Finn billige fly til Shenzhen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 14.12.
on. 21.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Shenzhen

Skal du finne flyreiser til Shenzhen, Kina fra Oslo, så kan du belage deg på ganske mange timers reise – omkring 25 timer, via for eksempel London Heathrow og Shanghai Pu Dong, før du flyr videre til Shenzhen Bao’an internasjonale lufthavn. Skal du fly fra Trondheim, så er reisetiden omtrent den samme, og fra Stavanger Sola er den totale reisetiden oppimot 30 timer. Du finner Shenzhen-flytilbud som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

Du kan dessverre ikke fly direkte til Shenzhen fra Norge, og du må ofte mellomlande to ganger, for eksempel ved London Heathrow og Shanghai Pu Dong. Du finner også flyreiser til Shenzhen, Kina som mellomlander i Amsterdam og Shanghai, blant annet. Når du reiser til andre siden av verden, så må du stort sett mellomlande hvor enn du skal, og Shenzhen er dessverre intet unntak – men mellomlandinger trenger ikke være noe negativt. Du får muligheten til å strekke ordentlig på beina, og til å utforske flyplasser som også har spennende ting å by på. Bestill flybilletter til Shenzhen via momondo, og pakk kofferten – du skal til Kina.

Brukere som har bestilt reiser til Shenzhen fra Stavanger fant flyvninger som er 62 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Shenzhen. Du kan finne den billigste prisen til Shenzhen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Huizhou flyplass, Zhuhai flyplass, Foshan Shadi flyplass eller Guangzhou Baiyun flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Shenzhen.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Guangzhou Baiyun flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Shenzhen, med en gjennomsnittspris på 23 900 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Shenzhen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Shenzhen

Hvilke flyselskaper flyr til Shenzhen?

På reiser til Shenzhen fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: China Southern, KLM, Hainan Airlines eller China Eastern. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med KLM til Shenzhen

KLM flyr til Shenzhen ca. 14 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med KLM, men det er funnet priser helt nede i 4 294 kr fra Oslo Gardermoen til Shenzhen. KLM har fått en score på 7,5/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Shenzhen

Under finner du alle flyplassene i Shenzhen sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Shenzhen Bao’an internasjonale lufthavn?

Du har flere alternativer når du vil komme deg fra Shenzhen Bao’an internasjonale lufthavn og inn til sentrum av byen. Ønsker du å benytte deg av offentlig transport, så kan du for eksempel ta metroen, linje 11, og du har også flere bussruter å velge mellom. Ønsker du å benytte deg av taxi, så er disse tilgjengelig hele døgnet, og du finner dem ved gate 13. Kjøreturen fra Shenzhen Bao’an internasjonale lufthavn og inn til sentrum tar litt over en halvtime, alt etter hvor mye trafikk det er. Du kan også velge å leie bil ved flyplassen, om du ønsker tilgang på eget kjøretøy under reisen.


Visumkrav for Shenzhen

Skal du reise til Kina og Shenzhen, så trenger du gyldig pass, og passet må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreisedatoen din. Nødpass og andre typer reisedokumenter godkjennes ikke. Du trenger også visum for å reise til Kina, og du oppfordres til å søke om visum i god tid før planlagt reise – det er ikke mulig å få midlertidig reisetillatelse på flyplassene, så dette må ordnes på forhånd. Når du ankommer Kina, så må du registrere deg ved en lokal politistasjon innen 24 timer etter ankomst. Mange hoteller gjør dette for deg, men det kan være lurt å dobbeltsjekke, slik at du ikke må betale bot.


Start planleggingen av reisen til Shenzhen


De beste tingene å se og gjøre i Shenzhen

Shenzhen blir ofte omtalt som et shoppingparadis, og én av tingene du kan gjøre i byen er å dra på en privat shoppingtur med en lokal shopping-guru. Du kan også få andre (private) guidede turer rundt i byen, enten det er til de beste utestedene eller bare rundt i byen til fots. Ønsker du et lite avbrekk fra de travle bygatene, så kan du ta en tur til Lianhuashan-parken. Her får du en flott utsikt over byen, og du kan nyte en piknik mens du ser på familier som flyr drager. Du kan også leie en liten padlebåt ved innsjøen i parken. For kunstneriske inntrykk kan du ta turen til Longgang, hvor du kan se Da Fen Oil Painting Village. Dette området produserte en gang over halvparten av verdens oljemalerier, og området er fortsatt hjem til massevis av kunstnere, så her har du en mengde av visuelle inntrykk å se fram til. Shenzhens kanskje aller mest populære attraksjon er Window of the World, som huser kopier av omtrent 130 av verdens mest kjente landemerker. Her finner du også spisesteder og danseopptredener i gatene.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Shenzhen når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Shenzhen, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Shenzhen på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Shenzhen, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Shenzhen flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.