Finn billige fly til Katmandu

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Katmandu

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Katmandu fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Katmandu

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Katmandu

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Katmandu (KTM)

Vanligvis er flyvninger til Katmandu fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Katmandu Tribhuvan, som i gjennomsnitt koster 6 419 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KATMANDU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Katmandu koster i gjennomsnitt kun 5 547 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KATMANDU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober28 % dyrereDet koster ca. 8 198 kr for flyvninger til Katmandu fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KATMANDU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober526 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Katmandu fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Katmandu?

Katmandu, hovedstaden i Napal, ligger i Katmandudalen. Dette er mellom Himalaya og Mahabharat-fjellene. I Katmandu er det som regel varme somre og milde vintre. Reiser du til Katmandu mellom mai og august vil du kunne oppleve temperaturer mellom 20 og 30 grader. Vinteren fra november til februar har temperaturer fra 2 til 20 grader. De beste månedene å besøke Katmandu er oktober til november, og mars til april. Da er det det mye sol og lav luftfuktighet.

Høysesong for å fly til Katmandu fra Oslo går parallelt med fellesferiene. Prisene er ofte høyere i sommerferien i juli, høstferien i oktober, juleferien i desember og rundt påske. Vil du finne billige flybilletter til Katmandu fra Oslo bør du derfor vurdere å dra utenom disse feriene. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne tilbud. Bestiller du i god tid og ikke i siste liten kan tilbudene også være bedre.

Fly til Katmandu, opplev fascinerende landsbyer og historiske templer i byen som ligger rett ved foten av verdenskjente Himalaya.

 • Hvilken flyvning til Katmandu er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Katmandu fra Chennai fant flyvninger som er 53 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Katmandu. Du kan finne den billigste prisen til Katmandu fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Katmandu?

  I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Katmandu fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 547 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Katmandu i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 5 698 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Katmandu?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Katmandu fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 6 419 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Katmandu med en prislapp på kun 6 170 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Katmandu?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Katmandu. Hvis du planlegger å fly til Katmandu, bør du vurdere å bestille flyvninger til Bharatpur flyplass (88 km fra sentrum i Katmandu), Janakpur flyplass (127 km fra sentrum i Katmandu), Lukla Tenzing-Hillary flyplass (138 km fra sentrum i Katmandu), eller Pokhara flyplass (142 km fra sentrum i Katmandu).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Katmandu?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Katmandu, er vanligvis Lukla Tenzing-Hillary flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 470 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Katmandu

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Katmandu som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
6. des.
OSL01:30Oslo Gardermoen
27t 35m
3 stopp
KTM05:05Katmandu Tribhuvan
1. feb.
KTM10:30Katmandu Tribhuvan
26t 45m
2 stopp
OSL13:15Oslo Gardermoen
6 170 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. feb.
OSL02:35Oslo Gardermoen
30t 40m
3 stopp
KTM09:15Katmandu Tribhuvan
30. apr.
KTM08:05Katmandu Tribhuvan
32t 40m
1 stopp
OSL16:45Oslo Gardermoen
6 372 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL01:30Oslo Gardermoen
27t 35m
3 stopp
KTM05:05Katmandu Tribhuvan
27. nov.
KTM04:00Katmandu Tribhuvan
29t 10m
2 stopp
OSL09:10Oslo Gardermoen
6 397 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. des.
OSL04:35Oslo Gardermoen
24t 30m
2 stopp
KTM05:05Katmandu Tribhuvan
1. feb.
KTM10:30Katmandu Tribhuvan
26t 45m
2 stopp
OSL13:15Oslo Gardermoen
6 473 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
29t 10m
3 stopp
KTM22:15Katmandu Tribhuvan
27. nov.
KTM17:30Katmandu Tribhuvan
18t 15m
1 stopp
OSL11:45Oslo Gardermoen
6 481 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. feb.
OSL02:35Oslo Gardermoen
30t 40m
3 stopp
KTM09:15Katmandu Tribhuvan
29. apr.
KTM23:45Katmandu Tribhuvan
13t 40m
1 stopp
OSL13:25Oslo Gardermoen
6 607 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Katmandu

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Katmandu, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines
Flere flyselskaper
5. des.
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
30t 05m
2 stopp
KTM22:15Katmandu Tribhuvan
2 584 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
5. des.
OSL12:30Oslo Gardermoen
13t 00m
1 stopp
KTM01:30Katmandu Tribhuvan
4 739 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. des.
OSL16:40Oslo Gardermoen
29t 35m
2 stopp
KTM22:15Katmandu Tribhuvan
2 685 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Katmandu?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Katmandu
 • Hvilke flyselskaper flyr til Katmandu?

  Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines og Thai Airways er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Katmandu jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Katmandu med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Katmandu

Under finner du alle flyplassene i Katmandu sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Katmandu lander du på Katmandu internasjonale lufthavn, også kalt Tribhuvan internasjonale lufthavn. Dette er den eneste flyplassen med internasjonale flyvninger i Nepal. Den ligger omtrent seks kilometer øst for sentrum av byen. Når du skal komme deg fra flyplassen inn til sentrum av byen, kan du ta buss. Disse lokale bussene stopper omtrent 500 meter fra terminalen. For å finne busstasjonen går du til høyre når du kommer ut av terminalen, der finner du hovedveien som leder til hovedbusstasjonen. De har som regel ikke bestemte avgangstider, så hvis du lurer på når neste buss går, kan du spørre i informasjonen på flyplassen. En bussbillett koster omtrent NPR 10 til 20 (0,8 til 1,5 NOK). Bussene pleier å vente til de er fulle før de kjører. Det er også mulig å arrangere hotelltransport i forveien, og da er det personalet fra hotellet som henter deg når du ankommer flyplassen.


Populære flybilletter til Katmandu

Finn dine flybilletter til Katmandu med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Katmandu
Raskeste flytid19t 25m
Billigst pris6 170 kr
Flyvninger fra Bergen til Katmandu
Raskeste flytid21t 10m
Billigst pris9 376 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Katmandu

I Katmandu sentrum kan du ta minibusser som koster omtrent NPR 20 (1,5 NOK). Disse kjører ved hovedveiene i byen, rundt det som kalles Ring Road. Alle busser har en egen ansatt som jobber med å ta betalt for billetter og sier i fra hvor du skal gå av. Det finnes få skilter som viser hvor de ulike bussene skal, så man bør være forberedt på å spørre de lokale om hjelp for å finne frem og gå av på riktig sted.

Du kan også ta taxi. Det finnes spesielt mange taxier i området Thamel. Disse har taksameter, og man bør si i fra på forhånd at man vil bruke taksameter og ikke avtale pris. Det er vanlig å gi tips til taxisjåfører som bruker taksameter. Det er også mulig å komme seg rundt i Katmandu til fots. Det kan være lurt å ta taxi eller buss mellom hovedområder, for så å utforske disse områdene videre til fots.


Visumkrav for Katmandu

For å reise inn i Katmandu i Nepal, må man ha visum. Dette kan ordnes når du ankommer flyplassen. Det er ulike gebyrer for turistvisum, avhengig av hvor lenge du skal oppholde deg i landet. Disse endres regelmessig, så det kan være lurt å oppdatere seg på de siste prisene før man reiser. Disse koster fra $15 til $100 (ca 117 til 782 NOK). For å få visum må du ha med deg to passbilder og eventuelle gebyrer betales med kontanter i amerikanske dollar. Passet ditt må være gyldig i mer enn seks måneder etter innreise.


Start planleggingen av reisen til Katmandu


De beste tingene å se og gjøre i Katmandu

Hva bør jeg oppleve i Katmandu?

Er du på tur i Katmandu er det mange templer og hellige landemerker å oppdage. Dra for eksempel til Swayambhu som ligger på en ås med utsikt over byen. Dette er et av de mest hellige buddhistiske landemerkene i Nepal. Du går 350 trappetrinn for å komme dit, og kan hilse på ville aper på veien.

Hvilke områder bør jeg besøke?

Hvis du vil møte flere andre som er ute på reise, og vil kjenne på det pulserende bysentrumet midt i Katmandudalen, bør du dra til området Thamel. Her er det trange gater, spennende butikker og salg av mat og fersk frukt. Et perfekt sted å finne spennende suvenirer og gaver til de hjemme.