Finn billige fly til Beijing

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Beijing

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Beijing fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Beijing Capital flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Beijing

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Beijing Capital flyplass (PEK)

Vanligvis er flyvninger til Beijing fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Beijing Capital, som i gjennomsnitt koster 3 709 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIJING FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Beijing koster i gjennomsnitt kun 3 215 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIJING FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust152 % dyrereDet koster ca. 11 077 kr for flyvninger til Beijing fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BEIJING FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember335 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Beijing fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Beijing?

Den kinesiske storbyen Beijing er et spennende reisemål, og det anbefales å reise hit på høsten og våren. Om sommeren er det varmt, og vinteren blir ofte meget kald og byr på en god del vind. Uansett er dette en by der det er mye å oppleve med tanke på shopping, restauranter og severdigheter. Du kan altså se etter billige flybilletter til Beijing uansett årstid, fordi været ikke er en hindring for alle de interessante opplevelsene.

Vil du finne billige flybilletter til Beijing er det lurt å se etter billetter utenom de vanlige fellesferiene. Reiser du for eksempel i november, eller sent i april kan du finne gode priser. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Beijing og opplev en av verdens største byer, der du virkelig kan oppleve møtet mellom det hypermoderne og det tradisjonelle.

 • Hvilken flyvning til Beijing er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Beijing for 852 kr/person, noe som er 82 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Beijing. Du kan finne den billigste prisen til Beijing fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Beijing?

  Den billigste måneden å fly til Beijing fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 3 215 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Beijing i November, er juni det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Beijing i juni ligger i gjennomsnitt på 3 400 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Beijing?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Beijing fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Beijing for ca. 4 394 kr når du søker 60 dager før.

 • Hva kan man finne på i Beijing når det regner?

  Brukere som planlegger å fly til Beijing i løpet av månedene juli, eller august, kan forvente seg regn. Det er imidlertid fortsatt en rekke ting å finne på i Beijing selv om det regner. De som ønsker å søke ly for regnet og shoppe litt, bør sjekke ut Wangfujing Street.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Beijing?

  De som skal fly til Beijing kan potensielt finne bedre priser for Beijing Daxing Intl flyplass (44 km fra sentrum i Beijing), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Beijing?

  Med en gjennomsnittspris på 4 788 kr per person, er det Beijing Daxing Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Beijing. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Beijing

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Beijing som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
3. feb.
OSL14:45Oslo Gardermoen
56t 25m
1 stopp
PEK23:10Beijing Capital
19. feb.
PEK04:25Beijing Capital
34t 15m
1 stopp
OSL14:40Oslo Gardermoen
36 925 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. feb.
OSL14:45Oslo Gardermoen
56t 25m
1 stopp
PEK23:10Beijing Capital
19. feb.
PEK12:30Beijing Capital
25t 55m
2 stopp
OSL14:25Oslo Gardermoen
38 347 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. feb.
OSL02:10Oslo Gardermoen
50t 40m
2 stopp
PEK04:50Beijing Capital
19. feb.
PEK13:55Beijing Capital
29t 10m
2 stopp
OSL19:05Oslo Gardermoen
38 768 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. feb.
OSL14:45Oslo Gardermoen
56t 25m
2 stopp
PEK23:10Beijing Capital
18. feb.
PEK21:30Beijing Capital
21t 15m
1 stopp
OSL18:45Oslo Gardermoen
49 398 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. feb.
OSL12:15Oslo Gardermoen
33t 25m
1 stopp
PEK21:40Beijing Capital
18. feb.
PEK21:30Beijing Capital
21t 15m
1 stopp
OSL18:45Oslo Gardermoen
49 550 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Beijing

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Beijing, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
10. apr.
OSL11:50Oslo Gardermoen
11t 50m
1 stopp
PEK23:40Beijing Capital
3 889 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. apr.
OSL17:00Oslo Gardermoen
27t 55m
2 stopp
PEK20:55Beijing Capital
4 865 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. apr.
TRF11:10Oslo Torp Sandefjord
33t 45m
2 stopp
PEK20:55Beijing Capital
4 865 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Beijing?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Beijing
 • Hvilke flyselskaper flyr til Beijing?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Beijing from Norge are SAS, Finnair, Hainan Airlines and China Southern. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Beijing

Under finner du alle flyplassene i Beijing sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Beijing fra flyplassen

Tar du fly til Beijing vil du lande på Beijing Capital International Airport. Denne ligger 20 kilometer nordøst for sentrum av byen, i området Shunyi. Når du skal reise inn til byen fra flyplassen kan du enten ta tog eller buss. Det lønner seg å ta tog ettersom dette går raskere. En togbillett kjøpes på stasjonen, og koster CNY 25 (omtrent 31 NOK). Reisen tar omtrent 30 minutter, og togene går hvert tiende minutt fra terminal 2 og 3. Du kan følge skiltene der det står Airport Express Train. Tar du toget til Dongzhimen kan du bytte til undergrunnsbanen i byen, du kan bytte til undergrunnlinje 2 og 13 for å komme deg videre inn til sentrum. Når du bytter til undergrunnen må du kjøpe ny billett, og denne kjøper du på undergrunnsstasjonen. Det anbefales ikke å ta toget og undergrunnsbanen i rushtiden dersom du har med mye bagasje, da det kan bli svært travelt og lite plass.


Populære flybilletter til Beijing

Finn dine flybilletter til Beijing med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Beijing
Raskeste flytid16t 10m
Billigst pris5 033 kr
Flyvninger fra Stavanger til Beijing
Raskeste flytid11t 25m
Billigst pris9 486 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Beijing

Undergrunnsbanen i Beijing er under stadig utvikling, og er moderne og enkel å bruke. En billett koster mellom CNY 3 og 8 (omtrent 4 og 10 NOK), avhengig av hvor langt du skal reise. Billetter kan du kjøpe i billettluker eller i automater som finnes på stasjonene. For å finne undergrunnsstasjonene ser du etter skiltet med en blå D med en sirkel rundt. Du kan bruke Metroman-appen for å få oversikt over de ulike linjene.

Det er også enkelt å få tak i taxi i Beijing. Du kan stoppe disse dersom du ser at det lyser et rødt taxiskilt i frontruten. Du kan også spørre hotellet ditt om de kan ordne en taxi for deg, dette er spesielt lurt om du skal reise lengre turer. Du kan leie sykler for omtrent CNY 50 (62 NOK) for en dag. Dette er en morsom og rask måte å se byen på.


Visumkrav for Beijing

Når du reiser til Kina må passet ditt være gyldig i minst seks måneder etter hjemkomst. Du trenger også visum. Du må søke om visum før du reiser, og du kan finne informasjon om hvor du skal henvende deg på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Det er visse dokumenter du må ha klare for visumsøknad, blant annet pass, passfoto, informasjon om fly og hotell og mer. Du kan søke om visum hos den kinesiske ambassaden i Norge, og det anbefales å gjøre dette minst en måned før du skal reise.


Start planleggingen av reisen til Beijing


De beste tingene å se og gjøre i Beijing

Hva bør jeg oppleve i Beijing?

Når du er i Beijing bør du sette av tid til å se verdens største byggverk, nemlig den kinesiske muren. Du kan reise til Badaling eller Mutianyu for å se den 6400 meter lange muren som ligger på UNESCOs verdensarvliste.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Du bør få med deg de berømte plassene i sentrum av byen mens du er i Beijing. Dette er blant annet Den forbudte by som ligger på UNESCOs verdensarvliste og Den himmelske fredsplass. Den Himmelske fredsplass ble bygd under Ming-dynastiet og omtales som verdens største offentlige plass.