Finn billig fly til Costa Rica

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 3.7.
sø. 10.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Costa Rica

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Costa Rica

Beste pris på enveisbillett

3 299 kr

Beste pris på tur/retur-billett

8 150 kr

Raskeste flytid

20t 55m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Costa Rica fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 299 kr (Oslo Gardermoen til San José Juan Santamaría internasjonale lufthavn).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Costa Rica fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 8 150 kr (Oslo Gardermoen til San José Juan Santamaría internasjonale lufthavn).
Den kjappeste flyvningen til Costa Rica fra Norge tar 20t 55m (Oslo Gardermoen til San José Juan Santamaría internasjonale lufthavn).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Costa Rica, deriblant United Airlines, British Airways og Air France.

De billigste flyvningene til byer i Costa Rica

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Costa Rica fra Norge
San José
San José

Nyttig informasjon om flyvningen din til Costa Rica

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Costa Rica

De billigste flyvningene til Costa Rica som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 910 kr med Wingo, 1 296 kr med Copa Airlines og 1 337 kr med Avianca.

Flyvningen fra Norge til Costa Rica avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til San José Juan Santamaría internasjonale lufthavn (den mest populære flyplassen i Costa Rica), er flytiden 20t 24m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til San José Juan Santamaría internasjonale lufthavn, er flytiden i snitt .

Prisen på billetter til Costa Rica varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 3 010 kr eller så høyt som 44 106 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Costa Rica for 12 926 kr eller lavere er en god deal, mens 14 292 kr er snittprisen.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Costa Rica

Finn flyvninger til disse populære byene i Costa Rica fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Costa Rica

Disse rutene har de billigste flyvningene til Costa Rica som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSan José20t 24m8 012 kr

De beste tingene å se og gjøre i Costa Rica

Du kan fly til Costa Rica fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Det finnes ingen direkteruter mellom Norge og Costa Rica. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med SAS, KLM, Brussels Airlines, Lufthansa eller British Airways. Flyr du fra andre byer i Norge, som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola, er det som regel en ekstra mellomlanding, ofte ved Oslo/Gardermoen.

Det er to årstider i Costa Rica, hvorav sommeren er den tørre årstiden som går fra desember til april-mai. Dette er høysesongen, og da er det flest turister her. Dette påvirker også prisene, så det kan være lurt å bestille i god tid hvis du vil reise hit i høysesongen. Da er det lite regn, ofte flere uker mellom regnskurene som uansett ikke varer lenge. Fra juni-november er det regnsesong. Men, det er varmt her uansett og perioder med sol og deilig vær. Det er generelt anbefalt å reise til Costa Rica i høysesongen, altså desember-mai. Uansett når du reiser til Costa Rica, er det nokså store forskjeller på været avhengig om du er på kysten ved Det karibiske hav, Stillehavet, i lavlandet eller høylandet. Det er kaldere i høylandet og jo høyere du kommer, jo kaldere blir det. Gjennomsnittstemperaturen er på 27 grader, men i hovedstaden San José, som ligger 1150 meter over havet, er det en gjennomsnittstemperatur på rundt 20 grader. I tillegg er det mindre nedbør jo høyere opp i fjellene man kommer. Så dersom du skal reise rundt i Costa Rica, er det lurt å ta med seg en liten jakke i tilfelle man skal opp i høyden der temperaturene er noe lavere.

Skal du fly til Costa Rica fra Bergen/Flesland, Stavanger/Sola, Trondheim/Værnes, varierer reisetiden, men korteste flyvning er fra mellom 16-18 timer. Fra Oslo/Gardermoen til Costa Rica tar det omtrent fra rundt 16 timer. Reisetiden avhenger av antall mellomlandinger, som regel er det en eller to stopp på reisen. Det er ofte mellomlandinger i Miami, London, Frankfurt blant annet. Du lander ved Juan Santamaria internasjonale lufthavn i hovedstaden San José.

Du trenger ikke visum for å reise til Costa Rica. Du kan være i landet i inntil 90 dager med pass som er gyldig i minst seks måneder etter utreise. Det er ikke lov å oppholde seg i landet lenger enn dette uten å få forlengelse, eller uten å reise inn og ut av landet.


Internasjonale flyreiser til Costa Rica

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til San José, Provinsen San Jose
Raskeste flytid20t 24m
Billigst pris8 012 kr

Start planleggingen av reisen til Costa Rica


Populære flydestinasjoner i Mellom-Amerika

Hvis du er interessert i flyvninger til Costa Rica, bør du også vurdere disse populære destinasjonene i Mellom-Amerika

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Costa Rica når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Costa Rica, noe som sparer deg for tid og penger.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Costa Rica som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Costa Rica ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Costa Rica. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.