Finn billige fly til Arrecife

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Arrecife

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Arrecife

Beste pris på enveisbillett

704 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 683 kr

Raskeste flytid

14t 05m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Arrecife fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 704 kr (Oslo Torp Sandefjord til Arrecife Lanzarote).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Arrecife fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 683 kr (Oslo Gardermoen til Arrecife Lanzarote).
Den kjappeste flyvningen til Arrecife fra Norge tar 14t 05m (Oslo Gardermoen til Arrecife Lanzarote).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Arrecife, deriblant Iberia, Vueling og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Arrecife

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Arrecife fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Arrecife

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Arrecife

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Puerto del Rosario (FUE)

Vanligvis er flyvninger til Arrecife fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Puerto del Rosario Fuerteventura, som i gjennomsnitt koster 2 957 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ARRECIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar37 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Arrecife koster i gjennomsnitt kun 1 988 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ARRECIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril103 % dyrereDet koster ca. 6 448 kr for flyvninger til Arrecife fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ARRECIFE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril452 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Arrecife fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Arrecife?

Det tar nesten seks timer å fly fra Oslo Gardermoen Lufthavn til Arrecife Lufthavn på Lanzarote. Dersom du må mellomlande tar det lenger tid, alt etter hvor lenge du må vente på neste fly. Flyreiser til Arrecife på Lanzarote går flere ganger om dagen, men bytt gjerne i Zürich for en billigere flyreise. Du finner flere flytilbud til Arrecife her på sidene våre, dersom du ser etter flybilletter til Arricife på Lanzarote.

Europa elsker Lanzarote, og du kan fly direkte til Arrecife fra nesten hele Europa. I tillegg til å fly fra Oslo, kan du fly til flyplassen fra en rekke steder i Storbritannia og Irland, samt Tyskland, Nederland, Belgia, Frankrike, Italia og Spania. Vesteuropeere kan nyte fordelen med å hoppe på et direktefly fra de fleste flyplassene utenfor hovedstedene, mens de som flyr fra Øst-Europa må bytte fly.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Arrecife fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 988 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Arrecife i løpet av Januar, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 264 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 23 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Arrecife. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 3 173 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 1 683 kr.Flotte tilbud på flyreiser til Arrecife

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Arrecife som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
9. sep.
OSL18:00Oslo Gardermoen
22t 15m
1 stopp
ACE16:15Arrecife Lanzarote
14. sep.
ACE07:15Arrecife Lanzarote
33t 45m
2 stopp
OSL17:00Oslo Gardermoen
1 683 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. okt.
OSL19:20Oslo Gardermoen
15t 10m
2 stopp
ACE10:30Arrecife Lanzarote
6. okt.
ACE17:20Arrecife Lanzarote
11t 40m
1 stopp
OSL05:00Oslo Gardermoen
1 874 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. sep.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
33t 25m
2 stopp
ACE16:15Arrecife Lanzarote
14. sep.
ACE05:30Arrecife Lanzarote
30t 40m
2 stopp
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
1 893 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. sep.
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
17t 15m
1 stopp
ACE09:15Arrecife Lanzarote
14. sep.
ACE05:30Arrecife Lanzarote
30t 40m
2 stopp
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
1 912 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. sep.
OSL04:45Oslo Gardermoen
35t 30m
2 stopp
ACE16:15Arrecife Lanzarote
14. sep.
ACE07:15Arrecife Lanzarote
33t 45m
2 stopp
OSL17:00Oslo Gardermoen
1 959 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. okt.
OSL12:35Oslo Gardermoen
18t 40m
1 stopp
ACE07:15Arrecife Lanzarote
7. nov.
ACE02:05Arrecife Lanzarote
8t 05m
1 stopp
OSL10:10Oslo Gardermoen
2 016 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Arrecife

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Arrecife, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Vueling
Ryanair
24. okt.
TRF11:55Oslo Torp Sandefjord
24t 00m
3 stopp
ACE11:55Arrecife Lanzarote
Vueling
24. okt.
OSL12:35Oslo Gardermoen
18t 40m
1 stopp
ACE07:15Arrecife Lanzarote
Flere flyselskaper
24. okt.
OSL03:10Oslo Gardermoen
14t 05m
2 stopp
ACE17:15Arrecife Lanzarote
1 284 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Arrecife?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Arrecife

Hvilke flyselskaper flyr til Arrecife?

Lufthansa er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Arrecife med. Iberia, Ryanair og Norwegian er også populære valg ved reiser til Arrecife from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Arrecife jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Vueling til Arrecife

Det går 13 fly med Vueling til Arrecife under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Barcelona-El Prat, og den beste billettprisen med Vueling som er funnet på momondo, kostet 2 497 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Arrecife). Vueling har en score på 8,0 basert på 125 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Lufthansa til Arrecife

Lufthansa (7,2/10, 348 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Arrecife, med tilbud fra så lite som 2 401 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 1 Lufthansa flvyning i uken til Arrecife, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Arrecife

Under finner du alle flyplassene i Arrecife sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til Lanzarote by fra Arrecife flyplass?

Det går ingen rutebuss fra flyplassen til Lanzarote by, men du kan ofte bestille deg plass på en buss som kjører deg direkte til hotellet. Ofte er det enkleste å ta en drosje direkte fra flyplassen til ditt hotell på Lanzarote. Det tar mindre enn en halv time fra flyplassen og inn til byen. Drosjene er som regel på pletten utenfor flyplassen når flyene lander, så det skal være enkelt å få skyss.


Populære flybilletter til Arrecife

Finn dine flybilletter til Arrecife med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Arrecife
Raskeste flytid5t 30m
Laveste pris1 683 kr

Visumkrav for Arrecife

Du trenger ikke visum for å reise til Arrecife på Lanzarote. På alle flyreiser til Lanzarote må du ha et gyldig pass. Passet må du fremvise både i Oslo når du skal ut av landet, når du bytter fly og når du har landet på Lanzarote. Enten du har billetten på papir eller på mobilen, så er dette egentlig det eneste du trenger når du reiser.


Start planleggingen av reisen til Arrecife


De beste tingene å se og gjøre i Arrecife

Denne svarte vulkanøya er full av gamle vulkaner og lavasletter, som gir øya en nydelig og unik natur. Her kan du ri kamel i nasjonalparken Timanfaya, se ildfjellet Fuego og smake på kratergrillet kjøtt. Eller du kan besøke den vakre grotten Jameos del Agua. Når du ikke utforsker det merkelige månelandskapet på øya, kan du shoppe eller dra på spa. Strendene er fulle av vannaktiviteter og restauranter, og utelivet er livlig og hyggelig. Du kan også prøve deg på en av de mange golfbanene på øya. Arkitekturen her er veldig spesiell takket være i en lokal kunstner, César Manrique, som jobbet for å beholde den opprinnelige arkitekturen og for et forbud mot nybygg av høyhus og større hus. I dag er Lanzarote full av vakre blomsterbed og hus, uten store hotellanlegg. Den pittoreske stilen gjør øya spesiell. Hele øya er full av turmuligheter, og du kan sykle langs hovedveien eller innover de mindre veiene inn i nasjonalparken. Den svarte sanden på strendene ligger i sterk kontrast mot det krystallklare vannet, og det er enkelt å finne en strand i en vik for seg selv. Den aller mest populære stranda heter Playa Papagayo, og dette er også den mest besøkte. Du kan også utforske Lanzarotes blå lunge og det vakre livet under havoverflaten. Her er det største havreservatet i Europa, og du kan bare ta et dypt pust og dykke ned. Her kan du svømme med havskilpadder mellom klipper og merkelige vulkanformasjoner under vann. Bare de fargerike korallrevene og fiskene, gjør et dykk vel verdt det. Det arrangeres ofte dykkerutflukter fra øya, og enten du er nybegynner eller en erfaren dykker, så er dette en opplevelse av de sjeldne. Kjøkkenet på øya er preget av sjømat og poteter, selv om den italienske pizzaen også har inntatt stekeovnene på vulkanøya.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Arrecife for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Arrecife.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Arrecife nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Arrecife og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Arrecife

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Arrecife

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.