Finn billige fly til Palma de Mallorca

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Palma de Mallorca

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Palma de Mallorca

Beste pris på enveisbillett

135 kr

Beste pris på tur/retur-billett

173 kr

Raskeste flytid

3t 20m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Palma de Mallorca fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 135 kr (Oslo Torp Sandefjord til Palma de Mallorca Son Sant Joan).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Palma de Mallorca fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 173 kr (Oslo Torp Sandefjord til Palma de Mallorca Son Sant Joan).
Den kjappeste flyvningen til Palma de Mallorca fra Norge tar 3t 20m (Oslo Torp Sandefjord til Palma de Mallorca Son Sant Joan).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Palma de Mallorca, deriblant Norwegian, Air Serbia og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Palma de Mallorca

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Palma de Mallorca fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Palma de Mallorca

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Palma de Mallorca

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Palma de Mallorca (PMI)

Vanligvis er flyvninger til Palma de Mallorca fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Palma de Mallorca Son Sant Joan, som i gjennomsnitt koster 1 571 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALMA DE MALLORCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust35 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Palma de Mallorca koster i gjennomsnitt kun 1 500 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALMA DE MALLORCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli67 % dyrereDet koster ca. 3 828 kr for flyvninger til Palma de Mallorca fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PALMA DE MALLORCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli455 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Palma de Mallorca fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca er en hyggelig by med mye kultur og en god atmosfære. Billige flybilletter til Palma de Mallorca gjør at du fint kan reise hit året rundt. Det er ikke uten grunn at byen kalles lille-Barcelona, med sine mange restauranter, yrende folkeliv, shoppingmuligheter og avslappede storbyfølelse. Billige flybilletter til Palma de Mallorca gjør at du kan kombinere strand og storby. Mange velger å fly til Palma de Mallorca i sommermånedene når det er veldig varmt, eller for å få litt varme på høsten og rundt jul. Kan du derimot reise om våren i mai, eller på slutten av sommeren i august, er det gode muligheter for å finne billigere flybilletter til Palma de Mallorca. Sjekk også våre restplasser og pakkereiser for gode pakketilbud.

Ta turen til Mallorca og nyt synet av den gotiske katedralen Catedral la Seu. Katedralen ble påbegynt på 1200-tallet og ferdigstilt i 1961. Katedralkuppelen er hele 43 meter høy.

I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Palma de Mallorca fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 500 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Palma de Mallorca i løpet av august, kan du også fly billig i september. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 616 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Palma de Mallorca fra Norge hvis du bestiller 25 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Palma de Mallorca for ca. 2 291 kr når du søker 25 dager før. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 173 kr.

Turgåere som er ute etter å nyte en familievennlig dag i naturen bør planlegge å fly til Palma de Mallorca i Januar, februar og mars når de kan besøke Parc de la Mar og nyte alt parken har å tilby.

Hvis planen din er å tilbringe tid i Playa de Palma når du besøker Palma de Mallorca, anbefaler momondo at du planegger å legge reisen til juni, juli eller august da temperaturene som regel er høyere, med liten sjanse for regn. Hvis du ønsker å besøke et annet strandområde, er Playa de Cala Mayor et flott alternativ i nærheten av Palma de Mallorca.Flotte tilbud på flyreiser til Palma de Mallorca

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Palma de Mallorca som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
23. aug.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
3t 20m
PMI09:30Palma de Mallorca Son Sant Joan
30. aug.
PMI02:15Palma de Mallorca Son Sant Joan
3t 25m
TRF05:40Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
3. sep.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
3t 20m
PMI19:30Palma de Mallorca Son Sant Joan
10. sep.
PMI12:15Palma de Mallorca Son Sant Joan
3t 25m
TRF15:40Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
27. aug.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
3t 20m
PMI19:30Palma de Mallorca Son Sant Joan
3. sep.
PMI12:15Palma de Mallorca Son Sant Joan
3t 25m
TRF15:40Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
17. sep.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
3t 20m
PMI19:30Palma de Mallorca Son Sant Joan
20. sep.
PMI02:15Palma de Mallorca Son Sant Joan
3t 25m
TRF05:40Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
22. okt.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
3t 20m
PMI19:30Palma de Mallorca Son Sant Joan
29. okt.
PMI12:15Palma de Mallorca Son Sant Joan
3t 25m
TRF15:40Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
23. aug.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
3t 20m
PMI09:30Palma de Mallorca Son Sant Joan
30. aug.
PMI02:15Palma de Mallorca Son Sant Joan
3t 25m
TRF05:40Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Palma de Mallorca

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Palma de Mallorca, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia, Norwegian og Ryanair
Ryanair
20. aug.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
3t 20m
PMI19:30Palma de Mallorca Son Sant Joan
Ryanair
27. aug.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
3t 20m
PMI19:30Palma de Mallorca Son Sant Joan
Ryanair
16. aug.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
3t 20m
PMI09:30Palma de Mallorca Son Sant Joan

Hvilke flyselskaper flyr til Palma de Mallorca?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Palma de Mallorca

Hvilke flyselskaper flyr til Palma de Mallorca?

Ryanair, Norwegian, Scandinavian Airlines og Lufthansa er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Palma de Mallorca jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Palma de Mallorca med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Norwegian Air International til Palma de Mallorca

Norwegian Air International er et populært valg for de som reiser til Palma de Mallorca. Flyselskapet har 9 ukentlige flyvninger til Palma de Mallorca, med flest avganger fra København Kastrup Copenhagen. Norwegian Air International sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 834 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 29 vurderinger, har momondo-brukere gitt Norwegian Air International en gjennomsnittsscore på 9,1/10.

