Finn billige flyvninger til Beijing fra 4 357 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
on. 13.12.
on. 20.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Beijing

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Beijing

Beste pris på enveisbillett

4 357 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 562 kr

Raskeste flytid

14t 20m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Beijing fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 357 kr (Oslo Gardermoen til Beijing Capital).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Beijing fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 562 kr (Oslo Gardermoen til Beijing Capital).
Den kjappeste flyvningen til Beijing fra Norge tar 14t 20m (Oslo Gardermoen til Beijing Capital).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Beijing, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

Beijing flyinnsikt og trender

Se innsikt for Beijing-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Beijing?

Den billigste måneden å fly til Beijing fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 586 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Beijing i November, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Beijing i Januar ligger i gjennomsnitt på 4 739 kr.

Hvor lang tid tar det å fly til Beijing?

I gjennomsnitt tar det 14t 15m å fly fra Norge til Beijing dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Beijing Capital (den mest populære flyplassen i Beijing). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Beijing Capital, ligger flytiden på rundt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Beijing?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Beijing fra Norge hvis du bestiller 50 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Beijing for ca. 7 290 kr når du søker 50 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Beijing

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Beijing fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Beijing Capital flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Beijing

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Beijing Capital flyplass (PEK)

Vanligvis er flyvninger til Beijing fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Beijing Capital, som i gjennomsnitt koster 6 789 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIJING FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Beijing koster i gjennomsnitt kun 4 586 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIJING FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli43 % dyrereDet koster ca. 10 493 kr for flyvninger til Beijing fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIJING FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni679 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Beijing fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Beijing

Den kinesiske storbyen Beijing er et spennende reisemål, og det anbefales å reise hit på høsten og våren. Om sommeren er det varmt, og vinteren blir ofte meget kald og byr på en god del vind. Uansett er dette en by der det er mye å oppleve med tanke på shopping, restauranter og severdigheter. Du kan altså se etter billige flybilletter til Beijing uansett årstid, fordi været ikke er en hindring for alle de interessante opplevelsene.

Vil du finne billige flybilletter til Beijing er det lurt å se etter billetter utenom de vanlige fellesferiene. Reiser du for eksempel i november, eller sent i april kan du finne gode priser. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Beijing og opplev en av verdens største byer, der du virkelig kan oppleve møtet mellom det hypermoderne og det tradisjonelle.

Hvilken flyvning til Beijing er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Beijing for 6 328 kr/person, noe som er 43 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Beijing. Du kan finne den billigste prisen til Beijing fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hva kan man finne på i Beijing når det regner?

Brukere som planlegger å fly til Beijing i løpet av månedene juli, eller august, kan forvente seg regn. Det er imidlertid fortsatt en rekke ting å finne på i Beijing selv om det regner. De som ønsker å søke ly for regnet og shoppe litt, bør sjekke ut Wangfujing Street.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Beijing?

De som skal fly til Beijing kan potensielt finne bedre priser for Beijing Daxing Intl flyplass (44 km fra sentrum i Beijing), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Beijing?

Med en gjennomsnittspris på 11 145 kr per person, er det Beijing Daxing Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Beijing. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Finnes det flyvninger til Haidian-distriktet?

Ja, hvis du flyr til Beijing Capital i Beijing som er den mest tilgjengelige flyplassen med kortest avstand til Haidian-distriktet (28,7 km unna).

Hvilken flyplass har kortest avstand til Wangfujing Street?

Med en avstand på 23,4 km er Beijing Capital den flyplassen i Beijing som ligger nærmest Wangfujing Street.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Beijing fra flyvninger sist?

Priser for Beijing fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Beijing fra flyvninger?

Antall tilbydere fraBeijing flyvninger er 2 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Beijing?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Beijing med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Beijing?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Beijing, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Beijing. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Beijing

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Beijing som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
24. feb.
OSL06:05Oslo Gardermoen
20t 25m
2 stopp
PEK09:30Beijing Capital
2. mar.
PEK11:20Beijing Capital
19t 25m
1 stopp
OSL23:45Oslo Gardermoen
6 562 kr
Finn lignende
Lufthansa
24. feb.
OSL09:50Oslo Gardermoen
16t 40m
1 stopp
PEK09:30Beijing Capital
2. mar.
PEK11:20Beijing Capital
19t 25m
1 stopp
OSL23:45Oslo Gardermoen
6 715 kr
Finn lignende
Lufthansa
24. feb.
OSL06:05Oslo Gardermoen
20t 25m
2 stopp
PEK09:30Beijing Capital
2. mar.
PEK11:20Beijing Capital
19t 05m
2 stopp
OSL23:25Oslo Gardermoen
6 879 kr
Finn lignende
Lufthansa
19. mai
OSL11:35Oslo Gardermoen
18t 05m
1 stopp
PEK11:40Beijing Capital
22. mai
PEK13:20Beijing Capital
34t 35m
1 stopp
OSL17:55Oslo Gardermoen
7 872 kr
Finn lignende
Lufthansa
19. mai
OSL07:25Oslo Gardermoen
22t 15m
1 stopp
PEK11:40Beijing Capital
21. mai
PEK02:30Beijing Capital
21t 30m
1 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
7 982 kr
Finn lignende
Lufthansa
19. mai
OSL06:40Oslo Gardermoen
23t 00m
2 stopp
PEK11:40Beijing Capital
22. mai
PEK13:20Beijing Capital
34t 35m
1 stopp
OSL17:55Oslo Gardermoen
8 178 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Beijing

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Beijing, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa og Turkish Airlines
Flere flyselskaper
1. jan.
OSL12:45Oslo Gardermoen
20t 30m
2 stopp
PEK16:15Beijing Capital
4 357 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
31. des.
TRF20:45Oslo Torp Sandefjord
51t 05m
3 stopp
PEK06:50Beijing Capital
4 389 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jan.
OSL09:55Oslo Gardermoen
23t 20m
3 stopp
PEK16:15Beijing Capital
4 444 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Beijing

Undergrunnsbanen i Beijing er under stadig utvikling, og er moderne og enkel å bruke. En billett koster mellom CNY 3 og 8 (omtrent 4 og 10 NOK), avhengig av hvor langt du skal reise. Billetter kan du kjøpe i billettluker eller i automater som finnes på stasjonene. For å finne undergrunnsstasjonene ser du etter skiltet med en blå D med en sirkel rundt. Du kan bruke Metroman-appen for å få oversikt over de ulike linjene.

Det er også enkelt å få tak i taxi i Beijing. Du kan stoppe disse dersom du ser at det lyser et rødt taxiskilt i frontruten. Du kan også spørre hotellet ditt om de kan ordne en taxi for deg, dette er spesielt lurt om du skal reise lengre turer. Du kan leie sykler for omtrent CNY 50 (62 NOK) for en dag. Dette er en morsom og rask måte å se byen på.


Visumkrav for Beijing

Når du reiser til Kina må passet ditt være gyldig i minst seks måneder etter hjemkomst. Du trenger også visum. Du må søke om visum før du reiser, og du kan finne informasjon om hvor du skal henvende deg på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Det er visse dokumenter du må ha klare for visumsøknad, blant annet pass, passfoto, informasjon om fly og hotell og mer. Du kan søke om visum hos den kinesiske ambassaden i Norge, og det anbefales å gjøre dette minst en måned før du skal reise.


De beste tingene å se og gjøre i Beijing

Hva bør jeg oppleve i Beijing?

Når du er i Beijing bør du sette av tid til å se verdens største byggverk, nemlig den kinesiske muren. Du kan reise til Badaling eller Mutianyu for å se den 6400 meter lange muren som ligger på UNESCOs verdensarvliste.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Du bør få med deg de berømte plassene i sentrum av byen mens du er i Beijing. Dette er blant annet Den forbudte by som ligger på UNESCOs verdensarvliste og Den himmelske fredsplass. Den Himmelske fredsplass ble bygd under Ming-dynastiet og omtales som verdens største offentlige plass.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Beijing?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Beijing. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Kan jeg finne flyreiser til Beijing med fleksible bestillingsregler på momondo?

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Beijing som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Beijing?

Når alle potensielle Beijing flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Beijing akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Beijing er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Beijing på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.