Finn billige fly til Sitia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sitia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sitia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Thera

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sitia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Thera (JTR)

Vanligvis er flyvninger til Sitia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Thera Santorini, som i gjennomsnitt koster 3 395 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Sitia?

Skal du reise fra Oslo til Vitsentzos Kornaros, Sitia, så må du kanskje mellomlande et par ganger, og du kan forvente en total reisetid på oppimot 20 timer. Reiser du fra Trondheim lufthavn Værnes, så må du fort mellomlande tre ganger, og reisetiden er omtrent den samme som fra Oslo. Fra Bergen kan du forvente at flyreiser til Sitia tar mellom 19-25 timer, med to til tre mellomlandinger. Reisetiden til Sitia fra Norge er kanskje lang, men tror du ikke det er verdt det?

Dessverre går det ingen direkte flygninger til Sitia fra Norge, og du må regne med opptil både to og tre mellomlandinger, alt etter hvilken by du reiser fra. Du finner ofte flygninger med mellomlandinger i det mer sentrale Europa, som i Amsterdam eller Gdansk. Det fine med mellomlandinger, er at hvis du finner en flygning som har en lang mellomlanding, kan du kanskje ha tid til å utforske enda en by på veien. Du kan for eksempel vil ta deg noen timer i Aten på veien?

328 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Sitia. Denne flyvningen er fra Wrocław, og er 90 % billigere enn de fleste flyvninger til Sitia. Du kan finne den billigste prisen til Sitia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Sitia. Hvis du planlegger å fly til Sitia, bør du vurdere å bestille flyvninger til Fri Kasos Island flyplass (77 km fra sentrum i Sitia), Iraklio N. Kazantzakis flyplass (86 km fra sentrum i Sitia), Karpathos flyplass (97 km fra sentrum i Sitia), Thera Santorini flyplass (144 km fra sentrum i Sitia), eller Astypalaia flyplass (154 km fra sentrum i Sitia).

Thera Santorini flyplass har en gjennomsnittspris på 2 720 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Sitia. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Sitia

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Sitia som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Flyplasser nære Sitia

Under finner du alle flyplassene i Sitia sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Sitia flyplass?

Sitia flyplass ligger ganske så nær selve byen – og Sitia er et lite sted – så du kan kjapt komme deg til sentrum når du har landet. Det går ingen kollektivtrafikk fra flyplassen og inn til byen, men du finner både bilutleie og taxitjenester som lar deg kjøre det lille stykket inn til byen på under et kvarter.


Visumkrav for Sitia

Er du norsk statsborger og finner flybilletter til Sitia, trenger du bare gyldig pass for å reise. Passet trenger ikke å være gyldig lenger enn den planlagte utreisedagen fra Hellas. Reiser du med barn under 18 år, kan det hende at de greske myndighetene krever at familieforholdet til barna dokumenteres, så vær forberedt på det når dere reiser. Om bare én forelder reiser med barna, så kan de kreve dokumentasjon på at den forelderen som ikke reiser har godkjent reisen. Du trenger ikke visum for å reise til Hellas og Sitia. Mister du passet ditt mens du er i Sitia, så må du rapportere det til det greske politiet, og møte opp på ambassaden i Aten for å få et nytt reisedokument, noe som kan ta flere dager.


Start planleggingen av reisen til Sitia


De beste tingene å se og gjøre i Sitia

Sitia er en del av Hellas og ligger på øya Kreta, og når du tenker på Hellas og Kreta, så tenker du nok på strand og bading – Sitia er intet unntak. I denne lille havnebyen finner du flere fine strender, som blant annet Erimoupolis Beach og Sitia Beach. Et lite stykke utenfor byen finner du Richtis Gorge, som er en ravine, hvor du kan nyte en særegen naturopplevelse. Du kan komme deg hit fra Sitia sentrum med bil på under halvtimen. For en lærerik opplevelse kan du ta turen til Archaeological Museum of Sitia, som er – som navnet tilsier – et arkeologisk museum. For mer historie kan du ta turen innom Folk Museum of Sitia eller besøke Kazarma festning, som ble bygget av venetianere i det trettende århundre. Du finner flere venetianske byggverk på Kreta, og denne festningen og Venetian Villa er to av disse, som du kan besøke i Sitia. Er du lysten på enda mer natur, så finner du Chochlakies Gorge omtrent en halvtimes kjøretur fra byen, og The Gorge of Agioi Pantes er et annet turområde du kan besøke. Finner du gode Sitia flytilbud, så har du en mengde forskjellige opplevelser å velge mellom og se fram til.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Sitia. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Sitia på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Sitia. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Sitia nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Sitia og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.