Finn billige fly til Melilla

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Melilla

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Melilla fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Melilla

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Melilla

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Melilla (MLN)

Vanligvis er flyvninger til Melilla fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Melilla, som i gjennomsnitt koster 3 012 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MELILLA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Melilla koster i gjennomsnitt kun 2 174 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MELILLA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril52 % dyrereDet koster ca. 4 591 kr for flyvninger til Melilla fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MELILLA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli789 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Melilla fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Melilla?

Når på året det er best å bestille flybilletter til Melilla, avhenger av ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Byen har et mildt og subtropisk middelhavsklima med regntid om vinteren og tørketid om sommeren. Høysesongen i Melilla er derfor, ikke overraskende, om sommeren, når det er varme temperaturer med solfylte dager og lite regn. Dette er imidlertid også tiden når det er dyrest å reise hit, og både flybilletter og hotellpriser er høyere om sommeren enn resten av året. Dersom du ser etter billige flybilletter til Melilla bør du derfor vurdere å reise hit i lavsesongen om vinteren. Da bør du imidlertid pakke med deg en paraply og regntøy, og være forberedt på en del nedbør under hele oppholdet ditt i byen.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Melilla?

    I gjennomsnitt er oktober den billigste måneden å fly til Melilla fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 174 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Melilla i løpet av oktober, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 496 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Melilla?

    Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Melilla fra Norge hvis du bestiller 22 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Melilla for ca. 3 012 kr når du søker 22 dager før.


Flotte tilbud på flyreiser til Melilla

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Melilla som nylig ble funnet av brukere på momondo
British Airways
OSLOslo Gardermoen
25t 10m
MLNMelilla

Finn de billigste enveisflyvningene til Melilla

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Melilla, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av British Airways
British Airways
OSLOslo Gardermoen
25t 10m
MLNMelilla

Flyplasser nære Melilla

Under finner du alle flyplassene i Melilla sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Melilla, ankommer du Melilla/Melilla lufthavn. Herfra kommer du deg inn til byen med enten taxi eller bil. Hovedveien ML-204 forbinder flyplassen med byen, og ML-300 tar deg til andre områder utenfor sentrum av byen. Melilla lufthavn ligger tre kilometer sørvest for Melilla, og det er enkelt å få tak i taxi utenfor terminalen. Pass imidlertid på at taxisjåføren starter taksameteret på begynnelsen av turen, og at du får kvittering når turen er avsluttet. Du kan også leie bil dersom du ønsker å komme deg inn til sentrum på egen hånd, og du finner bilutleieselskaper på flyplassterminalen.


Populære flybilletter til Melilla

Finn dine flybilletter til Melilla med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Melilla
Raskeste flytid25t 10m
Billigst pris2 374 kr

Melilla er en relativt liten by, og du kan enkelt komme deg rundt i sentrum til fots. Det går ingen tog her, men flere busslinjer kjører på kryss og tvers av byen. Linje 1 kjører mellom Barrio Chino og García Cabrelles, linje 2 kjører mellom Plaza España – Frontera Benienzar, linje 3 kjører mellom Real og General Marina, linje 5 kjører mellom Plaza Torres Quevedo og Cabrerizas, linje 6 kjører mellom Plaza Torres Quevedo og Mariguari, og linje 7 kjører mellom García Cabrelles og Farhana. Alternativt kan du også ta taxi for å komme deg rundt i byen og til de omkringliggende områdene.


Du kan ikke fly til Melilla uten pass, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for norske borgere i utlandet. Dette gjelder også selv om det er passfrihet i Schengen-området, og både Spania og Norge er medlem av Schengen. Du trenger imidlertid ikke visum for å reise til Melilla.


Hva bør du se i Melilla?

Melilla er en vakker by som har mange spennende severdigheter å tilby sine besøkende. Blant annet bør du ta turen innom Melilla la Vieja, et prakteksemplar av et fort som spanjolene bygget på 1500- og 1600-tallet. Besøk også den storslåtte bygningen Palacio de Asamblea, og ikke minst Plaza de España for å se bygninger som Nieto’s Casino Militar og Banco de España. Det er også verdt å dra innom militærmuseet Museo Militar, og se den majestetiske statuen Grande Libre. Dersom du vil nyte noen late dager på stranden, kan du dra til Playa de la Ensanada de los Galápagos, som er omgitt av klipper og er åpen fra mai til september.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør tegne privat syke- og reiseforsikring før du reiser til Spania. Forsikringen burde dekke utgifter i forbindelse med ulykker, skader, sykdom, hjemtransport og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen i Melilla, men heller kjøpe vann på flaske.