Finn billige fly til Beijing

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Beijing (BJS)
tir.. 27.10.
tir.. 3.11.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Beijing

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Beijing fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Beijing?

Den kinesiske storbyen Beijing er et spennende reisemål, og det anbefales å reise hit på høsten og våren. Om sommeren er det varmt, og vinteren blir ofte meget kald og byr på en god del vind. Uansett er dette en by der det er mye å oppleve med tanke på shopping, restauranter og severdigheter. Du kan altså se etter billige flybilletter til Beijing uansett årstid, fordi været ikke er en hindring for alle de interessante opplevelsene.

Vil du finne billige flybilletter til Beijing er det lurt å se etter billetter utenom de vanlige fellesferiene. Reiser du for eksempel i november, eller sent i april kan du finne gode priser. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Beijing og opplev en av verdens største byer, der du virkelig kan oppleve møtet mellom det hypermoderne og det tradisjonelle.

Hvilken flyvning til Beijing er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Beijing for 932 kr/person, noe som er 82 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Beijing. Du kan finne den billigste prisen til Beijing fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Beijing?

I gjennomsnitt er november den billigste måneden å fly til Beijing fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 3 526 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Beijing i løpet av november, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av juni i stedet. Flyvninger til Beijing i juni er ikke like billige som de i november, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 3 738 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Beijing?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Beijing på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 4 764 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Beijing med en prislapp på kun 4 207 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Beijing?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Beijing på, er på en mandag da man kan finne priser fra så lite som 4 035 kr. Når du flyr på en lørdag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 4 512 kr for en reise fra Norge til Beijing.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Beijing?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Beijing vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Beijing på kvelden for så lite som 3 957 kr. Flyvninger kl. 12:00 er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 4 894 kr.

Hva kan man finne på i Beijing når det regner?

Brukere som planlegger å fly til Beijing i løpet av månedene juli, eller august, kan forvente seg regn. Det er imidlertid fortsatt en rekke ting å finne på i Beijing selv om det regner. Kjøpesentre som Wangfujing Street er veldig populære destinasjoner for de som besøker Beijing. Wangfujing Street er et flott alternativ hvis du ønsker å oppholde deg innendørs.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Beijing?

De som skal fly til Beijing kan potensielt finne bedre priser for Beijing Daxing Intl flyplass (44 km fra sentrum i Beijing), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Beijing?

Med en gjennomsnittspris på 5 238 kr per person, er det Beijing Daxing Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Beijing. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Beijing

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Beijing som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
SAS
14. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
19t 55m
1 stopp
PEK
Beijing Capital
18. apr.
PEK
Beijing Capital
12t 10m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
4 207 kr
Finn lignende
Qatar Airways
14. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
24t 10m
1 stopp
PEK
Beijing Capital
17. apr.
PEK
Beijing Capital
17t 20m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
5 156 kr
Finn lignende
Lufthansa
29. mar.
SVG
Stavanger Sola
19t 00m
2 stopp
PEK
Beijing Capital
2. apr.
PEK
Beijing Capital
15t 40m
2 stopp
SVG
Stavanger Sola
7 356 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
29. mar.
SVG
Stavanger Sola
20t 30m
2 stopp
PEK
Beijing Capital
1. apr.
PEK
Beijing Capital
21t 00m
2 stopp
SVG
Stavanger Sola
8 314 kr
Finn lignende
Air France
14. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
18t 05m
1 stopp
PEK
Beijing Capital
18. apr.
PEK
Beijing Capital
18t 20m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
8 369 kr
Finn lignende
SAS
14. apr.
OSL
Oslo Gardermoen
14t 45m
1 stopp
PEK
Beijing Capital
18. apr.
PEK
Beijing Capital
15t 20m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
4 226 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Beijing?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Beijing

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Beijing, og noen av de mest populære er blant annet Emirates, China Eastern Airlines og Air France. Det er ingen direkteflyvninger når du skal fly til Beijing fra Oslo, og raskeste flytid er på 12 timer og 25 minutter. Det er vanlig å ha en eller to mellomlandinger på reisen. Da stopper man steder som for eksempel Amsterdam, Frankfurt eller Paris. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen, eller deler av den, er med lavprisselskap så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Beijing, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Beijing vil du lande på Beijing Capital International Airport. Denne ligger 20 kilometer nordøst for sentrum av byen, i området Shunyi. Når du skal reise inn til byen fra flyplassen kan du enten ta tog eller buss. Det lønner seg å ta tog ettersom dette går raskere. En togbillett kjøpes på stasjonen, og koster CNY 25 (omtrent 31 NOK). Reisen tar omtrent 30 minutter, og togene går hvert tiende minutt fra terminal 2 og 3. Du kan følge skiltene der det står Airport Express Train. Tar du toget til Dongzhimen kan du bytte til undergrunnsbanen i byen, du kan bytte til undergrunnlinje 2 og 13 for å komme deg videre inn til sentrum. Når du bytter til undergrunnen må du kjøpe ny billett, og denne kjøper du på undergrunnsstasjonen. Det anbefales ikke å ta toget og undergrunnsbanen i rushtiden dersom du har med mye bagasje, da det kan bli svært travelt og lite plass. (Informasjon sjekket: 19/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Beijing?

Undergrunnsbanen i Beijing er under stadig utvikling, og er moderne og enkel å bruke. En billett koster mellom CNY 3 og 8 (omtrent 4 og 10 NOK), avhengig av hvor langt du skal reise. Billetter kan du kjøpe i billettluker eller i automater som finnes på stasjonene. For å finne undergrunnsstasjonene ser du etter skiltet med en blå D med en sirkel rundt. Du kan bruke Metroman-appen for å få oversikt over de ulike linjene. (Informasjon sjekket 17/02/18).

Det er også enkelt å få tak i taxi i Beijing. Du kan stoppe disse dersom du ser at det lyser et rødt taxiskilt i frontruten. Du kan også spørre hotellet ditt om de kan ordne en taxi for deg, dette er spesielt lurt om du skal reise lengre turer. Du kan leie sykler for omtrent CNY 50 (62 NOK) for en dag. Dette er en morsom og rask måte å se byen på. (Informasjon sjekket 17/02/18).


Kan man reise til Beijing uten pass eller visum?

Når du reiser til Kina må passet ditt være gyldig i minst seks måneder etter hjemkomst. Du trenger også visum. Du må søke om visum før du reiser, og du kan finne informasjon om hvor du skal henvende deg på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Det er visse dokumenter du må ha klare for visumsøknad, blant annet pass, passfoto, informasjon om fly og hotell og mer. Du kan søke om visum hos den kinesiske ambassaden i Norge, og det anbefales å gjøre dette minst en måned før du skal reise.


Finn hotell og fly til Beijing


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Beijing?

Når du er i Beijing bør du sette av tid til å se verdens største byggverk, nemlig den kinesiske muren. Du kan reise til Badaling eller Mutianyu for å se den 6400 meter lange muren som ligger på UNESCOs verdensarvliste.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Du bør få med deg de berømte plassene i sentrum av byen mens du er i Beijing. Dette er blant annet Den forbudte by som ligger på UNESCOs verdensarvliste og Den himmelske fredsplass. Den Himmelske fredsplass ble bygd under Ming-dynastiet og omtales som verdens største offentlige plass.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse