Finn billige fly til Montreal

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Montreal (YMQ)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Montreal

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Montreal fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Montreal P Trudeau Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Montreal

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Montreal P Trudeau Intl flyplass (YUL)

Vanligvis er flyvninger til Montreal fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Montreal P Trudeau Intl, som i gjennomsnitt koster 5 135 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTREAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember11 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Montreal koster i gjennomsnitt kun 4 643 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTREAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli22 % dyrereDet koster ca. 6 306 kr for flyvninger til Montreal fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTREAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember391 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Montreal fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Montreal?

Montreal er en livlig og gjestfri by som du kan besøke når som helst. Sommeren er en populær tid å fly til Montreal på, til tross for at det er ganske høy luftfuktighet rundt juni-august. Det holdes flere festivaler på denne tiden, blant annet Festival International de Jazz de Montréal og Montréal World Film Festival. Våren og høsten er også en fin tid å booke flybilletter til Montreal på. Det er ikke så mange andre turister på denne tiden, og du kan derfor sikre deg gode priser på både hotell og fly. Det kan bli ganske kaldt og mye snø på vinteren, men det er en ypperlig tid for å stå på skøyter, varme seg med kakao på koselige kafeer, dra til Mont-Tremblant for å stå på ski og for å utforske byens mange museer og kunstgallerier. Du kan dessuten få ganske billige flybilletter til Montreal tur-retur fra november-februar, bortsett fra desember. Da fylles byen av glede mennesker med julestemning, og mange velger å ferie både jul og nyttår i storbyen. Du bør uansett bestille god tid i forkant for å finne billige fly til Montreal i skoleferiene, inkludert både felles- og juleferien.

Hvilken flyvning til Montreal er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Montreal fra Warszawa for 223 kr. Dette er 96 % billigere enn de fleste flytilbudene til Montreal. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Montreal fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Montreal?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Montreal. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 575 kr. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Montreal med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 838 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Montreal?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Montreal fra Norge hvis du bestiller 21 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Montreal for ca. 5 194 kr når du søker 21 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Montreal?

Dataene våre viser at det er onsdag som er den billigste dagen å fly til Montreal på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 4 993 kr. Den dyreste dagen å fly til Montreal på, er lørdag, med priser som ligger på ca. 5 518 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Montreal?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Montreal på, er på kvelden. Da har flybillettene har en prislapp på kun 4 245 kr. Flyvninger til Montreal er dyrere om morgenen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 5 147 kr. Avganger om morgenen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Montreal?

Montreal P Trudeau Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Montreal.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Montreal?

Du kan finne tilbud for Montreal St Hubert flyplass for i gjennomsnitt 5 629 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Montreal

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Montreal som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
12. aug.
02:40Oslo Gardermoen
11t 10m
1 stopp
13:50Montreal P Trudeau Intl
19. aug.
14:55Montreal P Trudeau Intl
12t 35m
1 stopp
03:30Oslo Gardermoen
10 490 kr
Finn lignende
Lufthansa
12. aug.
02:40Oslo Gardermoen
11t 10m
1 stopp
13:50Montreal P Trudeau Intl
18. aug.
15:10Montreal P Trudeau Intl
12t 50m
1 stopp
04:00Oslo Gardermoen
11 721 kr
Finn lignende
Air Canada
14. mai
02:40Oslo Gardermoen
15t 30m
1 stopp
18:10Montreal P Trudeau Intl
18. mai
15:10Montreal P Trudeau Intl
10t 45m
1 stopp
01:55Oslo Gardermoen
8 979 kr
Finn lignende
Lufthansa
13. aug.
05:15Oslo Gardermoen
12t 55m
1 stopp
18:10Montreal P Trudeau Intl
18. aug.
13:55Montreal P Trudeau Intl
14t 05m
1 stopp
04:00Oslo Gardermoen
14 522 kr
Finn lignende
Air France
26. sep.
04:55Oslo Torp Sandefjord
14t 25m
2 stopp
19:20Montreal P Trudeau Intl
30. sep.
15:30Montreal P Trudeau Intl
13t 45m
2 stopp
05:15Oslo Torp Sandefjord
9 896 kr
Finn lignende
Air Canada
14. mai
02:40Oslo Gardermoen
14t 34m
2 stopp
17:14Montreal P Trudeau Intl
18. mai
15:10Montreal P Trudeau Intl
13t 50m
1 stopp
05:00Oslo Gardermoen
9 022 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Montreal?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Montreal

