Finn billige fly til Guangzhou

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Guangzhou flyinnsikt og trender

Se innsikt for Guangzhou-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Guangzhou er den absolutt billigste?

4 594 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Guangzhou. Denne flyvningen er fra Bodø, og er 66 % billigere enn de fleste flyvninger til Guangzhou. Du kan finne den billigste prisen til Guangzhou fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
See prices from:

Ofte stilte spørsmål om å fly til Guangzhou

Det sies at høsten er den beste tiden å fly til Guangzhou på, men i all sannhet så avhenger det av dine personlige preferanser og reisebudsjett. Været er behagelig og solen skinner mye fra oktober-desember. Vinteren kan være ganske kald, men ellers er været bra. Det er også et godt tidspunkt for å finne meget billige fly til Guangzhou og ganske rimelige hotell. Våren kan være ganske tåkete og fuktig, og det kan regne spesielt mye rundt mai-juni. Sommeren varer fra mai-september og det kan bli svært varmt i disse månedene. Du må huske å ta med deg en paraply når du skal på sightseeing, ettersom det ofte kan komme regnbyger om ettermiddagen. Prisen avhenger ofte av skoleferier, og du bør booke reisen din tidlig for å finne billige flybilletter til Guangzhou tur-retur i fellesferien eller rundt jule- og påskeferien.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Guangzhou. Hvis du planlegger å fly til Guangzhou, bør du vurdere å bestille flyvninger til Guangzhou Baiyun flyplass (30 km fra sentrum i Guangzhou), Shenzhen flyplass (78 km fra sentrum i Guangzhou), Zhuhai flyplass (125 km fra sentrum i Guangzhou), eller Huizhou flyplass (137 km fra sentrum i Guangzhou).

Shenzhen flyplass har en gjennomsnittspris på 13 344 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Guangzhou. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Andre kabinklasser for flyvninger til Guangzhou

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Guangzhou

Hvilke flyselskaper flyr til Guangzhou?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Guangzhou

Hvilke flyselskaper flyr til Guangzhou?

China Southern er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Guangzhou med. KLM, Hainan Airlines og China Eastern er også populære valg ved reiser til Guangzhou from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Guangzhou jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med KLM til Guangzhou

Det mest populære flyselskapet for fly til Guangzhou på momondo, er KLM som har 35 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Wuhan Tianhe internasjonale, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Guangzhou, kostet 4 921 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Guangzhou, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 167 KLM vurdering, har det fått en score på 7,6 av momondo-brukere.

Flyvninger med China Eastern til Guangzhou

6 498 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med China Eastern til Guangzhou som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. China Eastern har 85 flyvninger til Guangzhou de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 34 momondo-brukere har vurdert China Eastern og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,5/10.


Flyplasser nære Guangzhou

Under finner du alle flyplassene i Guangzhou sammen med avstanden til sentrum

Det går flybuss til sentrum hvert 20-30 minutt. Den stopper mange ulike steder i byen, inkludert populære hotell og Tianhé Bus Station. Det kan derfor ta fra 30-40 minutter og oppover å ankomme reisemålet ditt. Metro er et annet alternativ som er billig og ganske kjapt. Det bør ikke ta mer enn 40 min helt frem til togstasjonen. Den går fra begge terminalene på flyplassen til Guangzhou East Railway Station. Du kommer deg enkelt derfra til andre nabolag ved å bytte metro. Hvis du ønsker å kjøre direkte til hotellet uten stopp på veien, bør du vurdere å ta taxi istedenfor.


Slik kommer du deg rundt omkring i Guangzhou

Det finnes flere måter å komme seg rundt i byen på. Du kan blant annet ta en båttur på Pearl River for å få oppleve litt sightseeing i samme slengen, eller du kan bruke byens gode tilbud for kollektivtransport. Det går både buss og metro rundt i sentrum og videre til de ulike nabolagene. Hvis du skal bruke metroen mye, anbefales det å kjøpe dagspass eller tredagersbillett istedenfor enkeltbilletter. Du kjøper et reisekort på en av metrostasjonene, og det er mulig å bruke den på all offentlig transport. Det finnes også nok av taxier i byen, men skulle du ønske å bestille kan du bruke den engelske versjonen av appen DiDi.


Visumkrav for Guangzhou

Det anbefales å søke om visum og avgi fingeravtrykk i god tid før avreise. Ta gjerne kontakt med Kinas ambassade i Oslo for nøyaktige ventetider, samt nærmere informasjon om søknadsprosessen. Du får ikke innreisetillatelse ved flyplassen om du ikke har gyldig visum med deg. Du kan heller ikke fly til Guangzhou uten pass, ettersom passet må være gyldig i et halvt år etter utreise.


Start planleggingen av reisen til Guangzhou


De beste tingene å se og gjøre i Guangzhou

Hva bør oppleves i Guangzhou?

Mange av Guangzhous severdigheter og landemerker ligger i nærheten av Huacheng Square, blant annet Guangdong Museum og Canton Tower. Du får også se helt fantastiske lys om du besøker torget ved solnedgang.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Chimelong Tourist Resort er stappfull av underholdning for store og små, og dere kan enkelt fylle både dager og uker i den morsomme fornøyelsesparken. Badeland, safari, sirkus og karuseller er bare noe av det parken har å by på.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales på det sterkeste å kjøpe reiseforsikring før du skal reise til Guangzhou.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Nei, du bør overhodet ikke drikke vann fra springen under oppholdet ditt.

Bør jeg gi tips?

Det er ikke vanlig å gi driks i Kina.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Guangzhou.

Flyreiser til Guangzhou med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Guangzhou.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Guangzhou, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Guangzhou og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.