Flyvninger med Flyr AS til Palma de Mallorca

E annet populært valg for fly til Palma de Mallorca, er Flyr AS (8,6/10, 3 vurderinger). De fleste flyvninger med Flyr AS som lander i Palma de Mallorca, ankommer fra Oslo Gardermoen, men det finnes 3 flyvninger med Flyr AS til Palma de Mallorca fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Flyr AS på momondo denne uken, lå på 917 kr (Oslo Gardermoen til Palma de Mallorca, tur/retur).


Flyplasser nære Palma de Mallorca

Under finner du alle flyplassene i Palma de Mallorca sammen med avstanden til sentrum

Fly til Palma de Mallorca fra Norge lander på Palma de Mallorca lufthavn. Flyplassen ligger 8 kilometer øst for sentrum, og du har valget mellom flere ulike transportmidler for å komme deg mellom sentrum og flyplassen. Du kan ta T-bane, buss, taxi eller leie bil. T-banelinjen Palma Metro betjener byen og stopper på ni ulike stasjoner. T-banen går fra kl. 06.15 til kl. 23.00. Du kan også ta buss til og fra flyplassen. Buss nr. 1 går til og fra sentrum, og en enkeltbillett koster ca. € 2. Bussene går hvert 15. minutt fra kl. 06.10 til kl. 01.10 om vinteren, og helt til kl. 02.15 om natten om sommeren. Taxi finner du utenfor ankomsthallen på flyplassen, eller på taxiholdeplasser i byen. Vanligvis betaler man en minimumspris, og så en rate per kilometer. En tur fra flyplassen til sentrum kommer på ca. € 20. Prisene avhenger av tidspunkt på dagen og sesong. Avtal med sjåføren på forhånd. Du kan også leie bil fra et av bilutleieselskapene. Sjekk www.momondo.no/leiebil/ for å bestille på forhånd.


Populære flybilletter til Palma de Mallorca

Finn dine flybilletter til Palma de Mallorca med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Palma de Mallorca
Raskeste flytid3t 20m
Laveste pris337 kr
Flyvninger fra Trondheim til Palma de Mallorca
Raskeste flytid11t 45m
Laveste pris2 097 kr
Flyvninger fra Bergen til Palma de Mallorca
Raskeste flytid6t 20m
Laveste pris1 250 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca oppleves ypperlig til fots. Mange av severdighetene ligger i gåavstand i sentrum, og selve atmosfæren og folkelivet oppleves best ved å ta bena fatt. Du kan også leie en sykkel for å oppleve byen. Strandpromenaden strekker seg flere mil, så her kan en sykkeltur være er godt alternativ.

Du finner flere sightseeingbusser hvor du enkelt kan gå av og på ved de ønskede attraksjonene. Her får du kjøpt for eksempel 24-timers kort. Da får du en guidet tur rundt byen inkludert, samtidig som du kan benytte bussen som et transportmiddel dit du ønsker. T-banen er et annet transportalternativ hvis du raskt vil komme deg rundt. Den har ulike stopp i byen og billetter kjøper du på stasjonen. Vil du spare bena, men samtidig se byen, kan en av de lokale bussene være et godt og rimelig alternativ.


Visumkrav for Palma de Mallorca

Du kan fint fly til Palma de Mallorca uten å måtte tenke på visum. Både Norge og Spania er medlemmer av Schengen, så norske borgere behøver ikke visum ved innreise i Spania. Dette gjelder for norske statsborgere og statsborgere av EU-land som ikke skal oppholde seg i Spania i over 90 dager i løpet av et halvt år. For lengre besøk kreves det oppholdstillatelse. Pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet, så det må medbringes. Flyselskaper krever at passasjerer har gyldige reise- og identifikasjonsdokumenter ved utreise. Passet skal være gyldig under hele oppholdsperioden. Pass må også ofte vises frem når man sjekker inn på hoteller. Førerkort og/eller bankkort som identifikasjon er ikke tilstrekkelig. Følg med på de offisielle nettsidene til den spanske ambassaden i Norge for eventuelle endringer i regelverket.


Start planleggingen av reisen til Palma de Mallorca


De beste tingene å se og gjøre i Palma de Mallorca

Når du flyr til Palma de Mallorca bør du oppleve den gotiske katedralen Catedral la Seu som ble påbegynt allerede på 1200-tallet. Kunstneren Gaudi har senere laget baldakinen over hovedalteret i katedralen. Besøk også kongefamiliens palass Palau del’Almudaina, og sommerresidensen Castell del Bellver.

Barn har mye å glede seg over i dette ferieparadiset. Billige flybilletter til Palma de Mallorca gjør at du kan ta med barna i Aquacity, et av de største vannlandene i verden. I Auto-Safari kan dere se ville dyr, og i Acuarium de Mallorca kan dere oppleve eksotiske og spennende fisker, som piraja.

Billige flybilletter til Palma de Mallorca tar deg raskt til shoppinggatene Passeig des Born og Avinguda Jaume III hvor du finner et godt utvalg av klær og sko. Vil du på utendørsmarked kan du ta turen til Placa Major for å finne flotte håndverksprodukter.

Plaza Reina er et av områdene du bør besøke når du har fått tak i billige flybilletter til Palma de Mallorca. Her finner du en rekke restauranter, tapasbarer og et yrende folkeliv. Ta også turen til området vest for sentrum til Pueblo Espanol som viser Spania i miniatyr.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Palma de Mallorca.

Ja. Alle flyreiser til Palma de Mallorca på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Palma de Mallorca ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Palma de Mallorca. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Palma de Mallorca

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Palma de Mallorca

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.