Finn billige fly til Amman

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Amman

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Amman

Beste pris på enveisbillett

407 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 201 kr

Raskeste flytid

8t 20m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Amman fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 407 kr (Oslo Torp Sandefjord til Amman Queen Alia Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Amman fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 201 kr (Oslo Torp Sandefjord til Amman Queen Alia Intl).
Den kjappeste flyvningen til Amman fra Norge tar 8t 20m (Oslo Torp Sandefjord til Amman Queen Alia Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Amman, deriblant Ryanair og Wizz Air.

Amman flyinnsikt og trender

Se innsikt for Amman-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Amman?

November er også et godt alternativ når du skal reise til Amman med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 749 kr fra Norge.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Amman?

Flyvningen fra Norge til Amman avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Amman Queen Alia Intl (den mest populære flyplassen i Amman), er flytiden 16t 55m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Amman Queen Alia Intl, er flytiden i snitt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Amman?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Amman på, er 44 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 4 708 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Amman

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Amman fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Amman

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Amman

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Amman (AMM)

Vanligvis er flyvninger til Amman fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Amman Queen Alia Intl, som i gjennomsnitt koster 2 490 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL AMMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar53 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Amman koster i gjennomsnitt kun 2 199 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL AMMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli41 % dyrereDet koster ca. 6 617 kr for flyvninger til Amman fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL AMMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni646 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Amman fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Amman

Amman ligger i Jordan, ved Middelhavet, og har et varmt klima hele året. I sommermånedene mellom juni og september ligger temperaturen over 30°C, og kan oppleves litt for varmt for noen. I vintermånedene mellom desember til februar kan det derimot være litt kjøligere temperaturer, ned mot 8°C.

De fleste synes det er best å fly til Amman på våren (mars-mai) når det er sånn passe varmt. I tillegg kan du oppleve en ganske frodig natur, og selv ute i ørkenen finner du grønne og frodige områder.

For å kunne finne ekstra billige flybilletter til Amman kan det lønne seg å styre unna påske- sommer- og juleferien, siden dette er den travleste reisetiden. Du kan finne mange billige reiser i februar, mai, september og november, men vi anbefaler deg å ta en titt på vår priskalender. Her kan du finne billige flybilletter til Amman året rundt hvis du er ute i god tid.


Flotte tilbud på flyreiser til Amman

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Amman som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
11. jan.
TRF11:25Oslo Torp Sandefjord
19t 05m
2 stopp
AMM06:30Amman Queen Alia Intl
28. jan.
AMM07:30Amman Queen Alia Intl
8t 20m
1 stopp
TRF15:50Oslo Torp Sandefjord
1 201 kr
Finn lignende
Ryanair
24. jan.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
15t 20m
1 stopp
AMM06:40Amman Queen Alia Intl
2. feb.
AMM07:55Amman Queen Alia Intl
7t 50m
1 stopp
TRF15:45Oslo Torp Sandefjord
1 222 kr
Finn lignende
Ryanair
21. jan.
TRF11:50Oslo Torp Sandefjord
18t 20m
1 stopp
AMM06:10Amman Queen Alia Intl
2. feb.
AMM07:55Amman Queen Alia Intl
7t 50m
1 stopp
TRF15:45Oslo Torp Sandefjord
1 252 kr
Finn lignende
Ryanair
24. jan.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
15t 20m
1 stopp
AMM06:40Amman Queen Alia Intl
1. feb.
AMM08:05Amman Queen Alia Intl
8t 30m
1 stopp
TRF16:35Oslo Torp Sandefjord
1 273 kr
Finn lignende
Ryanair
25. jan.
TRF11:40Oslo Torp Sandefjord
18t 50m
1 stopp
AMM06:30Amman Queen Alia Intl
1. feb.
AMM08:05Amman Queen Alia Intl
8t 30m
1 stopp
TRF16:35Oslo Torp Sandefjord
1 283 kr
Finn lignende
Ryanair
24. jan.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
15t 20m
1 stopp
AMM06:40Amman Queen Alia Intl
4. feb.
AMM07:55Amman Queen Alia Intl
9t 05m
1 stopp
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord
1 303 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Amman

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Amman, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
29. nov.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
15t 20m
1 stopp
AMM06:40Amman Queen Alia Intl
Ryanair
10. des.
TRF11:50Oslo Torp Sandefjord
18t 20m
1 stopp
AMM06:10Amman Queen Alia Intl
Ryanair
10. des.
TRF11:50Oslo Torp Sandefjord
18t 20m
1 stopp
AMM06:10Amman Queen Alia Intl

Andre kabinklasser for flyvninger til Amman

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Amman

Hvilke flyselskaper flyr til Amman?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Amman

Hvilke flyselskaper flyr til Amman?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Amman from Norge are Turkish Airlines, Ryanair, Lufthansa and KLM. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Turkish Airlines til Amman

Det går 28 fly med Turkish Airlines til Amman under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Istanbul, og den beste billettprisen med Turkish Airlines som er funnet på momondo, kostet 4 599 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Bergen Flesland til Amman). Turkish Airlines har en score på 8,0 basert på 158 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Qatar Airways til Amman

Priser for fly med Qatar Airways til Amman kan koste fra så lite som 4 769 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 21 flyene som Qatar Airways flyr til Amman i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Qatar Airways til Amman, koster fra Doha Hamad. Qatar Airways har fått en score på 7,9/10 av momondo-brukere basert på totalt 335 vurdering.


Flyplasser nære Amman

Under finner du alle flyplassene i Amman sammen med avstanden til sentrum

Hovedflyplassen i Amman er Queen Alia International Airport, og ligger ca. 30 km fra sentrum. Det er verdt å merke seg at byen også har en mindre flyplass, Civil Marka Airport, med lokale flyvninger i landet. Den enkleste måten å komme seg til Amman på er å ta flyplassens ekspressbuss. Dette tar 45-60 minutter, og tar deg rett til byens hovedstasjon, og koster ca. 18 jordanske dinarer (200 NOK).

Et billigere alternativ kan være å ta en av byens lokale busser. Det er verdt å merke seg at disse kan ta noe lengre tid inn til sentrum, men vil altså koste mye mindre. Når det er på tide å reise hjem igjen kan du godt benytte deg av den samme transporten som når du kom. Enten lokale busser eller flyplassens egne ekspressbusser.


Populære flybilletter til Amman

Finn dine flybilletter til Amman med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Amman
Raskeste flytid8t 50m
Laveste pris1 018 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Amman

For å ta seg rundt i Amman kan man mot en billig penge bruke de lokale bussene. Ellers er drosje et vanlig og rimelig transportmiddel i Jordan, og de fleste sjåførene snakker godt engelsk. Nå har riktignok dette landet litt andre normer enn i Norge, og det er forventet at kvinner setter seg i baksetet i drosjen.

Hvis du ønsker å oppleve mer av landet, og blant annet se Dødehavet og Petra, finnes det mange turistbusser som tar deg med til disse attraksjonene. Disse bussene driftes av selskapet JETT, og lar deg se mye av landet på kort tid. Flere busser fra JETT kjører også rundt i Amman, slik at du kan oppleve byen på et behagelig vis. Hør gjerne med hotellet ditt, så kan de vise deg hvor du finner dem.


Visumkrav for Amman

Ved innreise til Jordan vil du trenge visum. Du kan kjøpe én måneds visum på flyplassen for 40 jordanske dinarer (ca. 450 NOK), og betalingen må gjøres i kontanter. Les gjerne mer om dette på deres nettsider. I tillegg vil du trenge et pass som er gyldig i 6 måneder etter hjemreise.


Start planleggingen av reisen til Amman


De beste tingene å se og gjøre i Amman

Amman er rik på historie og har mange minneverdige attraksjoner og bygninger. Opplev det historiske Citadel på den høyeste toppen i Amman, og det gamle romerske teatret sentralt i byen.

Litt over en time unna Amman ligger Dødehavet, innsjøen med verdens høyeste saltinnhold. Både du og barna kan flyte på vannflaten, lage saltskulpturer på stranda og få en opplevelse for livet!

Opplev bylivet i hovedgata, Rainbow Street. Her finner du gode shopping-muligheter, i tillegg til mange sjarmerende restauranter.

Når du først er i Jordan bør du ta en liten dagstur til den historiske byen Petra, som er hugget ut av fjellet. Det er ikke mer enn 3 timer unna Amman, og du kan lett ta deg dit med buss.


Finn fly til andre byer i Jordan

Amman har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Amman for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Amman, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Amman. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.