Fly Europa Spania Balearene Palma de Mallorca

Finn billige fly til Palma de Mallorca

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Palma de Mallorca (PMI)
lør.. 10.4.
lør.. 17.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Palma de Mallorca

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Palma de Mallorca fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Palma de Mallorca

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Palma de Mallorca

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Palma de Mallorca (PMI)

Vanligvis er flyvninger til Palma de Mallorca fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Palma de Mallorca Son Sant Joan, som i gjennomsnitt koster 1 997 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALMA DE MALLORCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar36 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Palma de Mallorca koster i gjennomsnitt kun 1 271 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PALMA DE MALLORCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 2 567 kr for flyvninger til Palma de Mallorca fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PALMA DE MALLORCA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember229 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Palma de Mallorca fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det best å reise til Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca er en hyggelig by med mye kultur og en god atmosfære. Billige flybilletter til Palma de Mallorca gjør at du fint kan reise hit året rundt. Det er ikke uten grunn at byen kalles lille-Barcelona, med sine mange restauranter, yrende folkeliv, shoppingmuligheter og avslappede storbyfølelse. Billige flybilletter til Palma de Mallorca gjør at du kan kombinere strand og storby. Mange velger å fly til Palma de Mallorca i sommermånedene når det er veldig varmt, eller for å få litt varme på høsten og rundt jul. Kan du derimot reise om våren i mai, eller på slutten av sommeren i august, er det gode muligheter for å finne billigere flybilletter til Palma de Mallorca. Sjekk også våre restplasser og pakkereiser for gode pakketilbud.

Ta turen til Mallorca og nyt synet av den gotiske katedralen Catedral la Seu. Katedralen ble påbegynt på 1200-tallet og ferdigstilt i 1961. Katedralkuppelen er hele 43 meter høy.

Hvilken måned er det billigst å fly til Palma de Mallorca?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Palma de Mallorca. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 271 kr. Hvis du ikke kan fly til Palma de Mallorca i Januar, er November det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Palma de Mallorca i November ligger i gjennomsnitt på 1 491 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Palma de Mallorca?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Palma de Mallorca på, er 51 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 998 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Palma de Mallorca med en prislapp på kun 813 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Palma de Mallorca?

Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Palma de Mallorca fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 1 958 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 313 kr for en reise fra Norge til Palma de Mallorca.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Palma de Mallorca?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Palma de Mallorca fra Norge er kl. 12:00. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 016 kr når de så etter fly med avgang kl. 12:00. Det er større etterspørsel på flyvniger til Palma de Mallorca som har avgang om morgenen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 400 kr per billett.


Flotte tilbud på flyreiser til Palma de Mallorca Son Sant Joan

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Palma de Mallorca Son Sant Joan som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
22. mai
16:00Oslo Torp Sandefjord
16t 50m
1 stopp
08:50Palma de Mallorca Son Sant Joan
29. mai
05:20Palma de Mallorca Son Sant Joan
7t 55m
1 stopp
13:15Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
22. mai
16:00Oslo Torp Sandefjord
16t 50m
1 stopp
08:50Palma de Mallorca Son Sant Joan
29. mai
05:20Palma de Mallorca Son Sant Joan
7t 55m
1 stopp
13:15Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
22. mai
16:00Oslo Torp Sandefjord
16t 50m
1 stopp
08:50Palma de Mallorca Son Sant Joan
29. mai
05:20Palma de Mallorca Son Sant Joan
7t 55m
1 stopp
13:15Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
3. jul.
06:50Oslo Torp Sandefjord
6t 05m
1 stopp
12:55Palma de Mallorca Son Sant Joan
10. jul.
18:55Palma de Mallorca Son Sant Joan
20t 35m
1 stopp
15:30Oslo Torp Sandefjord
1 288 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. mai
16:25Oslo Gardermoen
16t 00m
2 stopp
08:25Palma de Mallorca Son Sant Joan
27. mai
19:00Palma de Mallorca Son Sant Joan
11t 40m
1 stopp
06:40Oslo Gardermoen
1 262 kr
Finn lignende
Ryanair
25. mai
11:15Oslo Torp Sandefjord
19t 25m
2 stopp
06:40Palma de Mallorca Son Sant Joan
1. jun.
02:25Palma de Mallorca Son Sant Joan
10t 00m
2 stopp
12:25Oslo Torp Sandefjord
1 237 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Palma de Mallorca Son Sant Joan

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Palma de Mallorca, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
3. mai
12:45Oslo Gardermoen
7t 25m
1 stopp
20:10Palma de Mallorca Son Sant Joan
1 161 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mai
07:10Oslo Gardermoen
12t 25m
2 stopp
19:35Palma de Mallorca Son Sant Joan
1 364 kr
Finn lignende
SAS
3. mai
13:30Oslo Gardermoen
18t 10m
1 stopp
07:40Palma de Mallorca Son Sant Joan
1 423 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Palma de Mallorca?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Palma de Mallorca

Fly til Palma de Mallorca fra Norge lander på Palma de Mallorca lufthavn. Norwegian har direktefly til Palma de Mallorca fra Oslo. Reisetiden er på 3 timer og 30 minutter. SAS og Norwegian er blant flyselskapene som kan tilby billige flybilletter til Palma de Mallorca fra Bergen og Trondheim. På litt over 5 timer inkludert én mellomlanding er du fremme. Når du sammenligner priser online er det smart å sjekke om reservasjon av flysete og innsjekket bagasje er inkludert i prisen. Det kan skille seg litt fra selskap til selskap hvordan de oppgir pris og hva som faktisk er inkludert, men det får du som regel oppgitt oversiktlig før du betaler.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Palma de Mallorca, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Fly til Palma de Mallorca fra Norge lander på Palma de Mallorca lufthavn. Flyplassen ligger 8 kilometer øst for sentrum, og du har valget mellom flere ulike transportmidler for å komme deg mellom sentrum og flyplassen. Du kan ta T-bane, buss, taxi eller leie bil. T-banelinjen Palma Metro betjener byen og stopper på ni ulike stasjoner. T-banen går fra kl. 06.15 til kl. 23.00. Du kan også ta buss til og fra flyplassen. Buss nr. 1 går til og fra sentrum, og en enkeltbillett koster ca. € 2. Bussene går hvert 15. minutt fra kl. 06.10 til kl. 01.10 om vinteren, og helt til kl. 02.15 om natten om sommeren. Taxi finner du utenfor ankomsthallen på flyplassen, eller på taxiholdeplasser i byen. Vanligvis betaler man en minimumspris, og så en rate per kilometer. En tur fra flyplassen til sentrum kommer på ca. € 20. Prisene avhenger av tidspunkt på dagen og sesong. Avtal med sjåføren på forhånd. Du kan også leie bil fra et av bilutleieselskapene. Sjekk www.momondo.no/leiebil/ for å bestille på forhånd.


Populære flybilletter til Palma de Mallorca

Finn dine flybilletter til Palma de Mallorca med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Palma de Mallorca
Raskeste flytid
3t 35m
Billigste pris
856 kr
Flyvninger fra Trondheim til Palma de Mallorca
Raskeste flytid
13t 35m
Billigste pris
3 245 kr
Flyvninger fra Bergen til Palma de Mallorca
Raskeste flytid
25t 50m
Billigste pris
4 364 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Palma de Mallorca?

Palma de Mallorca oppleves ypperlig til fots. Mange av severdighetene ligger i gåavstand i sentrum, og selve atmosfæren og folkelivet oppleves best ved å ta bena fatt. Du kan også leie en sykkel for å oppleve byen. Strandpromenaden strekker seg flere mil, så her kan en sykkeltur være er godt alternativ.

Du finner flere sightseeingbusser hvor du enkelt kan gå av og på ved de ønskede attraksjonene. Her får du kjøpt for eksempel 24-timers kort. Da får du en guidet tur rundt byen inkludert, samtidig som du kan benytte bussen som et transportmiddel dit du ønsker. T-banen er et annet transportalternativ hvis du raskt vil komme deg rundt. Den har ulike stopp i byen og billetter kjøper du på stasjonen. Vil du spare bena, men samtidig se byen, kan en av de lokale bussene være et godt og rimelig alternativ.


Kan man reise til Palma de Mallorca uten pass eller visum?

Du kan fint fly til Palma de Mallorca uten å måtte tenke på visum. Både Norge og Spania er medlemmer av Schengen, så norske borgere behøver ikke visum ved innreise i Spania. Dette gjelder for norske statsborgere og statsborgere av EU-land som ikke skal oppholde seg i Spania i over 90 dager i løpet av et halvt år. For lengre besøk kreves det oppholdstillatelse. Pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet, så det må medbringes. Flyselskaper krever at passasjerer har gyldige reise- og identifikasjonsdokumenter ved utreise. Passet skal være gyldig under hele oppholdsperioden. Pass må også ofte vises frem når man sjekker inn på hoteller. Førerkort og/eller bankkort som identifikasjon er ikke tilstrekkelig. Følg med på de offisielle nettsidene til den spanske ambassaden i Norge for eventuelle endringer i regelverket.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Palma de Mallorca?

Når du flyr til Palma de Mallorca bør du oppleve den gotiske katedralen Catedral la Seu som ble påbegynt allerede på 1200-tallet. Kunstneren Gaudi har senere laget baldakinen over hovedalteret i katedralen. Besøk også kongefamiliens palass Palau del’Almudaina, og sommerresidensen Castell del Bellver.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barn har mye å glede seg over i dette ferieparadiset. Billige flybilletter til Palma de Mallorca gjør at du kan ta med barna i Aquacity, et av de største vannlandene i verden. I Auto-Safari kan dere se ville dyr, og i Acuarium de Mallorca kan dere oppleve eksotiske og spennende fisker, som piraja.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Palma de Mallorca tar deg raskt til shoppinggatene Passeig des Born og Avinguda Jaume III hvor du finner et godt utvalg av klær og sko. Vil du på utendørsmarked kan du ta turen til Placa Major for å finne flotte håndverksprodukter.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Plaza Reina er et av områdene du bør besøke når du har fått tak i billige flybilletter til Palma de Mallorca. Her finner du en rekke restauranter, tapasbarer og et yrende folkeliv. Ta også turen til området vest for sentrum til Pueblo Espanol som viser Spania i miniatyr.


Fly Europa Spania Balearene Palma de Mallorca
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse