Hoteller i Houston i TX

Finn tilbud på 597 hoteller i Houston i TX

Houston, TX, USA
10. des. — 11. des.2
ma. 11.12.
fr. 15.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Houston

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Houston
Pris
kr707
kr5581
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Houston

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Houston

Pris

660 kr–2 038 kr

BILLIGSTE BYDEL I HOUSTONNorthwest Houston30 % billigereHoteller i Northwest Houston er de billigste i Houston med en gjennomsnittspris på kun 660 kr per natt
DYRESTE BYDEL I HOUSTONDowntown54 % dyrereDowntown har de dyreste hotellene i Houston med rom med en gjennomsnittspris på 2 038 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I HOUSTONWestside66 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Westside enn noen andre land i Houston

Ting å gjøre i Houston


Hoteller i populære bydeler i Houston

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Houston, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Houston

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Houston
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
71 %forventet prisnedgang
29 %forventet prisøkning

Pris

475 kr–2 262 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
1 381 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 727 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Houston på er: 1-2 stjerne, 66 dag før. 3 stjerne, 43 dag før. 4-5 stjerne, 30 dag før.

1-2 stjerne

446 kr–13 185 kr

3 stjerne

903 kr–3 808 kr

4-5 stjerne

816 kr–6 690 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Houston

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Houston

Laveste hotellpris

228 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Post Oak Hotel at Uptown Houston

Hoteller i nærheten av flyplassen

1667
Den rimeligste prisen for et rom i Houston funnet siste 7 dager er 228 kr/natten. Denne prisen fås hos Stop Inn Stay Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Post Oak Hotel at Uptown Houston, det mest populære 5-stjerners hotellet i Houston(9,3/10 rating - basert på 188 anmeldelser).
Det er er 1 667 hoteller i Houston i nærheten av Houston G.Bush Intercont. Houston Airport Marriott at George Bush Intercontinental med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.

Houston reisetips

Å komme seg rundt i Houston

Houston har et tett offentlig transportnettverk. Metrorail og metrobusser tilbyr enkel forbindelse og opererer på bra vis. Et dagspass koster bare 3 USD for ubegrenset bruk av busser og bybane. Drosjer er lett tilgjengelige på taxiholdeplasser eller ved drosjeskilt over hele byen. Du har også muligheten til en fastsatt pris på 6 USD per tur i Central Business District, som består av veiene Interstate 45, Interstate 10 og US 59. Bildelingsalternativer er tilgjengelig via Uber. For å pendle mellom utelivsområdene i Montrose, Downtown, Uptown Rice Village og Washington Avenue-korridoren, bruk Wave-tjenesten som er en hybrid mellom en taxi, limo og offentlig buss. Nyt gratis transport til populære destinasjoner i sentrum av Houston på Greenlink-busser fra mandag til fredag mellom kl. 6.30 og 18.30. Med byens BCycle Bike-Share-program kan du låse opp en sykkel for 3 USD hver halve time fra noen av sykkelstasjonene over hele byen.

Det beste tidspunktet å besøke Houston på

Houston opplever varmt vær nesten hele året. Fra februar til april og september til november, er været litt mer behagelig med gjennomsnittlige temperaturer opp mot 30 grader. Mange av de viktigste hendelsene og festivalene som Houston arrangerer, finner sted i løpet av denne tiden av året. I den travle sommersesongen, kan temperaturene gå opptil 35 grader, men hvis du tåler varme og fuktighet, så kan du få noen gode tilbud og rabatter på hoteller gjennom denne perioden. Fra desember til januar kan temperaturen falle til mellom 0 og 5 grader etter at solen går ned, så sørg for at du har på deg noen varme klær hvis du besøker stedet i løpet av disse månedene.


Hvor mye koster et hotell i Houston per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Houston med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Houston

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Houston

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Houston

Disse hotellene i Houston har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Houston

De beste stedene å bo i Houston

Houston er hjemmet til NASA, men "Space City" er også hjem til en blomstrende kunstscene og internasjonalt anerkjente retter. Byens varierte og pulserende nabolag tilbyr et bredt spekter av innkvarteringsmuligheter fra luksus og boutique til mellomtoner og budsjett. Det kan være lurt å vurdere å ha et lavere budsjett for overnatting for å nyte uhindrede opplevelser på en overflod av restauranter, butikker og store kjøpesentre som Houston har å tilby.

Downtown

Hvis du ønsker å hengi deg til Houstons blomstrende kunst- og teaterscene eller det spennende nattelivet, sørg for at du bor i sentrumsområdet. I hjertet av sentrum har du Aloft Houston Downtown Hotel i Fannin Street eller Hyatt Regency Houston Hotel i Louisiana Street. Nyt boutiqueinnkvartering i hjertet av sentrum på Sam Houston, Curio Collection by Hilton Hotel, eller bo på Lancaster Hotel i teaterdistriktet.

