Finn billige fly til Amman

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Amman

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Amman fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Amman

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Amman

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Amman (AMM)

Vanligvis er flyvninger til Amman fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Amman Queen Alia Intl, som i gjennomsnitt koster 3 642 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL AMMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Amman koster i gjennomsnitt kun 2 829 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL AMMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril24 % dyrereDet koster ca. 4 516 kr for flyvninger til Amman fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL AMMAN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember347 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Amman fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Amman?

Amman ligger i Jordan, ved Middelhavet, og har et varmt klima hele året. I sommermånedene mellom juni og september ligger temperaturen over 30°C, og kan oppleves litt for varmt for noen. I vintermånedene mellom desember til februar kan det derimot være litt kjøligere temperaturer, ned mot 8°C.

De fleste synes det er best å fly til Amman på våren (mars-mai) når det er sånn passe varmt. I tillegg kan du oppleve en ganske frodig natur, og selv ute i ørkenen finner du grønne og frodige områder.

For å kunne finne ekstra billige flybilletter til Amman kan det lønne seg å styre unna påske- sommer- og juleferien, siden dette er den travleste reisetiden. Du kan finne mange billige reiser i februar, mai, september og november, men vi anbefaler deg å ta en titt på vår priskalender. Her kan du finne billige flybilletter til Amman året rundt hvis du er ute i god tid.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Amman?

    Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Amman med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 838 kr fra Norge.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Amman?

    Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Amman på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 3 642 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 494 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Amman

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Amman som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
22. nov.
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
9t 15m
1 stopp
AMM12:50Amman Queen Alia Intl
27. nov.
AMM12:25Amman Queen Alia Intl
17t 50m
1 stopp
TRF06:15Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
15. nov.
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
9t 15m
1 stopp
AMM12:50Amman Queen Alia Intl
28. nov.
AMM14:20Amman Queen Alia Intl
20t 55m
1 stopp
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
22. nov.
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
26t 00m
2 stopp
AMM05:35Amman Queen Alia Intl
27. nov.
AMM12:25Amman Queen Alia Intl
17t 50m
1 stopp
TRF06:15Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
24. okt.
TRF17:55Oslo Torp Sandefjord
12t 40m
1 stopp
AMM06:35Amman Queen Alia Intl
13. nov.
AMM15:30Amman Queen Alia Intl
21t 30m
2 stopp
TRF13:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
24. okt.
OSL17:50Oslo Gardermoen
12t 45m
1 stopp
AMM06:35Amman Queen Alia Intl
14. nov.
AMM06:55Amman Queen Alia Intl
34t 45m
2 stopp
OSL17:40Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
22. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
20t 35m
2 stopp
AMM13:40Amman Queen Alia Intl
27. nov.
AMM12:25Amman Queen Alia Intl
28t 50m
2 stopp
OSL17:15Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Amman

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Amman, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
12. des.
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
19t 35m
1 stopp
AMM05:30Amman Queen Alia Intl
Ryanair
12. des.
OSL16:40Oslo Gardermoen
12t 50m
1 stopp
AMM05:30Amman Queen Alia Intl
Ryanair
21. okt.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
17t 15m
1 stopp
AMM05:25Amman Queen Alia Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Amman?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Amman
  • Hvilke flyselskaper flyr til Amman?

    Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Amman from Norge are Turkish Airlines, Ryanair, Austrian Airlines and Qatar Airways. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Amman

Under finner du alle flyplassene i Amman sammen med avstanden til sentrum

Hovedflyplassen i Amman er Queen Alia International Airport, og ligger ca. 30 km fra sentrum. Det er verdt å merke seg at byen også har en mindre flyplass, Civil Marka Airport, med lokale flyvninger i landet. Den enkleste måten å komme seg til Amman på er å ta flyplassens ekspressbuss. Dette tar 45-60 minutter, og tar deg rett til byens hovedstasjon, og koster ca. 18 jordanske dinarer (200 NOK).

Et billigere alternativ kan være å ta en av byens lokale busser. Det er verdt å merke seg at disse kan ta noe lengre tid inn til sentrum, men vil altså koste mye mindre. Når det er på tide å reise hjem igjen kan du godt benytte deg av den samme transporten som når du kom. Enten lokale busser eller flyplassens egne ekspressbusser.


Populære flybilletter til Amman

Finn dine flybilletter til Amman med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Amman
Raskeste flytid9t 15m
Billigst pris494 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Amman

For å ta seg rundt i Amman kan man mot en billig penge bruke de lokale bussene. Ellers er drosje et vanlig og rimelig transportmiddel i Jordan, og de fleste sjåførene snakker godt engelsk. Nå har riktignok dette landet litt andre normer enn i Norge, og det er forventet at kvinner setter seg i baksetet i drosjen.

Hvis du ønsker å oppleve mer av landet, og blant annet se Dødehavet og Petra, finnes det mange turistbusser som tar deg med til disse attraksjonene. Disse bussene driftes av selskapet JETT, og lar deg se mye av landet på kort tid. Flere busser fra JETT kjører også rundt i Amman, slik at du kan oppleve byen på et behagelig vis. Hør gjerne med hotellet ditt, så kan de vise deg hvor du finner dem.


Visumkrav for Amman

Ved innreise til Jordan vil du trenge visum. Du kan kjøpe én måneds visum på flyplassen for 40 jordanske dinarer (ca. 450 NOK), og betalingen må gjøres i kontanter. Les gjerne mer om dette på deres nettsider. I tillegg vil du trenge et pass som er gyldig i 6 måneder etter hjemreise.


Start planleggingen av reisen til Amman


De beste tingene å se og gjøre i Amman

Hva bør jeg oppleve i Amman?

Amman er rik på historie og har mange minneverdige attraksjoner og bygninger. Opplev det historiske Citadel på den høyeste toppen i Amman, og det gamle romerske teatret sentralt i byen.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Litt over en time unna Amman ligger Dødehavet, innsjøen med verdens høyeste saltinnhold. Både du og barna kan flyte på vannflaten, lage saltskulpturer på stranda og få en opplevelse for livet!

Hvilke områder burde jeg besøke?

Opplev bylivet i hovedgata, Rainbow Street. Her finner du gode shopping-muligheter, i tillegg til mange sjarmerende restauranter.

Hva mer bør jeg oppleve i Jordan?

Når du først er i Jordan bør du ta en liten dagstur til den historiske byen Petra, som er hugget ut av fjellet. Det er ikke mer enn 3 timer unna Amman, og du kan lett ta deg dit med buss.


Finn fly til andre byer i Jordan

Amman har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?