KLM og Delta flyr til Montreal på 16-17 timer fra Oslo/Gardermoen. Det er riktignok ikke direkte, og du må mellomlande på veien. Du kan skaffe deg enda rimeligere billetter om du velger flyvninger med lengre stopp på veien. Du må i så fall beregne 22 timer eller mer på reisen. Du får raskt oversikt over hvilke flyselskaper som bruker minst tid og hvem som har billige reiser ved å søke etter fly til Montreal på nett.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Montreal, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du har flere transportmuligheter å velge blant når du vil komme deg fra Pierre Elliott Trudeau International Airport til sentrum. Den raskeste bussen er nummer 747 som går døgnet rundt. Den bruker 45-60 minutter, og du finner busstoppet utenfor ankomsthallen. Bussen stopper ved Gare d’Autocars, metrostasjonen Berri-UQAM og i Quartier Latin. Du kan betale for billetten på bussen om du har det nøyaktige beløpet på 10 CAD (65 NOK). Hvis ikke, kan du kjøpe billett på en av automatene i ankomsthallen. Taxier bruker 20 minutter til sentrum og koster 40 CAD (250 NOK). Mange av hotellene har dessuten shuttle-busser som går til og fra flyplassen. Det kan lønne seg å bruke disse fremfor andre transportmidler, og du bør derfor spørre hotellet ditt om hvilke muligheter du har.


Hvordan kommer man seg rundt i Montreal?

Montreal har et godt nettverk med buss og t-bane som er enkelt i bruk. Det kan lønne seg å bruke litt tid på å bli kjent med linjene før du skal av gårde. Det anbefales å kjøpe et reisekort på en av billettmaskinene som varer i enten tre eller syv dager om du skal bruke mye kollektivtransport. Reisekort kan ofte være en rimeligere og enklere løsning. Tredagerspasset koster 18 CAD (120 NOK) og syvdagerspasset koster 25 CAD (160 NOK). BIXI Bikes er også en god løsning, særlig om du vil bli godt kjent med gatene i byen. BIXI Bikes er et smart leiesystem for sykler hvor du kan hente en sykkel på én stasjon og levere den inn på en annen. Det finnes over 500 stasjoner rundt omkring i byen.


Kan man reise til Montreal uten pass eller visum?

Du må huske å registrere deg elektronisk før du kan ta fly til Montreal, ettersom det kreves at alle som reiser til Canada uten visum må ha gyldig elektronisk reiseregistrering (ETA). Det deles også ut et innreiseskjema på flyet som du må fylle ut. ETA utløper enten etter fem år eller når passet ikke er gyldig lengre. Du kan derfor ikke reise uten pass. Passet er dessuten det eneste reisedokumentet som er gyldig når du skal reise til Montreal. (Priser sjekket 02.05.2019).


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Montreal?

Montreal har så mange aktiviteter og severdigheter å friste med at det kan være lurt å planlegge turen godt på forhånd. Vi anbefaler at du blant annet tar deg en tur til stranden Parc Jean-Drapeau og utforsker den gamle havnen Old Port. Hvis du er en foodie, bør du definitivt besøke det kunstneriske nabolaget Mile End for å oppdage alle de fristende spisestedene der.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ha en god reiseforsikring før du reiser, i tilfelle du skulle bli akutt syk eller at verdisakene dine går tapt. (Priser sjekket 30/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse