Finn billige fly til Katowice

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 21.9.
ti. 28.9.

De billigste flyvningene til flyplassene i Katowice

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Katowice fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Katowice

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Katowice

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Katowice (KTW)

Vanligvis er flyvninger til Katowice fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Katowice Pyrzowice, som i gjennomsnitt koster 553 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KATOWICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars55 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Katowice koster i gjennomsnitt kun 249 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KATOWICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember63 % dyrereDet koster ca. 903 kr for flyvninger til Katowice fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KATOWICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar765 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Katowice fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Katowice?

Du kan fly til Katowice året rundt, men mange foretrekker å besøke byen om våren. I vårmånedene er det som regel solfylte dager med behagelige temperaturer kombinert med vakker grønn og blomstrende natur, og dersom du er ute i god tid kan du finne billig fly til Katowice om våren. Siden du unngår hetebølgene og de store turistflokkene om våren er det også lettere å besøke alle turistattraksjonene på denne tiden. Om sommeren er det høysesong i byen, og en periode med svært mange turister, varmt vær og høyere priser. Dersom du ser etter billige flybilletter til Katowice bør du derfor besøke byen om høsten eller vinteren, når det er lavsesong. Vær imidlertid obs på at polske vintre kan være kalde, så husk å pakke varme klær hvis du reiser i denne sesongen.

 • Hvilken flyvning til Katowice er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Katowice fra Brindisi fant flyvninger som er 93 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Katowice. Du kan finne den billigste prisen til Katowice fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Katowice?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Katowice fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 249 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Katowice i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 387 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Katowice?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 42 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Katowice. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 553 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Katowice med en prislapp på kun 189 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Katowice?

  Krakow J. Paul II Balice flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Katowice.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Katowice?

  Med en gjennomsnittspris på 1 011 kr per person, er det Katowice Pyrzowice flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Katowice. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Katowice

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Katowice som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
27. sep.
OSL09:10Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW11:15Katowice Pyrzowice
29. sep.
KTW14:40Katowice Pyrzowice
2t 05m
OSL16:45Oslo Gardermoen
Wizz Air
27. sep.
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
1t 55m
KTW12:25Katowice Pyrzowice
29. sep.
KTW02:40Katowice Pyrzowice
2t 00m
TRF04:40Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
22. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW11:15Katowice Pyrzowice
6. nov.
KTW03:00Katowice Pyrzowice
2t 05m
OSL05:05Oslo Gardermoen
Wizz Air
26. sep.
TRF13:10Oslo Torp Sandefjord
1t 55m
KTW15:05Katowice Pyrzowice
3. okt.
KTW10:35Katowice Pyrzowice
2t 00m
TRF12:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
26. sep.
OSL09:15Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW11:20Katowice Pyrzowice
3. okt.
KTW06:40Katowice Pyrzowice
2t 05m
OSL08:45Oslo Gardermoen
Wizz Air
22. okt.
TRF06:20Oslo Torp Sandefjord
1t 55m
KTW08:15Katowice Pyrzowice
31. okt.
KTW02:10Katowice Pyrzowice
2t 00m
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Katowice

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Katowice, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
24. sep.
OSL09:10Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW11:15Katowice Pyrzowice
Wizz Air
30. sep.
TRF10:35Oslo Torp Sandefjord
1t 55m
KTW12:30Katowice Pyrzowice
Ryanair
24. sep.
OSL09:10Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW11:15Katowice Pyrzowice

Hvilke flyselskaper flyr til Katowice?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Katowice

Når du flyr til Katowice/Katowice internasjonale lufthavn fra Oslo/Oslo Lufthavn får du en mellomlanding i Warszawa med LOT Polish Airlines, mens Wizz Air flyr direkte til Katowice/Katowice internasjonale lufthavn fra Oslo/Torp Sandefjord lufthavn. Flyreisen tar alt fra 2-7 timer hver vei, avhengig av hvor lange mellomlandinger du har.


Flyplasser nære Katowice

Under finner du alle flyplassene i Katowice sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Katowice, ankommer du Katowice/Katowice internasjonale lufthavn. Herfra går det regelmessig busser inn til sentrum, og billetter til flybussen koster 14 PLN (ca. 32 NOK). Billettene er gyldige i 24 timer, og kan brukes på alle busser, trikker og trolleybusser. Billetter kan kjøpes elektronisk, på telefonen, fra billettmaskiner eller fra sjåføren. Du kan også ta taxi inn til sentrum, og det er mange taxier som venter utenfor flyplassterminalen. Alternativt kan du også velge å forhåndsbestille transport før reisen din, slik at en profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen og kjører deg trygt og komfortabelt til din endelige destinasjon.


Populære flybilletter til Katowice

Finn dine flybilletter til Katowice med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Katowice
Raskeste flytid1t 55m
Billigst pris95 kr
Flyvninger fra Stavanger til Katowice
Raskeste flytid25t 15m
Billigst pris3 053 kr

Det er et svært godt utviklet nettverk av kollektivtransport i Katowice, og det går både trikker og busser på kryss og tvers av byen. Begge disse fremkomstmidlene er raske og enkle måter å komme seg rundt i byen på, i tillegg til de omkringliggende områdene. Billettene er gyldige på både busser og trikker, og byen er delt inn i tre ulike soner. Husk å validere billetten din, da det er hyppige kontroller på de offentlige kommunikasjonsmidlene. Dersom du ønsker å reise rundt på egen hånd, kan du også velge å leie bil her. Dette kan gjøres enten på flyplassen eller i sentrum, og må betales med kredittkort. Alternativt er taxi også et populært fremkomstmiddel i Katowice, og det er relativt lett å få tak i en bil.


Du trenger ikke visum for å reise til Polen, men du kan ikke reise hit uten pass. Pass er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for norske borgere i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reise. Dersom du planlegger å oppholde deg i Polen i mer enn tre måneder, må du også søke om tillatelse.


Start planleggingen av reisen til Katowice


Hva bør du se i Katowice?

Denne vakre byen har mange severdigheter og tilby sine besøkende. Blant annet bør du se det modernistiske Wyspianski Silesian-teateret som ble designet av den tyske arkitekten Carol Moritz av Köln på begynnelsen av 1900-tallet, og dra deretter til Silesian-museet som overlevde angrepene fra nazistene og ble gjenåpnet i 1984. En tur til Katowice er heller ikke komplett uten å ha besøkt katedralen i Katowice, et imponerende arkitektonisk prosjekt som ble designet og bygget mellom 1927 og 1955.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha både gyldig reiseforsikring og europeisk helsetrygdkort når du reiser til Polen.

Kan du drikke vann fra springen?

Du kan drikke vann rett fra springen i Polen, men det smaker som oftest ikke spesielt godt. Det kan brukes til tannpuss, men de fleste foretrekker å drikke vann på flaske.

Gir du tips?

Det er vanlig å gi 10 % i tips dersom du er fornøyd med servicen. Pass imidlertid på å ikke si takk når servitøren henter pengene, for da tror han/hun at resten kan beholdes i tips. (Priser sjekket 06/05/2019).