentrum i Sevilla), eller Malaga flyplass (155 km fra sentrum i Sevilla).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Sevilla?

Med en gjennomsnittspris på 2 685 kr per person, er det Jerez de la Frontera La Parra flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Sevilla. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Sevilla

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sevilla som nylig ble funnet av brukere på momondo
Vueling
6. jul.
OSL13:35Oslo Gardermoen
6t 50m
1 stopp
SVQ20:25Sevilla
9. jul.
SVQ16:25Sevilla
14t 20m
1 stopp
OSL06:45Oslo Gardermoen
3 346 kr
Finn lignende
Iberia
6. jul.
OSL10:40Oslo Gardermoen
6t 15m
1 stopp
SVQ16:55Sevilla
9. jul.
SVQ17:30Sevilla
16t 35m
1 stopp
OSL10:05Oslo Gardermoen
1 681 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. aug.
TRF15:35Oslo Torp Sandefjord
21t 20m
2 stopp
SVQ12:55Sevilla
29. aug.
SVQ06:15Sevilla
7t 15m
1 stopp
TRF13:30Oslo Torp Sandefjord
1 273 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. aug.
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
21t 30m
1 stopp
SVQ12:55Sevilla
29. aug.
SVQ06:15Sevilla
7t 15m
1 stopp
TRF13:30Oslo Torp Sandefjord
1 015 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. aug.
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord
24t 00m
3 stopp
SVQ09:30Sevilla
29. aug.
SVQ06:15Sevilla
7t 15m
1 stopp
TRF13:30Oslo Torp Sandefjord
1 382 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. aug.
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
25t 15m
1 stopp
SVQ16:40Sevilla
15. aug.
SVQ06:15Sevilla
7t 15m
1 stopp
TRF13:30Oslo Torp Sandefjord
1 024 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Sevilla

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Sevilla, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Vueling
15. aug.
OSL14:00Oslo Gardermoen
6t 25m
1 stopp
SVQ20:25Sevilla
1 065 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
OSL07:25Oslo Gardermoen
9t 00m
1 stopp
SVQ16:25Sevilla
Ryanair
26. aug.
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
15t 35m
2 stopp
SVQ08:30Sevilla

Hvilke flyselskaper flyr til Sevilla?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sevilla

Når du skal fly til Sevilla fra Norge, får du som regel ett stopp både på utreise og hjemreise. KLM stopper i Amsterdam, Ryanair stopper i London, Brussels Airlines stopper i Brüssel og Vueling stopper i Barcelona. Flytiden tar alt fra seks til 12 timer avhengig av lengden på mellomlandingene. Generelt er det lettere å få billige flybilletter til Sevilla dersom du er forberedt på lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Sevilla, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du lander i Sevilla, ankommer du Sevilla/Sevilla lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg til sentrum takket være EA bybussene, som tar passasjerene til Plaza de Armas på omtrent 35 minutter. Dette er uten tvil den rimeligste måten å komme seg til byen på. Det raskeste alternativet er imidlertid å ta taxi, som tar 30 minutter eller mindre fra flyplassen. Dette er dyrere enn buss, og prisen ligger på rundt 20-31 EUR (ca. 190-300 NOK). Alternativt kan du også bestille privat transport på forhånd, slik at en sjåfør venter på deg i avgangshallen ved ankomst i Sevilla.


Populære flybilletter til Sevilla

Finn dine flybilletter til Sevilla med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Sevilla
Raskeste flytid
18t 35m
Billigste pris
1 016 kr
Flyvninger fra Stavanger til Sevilla
Raskeste flytid
33t 50m
Billigste pris
5 985 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Sevilla?

Den beste måten å komme seg rundt i Sevilla på, er til fots. Mens du går kan du gjerne ta med deg en guidebok for å oppdage de mindre kjente attraksjonene i byen. Det er også et godt utviklet nettverk av kollektivtransport her, og det går mange busser og trikker på kryss og tvers av hele byen. I 2008 åpnet også metrosystemet i Sevilla, som blir brukt av mer enn 20 millioner passasjerer hvert år. Alternativt kan du også leie sykkel for å utforske byen, eller du kan velge å ta taxi. De smale gatene og få parkeringsplassene gjør det vanskelig og stressende å kjøre, så dette bør unngås med mindre hotellet ditt tilbyr parkering.


Kan man reise til Sevilla uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum for å reise til Spania. Imidlertid kan du ikke fly til Sevilla uten pass, selv om det er passfrihet innenfor Schengen-området. Pass er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for norske borgere i utlandet, og passet må være gyldig under hele oppholdet. Nødpass aksepteres også ved innreise til Spania.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Sevilla?

Sevilla er en vakker by med en spennende historie, og mange severdigheter og opplevelser å tilby sine besøkende. Først og fremst bør du besøke Katedralen i Sevilla, bygget på 1400-tallet der det tidligere stod en moské fra 1100-tallet. Ta også turen til det verdenskjente klokketårnet Giralda, som ruver mer enn 100 meter over bakken. En tur til Sevilla er heller ikke komplett uten å ha dratt til det verdensarvlistede komplekset Alcázar, som er et av de mest ikoniske reisemålene i byen.

Kan du drikke vann fra springen?

Du kan drikke vann fra springen mange steder i Spania, men det anbefales likevel å kjøpe vann på flaske for å unngå mageproblemer.

Gir du tips?

I Spania er det vanlig å gi relativt lite tips. Det er ikke vanlig å gi tips til taxisjåfører, og på restauranter hvor du har fått god service kan du gjerne gi noen euro ekstra. Gi også 1 EUR (ca. 9 NOK) til pikkoloen og omtrent 5 EUR (ca. 45 NOK) per uke til stuepiken. (Priser sjekket 03/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse