Finn billige fly til Madrid

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Madrid (MAD)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Madrid

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Madrid fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Madrid

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Madrid

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Madrid (MAD)

Vanligvis er flyvninger til Madrid fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Madrid Barajas, som i gjennomsnitt koster 1 555 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MADRID FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Madrid koster i gjennomsnitt kun 1 273 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MADRID FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember20 % dyrereDet koster ca. 1 864 kr for flyvninger til Madrid fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MADRID FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar747 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Madrid fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det best å reise til Madrid?

Madrid, Spanias største by, byr på både hektisk storbyfølelse og herlig kultur. Når du flyr til Madrid vil du kunne oppleve vakker arkitektur, god spansk mat – og ikke minst vakre historiske bygninger. Billige flybilletter til Madrid gjør dette til et foretrukket reisemål for mange nordmenn. Her kan du nyte varmt vær, også om vinteren. Fly til Madrid går ofte, noe som gjør at du kan finne billige flybilletter til Madrid året rundt. Høysesongen er om sommeren, spesielt i juli. I januar kan ofte finne litt billigere flybilletter til Madrid. Ved hjelp av momondos priskalender på nettet kan du enkelt finne billige flybilletter, slik at du for eksempel kan nyte et besøk i det flotte Pradomuseet, Spanias nasjonalstolthet. Her finner du kunst fra 1300-1800-tallet, og det majestetiske bygget er virkelig verdt å se.

Hvilken måned er det billigst å fly til Madrid?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Madrid i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 396 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Madrid?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Madrid fra Norge hvis du bestiller 59 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Madrid for ca. 1 559 kr når du søker 59 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 443 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Madrid?

Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Madrid fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 1 595 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en mandag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 800 kr for en reise fra Norge til Madrid.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Madrid?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Madrid vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Madrid på kvelden for så lite som 1 435 kr. På den annen side er om morgenen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Madrid, med priser som ligger på ca. 1 721 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Madrid Barajas

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Madrid Barajas som nylig ble funnet av brukere på momondo
Iberia
9. jul.
OSL10:40Oslo Gardermoen
3t 50m
MAD14:30Madrid Barajas
20. jul.
MAD06:15Madrid Barajas
3t 50m
OSL10:05Oslo Gardermoen
Iberia
9. jul.
OSL10:40Oslo Gardermoen
3t 50m
MAD14:30Madrid Barajas
20. jul.
MAD06:15Madrid Barajas
3t 50m
OSL10:05Oslo Gardermoen
Iberia
9. jul.
OSL10:40Oslo Gardermoen
3t 50m
MAD14:30Madrid Barajas
20. jul.
MAD06:15Madrid Barajas
3t 50m
OSL10:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
6. jun.
OSL03:30Oslo Gardermoen
14t 35m
1 stopp
MAD18:05Madrid Barajas
13. jun.
MAD08:45Madrid Barajas
7t 20m
1 stopp
OSL16:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
9. jul.
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
16t 20m
1 stopp
MAD07:45Madrid Barajas
20. jul.
MAD05:50Madrid Barajas
6t 35m
1 stopp
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
22. jun.
OSL09:00Oslo Gardermoen
23t 15m
1 stopp
MAD08:15Madrid Barajas
13. jul.
MAD06:15Madrid Barajas
3t 50m
OSL10:05Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Madrid Barajas

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Madrid, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Iberia
7. aug.
BGO13:15Bergen Flesland
3t 50m
MAD17:05Madrid Barajas
Iberia
31. aug.
OSL10:40Oslo Gardermoen
3t 50m
MAD14:30Madrid Barajas
Iberia
6. aug.
OSL10:40Oslo Gardermoen
3t 50m
MAD14:30Madrid Barajas

Hvilke flyselskaper flyr til Madrid?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Madrid

Utenriksfly til Madrid lander på Madrid-Barajas lufthavn (MAD). Norwegian, Lufthansa og Brussels Airlines er blant flyselskapene som flyr til Madrid fra de største norske byene. Du kommer deg direkte med fly til Madrid fra Oslo på ca. 5 timer og 30 minutter, og med et stopp underveis kan du komme deg til storbyen fra mange ulike flyplasser. Dersom du kan fly til Madrid tidlig i uken, og du sammenligner priser online i lavpriskalenderen, kan du finne billige flybilletter. Også flere lavprisselskaper kan by på billige flybilletter til Madrid. Husk da at kostnader til mat, bagasje og flysete gjerne kommer i tillegg.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Madrid, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Madrid-Barajas lufthavn (MAD) ligger 13 kilometer nordøst for Madrid sentrum og har alt du behøver av fasiliteter, butikker, restauranter og informasjonspunkter. Du kommer deg enkelt til og fra flyplassen ved hjelp av offentlig transport. Metro linje 8 tar under 20 minutter og går fra kl. 06.00 om morgenen til kl. 01.30 om natten. En billett kjøpes på automat og koster ca. € 5. Det går også flybuss hele døgnet. Flybussen går hvert 5. minutt fra kl. 06.30 til 23.30, hvert 20. minutt fra kl. 23.30 til 01.50 og hvert 40. minutt fra kl. 01.50 til 06.30. Taxi tar du fra en offisiell taxiholdeplass. Turen tar ca. 30 minutter til sentrum og har fastpris på ca. € 30. Lokaltog (Cercanías) går hver halvtime og bruker ca. 30 minutter til og fra sentrum. Billett kjøpes på stasjonen, koster ca. € 3 og er gyldig i to timer.


