0
Innsikt
Vanlige spørsmål
Flights to Guangzhou

Finn billige fly til Guangzhou

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
Di 23.4.
Di 30.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Guangzhou flyinnsikt og trender

Se innsikt for Guangzhou-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Guangzhou?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Guangzhou fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 8 757 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Guangzhou i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av oktober også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 11 136 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Guangzhou?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Guangzhou på, er mandag. Reisende som velger å reise til Guangzhou på en mandag kan ofte finne billetter for så lite som 8 790 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en søndag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 14 389 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Guangzhou.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Guangzhou?

Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Guangzhou, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 10 244 kr. Å fly til Guangzhou om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Guangzhou, med priser som ligger på ca. 11 589 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Guangzhou?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 44 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Guangzhou. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 12 740 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Guangzhou

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Guangzhou fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Guangzhou

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Guangzhou

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Guangzhou (CAN)

Vanligvis er flyvninger til Guangzhou fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Guangzhou Baiyun, som i gjennomsnitt koster 12 740 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL GUANGZHOU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Guangzhou koster i gjennomsnitt kun 8 757 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL GUANGZHOU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni21 % dyrereDet koster ca. 15 443 kr for flyvninger til Guangzhou fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL GUANGZHOU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars950 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Guangzhou fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Guangzhou

Det sies at høsten er den beste tiden å fly til Guangzhou på, men i all sannhet så avhenger det av dine personlige preferanser og reisebudsjett. Været er behagelig og solen skinner mye fra oktober-desember. Vinteren kan være ganske kald, men ellers er været bra. Det er også et godt tidspunkt for å finne meget billige fly til Guangzhou og ganske rimelige hotell. Våren kan være ganske tåkete og fuktig, og det kan regne spesielt mye rundt mai-juni. Sommeren varer fra mai-september og det kan bli svært varmt i disse månedene. Du må huske å ta med deg en paraply når du skal på sightseeing, ettersom det ofte kan komme regnbyger om ettermiddagen. Prisen avhenger ofte av skoleferier, og du bør booke reisen din tidlig for å finne billige flybilletter til Guangzhou tur-retur i fellesferien eller rundt jule- og påskeferien.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Guangzhou Baiyun flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Guangzhou Baiyun flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Guangzhou Baiyun flyplass fra flyvninger?

Fra og med april 2024, er det 4 tilbydere å velge mellom fra Guangzhou Baiyun flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Guangzhou Baiyun flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Guangzhou Baiyun flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Guangzhou Baiyun flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Guangzhou Baiyun flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Guangzhou Baiyun flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Guangzhou?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Guangzhou.

Kan jeg finne flyreiser til Guangzhou med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Guangzhou med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Guangzhou?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Guangzhou.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Guangzhou akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Guangzhou, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Guangzhou og varsler deg når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Guangzhou på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
Di 23.4.
Di 30.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Guangzhou.