Finn billige fly til Madrid

Tur/retur
Økonomi
San Francisco (SFO)
Madrid (MAD)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Madrid

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Madrid fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Madrid?

Madrid, Spanias største by, byr på både hektisk storbyfølelse og herlig kultur. Når du flyr til Madrid vil du kunne oppleve vakker arkitektur, god spansk mat – og ikke minst vakre historiske bygninger. Billige flybilletter til Madrid gjør dette til et foretrukket reisemål for mange nordmenn. Her kan du nyte varmt vær, også om vinteren. Fly til Madrid går ofte, noe som gjør at du kan finne billige flybilletter til Madrid året rundt. Høysesongen er om sommeren, spesielt i juli. I januar kan ofte finne litt billigere flybilletter til Madrid. Ved hjelp av momondos priskalender på nettet kan du enkelt finne billige flybilletter, slik at du for eksempel kan nyte et besøk i det flotte Pradomuseet, Spanias nasjonalstolthet. Her finner du kunst fra 1300-1800-tallet, og det majestetiske bygget er virkelig verdt å se.

Hvilken måned er det billigst å fly til Madrid?

Den billigste måneden å fly til Madrid fra Norge på, er januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 396 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Madrid i løpet av januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av november også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 531 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Madrid?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Madrid på, er ca. 59 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 710 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 991 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Madrid?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Madrid på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 1 750 kr. Flyvninger fra Norge til Madrid på en mandag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 1 973 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Madrid?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Madrid vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Madrid på kvelden for så lite som 1 588 kr. På den annen side er om morgenen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Madrid, med priser som ligger på ca. 1 956 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Madrid Barajas

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Madrid Barajas som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
TAP AIR PORTUGAL
6. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
21t 35m
1 stopp
MAD
Madrid Barajas
20. apr.
MAD
Madrid Barajas
20t 00m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
SWISS
28. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
13t 35m
1 stopp
MAD
Madrid Barajas
1. mai
MAD
Madrid Barajas
23t 15m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 225 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
6t 15m
1 stopp
MAD
Madrid Barajas
25. feb.
MAD
Madrid Barajas
10t 40m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 324 kr
Finn lignende
Lufthansa
17. des.
OSL
Oslo Gardermoen
11t 05m
1 stopp
MAD
Madrid Barajas
27. des.
MAD
Madrid Barajas
16t 40m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 423 kr
Finn lignende
KLM
19. feb.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
5t 55m
1 stopp
MAD
Madrid Barajas
25. feb.
MAD
Madrid Barajas
7t 45m
1 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
1 540 kr
Finn lignende
TAP AIR PORTUGAL
6. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
8t 30m
1 stopp
MAD
Madrid Barajas
20. apr.
MAD
Madrid Barajas
20t 00m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
1 000 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Madrid Barajas

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Madrid, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Billigst
Best
Raskeste
Flere flyselskaper
27. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
28t 10m
2 stopp
MAD
Madrid Barajas
Ryanair
19. des.
OSL
Oslo Gardermoen
59t 25m
3 stopp
MAD
Madrid Barajas
Flere flyselskaper
27. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
8t 40m
1 stopp
MAD
Madrid Barajas

Hvilke flyselskaper flyr til Madrid?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Madrid

Utenriksfly til Madrid lander på Madrid-Barajas lufthavn (MAD). Norwegian, Lufthansa og Brussels Airlines er blant flyselskapene som flyr til Madrid fra de største norske byene. Du kommer deg direkte med fly til Madrid fra Oslo på ca. 5 timer og 30 minutter, og med et stopp underveis kan du komme deg til storbyen fra mange ulike flyplasser. Dersom du kan fly til Madrid tidlig i uken, og du sammenligner priser online i lavpriskalenderen, kan du finne billige flybilletter. Også flere lavprisselskaper kan by på billige flybilletter til Madrid. Husk da at kostnader til mat, bagasje og flysete gjerne kommer i tillegg.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Madrid, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Madrid-Barajas lufthavn (MAD) ligger 13 kilometer nordøst for Madrid sentrum og har alt du behøver av fasiliteter, butikker, restauranter og informasjonspunkter. Du kommer deg enkelt til og fra flyplassen ved hjelp av offentlig transport. Metro linje 8 tar under 20 minutter og går fra kl. 06.00 om morgenen til kl. 01.30 om natten. En billett kjøpes på automat og koster ca. € 5. Det går også flybuss hele døgnet. Flybussen går hvert 5. minutt fra kl. 06.30 til 23.30, hvert 20. minutt fra kl. 23.30 til 01.50 og hvert 40. minutt fra kl. 01.50 til 06.30. Taxi tar du fra en offisiell taxiholdeplass. Turen tar ca. 30 minutter til sentrum og har fastpris på ca. € 30. Lokaltog (Cercanías) går hver halvtime og bruker ca. 30 minutter til og fra sentrum. Billett kjøpes på stasjonen, koster ca. € 3 og er gyldig i to timer.


Populære flybilletter til Madrid

Finn dine flybilletter til Madrid med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Madrid
Raskeste flytid
6t 15m
Billigste pris
991 kr
Flyvninger fra Bergen til Madrid
Raskeste flytid
6t 00m
Billigste pris
2 072 kr
Flyvninger fra Stavanger til Madrid
Raskeste flytid
6t 15m
Billigste pris
2 252 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Madrid
Raskeste flytid
22t 10m
Billigste pris
2 333 kr
Flyvninger fra Trondheim til Madrid
Raskeste flytid
18t 20m
Billigste pris
3 279 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Madrid?

Madrid er en enkel by å oppleve til fots. De fleste severdighetene ligger alle i gåavstand i sentrum mellom kongeslottet og Parque del Retiro. Vil du litt lenger ut, eller spare bena, så kommer du deg lett rundt med offentlig transport. Den raskeste måten å komme seg rundt på er med metro. Den går fra kl. 06.00 til 01.30 og dekker det meste av byen. Det kan være et tips å unngå rushtiden. Bussene går hele døgnet og har egne filer for å unngå tett trafikk. En 10-turs-billett gir rimelige reiser og kan brukes både på buss og metro.

Taxi er også en lettvin måte å komme seg rundt på. Det finnes en rekke taxiholdeplasser i byen, og prisene er forholdsvis lave. Avtal pris inkludert eventuelle tillegg med taxisjåføren.


Kan man reise til Madrid uten pass eller visum?

For norske borgere er det enkelt å fly til Madrid ettersom man ikke behøver visum ved innreise i Spania på grunn av Schengen-avtalen, så lenge oppholdet ikke overstiger tre måneder over en periode på et halvt år. Lengre besøk krever at man søker om oppholdstillatelse. Ta med pass, ettersom pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokument for nordmenn. Flyselskaper krever at passasjerer har gyldige reise- og identifikasjonsdokumenter ved utreise. Passet skal være gyldig under hele oppholdsperioden. Pass må også ofte vises ved innsjekking på hoteller. Husk at førerkort eller bankkort ikke er gyldig til bruk for identifisering. Regelverket for visum og pass kan endres, så sørg for å følge med på offisielle nettsider før avreise.


Finn hotell og fly til Madrid


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Madrid?

Madrid er kjent for sine vakre bygninger. Se slottet, Palacio Real, med mer enn 2500 rom i italiensk barokkstil på Plaza de Oriente. Billige flybilletter til Madrid tar deg raskt til byens nasjonalstolthet, Pradomuseet. Det er like vakkert inni som utenpå. Slapp av i den kjente parken Parque del Retiro, med imponerende fontener, statuer og en kunstig innsjø. Det anbefales også å få med seg den historiske plassen, Plaza Mayor, fra 1600-tallet. Her er det aktiviteter hele sommeren, og tidligere har det vært tyrefekting, festivaler og kroning av konger her.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Besøk Zoologisk hage, med en rekke dyr, akvarium og delfinarium, eller ta en tur til klubben Real Canoe som tilbyr gymsaler, svømmebasseng og rekreasjonsområder. Shopping- og fritidssenteret Xanadu har en innendørs skibakke og er åpent året rundt. Dere kan også besøke Parque Warner, Warner Bros. i Madrid. Her finner du ekte Hollywood-underholdning med ulike tema som Ville Vesten, DC Super Heroes World, Hollywood Boulevard og Cartoon Village.

Hvor bør jeg shoppe?

Ettersom det er mulig å få billige flybilletter til Madrid, kan man kanskje bruke litt ekstra på shopping. Storbyen Madrid byr på det meste fra store kjøpesentre til mindre butikker og markeder. Lærprodukter av høy kvalitet er billigere i Madrid enn i Norge, og kan kjøpes i gaten Calle de Fuencarral. Calle de Serrano har også lærprodukter, i tillegg til klær og mote, samt outlets med rimelige merkeklær. Mer eksklusiv shopping finner du i nærheten av Calle del Almirante, og selvsagt finner du El Corte Inglés og Zara-butikker i Madrid. Vil du på loppemarked er El Rastro stedet å besøke på søndag formiddag. Bodene strekker seg fra Plaza de Cascorro til Calle de los Embajadores.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Alle hovedgatene begynner i Puerta del Sol-området. Her finner du Plaza Mayor, operaen og kongefamiliens slott. Gran Via er kjent for shopping og gater med yrende folkeliv. Malsana-området er de unges Madrid med barer, klubber og spisesteder. Chueca-området byr på spisesteder, nattklubber og barer. Bussterminalen ligger i området Alonso Martinez, Parlamentet i Las Cortes-området, og i Huertas finner du små jazzbarer, teatre og tapasbarer.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse