Finn billige fly til Mexico by

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 24.10.
sø. 31.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Mexico by

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Mexico by fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mexico by

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Mexico by

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Mexico by (MEX)

Vanligvis er flyvninger til Mexico by fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Mexico by Juarez Intl, som i gjennomsnitt koster 5 801 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEXICO BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Mexico by koster i gjennomsnitt kun 4 779 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MEXICO BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli28 % dyrereDet koster ca. 7 451 kr for flyvninger til Mexico by fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MEXICO BY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember584 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Mexico by fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Mexico by?

Du finner mange billige flybilletter til Mexico City, spesielt hvis du reiser litt utenom de mest populære sesongene. Høysesongen for å reise til Mexico City fra Oslo er i juni, juli og august, og om vinteren i desember og februar. Du kan forvente litt høyere priser i disse månedene, ettersom mange vil reise bort i sommer- og juleferien.

Vil du finne billige flybilletter til Mexico City og i tillegg få med deg den beste tiden for å oppleve byen, kan du se på reiser mellom mars og mai. Da er det store sjanser for bra vær. I denne perioden er det populært å reise hit, så du kan forvente mye aktivitet og mange folk i gatene. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Mexico City, så finner du den rette reisen for deg.

Fly til Mexico City, opplev den folksomme og livlige byen der du kan spise fantastisk mat, og besøke historiske attraksjoner som ligger på UNESCOs verdensarvliste.

 • Hvilken flyvning til Mexico by er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Mexico by fra Guadalajara for 378 kr. Dette er 95 % billigere enn de fleste flytilbudene til Mexico by. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Mexico by fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Mexico by?

  mars er også et godt alternativ når du skal reise til Mexico by med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 813 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Mexico by?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 56 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Mexico by. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 5 801 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Mexico by fra Norge for så lite som 5 698 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Mexico by?

  Mexico by Toluca Intl flyplass eller Puebla City Huejotzingo flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Mexico by.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Mexico by?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Mexico by Toluca Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Mexico by, med en gjennomsnittspris på 6 923 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Mexico by

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Mexico by som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
17. nov.
OSL01:10Oslo Gardermoen
21t 15m
2 stopp
MEX22:25Mexico by Juarez Intl
24. nov.
MEX02:00Mexico by Juarez Intl
22t 25m
2 stopp
OSL00:25Oslo Gardermoen
5 698 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
15. feb.
OSL12:30Oslo Gardermoen
21t 45m
1 stopp
MEX10:15Mexico by Juarez Intl
22. feb.
MEX04:45Mexico by Juarez Intl
41t 50m
2 stopp
OSL22:35Oslo Gardermoen
5 732 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. jan.
OSL08:10Oslo Gardermoen
22t 15m
2 stopp
MEX06:25Mexico by Juarez Intl
20. jan.
MEX04:05Mexico by Juarez Intl
25t 50m
2 stopp
OSL05:55Oslo Gardermoen
5 850 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. feb.
OSL06:50Oslo Gardermoen
23t 35m
2 stopp
MEX06:25Mexico by Juarez Intl
22. feb.
MEX04:05Mexico by Juarez Intl
20t 20m
2 stopp
OSL00:25Oslo Gardermoen
5 951 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
15. feb.
OSL12:30Oslo Gardermoen
21t 45m
1 stopp
MEX10:15Mexico by Juarez Intl
22. feb.
MEX04:45Mexico by Juarez Intl
41t 50m
1 stopp
OSL22:35Oslo Gardermoen
6 187 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
6. nov.
OSL08:05Oslo Gardermoen
27t 10m
1 stopp
MEX10:15Mexico by Juarez Intl
15. nov.
MEX04:45Mexico by Juarez Intl
41t 50m
2 stopp
OSL22:35Oslo Gardermoen
6 246 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Mexico by

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Mexico by, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Aeromexico
Flere flyselskaper
6. des.
OSL03:30Oslo Gardermoen
42t 00m
3 stopp
MEX21:30Mexico by Juarez Intl
4 063 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. des.
OSL01:45Oslo Gardermoen
28t 54m
3 stopp
MEX06:39Mexico by Juarez Intl
4 080 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. des.
OSL01:45Oslo Gardermoen
28t 54m
3 stopp
MEX06:39Mexico by Juarez Intl
4 155 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Mexico by?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Mexico by
 • Hvilke flyselskaper flyr til Mexico by?

  På reiser til Mexico by fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Lufthansa, KLM, Air France eller Iberia. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Mexico by

Under finner du alle flyplassene i Mexico by sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Mexico City, lander du på Mexico City International Airport, også kalt Aeropuerto Internacional Benito Juárez. Denne ligger i Iztacalco, nord i Mexico City. Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til byen har du flere valg, du kan for eksempel ta bussen som går fra terminal 2, mellom inngang 4 og ankomsthallen for innenlands flyvninger. En bussbillett koster fra MXN 210 (88 NOK), avhengig av hvor du skal. De fleste bussene går døgnet rundt. Du kan også ta Metrobus linje 4 som går til sentrum av Mexico City. Du kjøper billetter på stasjonen, og en billett koster MXN 30 (ca 13 NOK). Metroen kjører også fra flyplassen, fra Terminal Aérea Station. Der kan du ta metrolinje 5 inn til sentrum av byen. En billett med metroen koster MXN 5 (ca 2 NOK). Du kjøper et metrokort på stasjonen, som du så fyller på med reisepenger. Kortet koster MXN 10 (ca 4 NOK).


Populære flybilletter til Mexico by

Finn dine flybilletter til Mexico by med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Mexico by
Raskeste flytid18t 55m
Billigst pris5 698 kr
Flyvninger fra Bergen til Mexico by
Raskeste flytid21t 40m
Billigst pris7 207 kr
Flyvninger fra Stavanger til Mexico by
Raskeste flytid29t 15m
Billigst pris8 218 kr
Flyvninger fra Trondheim til Mexico by
Raskeste flytid33t 10m
Billigst pris8 918 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Mexico by

For å komme seg effektivt og enklest mulig rundt i Mexico City, er det anbefalt å bruke byens undergrunnsbane. Dette er billig og raskt, og banenettverket dekker store deler av byen. I tillegg til å kunne kjøpe et reisekort som du fyller med penger, kan du også kjøpe enkeltbilletter. Disse koster MXN 5 (ca 2 NOK) per stykk. Undergrunnen kjører fra fem om morgenen til midnatt på hverdager, og fra seks og syv om morgenen lørdag og søndag.

Du kan også bruke tjenestene Uber og Cabify i Mexico City. Dette er apper som lar deg bestille en bil direkte dit du befinner deg. Disse tjenestene er rimelige og har god service. Det finnes også en tjeneste kun for kvinner, som heter Laudrive. Vil du ta vanlig taxi, bør du få hotellet til å bestille for deg. I mange bydeler finnes det også sykkeldelingstjenester, disse har stasjoner hvor du kan hente og sette fra deg sykkelen.


Visumkrav for Mexico by

Du trenger kun pass når du skal reise til Mexico City. Da kan du oppholde deg i landet i inntil 180 dager. Du får automatisk turistvisum når du reiser inn i landet. Det er lurt å være oppdatert på innreiseregler før du reiser, og dette kan du lese mer om på regjeringens reiseinformasjon på nettet. Her finner du også informasjon om sikkerhet og helse i Mexico, i tillegg til lenker og kontaktinformasjon til Mexicos ambassade i Oslo.


Start planleggingen av reisen til Mexico by


De beste tingene å se og gjøre i Mexico by

Hvilke områder bør jeg besøke?

Vil du stå på historisk grunn i Mexico, kan du besøke Zócalo og Plaza de la Constitución. Dette er plassen der landets grunnlov ble vedtatt i 1813 og er i tillegg en av verdens største offentlige plasser. På denne plassen arrangeres det jevnlig festivaler, demonstrasjoner og parader.

Hva bør jeg oppleve i Mexico City?

Mexico City er en by med mye spennende arkitektur og historie, og en av de mest populære attraksjonene kalles Teotihuacan. Dette området ligger på UNESCOs verdensarvliste og gir deg muligheten til å se noen av de største pyramidene i hele Mexico.