Finn billige fly til Mexico by

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Mexico by

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Mexico by

Beste pris på enveisbillett

3 707 kr

Beste pris på tur/retur-billett

6 631 kr

Raskeste flytid

17t 30m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Mexico by fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 707 kr (Oslo Gardermoen til Mexico by Juarez Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Mexico by fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 6 631 kr (Oslo Gardermoen til Mexico by Juarez Intl).
Den kjappeste flyvningen til Mexico by fra Norge tar 17t 30m (Oslo Gardermoen til Mexico by Juarez Intl).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Mexico by, deriblant American Airlines, United Airlines og British Airways.

Mexico by flyinnsikt og trender

Se innsikt for Mexico by-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Mexico by?

februar er også et godt alternativ når du skal reise til Mexico by med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 8 127 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Mexico by er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Mexico by fra Puerto Vallarta for 320 kr. Dette er 97 % billigere enn de fleste flytilbudene til Mexico by. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Mexico by fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Mexico by?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Mexico by Du flyr fra. Som eksempel tar det 18t 30m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Mexico by Juarez Intl. På den annen side tar det 31t å fly fra Bergen Flesland til Mexico by Juarez Intl i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Mexico by?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 28 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Mexico by. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 8 786 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Mexico by

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mexico by fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mexico by

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mexico by

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Mexico by (MEX)

Vanligvis er flyvninger til Mexico by fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Mexico by Juarez Intl, som i gjennomsnitt koster 8 786 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEXICO BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember8 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Mexico by koster i gjennomsnitt kun 8 078 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEXICO BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli13 % dyrereDet koster ca. 9 897 kr for flyvninger til Mexico by fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MEXICO BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember327 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Mexico by fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Mexico by

Du finner mange billige flybilletter til Mexico City, spesielt hvis du reiser litt utenom de mest populære sesongene. Høysesongen for å reise til Mexico City fra Oslo er i juni, juli og august, og om vinteren i desember og februar. Du kan forvente litt høyere priser i disse månedene, ettersom mange vil reise bort i sommer- og juleferien.

Vil du finne billige flybilletter til Mexico City og i tillegg få med deg den beste tiden for å oppleve byen, kan du se på reiser mellom mars og mai. Da er det store sjanser for bra vær. I denne perioden er det populært å reise hit, så du kan forvente mye aktivitet og mange folk i gatene. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Mexico City, så finner du den rette reisen for deg.

Fly til Mexico City, opplev den folksomme og livlige byen der du kan spise fantastisk mat, og besøke historiske attraksjoner som ligger på UNESCOs verdensarvliste.

Mexico by Felipe Ángeles Intl flyplass, Mexico by Toluca Intl flyplass eller Puebla City Huejotzingo flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Mexico by.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Mexico by Felipe Ángeles Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Mexico by, med en gjennomsnittspris på 3 430 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Mexico by

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Mexico by som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Mexico by

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Mexico by

Hvilke flyselskaper flyr til Mexico by?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Mexico by

Hvilke flyselskaper flyr til Mexico by?

På reiser til Mexico by fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM, Scandinavian Airlines, British Airways eller Iberia. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Turkish Airlines til Mexico by

Det går 8 fly med Turkish Airlines til Mexico by under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Istanbul, og den beste billettprisen med Turkish Airlines som er funnet på momondo, kostet 6 267 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Mexico by). Turkish Airlines har en score på 8,0 basert på 158 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Finnair til Mexico by

7 587 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Finnair til Mexico by som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Bergen Flesland. Finnair har 21 flyvninger til Mexico by de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 322 momondo-brukere har vurdert Finnair og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,7/10.


Flyplasser nære Mexico by

Under finner du alle flyplassene i Mexico by sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Mexico City, lander du på Mexico City International Airport, også kalt Aeropuerto Internacional Benito Juárez. Denne ligger i Iztacalco, nord i Mexico City. Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til byen har du flere valg, du kan for eksempel ta bussen som går fra terminal 2, mellom inngang 4 og ankomsthallen for innenlands flyvninger. En bussbillett koster fra MXN 210 (88 NOK), avhengig av hvor du skal. De fleste bussene går døgnet rundt. Du kan også ta Metrobus linje 4 som går til sentrum av Mexico City. Du kjøper billetter på stasjonen, og en billett koster MXN 30 (ca 13 NOK). Metroen kjører også fra flyplassen, fra Terminal Aérea Station. Der kan du ta metrolinje 5 inn til sentrum av byen. En billett med metroen koster MXN 5 (ca 2 NOK). Du kjøper et metrokort på stasjonen, som du så fyller på med reisepenger. Kortet koster MXN 10 (ca 4 NOK).


Populære flybilletter til Mexico by

Finn dine flybilletter til Mexico by med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Mexico by
Raskeste flytid18t 30m
Laveste pris6 455 kr
Flyvninger fra Trondheim til Mexico by
Raskeste flytid24t 20m
Laveste pris8 851 kr
Flyvninger fra Bergen til Mexico by
Raskeste flytid31t 00m
Laveste pris10 777 kr
Flyvninger fra Stavanger til Mexico by
Raskeste flytid54t 35m
Laveste pris11 041 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Mexico by

For å komme seg effektivt og enklest mulig rundt i Mexico City, er det anbefalt å bruke byens undergrunnsbane. Dette er billig og raskt, og banenettverket dekker store deler av byen. I tillegg til å kunne kjøpe et reisekort som du fyller med penger, kan du også kjøpe enkeltbilletter. Disse koster MXN 5 (ca 2 NOK) per stykk. Undergrunnen kjører fra fem om morgenen til midnatt på hverdager, og fra seks og syv om morgenen lørdag og søndag.

Du kan også bruke tjenestene Uber og Cabify i Mexico City. Dette er apper som lar deg bestille en bil direkte dit du befinner deg. Disse tjenestene er rimelige og har god service. Det finnes også en tjeneste kun for kvinner, som heter Laudrive. Vil du ta vanlig taxi, bør du få hotellet til å bestille for deg. I mange bydeler finnes det også sykkeldelingstjenester, disse har stasjoner hvor du kan hente og sette fra deg sykkelen.


Visumkrav for Mexico by

Du trenger kun pass når du skal reise til Mexico City. Da kan du oppholde deg i landet i inntil 180 dager. Du får automatisk turistvisum når du reiser inn i landet. Det er lurt å være oppdatert på innreiseregler før du reiser, og dette kan du lese mer om på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Her finner du også informasjon om sikkerhet og helse i Mexico, i tillegg til lenker og kontaktinformasjon til Mexicos ambassade i Oslo.


Start planleggingen av reisen til Mexico by


De beste tingene å se og gjøre i Mexico by

Vil du stå på historisk grunn i Mexico, kan du besøke Zócalo og Plaza de la Constitución. Dette er plassen der landets grunnlov ble vedtatt i 1813 og er i tillegg en av verdens største offentlige plasser. På denne plassen arrangeres det jevnlig festivaler, demonstrasjoner og parader.

Mexico City er en by med mye spennende arkitektur og historie, og en av de mest populære attraksjonene kalles Teotihuacan. Dette området ligger på UNESCOs verdensarvliste og gir deg muligheten til å se noen av de største pyramidene i hele Mexico.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Mexico by når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Mexico by, noe som sparer deg for tid og penger.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Mexico by som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Mexico by.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Mexico by nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Mexico by og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.