Finn billige fly til Montreal

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Montreal

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Montreal fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Montreal P Trudeau Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Montreal

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Montreal P Trudeau Intl flyplass (YUL)

Vanligvis er flyvninger til Montreal fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Montreal P Trudeau Intl, som i gjennomsnitt koster 5 042 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTREAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember11 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Montreal koster i gjennomsnitt kun 4 559 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTREAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli22 % dyrereDet koster ca. 6 192 kr for flyvninger til Montreal fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MONTREAL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember391 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Montreal fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Montreal?

Montreal er en livlig og gjestfri by som du kan besøke når som helst. Sommeren er en populær tid å fly til Montreal på, til tross for at det er ganske høy luftfuktighet rundt juni-august. Det holdes flere festivaler på denne tiden, blant annet Festival International de Jazz de Montréal og Montréal World Film Festival. Våren og høsten er også en fin tid å booke flybilletter til Montreal på. Det er ikke så mange andre turister på denne tiden, og du kan derfor sikre deg gode priser på både hotell og fly. Det kan bli ganske kaldt og mye snø på vinteren, men det er en ypperlig tid for å stå på skøyter, varme seg med kakao på koselige kafeer, dra til Mont-Tremblant for å stå på ski og for å utforske byens mange museer og kunstgallerier. Du kan dessuten få ganske billige flybilletter til Montreal tur-retur fra november-februar, bortsett fra desember. Da fylles byen av glede mennesker med julestemning, og mange velger å ferie både jul og nyttår i storbyen. Du bør uansett bestille god tid i forkant for å finne billige fly til Montreal i skoleferiene, inkludert både felles- og juleferien.

 • Hvilken flyvning til Montreal er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Montreal fra Warszawa for 219 kr. Dette er 96 % billigere enn de fleste flytilbudene til Montreal. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Montreal fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Montreal?

  Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Montreal. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 559 kr. Hvis du ikke kan fly til Montreal i November, er mai det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Montreal i mai ligger i gjennomsnitt på 4 751 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Montreal?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Montreal fra Norge er 23 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 5 095 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Montreal?

  Montreal P Trudeau Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Montreal.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Montreal?

  Du kan finne tilbud for Montreal St Hubert flyplass for i gjennomsnitt 5 528 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Montreal

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Montreal som nylig ble funnet av brukere på momondo
Brussels Airlines
9. des.
OSL01:45Oslo Gardermoen
10t 45m
1 stopp
YUL12:30Montreal P Trudeau Intl
30. des.
YUL15:50Montreal P Trudeau Intl
19t 55m
2 stopp
OSL11:45Oslo Gardermoen
6 009 kr
Finn lignende
Brussels Airlines
9. des.
OSL01:45Oslo Gardermoen
10t 45m
1 stopp
YUL12:30Montreal P Trudeau Intl
30. des.
YUL15:50Montreal P Trudeau Intl
19t 55m
2 stopp
OSL11:45Oslo Gardermoen
6 051 kr
Finn lignende
Brussels Airlines
9. des.
OSL01:45Oslo Gardermoen
10t 45m
1 stopp
YUL12:30Montreal P Trudeau Intl
30. des.
YUL15:50Montreal P Trudeau Intl
19t 55m
2 stopp
OSL11:45Oslo Gardermoen
6 059 kr
Finn lignende
Lufthansa
9. des.
OSL01:10Oslo Gardermoen
17t 06m
2 stopp
YUL18:16Montreal P Trudeau Intl
30. des.
YUL09:00Montreal P Trudeau Intl
16t 25m
2 stopp
OSL01:25Oslo Gardermoen
6 176 kr
Finn lignende
Air Canada
9. des.
OSL01:10Oslo Gardermoen
19t 06m
2 stopp
YUL20:16Montreal P Trudeau Intl
30. des.
YUL07:00Montreal P Trudeau Intl
18t 25m
2 stopp
OSL01:25Oslo Gardermoen
6 192 kr
Finn lignende
Air Canada
9. des.
OSL01:10Oslo Gardermoen
15t 06m
2 stopp
YUL16:16Montreal P Trudeau Intl
30. des.
YUL01:30Montreal P Trudeau Intl
23t 55m
2 stopp
OSL01:25Oslo Gardermoen
6 217 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Montreal

