Fly Asia Kina Guangzhou

Finn billige fly til Guangzhou

tor.. 12.12.
tor.. 19.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Guangzhou?

9 680 kr
7 750 kr
5 810 kr
3 873 kr
Pris
3 873 kr - 8 930 kr

Det sies at høsten er den beste tiden å fly til Guangzhou på, men i all sannhet så avhenger det av dine personlige preferanser og reisebudsjett. Været er behagelig og solen skinner mye fra oktober-desember. Vinteren kan være ganske kald, men ellers er været bra. Det er også et godt tidspunkt for å finne meget billige fly til Guangzhou og ganske rimelige hotell. Våren kan være ganske tåkete og fuktig, og det kan regne spesielt mye rundt mai-juni. Sommeren varer fra mai-september og det kan bli svært varmt i disse månedene. Du må huske å ta med deg en paraply når du skal på sightseeing, ettersom det ofte kan komme regnbyger om ettermiddagen. Prisen avhenger ofte av skoleferier, og du bør booke reisen din tidlig for å finne billige flybilletter til Guangzhou tur-retur i fellesferien eller rundt jule- og påskeferien.


Hvilke flyselskaper flyr til Guangzhou?

Aeroflot, Qatar Airways, Turkish Airlines, Air China og China Southern er noen av alternativene dine når du skal booke flybilletter til Guangzhou. Ingen av dem flyr til Guangzhou direkte for øyeblikket, men reisen trenger allikevel ikke å ta mer enn 14-15 timer fra Oslo/Gardermoen. Du må regne med et eller to stopp på veien, avhengig av hvilket flyselskap du velger å reise til Guangzhou med.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Guangzhou, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Guangzhou Baiyun
29 km fra sentrum

Det går flybuss til sentrum hvert 20-30 minutt. Den stopper mange ulike steder i byen, inkludert populære hotell og Tianhé Bus Station. Det kan derfor ta fra 30-40 minutter og oppover å ankomme reisemålet ditt. Metro er et annet alternativ som er billig og ganske kjapt. Det bør ikke ta mer enn 40 min helt frem til togstasjonen. Den går fra begge terminalene på flyplassen til Guangzhou East Railway Station. Du kommer deg enkelt derfra til andre nabolag ved å bytte metro. Hvis du ønsker å kjøre direkte til hotellet uten stopp på veien, bør du vurdere å ta taxi istedenfor.


Hvordan kommer man seg rundt i Guangzhou?

Det finnes flere måter å komme seg rundt i byen på. Du kan blant annet ta en båttur på Pearl River for å få oppleve litt sightseeing i samme slengen, eller du kan bruke byens gode tilbud for kollektivtransport. Det går både buss og metro rundt i sentrum og videre til de ulike nabolagene. Hvis du skal bruke metroen mye, anbefales det å kjøpe dagspass eller tredagersbillett istedenfor enkeltbilletter. Du kjøper et reisekort på en av metrostasjonene, og det er mulig å bruke den på all offentlig transport. Det finnes også nok av taxier i byen, men skulle du ønske å bestille kan du bruke den engelske versjonen av appen DiDi.


Kan man reise til Guangzhou uten pass eller visum?

Det anbefales å søke om visum og avgi fingeravtrykk i god tid før avreise. Ta gjerne kontakt med Kinas ambassade i Oslo for nøyaktige ventetider, samt nærmere informasjon om søknadsprosessen. Du får ikke innreisetillatelse ved flyplassen om du ikke har gyldig visum med deg. Du kan heller ikke fly til Guangzhou uten pass, ettersom passet må være gyldig i et halvt år etter utreise.


Kombiner fly til Guangzhou med bilutleie og hotell


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Guangzhou?

Mange av Guangzhous severdigheter og landemerker ligger i nærheten av Huacheng Square, blant annet Guangdong Museum og Canton Tower. Du får også se helt fantastiske lys om du besøker torget ved solnedgang.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Chimelong Tourist Resort er stappfull av underholdning for store og små, og dere kan enkelt fylle både dager og uker i den morsomme fornøyelsesparken. Badeland, safari, sirkus og karuseller er bare noe av det parken har å by på.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales på det sterkeste å kjøpe reiseforsikring før du skal reise til Guangzhou.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Nei, du bør overhodet ikke drikke vann fra springen under oppholdet ditt.

Bør jeg gi tips?

Det er ikke vanlig å gi driks i Kina.

*Flypriser til Guangzhou er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Asia Kina Guangzhou