Populære flybilletter til Madrid

Finn dine flybilletter til Madrid med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Madrid
Raskeste flytid
3t 50m
Billigste pris
444 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Madrid
Raskeste flytid
7t 20m
Billigste pris
1 544 kr
Flyvninger fra Stavanger til Madrid
Raskeste flytid
5t 25m
Billigste pris
1 922 kr
Flyvninger fra Bergen til Madrid
Raskeste flytid
10t 20m
Billigste pris
2 555 kr
Flyvninger fra Trondheim til Madrid
Raskeste flytid
32t 25m
Billigste pris
3 212 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Madrid?

Madrid er en enkel by å oppleve til fots. De fleste severdighetene ligger alle i gåavstand i sentrum mellom kongeslottet og Parque del Retiro. Vil du litt lenger ut, eller spare bena, så kommer du deg lett rundt med offentlig transport. Den raskeste måten å komme seg rundt på er med metro. Den går fra kl. 06.00 til 01.30 og dekker det meste av byen. Det kan være et tips å unngå rushtiden. Bussene går hele døgnet og har egne filer for å unngå tett trafikk. En 10-turs-billett gir rimelige reiser og kan brukes både på buss og metro.

Taxi er også en lettvin måte å komme seg rundt på. Det finnes en rekke taxiholdeplasser i byen, og prisene er forholdsvis lave. Avtal pris inkludert eventuelle tillegg med taxisjåføren.


Kan man reise til Madrid uten pass eller visum?

For norske borgere er det enkelt å fly til Madrid ettersom man ikke behøver visum ved innreise i Spania på grunn av Schengen-avtalen, så lenge oppholdet ikke overstiger tre måneder over en periode på et halvt år. Lengre besøk krever at man søker om oppholdstillatelse. Ta med pass, ettersom pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokument for nordmenn. Flyselskaper krever at passasjerer har gyldige reise- og identifikasjonsdokumenter ved utreise. Passet skal være gyldig under hele oppholdsperioden. Pass må også ofte vises ved innsjekking på hoteller. Husk at førerkort eller bankkort ikke er gyldig til bruk for identifisering. Regelverket for visum og pass kan endres, så sørg for å følge med på offisielle nettsider før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Madrid?

Madrid er kjent for sine vakre bygninger. Se slottet, Palacio Real, med mer enn 2500 rom i italiensk barokkstil på Plaza de Oriente. Billige flybilletter til Madrid tar deg raskt til byens nasjonalstolthet, Pradomuseet. Det er like vakkert inni som utenpå. Slapp av i den kjente parken Parque del Retiro, med imponerende fontener, statuer og en kunstig innsjø. Det anbefales også å få med seg den historiske plassen, Plaza Mayor, fra 1600-tallet. Her er det aktiviteter hele sommeren, og tidligere har det vært tyrefekting, festivaler og kroning av konger her.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Besøk Zoologisk hage, med en rekke dyr, akvarium og delfinarium, eller ta en tur til klubben Real Canoe som tilbyr gymsaler, svømmebasseng og rekreasjonsområder. Shopping- og fritidssenteret Xanadu har en innendørs skibakke og er åpent året rundt. Dere kan også besøke Parque Warner, Warner Bros. i Madrid. Her finner du ekte Hollywood-underholdning med ulike tema som Ville Vesten, DC Super Heroes World, Hollywood Boulevard og Cartoon Village.

Hvor bør jeg shoppe?

Ettersom det er mulig å få billige flybilletter til Madrid, kan man kanskje bruke litt ekstra på shopping. Storbyen Madrid byr på det meste fra store kjøpesentre til mindre butikker og markeder. Lærprodukter av høy kvalitet er billigere i Madrid enn i Norge, og kan kjøpes i gaten Calle de Fuencarral. Calle de Serrano har også lærprodukter, i tillegg til klær og mote, samt outlets med rimelige merkeklær. Mer eksklusiv shopping finner du i nærheten av Calle del Almirante, og selvsagt finner du El Corte Inglés og Zara-butikker i Madrid. Vil du på loppemarked er El Rastro stedet å besøke på søndag formiddag. Bodene strekker seg fra Plaza de Cascorro til Calle de los Embajadores.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Alle hovedgatene begynner i Puerta del Sol-området. Her finner du Plaza Mayor, operaen og kongefamiliens slott. Gran Via er kjent for shopping og gater med yrende folkeliv. Malsana-området er de unges Madrid med barer, klubber og spisesteder. Chueca-området byr på spisesteder, nattklubber og barer. Bussterminalen ligger i området Alonso Martinez, Parlamentet i Las Cortes-området, og i Huertas finner du små jazzbarer, teatre og tapasbarer.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse