Finn billige fly til Beijing

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Beijing

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Beijing

Beste pris på enveisbillett

13 752 kr

Raskeste flytid

32t 35m
Den beste prisen på en enveisflyvning til Beijing fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 13 752 kr (Oslo Gardermoen til Beijing Capital).
Den kjappeste flyvningen til Beijing fra Norge tar 32t 35m (Oslo Gardermoen til Beijing Capital).

Når er det beste tidspunktet for å fly til Beijing?

Den kinesiske storbyen Beijing er et spennende reisemål, og det anbefales å reise hit på høsten og våren. Om sommeren er det varmt, og vinteren blir ofte meget kald og byr på en god del vind. Uansett er dette en by der det er mye å oppleve med tanke på shopping, restauranter og severdigheter. Du kan altså se etter billige flybilletter til Beijing uansett årstid, fordi været ikke er en hindring for alle de interessante opplevelsene.

Vil du finne billige flybilletter til Beijing er det lurt å se etter billetter utenom de vanlige fellesferiene. Reiser du for eksempel i november, eller sent i april kan du finne gode priser. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Beijing og opplev en av verdens største byer, der du virkelig kan oppleve møtet mellom det hypermoderne og det tradisjonelle.

Den billigste måneden å fly til Beijing fra Norge på, er juli. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 193 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Beijing i juli, er april det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Beijing i april ligger i gjennomsnitt på 5 299 kr.

Brukere som planlegger å fly til Beijing i løpet av månedene juli, eller august, kan forvente seg regn. Det er imidlertid fortsatt en rekke ting å finne på i Beijing selv om det regner. De som ønsker å søke ly for regnet og shoppe litt, bør sjekke ut Wangfujing Street.

De som skal fly til Beijing kan potensielt finne bedre priser for Beijing Daxing Intl flyplass (44 km fra sentrum i Beijing), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Ja, hvis du flyr til Beijing Capital i Beijing som er den mest tilgjengelige flyplassen med kortest avstand til Haidian-distriktet (28,7 km unna).

Med en avstand på 23,4 km er Beijing Capital den flyplassen i Beijing som ligger nærmest Wangfujing Street.Flotte tilbud på flyreiser til Beijing

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Beijing som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
OSLOslo Gardermoen
36t 10m
PEKBeijing Capital
Scandinavian Airlines
SVGStavanger Sola
43t 05m
PEKBeijing Capital
Scandinavian Airlines
TRFOslo Torp Sandefjord
31t 45m
PEKBeijing Capital

Finn de billigste enveisflyvningene til Beijing

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Beijing, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
11. okt.
OSL15:15Oslo Gardermoen
35t 20m
2 stopp
PEK02:35Beijing Capital
13 752 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. sep.
OSL07:00Oslo Gardermoen
47t 25m
3 stopp
PEK06:25Beijing Capital
19 225 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. okt.
OSL18:00Oslo Gardermoen
32t 35m
3 stopp
PEK02:35Beijing Capital
38 440 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Beijing?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Beijing

Hvilke flyselskaper flyr til Beijing?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Beijing from Norge are Scandinavian Airlines, Hainan Airlines, China Southern and Finnair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Lufthansa til Beijing

Lufthansa flyr til Beijing ca. 1 gang i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Lufthansa, men det er funnet priser helt nede i 4 386 kr fra Oslo Gardermoen til Beijing. Lufthansa har fått en score på 7,2/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Beijing

Flytilbud med Scandinavian Airlines til Beijing starter fra 3 293 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Bergen Flesland. I løpet av en normal uke er flyprisene for Scandinavian Airlines vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Guangzhou Baiyun er den mest populære avreiseflyplassen for Scandinavian Airlines til Beijing, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Scandinavian Airlines får 7,0/10 i score, basert på 271 vurderinger.


Flyplasser nære Beijing

Under finner du alle flyplassene i Beijing sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Beijing fra flyplassen

Tar du fly til Beijing vil du lande på Beijing Capital International Airport. Denne ligger 20 kilometer nordøst for sentrum av byen, i området Shunyi. Når du skal reise inn til byen fra flyplassen kan du enten ta tog eller buss. Det lønner seg å ta tog ettersom dette går raskere. En togbillett kjøpes på stasjonen, og koster CNY 25 (omtrent 31 NOK). Reisen tar omtrent 30 minutter, og togene går hvert tiende minutt fra terminal 2 og 3. Du kan følge skiltene der det står Airport Express Train. Tar du toget til Dongzhimen kan du bytte til undergrunnsbanen i byen, du kan bytte til undergrunnlinje 2 og 13 for å komme deg videre inn til sentrum. Når du bytter til undergrunnen må du kjøpe ny billett, og denne kjøper du på undergrunnsstasjonen. Det anbefales ikke å ta toget og undergrunnsbanen i rushtiden dersom du har med mye bagasje, da det kan bli svært travelt og lite plass.


Populære flybilletter til Beijing

Finn dine flybilletter til Beijing med disse populære rutene
Flyvninger fra Stavanger til Beijing
Raskeste flytid43t 05m
Laveste pris22 052 kr
Flyvninger fra Oslo til Beijing
Raskeste flytid31t 45m
Laveste pris23 389 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Beijing

Undergrunnsbanen i Beijing er under stadig utvikling, og er moderne og enkel å bruke. En billett koster mellom CNY 3 og 8 (omtrent 4 og 10 NOK), avhengig av hvor langt du skal reise. Billetter kan du kjøpe i billettluker eller i automater som finnes på stasjonene. For å finne undergrunnsstasjonene ser du etter skiltet med en blå D med en sirkel rundt. Du kan bruke Metroman-appen for å få oversikt over de ulike linjene.

Det er også enkelt å få tak i taxi i Beijing. Du kan stoppe disse dersom du ser at det lyser et rødt taxiskilt i frontruten. Du kan også spørre hotellet ditt om de kan ordne en taxi for deg, dette er spesielt lurt om du skal reise lengre turer. Du kan leie sykler for omtrent CNY 50 (62 NOK) for en dag. Dette er en morsom og rask måte å se byen på.


Visumkrav for Beijing

Når du reiser til Kina må passet ditt være gyldig i minst seks måneder etter hjemkomst. Du trenger også visum. Du må søke om visum før du reiser, og du kan finne informasjon om hvor du skal henvende deg på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Det er visse dokumenter du må ha klare for visumsøknad, blant annet pass, passfoto, informasjon om fly og hotell og mer. Du kan søke om visum hos den kinesiske ambassaden i Norge, og det anbefales å gjøre dette minst en måned før du skal reise.


Start planleggingen av reisen til Beijing


De beste tingene å se og gjøre i Beijing

Når du er i Beijing bør du sette av tid til å se verdens største byggverk, nemlig den kinesiske muren. Du kan reise til Badaling eller Mutianyu for å se den 6400 meter lange muren som ligger på UNESCOs verdensarvliste.

Du bør få med deg de berømte plassene i sentrum av byen mens du er i Beijing. Dette er blant annet Den forbudte by som ligger på UNESCOs verdensarvliste og Den himmelske fredsplass. Den Himmelske fredsplass ble bygd under Ming-dynastiet og omtales som verdens største offentlige plass.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Beijing. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Beijing som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Beijing flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Prisvarsler for flyreiser til Beijing er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Beijing

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Beijing

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.