Galleria/Uptown

Den glass- og rustfrie stålarkitekturen i dette nabolaget fungerer som et fantastisk bakteppe til dette viktigste knutepunktet for mat, drikke og detaljhandel. Dette området har flere avanserte hoteller med utendørsbassenger og ekstravagante spa på stedet. Nyt et luksuriøst opphold på Omni Houston Hotel eller JW Marriott Houston Hotel. For rimelig overnatting med god standard, sjekk ut Residence Inn Houston by the Galleria Hotel eller Westin Oaks Houston At The Galleria Hotel.

Nordøst for Houston

Northwest Houston er et planlagt samfunn, og har massevis av skog og friluftsaktiviteter, samt flere high end-butikker og restauranter. Nyt de italienske rommene og gourmetrestaurantene på Hotel Granduca Houston eller de overdådige rommene og temasuitene på Hotel ZaZa. Du har også Courtyard by Marriott Houston Northwest for enkel tilgang til Sam Houston Race Park, Willowbrook Mall og Vintage Park-shopping.

Energy Corridor

Energy Corridor er det grønneste området i Houston med over 80 kilometer med parker og stier, og har fått navnet sitt på grunn av flere energiproduserende bedrifter basert her. Houston Marriott Energy Corridor tilbyr 4-stjerners innkvartering, mens Hilton Garden Inn Houston Energy Corridor tilbyr komfortable 3-stjerners innkvartering med moderne fasiliteter. Som standard praksis med mange hoteller i området, tilbyr dette hotellet gratis transport innenfor en radius på 8 kilometer.

Billige hoteller i Houston

De fleste internasjonale hotellkjeder som Best Western, Hilton, Hampton Inn og Holiday Inn Express tilbyr rimelig overnatting på noen av sine eiendommer i Houston. Du har også Club Quarters Hotel Houston som ligger beleilig til i sentrum av Houston, i nærheten av populære steder og attraksjoner, eller du kan sjekke ut Hotel Ylem!, et moderne boutiquehotell i nærheten av NRG Stadium og George Bush Intercontinental Airport.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Houston

Houston er hjem til 10 svingete vannveier som strømmer gjennom stedets forskjellige områder, og det kalles også ofte Bayou City. Det er så mye å se og gjøre i Houston at å velge hvor du skal dra og hva du skal gjøre kan være litt overveldende selv for en besøkende som har vært her før. For å hjelpe deg, har vi listet opp noen alternativer som du kanskje vil sette øverst på listen.

  • Ta en tur 30 minutter utenfor byen til Lyndon B. Johnson Space Centre som er hjemmet til NASA sitt astronautkorps. Prøv simuleringen av nullgravitasjon ved utstillingen kalt Living in Space.
  • Spaser rundt Museum District som huser en rekke museer, kunstgallerier og kulturelle sentre i mindre enn en 2-kilometer radius i Hermann Park. Noen av de bemerkelsesverdige museene inkluderer Museum of Fine Arts, Houston, John P. McGovern Museum of Health and Medical Science, Holocaust Museum Houston, Houston Center for Photography og Lawndale Art Center.
  • Tilbring tid på Houston Zoo som huser over 4 500 dyr på tvers av 900 arter.
  • Oppdag 400 arter marint liv og dra på en spennende togtur for å sjekke ut haier på Downtown Aquarium, Houston.
  • Ta en spasertur i Montrose, et vakkert nabolag med flotte boulevarder og knutepunktet for vintage shopping, LGBT-aktivisme og levende musikk.
  • Utforsk deilig, prisvinnende mat på en rekke restauranter over hele byen. El Tiempo Cantina, Irma’s Original og The Original Ninfa’s On Navigation er blant de mest populære restaurantene for den beste autentiske Tex-Mex-maten som Houston har å tilby.
  • Delta på en konsert eller arrangement, eller bare ta en spasertur i den frodige vegetasjonen i Discovery Green Park i hjertet av Downtown Houston.
  • Dra på handletur for å kjøpe eksklusive premium-merker på Galleria Mall.
  • Se Houston sin skyline og nyt de grønne områdene midt i det travle forretningsområdet når du sykler på Buffalo Bayou.

Informasjon om opphold i Houston

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Houston

Hvor mye koster et hotell i Houston?

Prisen på et hotellrom i Houston vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 566 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Houston?

Hoteller i Houston er vanligvis billigst i august. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 71 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Houston?

Hotellrom i Houston er generelt billigere på onsdag, og dyrere på lørdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Houston?

Du må ut med ca. 3 537 kr for et luksushotellrom i Houston. Dette er en økning på 87% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Houston, som vanligvis vil ha en prislapp på 1 566 kr per natt.

Hvor i Houston bør jeg bo?

Downtown, West University, Southwest Houston og Midtown i Houston er blant de mest populære områdene å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Houston?

En gjennomsnittstemperatur på 12 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (94 mm) gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Houston.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Houston fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 6 194 tilbydere å velge mellom fra Houston hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Houston fra hoteller sist?

Priser for Houston fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Houston

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Houston

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Houston gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Houston som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Houston?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Houston.


En enklere måte å administrere reisen til Houston på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.