Finn billige fly til Palma de Mallorca

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Palma de Mallorca

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Palma de Mallorca fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Palma de Mallorca

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Palma de Mallorca

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Palma de Mallorca (PMI)

Vanligvis er flyvninger til Palma de Mallorca fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Palma de Mallorca Son Sant Joan, som i gjennomsnitt koster 1 984 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALMA DE MALLORCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar36 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Palma de Mallorca koster i gjennomsnitt kun 1 263 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALMA DE MALLORCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 2 550 kr for flyvninger til Palma de Mallorca fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PALMA DE MALLORCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember229 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Palma de Mallorca fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca er en hyggelig by med mye kultur og en god atmosfære. Billige flybilletter til Palma de Mallorca gjør at du fint kan reise hit året rundt. Det er ikke uten grunn at byen kalles lille-Barcelona, med sine mange restauranter, yrende folkeliv, shoppingmuligheter og avslappede storbyfølelse. Billige flybilletter til Palma de Mallorca gjør at du kan kombinere strand og storby. Mange velger å fly til Palma de Mallorca i sommermånedene når det er veldig varmt, eller for å få litt varme på høsten og rundt jul. Kan du derimot reise om våren i mai, eller på slutten av sommeren i august, er det gode muligheter for å finne billigere flybilletter til Palma de Mallorca. Sjekk også våre restplasser og pakkereiser for gode pakketilbud.

Ta turen til Mallorca og nyt synet av den gotiske katedralen Catedral la Seu. Katedralen ble påbegynt på 1200-tallet og ferdigstilt i 1961. Katedralkuppelen er hele 43 meter høy.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Palma de Mallorca?

    I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Palma de Mallorca fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 263 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Palma de Mallorca i løpet av Januar, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 481 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Palma de Mallorca?

    Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Palma de Mallorca fra Norge hvis du bestiller 51 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Palma de Mallorca for ca. 1 984 kr når du søker 51 dager før. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 463 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Palma de Mallorca

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Palma de Mallorca som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
5. nov.
TRF05:05Oslo Torp Sandefjord
12t 15m
2 stopp
PMI17:20Palma de Mallorca Son Sant Joan
12. nov.
PMI04:35Palma de Mallorca Son Sant Joan
9t 10m
1 stopp
TRF13:45Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
5. nov.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
13t 20m
1 stopp
PMI04:40Palma de Mallorca Son Sant Joan
12. nov.
PMI04:35Palma de Mallorca Son Sant Joan
9t 10m
1 stopp
TRF13:45Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
30. okt.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
6t 05m
1 stopp
PMI12:55Palma de Mallorca Son Sant Joan
6. nov.
PMI06:45Palma de Mallorca Son Sant Joan
23t 30m
2 stopp
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
27. nov.
OSL04:30Oslo Gardermoen
27t 50m
2 stopp
PMI08:20Palma de Mallorca Son Sant Joan
4. des.
PMI16:00Palma de Mallorca Son Sant Joan
12t 25m
1 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
Ryanair
19. nov.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
18t 25m
1 stopp
PMI08:45Palma de Mallorca Son Sant Joan
21. nov.
PMI04:15Palma de Mallorca Son Sant Joan
24t 20m
1 stopp
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
5. nov.
TRF05:05Oslo Torp Sandefjord
12t 15m
2 stopp
PMI17:20Palma de Mallorca Son Sant Joan
12. nov.
PMI02:00Palma de Mallorca Son Sant Joan
31t 30m
2 stopp
TRF09:30Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Palma de Mallorca

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Palma de Mallorca, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Norwegian
30. okt.
OSL04:35Oslo Gardermoen
3t 30m
PMI08:05Palma de Mallorca Son Sant Joan
Flere flyselskaper
10. nov.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
10t 05m
1 stopp
PMI15:30Palma de Mallorca Son Sant Joan
Ryanair
19. nov.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
13t 20m
1 stopp
PMI03:40Palma de Mallorca Son Sant Joan

Hvilke flyselskaper flyr til Palma de Mallorca?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Palma de Mallorca
  • Hvilke flyselskaper flyr til Palma de Mallorca?

    Norwegian, SAS, Norwegian Air International og Lufthansa er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Palma de Mallorca jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Palma de Mallorca med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Palma de Mallorca

Under finner du alle flyplassene i Palma de Mallorca sammen med avstanden til sentrum

Fly til Palma de Mallorca fra Norge lander på Palma de Mallorca lufthavn. Flyplassen ligger 8 kilometer øst for sentrum, og du har valget mellom flere ulike transportmidler for å komme deg mellom sentrum og flyplassen. Du kan ta T-bane, buss, taxi eller leie bil. T-banelinjen Palma Metro betjener byen og stopper på ni ulike stasjoner. T-banen går fra kl. 06.15 til kl. 23.00. Du kan også ta buss til og fra flyplassen. Buss nr. 1 går til og fra sentrum, og en enkeltbillett koster ca. € 2. Bussene går hvert 15. minutt fra kl. 06.10 til kl. 01.10 om vinteren, og helt til kl. 02.15 om natten om sommeren. Taxi finner du utenfor ankomsthallen på flyplassen, eller på taxiholdeplasser i byen. Vanligvis betaler man en minimumspris, og så en rate per kilometer. En tur fra flyplassen til sentrum kommer på ca. € 20. Prisene avhenger av tidspunkt på dagen og sesong. Avtal med sjåføren på forhånd. Du kan også leie bil fra et av bilutleieselskapene. Sjekk www.momondo.no/leiebil/ for å bestille på forhånd.


Populære flybilletter til Palma de Mallorca

Finn dine flybilletter til Palma de Mallorca med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Palma de Mallorca
Raskeste flytid3t 30m
Billigst pris648 kr
Flyvninger fra Trondheim til Palma de Mallorca
Raskeste flytid14t 40m
Billigst pris1 591 kr
Flyvninger fra Bergen til Palma de Mallorca
Raskeste flytid8t 05m
Billigst pris1 667 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca oppleves ypperlig til fots. Mange av severdighetene ligger i gåavstand i sentrum, og selve atmosfæren og folkelivet oppleves best ved å ta bena fatt. Du kan også leie en sykkel for å oppleve byen. Strandpromenaden strekker seg flere mil, så her kan en sykkeltur være er godt alternativ.

Du finner flere sightseeingbusser hvor du enkelt kan gå av og på ved de ønskede attraksjonene. Her får du kjøpt for eksempel 24-timers kort. Da får du en guidet tur rundt byen inkludert, samtidig som du kan benytte bussen som et transportmiddel dit du ønsker. T-banen er et annet transportalternativ hvis du raskt vil komme deg rundt. Den har ulike stopp i byen og billetter kjøper du på stasjonen. Vil du spare bena, men samtidig se byen, kan en av de lokale bussene være et godt og rimelig alternativ.


Visumkrav for Palma de Mallorca

Du kan fint fly til Palma de Mallorca uten å måtte tenke på visum. Både Norge og Spania er medlemmer av Schengen, så norske borgere behøver ikke visum ved innreise i Spania. Dette gjelder for norske statsborgere og statsborgere av EU-land som ikke skal oppholde seg i Spania i over 90 dager i løpet av et halvt år. For lengre besøk kreves det oppholdstillatelse. Pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet, så det må medbringes. Flyselskaper krever at passasjerer har gyldige reise- og identifikasjonsdokumenter ved utreise. Passet skal være gyldig under hele oppholdsperioden. Pass må også ofte vises frem når man sjekker inn på hoteller. Førerkort og/eller bankkort som identifikasjon er ikke tilstrekkelig. Følg med på de offisielle nettsidene til den spanske ambassaden i Norge for eventuelle endringer i regelverket.


Start planleggingen av reisen til Palma de Mallorca


De beste tingene å se og gjøre i Palma de Mallorca

Hva bør jeg oppleve i Palma de Mallorca?

Når du flyr til Palma de Mallorca bør du oppleve den gotiske katedralen Catedral la Seu som ble påbegynt allerede på 1200-tallet. Kunstneren Gaudi har senere laget baldakinen over hovedalteret i katedralen. Besøk også kongefamiliens palass Palau del’Almudaina, og sommerresidensen Castell del Bellver.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barn har mye å glede seg over i dette ferieparadiset. Billige flybilletter til Palma de Mallorca gjør at du kan ta med barna i Aquacity, et av de største vannlandene i verden. I Auto-Safari kan dere se ville dyr, og i Acuarium de Mallorca kan dere oppleve eksotiske og spennende fisker, som piraja.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Palma de Mallorca tar deg raskt til shoppinggatene Passeig des Born og Avinguda Jaume III hvor du finner et godt utvalg av klær og sko. Vil du på utendørsmarked kan du ta turen til Placa Major for å finne flotte håndverksprodukter.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Plaza Reina er et av områdene du bør besøke når du har fått tak i billige flybilletter til Palma de Mallorca. Her finner du en rekke restauranter, tapasbarer og et yrende folkeliv. Ta også turen til området vest for sentrum til Pueblo Espanol som viser Spania i miniatyr.