Finn billige fly til Kirkwall

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kirkwall?

Skal du reise fra Norge til Kirkwall lufthavn, kan du regne med en reisetid på omtrent 7 timer eller mer, om du reiser fra Oslo lufthavn Gardermoen. Skal du finne flygninger til Kirkwall, Skottland fra Trondheim lufthavn, Værnes, kan du regne med en reisetid på oppimot 8 timer eller mer, med et par mellomlandinger på veien. Flyr du fra Bergen lufthavn Flesland, kan du finne flygninger med bare én mellomlanding, ofte i Aberdeen, med en total reisetid på mellom 5 og 6 timer, alt etter hvor lang mellomlandingen er.

Det er dessverre ingen direkte Kirkwall-flytilbud fra Norge, så du må nok belage deg på en mellomlanding eller to på veien. Flyr du fra for eksempel Bergen, kan du finne flybilletter med bare én mellomlanding i Aberdeen, noe som kanskje er det raskeste alternativet, med en reisetid på i underkant av 6 timer. Finner du gode flygninger fra Norge til Edinburgh, kan du også ta direktefly til Kirkwall derfra. Du kan finne gode flytilbud, som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Kirkwall. Hvis du planlegger å fly til Kirkwall, bør du vurdere å bestille flyvninger til Eday flyplass (25 km fra sentrum i Kirkwall), Stronsay flyplass (26 km fra sentrum i Kirkwall), Sanday flyplass (37 km fra sentrum i Kirkwall), Westray flyplass (41 km fra sentrum i Kirkwall), eller Orkney Papa Westray flyplass (41 km fra sentrum i Kirkwall).

Orkney Papa Westray flyplass har en gjennomsnittspris på 1 846 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kirkwall. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Kirkwall

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kirkwall som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Kirkwall?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kirkwall

Hvilke flyselskaper flyr til Kirkwall?

Loganair og British Airways er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Kirkwall jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Kirkwall med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Kirkwall

Under finner du alle flyplassene i Kirkwall sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Kirkwall lufthavn?

Den beste måten å komme seg fra Kirkwall lufthavn og inn til sentrum på, er å benytte seg av taxi. Du finner flere forskjellige drosjeselskaper som kjører strekningen fra flyplassen og inn til byen, så du har mange gode alternativer å velge mellom. Det tar omtrent 10 minutter med bil fra flyplassen og inn til sentrum, avhengig av trafikkforholdene. Du kan også velge å benytte deg av kollektivtransport, og da kan du for eksempel ta linje 4 inn til byen. Dette alternativet tar omtrent et kvarter, og tar ikke så mye lengre tid enn taxi.


Visumkrav for Kirkwall

Skal du oppholde deg mindre enn 6 måneder i Skottland og Storbritannia, trenger du ikke visum. Du må for øvrig huske å ta med passet når du reiser til Kirkwall og Skottland. Reiser du med barn, kan det hende at du må dokumentere familieforholdet med disse, når du reiser inn i landet.


Start planleggingen av reisen til Kirkwall


De beste tingene å se og gjøre i Kirkwall

Kirkwall er den største byen på Orknøyene, og her har du mange spennende aktiviteter å se fram til. Øverst på lista kan du sette Saint Magnus Cathedral, en katedral dedikert til St. Magnus fra den tiden da Orknøyene var en del av Norge. Dette er den best bevarte middelalderkatedralen i hele Skottland. Et annet sted å besøke er The Orkney Museum, som beretter om Orknøyenes historie fra steinalderen og fram til i dag – her er det mye å lære, ikke minst for nordmenn som kan la seg imponere av de sterke historiske forbindelsene med spesielt Vestlandet. Et annet spennende historisk sted i Kirkwall er The Earl’s Palace. Her får du innsikt i Kirkwalls norske historie, og denne bygningen er blant annet stedet hvor Haakon IV sannsynligvis døde. Hvis du er i humør for en litt annen type utflukt, har Kirkwall sine helt særegne gin- og whiskydestillerier som du kan besøke og hvor du kan få smake flere varianter, for eksempel Highland Park Distillery og Scapa the Orcadian. Et annet spennende sted å besøke er Scapa Flow, som tiltrekker seg dykkere fra fjern og nær. Er du riktig så eventyrlysten, kan du jo ta turen under vann og utforske skipsvrakene som finnes her. Kirkwall har også flere oldtidsruiner som du kan utforske på Wideford Hill Chambered Cairn. Kort sagt er det mye historie og gammel arkitektur som er verdt å utforske, når du befinner deg i Kirkwall i Skottland. Det eneste du må bestemme deg for er hvor du vil starte oppdagelsesferden.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Kirkwall på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Kirkwall som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Kirkwall som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har søkt etter flyvinger til Kirkwall, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Kirkwall og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.