Finn billige fly til Mexico by

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Mexico by (MEX)
fre.. 9.4.
fre.. 16.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Mexico by

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mexico by fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mexico by

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mexico by

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Mexico by (MEX)

Vanligvis er flyvninger til Mexico by fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Mexico by Juarez Intl, som i gjennomsnitt koster 5 832 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEXICO BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Mexico by koster i gjennomsnitt kun 4 805 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEXICO BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli28 % dyrereDet koster ca. 7 492 kr for flyvninger til Mexico by fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MEXICO BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember584 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Mexico by fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Mexico City?

Du finner mange billige flybilletter til Mexico City, spesielt hvis du reiser litt utenom de mest populære sesongene. Høysesongen for å reise til Mexico City fra Oslo er i juni, juli og august, og om vinteren i desember og februar. Du kan forvente litt høyere priser i disse månedene, ettersom mange vil reise bort i sommer- og juleferien.

Vil du finne billige flybilletter til Mexico City og i tillegg få med deg den beste tiden for å oppleve byen, kan du se på reiser mellom mars og mai. Da er det store sjanser for bra vær. I denne perioden er det populært å reise hit, så du kan forvente mye aktivitet og mange folk i gatene. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Mexico City, så finner du den rette reisen for deg.

Fly til Mexico City, opplev den folksomme og livlige byen der du kan spise fantastisk mat, og besøke historiske attraksjoner som ligger på UNESCOs verdensarvliste.

Hvilken flyvning til Mexico by er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Mexico by fra Guadalajara for 381 kr. Dette er 95 % billigere enn de fleste flytilbudene til Mexico by. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Mexico by fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Mexico by?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Mexico by i mai, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 4 839 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Mexico by?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Mexico by på, er 56 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 5 843 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Mexico by utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Mexico by for 5 619 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Mexico by?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Mexico by på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Mexico by på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 5 867 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en søndag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 7 263 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Mexico by.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Mexico by?

Ifølge dataene våre er det om morgenen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Mexico by. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Mexico by om morgenen for så lite som 6 154 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger på kvelden er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 8 089 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Mexico by?

Mexico by Toluca Intl flyplass eller Puebla City Huejotzingo flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Mexico by.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Mexico by?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Mexico by Toluca Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Mexico by, med en gjennomsnittspris på 6 961 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Mexico by Juarez Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Mexico by Juarez Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
9. jun.
02:00Oslo Gardermoen
17t 55m
1 stopp
19:55Mexico by Juarez Intl
18. jun.
03:00Mexico by Juarez Intl
18t 45m
2 stopp
21:45Oslo Gardermoen
6 882 kr
Finn lignende
Air France
9. jun.
02:00Oslo Gardermoen
17t 55m
1 stopp
19:55Mexico by Juarez Intl
18. jun.
15:40Mexico by Juarez Intl
20t 35m
1 stopp
12:15Oslo Gardermoen
6 729 kr
Finn lignende
KLM
9. jun.
02:20Oslo Torp Sandefjord
19t 39m
1 stopp
21:59Mexico by Juarez Intl
18. jun.
17:05Mexico by Juarez Intl
18t 55m
1 stopp
12:00Oslo Torp Sandefjord
6 890 kr
Finn lignende
Delta
9. jun.
02:20Oslo Torp Sandefjord
20t 40m
2 stopp
23:00Mexico by Juarez Intl
18. jun.
10:05Mexico by Juarez Intl
18t 55m
2 stopp
05:00Oslo Torp Sandefjord
7 704 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. jun.
02:20Oslo Torp Sandefjord
19t 39m
1 stopp
21:59Mexico by Juarez Intl
18. jun.
15:40Mexico by Juarez Intl
20t 20m
2 stopp
12:00Oslo Torp Sandefjord
6 907 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. mai
02:20Oslo Torp Sandefjord
19t 39m
1 stopp
21:59Mexico by Juarez Intl
2. jun.
15:40Mexico by Juarez Intl
20t 20m
2 stopp
12:00Oslo Torp Sandefjord
7 365 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Mexico City?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Mexico by

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Mexico City, og noen av de mest populære er blant annet Finnair, British Airways og Brussels Airlines. Da flyr du enten fra Oslo Lufthavn eller Torp Sandefjord lufthavn. Det er ingen direkteflyvninger til Mexico City, og raskeste flytid er på 15 timer. Det er som regel en eller to mellomlandinger på denne reisen, og vanlige stopp er i byer som Amsterdam, København og Frankfurt. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen, eller deler av den, er med lavprisselskap så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Mexico by, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til Mexico City, lander du på Mexico City International Airport, også kalt Aeropuerto Internacional Benito Juárez. Denne ligger i Iztacalco, nord i Mexico City. Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til byen har du flere valg, du kan for eksempel ta bussen som går fra terminal 2, mellom inngang 4 og ankomsthallen for innenlands flyvninger. En bussbillett koster fra MXN 210 (88 NOK), avhengig av hvor du skal. De fleste bussene går døgnet rundt. Du kan også ta Metrobus linje 4 som går til sentrum av Mexico City. Du kjøper billetter på stasjonen, og en billett koster MXN 30 (ca 13 NOK). Metroen kjører også fra flyplassen, fra Terminal Aérea Station. Der kan du ta metrolinje 5 inn til sentrum av byen. En billett med metroen koster MXN 5 (ca 2 NOK). Du kjøper et metrokort på stasjonen, som du så fyller på med reisepenger. Kortet koster MXN 10 (ca 4 NOK). (Informasjon sjekket: 21/02/18).


Hvordan kommer man seg rundt i Mexico City?

For å komme seg effektivt og enklest mulig rundt i Mexico City, er det anbefalt å bruke byens undergrunnsbane. Dette er billig og raskt, og banenettverket dekker store deler av byen. I tillegg til å kunne kjøpe et reisekort som du fyller med penger, kan du også kjøpe enkeltbilletter. Disse koster MXN 5 (ca 2 NOK) per stykk. Undergrunnen kjører fra fem om morgenen til midnatt på hverdager, og fra seks og syv om morgenen lørdag og søndag. (Informasjon sjekket 21/02/18).

Du kan også bruke tjenestene Uber og Cabify i Mexico City. Dette er apper som lar deg bestille en bil direkte dit du befinner deg. Disse tjenestene er rimelige og har god service. Det finnes også en tjeneste kun for kvinner, som heter Laudrive. Vil du ta vanlig taxi, bør du få hotellet til å bestille for deg. I mange bydeler finnes det også sykkeldelingstjenester, disse har stasjoner hvor du kan hente og sette fra deg sykkelen.


Kan man reise til Mexico City uten pass eller visum?

Du trenger kun pass når du skal reise til Mexico City. Da kan du oppholde deg i landet i inntil 180 dager. Du får automatisk turistvisum når du reiser inn i landet. Det er lurt å være oppdatert på innreiseregler før du reiser, og dette kan du lese mer om på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Her finner du også informasjon om sikkerhet og helse i Mexico, i tillegg til lenker og kontaktinformasjon til Mexicos ambassade i Oslo.


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Vil du stå på historisk grunn i Mexico, kan du besøke Zócalo og Plaza de la Constitución. Dette er plassen der landets grunnlov ble vedtatt i 1813 og er i tillegg en av verdens største offentlige plasser. På denne plassen arrangeres det jevnlig festivaler, demonstrasjoner og parader.

Hva bør jeg oppleve i Mexico City?

Mexico City er en by med mye spennende arkitektur og historie, og en av de mest populære attraksjonene kalles Teotihuacan. Dette området ligger på UNESCOs verdensarvliste og gir deg muligheten til å se noen av de største pyramidene i hele Mexico.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse