Finn billige fly til Hangzhou

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 4.12.
sø. 11.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Hangzhou flyinnsikt og trender

Se innsikt for Hangzhou-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Hangzhou er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Hangzhou for 18 112 kr/person, noe som er 25 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Hangzhou. Du kan finne den billigste prisen til Hangzhou fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Hangzhou?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Hangzhou (Shanghai Hongqiao), kan du regne med en flytid på henholdsvis 48t 05m og 16t 20m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Hangzhou

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hangzhou fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Shanghai Hongqiao flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hangzhou

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Shanghai Hongqiao flyplass (SHA)

Vanligvis er flyvninger til Hangzhou fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Shanghai Hongqiao, som i gjennomsnitt koster 17 925 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Hangzhou

Jinhua Yiwu flyplass, Suzhou flyplass, Ningbo flyplass, Wuxi flyplass eller Shanghai Hongqiao flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Hangzhou.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Hangzhou, er vanligvis Ningbo flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 16 553 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Hangzhou

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hangzhou som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Andre kabinklasser for flyvninger til Hangzhou

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Hangzhou

Hvilke flyselskaper flyr til Hangzhou?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hangzhou

Hvilke flyselskaper flyr til Hangzhou?

På flyreiser fraNorge til Hangzhou, benytter momondos brukere som regel airlines such as Scandinavian Airlines, Finnair, KLM og China Southern. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Populære flybilletter til Hangzhou

Finn dine flybilletter til Hangzhou med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Hangzhou
Raskeste flytid21t 20m
Laveste pris14 917 kr

Start planleggingen av reisen til Hangzhou


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Hangzhou når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Hangzhou, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Hangzhou med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Hangzhou.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Hangzhou nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Hangzhou og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.