Bestill fly med Atlantic Airways

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 2.12.
fr. 9.12.

Korte fakta om Atlantic Airways

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Atlantic Airways

Billigste rute

700 kr

Mest populære ruten

FAE til CPH

Korteste flyvning

1t 25m

Lengste flyvning

2t 40m
Den billigste ruten med Atlantic Airways er fra København Kastrup Copenhagen til Sørvágur Vágar for 700 kr
Å fly fra Sørvágur Vágar til København Kastrup Copenhagen er for øyeblikket den mest populære ruten med Atlantic Airways
Den raskeste flyruten med Atlantic Airways er 1t 25m fra Reykjavík (KEF) til Sørvágur (FAE)
Den lengste Atlantic Airways flyruten er 2t 40m fra Paris (CDG) til Sørvágur (FAE)

Tur/retur tilbud på flyreiser med Atlantic Airways

Sammenlign tilbud på internasjonale og innenlandske tur/retur flyreiser med Atlantic Airways som nylig ble funnet av momondo-brukere
Atlantic Airways
12. apr.
OSL07:20Oslo Gardermoen
1t 35m
FAE08:55Sørvágur Vágar
16. apr.
FAE09:15Sørvágur Vágar
1t 35m
OSL10:50Oslo Gardermoen
2 218 kr
Finn lignende
Atlantic Airways
12. apr.
OSL07:20Oslo Gardermoen
1t 35m
FAE08:55Sørvágur Vágar
16. apr.
FAE09:15Sørvágur Vágar
1t 35m
OSL10:50Oslo Gardermoen
2 228 kr
Finn lignende

Enveis flytilbud med Atlantic Airways

Finn og sammenlign flypriser med Atlantic Airways for enveisflyvninger utenlands og innenlands
Atlantic Airways
5. apr.
OSL07:20Oslo Gardermoen
1t 35m
FAE08:55Sørvágur Vágar
1 094 kr
Finn lignende

Vurderinger av Atlantic Airways

9,2
EneståendeBasert på 5 bekreftede gjestevurderinger
9,2Ombordstigningen
9,2Komfort
8,8Besetningen
9,2Underholdning
8,8Mat
9,2Gjennomsnittlig

Sorter etter:
Dato

Populære Atlantic Airways ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med Atlantic Airways ruter.
Oslo til Sørvágur
Raskeste flytid1t 35m
Laveste pris1 922 kr

Informasjon om flyvninger med Atlantic Airways

Alle kan registrere seg som et medlem av Súlubonus, som er Atlantic Airways sitt lojalitetsprogram. Med alle mener de barn fra to år til voksne. Som medlem får du flere fordeler jo mer du reiser. Når du bestiller Atlantic Airways-flyreiser tjener du poeng avhengig av billettypen din og hvilken rute du flyr. Bestill Atlantic Airways-flyreiser her gjennom momondo.

Hvor mye bagasje du kan reise med når du har Atlantic Airways-reservasjoner er avhengig av billetten din. De forskjellige billettene som du kan kjøpe er LOW, FLEX og FLEX+, og det maksimale du får lov til å ta med deg på en LOW-billett er et kolli på 23 kilo. Deretter kan du ta med deg to kolli på inntil 23 kilo på de to andre alternativene. Ekstra bagasje på inntil 23 kilo koster litt ekstra. I tillegg kan du ta med deg håndbagasje inn i kabinen. Denne skal ha et maksimalt mål på 55 x 40 x 25 centimeter, og en maksimal vekt på åtte kilo. I tillegg kan du ha med en veske til en bærbar PC.

Atlantic Airways-flyreiser aksepterer bare katter og hunder som levende dyr ombord i sine flyvninger, og disse må reise som spesialbagasje. Under spesielle omstendigheter kan de reise i kabinen. Passasjerer med dyr må sjekke inn minst én time før avgang. I tilledd må du ha de nødvendige reisedokumentene for reise innenlands og utenlands, helsesertifikat og annen nødvendig reisedokumentasjon i forbindelse med transport av dyr til et annet land i orden. Du må betale dersom det tilkommer ekstra kostnader i forbindelse med å frakte dyret fra et land til et annet. Du anbefales også å ta kontakt med en veterinær i forbindelse med reisen, og Atlantic Airways har ikke tilgjengelige veterinærer på flyplassen eller under flyreisen. I tillegg må du fylle ut et selverklæringsskjema ved innsjekk. Utenfor Schengen må levende dyr sendes som spesialbagasje, og kan ikke oppholde seg i kabinen. Små kjæledyr får bli med inn i kabinen innen Schengen-området. Pass bare på å får dette med i reservasjonen din. To dyr er også lov i samme bur, med maksimale mål på 40 x 25 x 23 centimeter og en samlet vekt på åtte kilo.

oNei, Atlantic Airways flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med Atlantic Airways kan du bestille fra København Kastrup Copenhagen, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Air Canada istedenfor.

København Kastrup Copenhagen, Sørvágur Vágar, og Billund er de mest populære flyplassene Atlantic Airways bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos Atlantic Airways ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Atlantic Airways i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Atlantic Airways på +298 34 1000 eller besøke hjemmesiden deres atlantic.fo.

Flyvninger fra København Kastrup Copenhagen til Sørvágur Vágar er den minst kostbare tur/retur-reisen utenlands vi klarte finne å fra Atlantic Airways. Denne flyvningen har 0 stops og koster 1 982 kr billetten. Atlantic Airways tilbyr enveisbilletter utenlands, og den rimeligste ligger på 700 kr. Denne flyvningen går fra København Kastrup Copenhagen til Sørvágur Vágar og har 0 stops.


Atlantic Airways - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Atlantic Airways
sø. 11/27

Store flyselskaper som opererer lignende ruter

Dersom du har fleksible reiseplaner, sjekk ut denne seksjonen med Atlantic Airways ruter.