Finn billige fly til Melilla

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Melilla

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Melilla

Beste pris på tur/retur-billett

4 627 kr

Raskeste flytid

21t 00m
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Melilla fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 627 kr (Oslo Gardermoen til Melilla).
Den kjappeste flyvningen til Melilla fra Norge tar 21t 00m (Oslo Gardermoen til Melilla).

Når er det beste tidspunktet for å fly til Melilla?

Når på året det er best å bestille flybilletter til Melilla, avhenger av ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Byen har et mildt og subtropisk middelhavsklima med regntid om vinteren og tørketid om sommeren. Høysesongen i Melilla er derfor, ikke overraskende, om sommeren, når det er varme temperaturer med solfylte dager og lite regn. Dette er imidlertid også tiden når det er dyrest å reise hit, og både flybilletter og hotellpriser er høyere om sommeren enn resten av året. Dersom du ser etter billige flybilletter til Melilla bør du derfor vurdere å reise hit i lavsesongen om vinteren. Da bør du imidlertid pakke med deg en paraply og regntøy, og være forberedt på en del nedbør under hele oppholdet ditt i byen.Flotte tilbud på flyreiser til Melilla

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Melilla som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
19. sep.
OSL12:55Oslo Gardermoen
21t 00m
2 stopp
MLN09:55Melilla
2. okt.
MLN10:25Melilla
26t 10m
2 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
4 627 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Melilla

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Melilla, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av British Airways
British Airways
OSLOslo Gardermoen
21t 00m
MLNMelilla

Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Melilla

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Melilla?

    Bekreft reisedetaljene dine for å søke etter de nyeste tilbudene. Når du blar gjennom tilbud, vil du få muligheten til å aktivere «Prisvarsler». Da mottar du oppdateringer når prisen for flyruten øker eller minsker.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi viser priser fra mer enn 700 konkurrenter med ett enkelt klikk. Med alternativer fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer på tvers av våre 30 internasjonale markeder, er det mulig for oss å tilby deg et variert utvalg av tilbud når du skal skape ditt neste eventyr.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Melilla med momondo?

    Ved å bruke verktøy som «Priskalender» kan du se hvilken dag det er best å fly tur/retur til destinasjonen din. «Prisprognose»-verktøyet vårt bruker kunstig intelligens til å forutsi om du bør kjøpe nå, eller vente på potensielt lavere priser. Explore viser deg alle flyalternativene fra en by eller flyplass, slik at du kan skape ditt eget, unike eventyr. Bloggen Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Etter at du har gjennomført et søk, kan du aktivere «Prisvarsler» for å spore prisene på flyvningen du er interessert i og bestille den på det beste tidspunktet.


Hvilke flyselskaper flyr til Melilla?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Melilla

Hvilke flyselskaper flyr til Melilla?

British Airways og Iberia er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Melilla jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Melilla med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Melilla

Under finner du alle flyplassene i Melilla sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Melilla, ankommer du Melilla/Melilla lufthavn. Herfra kommer du deg inn til byen med enten taxi eller bil. Hovedveien ML-204 forbinder flyplassen med byen, og ML-300 tar deg til andre områder utenfor sentrum av byen. Melilla lufthavn ligger tre kilometer sørvest for Melilla, og det er enkelt å få tak i taxi utenfor terminalen. Pass imidlertid på at taxisjåføren starter taksameteret på begynnelsen av turen, og at du får kvittering når turen er avsluttet. Du kan også leie bil dersom du ønsker å komme deg inn til sentrum på egen hånd, og du finner bilutleieselskaper på flyplassterminalen.


Populære flybilletter til Melilla

Finn dine flybilletter til Melilla med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Melilla
Raskeste flytid21t 00m
Laveste pris4 627 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Melilla

Melilla er en relativt liten by, og du kan enkelt komme deg rundt i sentrum til fots. Det går ingen tog her, men flere busslinjer kjører på kryss og tvers av byen. Linje 1 kjører mellom Barrio Chino og García Cabrelles, linje 2 kjører mellom Plaza España – Frontera Benienzar, linje 3 kjører mellom Real og General Marina, linje 5 kjører mellom Plaza Torres Quevedo og Cabrerizas, linje 6 kjører mellom Plaza Torres Quevedo og Mariguari, og linje 7 kjører mellom García Cabrelles og Farhana. Alternativt kan du også ta taxi for å komme deg rundt i byen og til de omkringliggende områdene.


Visumkrav for Melilla

Du kan ikke fly til Melilla uten pass, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for norske borgere i utlandet. Dette gjelder også selv om det er passfrihet i Schengen-området, og både Spania og Norge er medlem av Schengen. Du trenger imidlertid ikke visum for å reise til Melilla.


Start planleggingen av reisen til Melilla


De beste tingene å se og gjøre i Melilla

Melilla er en vakker by som har mange spennende severdigheter å tilby sine besøkende. Blant annet bør du ta turen innom Melilla la Vieja, et prakteksemplar av et fort som spanjolene bygget på 1500- og 1600-tallet. Besøk også den storslåtte bygningen Palacio de Asamblea, og ikke minst Plaza de España for å se bygninger som Nieto’s Casino Militar og Banco de España. Det er også verdt å dra innom militærmuseet Museo Militar, og se den majestetiske statuen Grande Libre. Dersom du vil nyte noen late dager på stranden, kan du dra til Playa de la Ensanada de los Galápagos, som er omgitt av klipper og er åpen fra mai til september.

Du bør tegne privat syke- og reiseforsikring før du reiser til Spania. Forsikringen burde dekke utgifter i forbindelse med ulykker, skader, sykdom, hjemtransport og dødsfall.

Du bør ikke drikke vann fra springen i Melilla, men heller kjøpe vann på flaske.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Melilla på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Melilla som passer deg.

Flyreiser til Melilla med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Melilla.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Melilla. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Melilla

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Melilla

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.