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Montreal, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL03:55Oslo Gardermoen
16t 45m
2 stopp
YUL20:40Montreal P Trudeau Intl
3 559 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL04:55Oslo Gardermoen
20t 36m
2 stopp
YUL01:31Montreal P Trudeau Intl
3 942 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. nov.
BGO01:30Bergen Flesland
24t 01m
2 stopp
YUL01:31Montreal P Trudeau Intl
3 942 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Montreal?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Montreal
 • Hvilke flyselskaper flyr til Montreal?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Montreal from Norge are KLM, Air Canada, British Airways and Lufthansa. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Montreal

Under finner du alle flyplassene i Montreal sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Montreal fra flyplassen

Du har flere transportmuligheter å velge blant når du vil komme deg fra Pierre Elliott Trudeau International Airport til sentrum. Den raskeste bussen er nummer 747 som går døgnet rundt. Den bruker 45-60 minutter, og du finner busstoppet utenfor ankomsthallen. Bussen stopper ved Gare d’Autocars, metrostasjonen Berri-UQAM og i Quartier Latin. Du kan betale for billetten på bussen om du har det nøyaktige beløpet på 10 CAD (65 NOK). Hvis ikke, kan du kjøpe billett på en av automatene i ankomsthallen. Taxier bruker 20 minutter til sentrum og koster 40 CAD (250 NOK). Mange av hotellene har dessuten shuttle-busser som går til og fra flyplassen. Det kan lønne seg å bruke disse fremfor andre transportmidler, og du bør derfor spørre hotellet ditt om hvilke muligheter du har.


Populære flybilletter til Montreal

Finn dine flybilletter til Montreal med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Montreal
Raskeste flytid10t 45m
Billigst pris3 900 kr
Flyvninger fra Tromsø til Montreal
Raskeste flytid24t 01m
Billigst pris7 493 kr
Flyvninger fra Bergen til Montreal
Raskeste flytid16t 29m
Billigst pris8 043 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Montreal

Montreal har et godt nettverk med buss og t-bane som er enkelt i bruk. Det kan lønne seg å bruke litt tid på å bli kjent med linjene før du skal av gårde. Det anbefales å kjøpe et reisekort på en av billettmaskinene som varer i enten tre eller syv dager om du skal bruke mye kollektivtransport. Reisekort kan ofte være en rimeligere og enklere løsning. Tredagerspasset koster 18 CAD (120 NOK) og syvdagerspasset koster 25 CAD (160 NOK). BIXI Bikes er også en god løsning, særlig om du vil bli godt kjent med gatene i byen. BIXI Bikes er et smart leiesystem for sykler hvor du kan hente en sykkel på én stasjon og levere den inn på en annen. Det finnes over 500 stasjoner rundt omkring i byen.


Visumkrav for Montreal

Du må huske å registrere deg elektronisk før du kan ta fly til Montreal, ettersom det kreves at alle som reiser til Canada uten visum må ha gyldig elektronisk reiseregistrering (ETA). Det deles også ut et innreiseskjema på flyet som du må fylle ut. ETA utløper enten etter fem år eller når passet ikke er gyldig lengre. Du kan derfor ikke reise uten pass. Passet er dessuten det eneste reisedokumentet som er gyldig når du skal reise til Montreal.


Start planleggingen av reisen til Montreal


De beste tingene å se og gjøre i Montreal

Hva bør oppleves i Montreal?

Montreal har så mange aktiviteter og severdigheter å friste med at det kan være lurt å planlegge turen godt på forhånd. Vi anbefaler at du blant annet tar deg en tur til stranden Parc Jean-Drapeau og utforsker den gamle havnen Old Port. Hvis du er en foodie, bør du definitivt besøke det kunstneriske nabolaget Mile End for å oppdage alle de fristende spisestedene der.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ha en god reiseforsikring før du reiser, i tilfelle du skulle bli akutt syk eller at verdisakene dine går tapt.