Finn billige fly til Katowice

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Katowice

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Katowice

Beste pris på enveisbillett

78 kr

Beste pris på tur/retur-billett

224 kr

Raskeste flytid

1t 55m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Katowice fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 78 kr (Oslo Gardermoen til Katowice Pyrzowice).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Katowice fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 224 kr (Oslo Gardermoen til Katowice Pyrzowice).
Den kjappeste flyvningen til Katowice fra Norge tar 1t 55m (Oslo Torp Sandefjord til Katowice Pyrzowice).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Katowice, deriblant Ryanair og Wizz Air.

De billigste flyvningene til flyplassene i Katowice

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Katowice fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Katowice

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Katowice

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Katowice (KTW)

Vanligvis er flyvninger til Katowice fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Katowice Pyrzowice, som i gjennomsnitt koster 621 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KATOWICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars42 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Katowice koster i gjennomsnitt kun 360 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KATOWICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril135 % dyrereDet koster ca. 1 459 kr for flyvninger til Katowice fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KATOWICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli452 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Katowice fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Katowice?

Du kan fly til Katowice året rundt, men mange foretrekker å besøke byen om våren. I vårmånedene er det som regel solfylte dager med behagelige temperaturer kombinert med vakker grønn og blomstrende natur, og dersom du er ute i god tid kan du finne billig fly til Katowice om våren. Siden du unngår hetebølgene og de store turistflokkene om våren er det også lettere å besøke alle turistattraksjonene på denne tiden. Om sommeren er det høysesong i byen, og en periode med svært mange turister, varmt vær og høyere priser. Dersom du ser etter billige flybilletter til Katowice bør du derfor besøke byen om høsten eller vinteren, når det er lavsesong. Vær imidlertid obs på at polske vintre kan være kalde, så husk å pakke varme klær hvis du reiser i denne sesongen.

Brukere som har bestilt reiser til Katowice fra Bologna fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Katowice. Du kan finne den billigste prisen til Katowice fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Katowice fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 360 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Katowice i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av oktober også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 370 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Katowice. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 621 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Katowice med en prislapp på kun 224 kr.

Krakow J. Paul II Balice flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Katowice.

Med en gjennomsnittspris på 1 506 kr per person, er det Katowice Pyrzowice flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Katowice. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Katowice

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Katowice som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
20. okt.
OSL18:25Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW20:30Katowice Pyrzowice
23. okt.
KTW06:40Katowice Pyrzowice
2t 05m
OSL08:45Oslo Gardermoen
Ryanair
27. sep.
OSL11:25Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW13:30Katowice Pyrzowice
4. okt.
KTW08:55Katowice Pyrzowice
2t 05m
OSL11:00Oslo Gardermoen
Ryanair
17. aug.
OSL17:10Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW19:15Katowice Pyrzowice
24. aug.
KTW14:40Katowice Pyrzowice
2t 05m
OSL16:45Oslo Gardermoen
Ryanair
14. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW11:15Katowice Pyrzowice
17. okt.
KTW06:40Katowice Pyrzowice
2t 05m
OSL08:45Oslo Gardermoen
Ryanair
1. sep.
OSL18:25Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW20:30Katowice Pyrzowice
9. sep.
KTW06:40Katowice Pyrzowice
2t 05m
OSL08:45Oslo Gardermoen
Ryanair
11. sep.
OSL09:15Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW11:20Katowice Pyrzowice
20. sep.
KTW08:55Katowice Pyrzowice
2t 05m
OSL11:00Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Katowice

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Katowice, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
9. aug.
OSL11:25Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW13:30Katowice Pyrzowice
Ryanair
24. aug.
OSL17:10Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW19:15Katowice Pyrzowice
Ryanair
5. nov.
OSL17:50Oslo Gardermoen
2t 05m
KTW19:55Katowice Pyrzowice

Hvilke flyselskaper flyr til Katowice?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Katowice

Hvilke flyselskaper flyr til Katowice?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Katowice from Norge are Ryanair, Wizz Air and LOT. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Ryanair til Katowice

Det mest populære flyselskapet for fly til Katowice på momondo, er Ryanair som har 12 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Dortmund, og det beste tilbudet på en flyvning med Ryanair til Katowice, kostet 57 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Katowice, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 808 Ryanair vurdering, har det fått en score på 7,0 av momondo-brukere.


Flyplasser nære Katowice

Under finner du alle flyplassene i Katowice sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Katowice, ankommer du Katowice/Katowice internasjonale lufthavn. Herfra går det regelmessig busser inn til sentrum, og billetter til flybussen koster 14 PLN (ca. 32 NOK). Billettene er gyldige i 24 timer, og kan brukes på alle busser, trikker og trolleybusser. Billetter kan kjøpes elektronisk, på telefonen, fra billettmaskiner eller fra sjåføren. Du kan også ta taxi inn til sentrum, og det er mange taxier som venter utenfor flyplassterminalen. Alternativt kan du også velge å forhåndsbestille transport før reisen din, slik at en profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen og kjører deg trygt og komfortabelt til din endelige destinasjon.


Populære flybilletter til Katowice

Finn dine flybilletter til Katowice med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Katowice
Raskeste flytid1t 55m
Laveste pris224 kr
Flyvninger fra Stavanger til Katowice
Raskeste flytid2t 05m
Laveste pris1 459 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Katowice

Det er et svært godt utviklet nettverk av kollektivtransport i Katowice, og det går både trikker og busser på kryss og tvers av byen. Begge disse fremkomstmidlene er raske og enkle måter å komme seg rundt i byen på, i tillegg til de omkringliggende områdene. Billettene er gyldige på både busser og trikker, og byen er delt inn i tre ulike soner. Husk å validere billetten din, da det er hyppige kontroller på de offentlige kommunikasjonsmidlene. Dersom du ønsker å reise rundt på egen hånd, kan du også velge å leie bil her. Dette kan gjøres enten på flyplassen eller i sentrum, og må betales med kredittkort. Alternativt er taxi også et populært fremkomstmiddel i Katowice, og det er relativt lett å få tak i en bil.


Visumkrav for Katowice

Du trenger ikke visum for å reise til Polen, men du kan ikke reise hit uten pass. Pass er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for norske borgere i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reise. Dersom du planlegger å oppholde deg i Polen i mer enn tre måneder, må du også søke om tillatelse.


Start planleggingen av reisen til Katowice


De beste tingene å se og gjøre i Katowice

Denne vakre byen har mange severdigheter og tilby sine besøkende. Blant annet bør du se det modernistiske Wyspianski Silesian-teateret som ble designet av den tyske arkitekten Carol Moritz av Köln på begynnelsen av 1900-tallet, og dra deretter til Silesian-museet som overlevde angrepene fra nazistene og ble gjenåpnet i 1984. En tur til Katowice er heller ikke komplett uten å ha besøkt katedralen i Katowice, et imponerende arkitektonisk prosjekt som ble designet og bygget mellom 1927 og 1955.

Du bør ha både gyldig reiseforsikring og europeisk helsetrygdkort når du reiser til Polen.

Du kan drikke vann rett fra springen i Polen, men det smaker som oftest ikke spesielt godt. Det kan brukes til tannpuss, men de fleste foretrekker å drikke vann på flaske.

Det er vanlig å gi 10 % i tips dersom du er fornøyd med servicen. Pass imidlertid på å ikke si takk når servitøren henter pengene, for da tror han/hun at resten kan beholdes i tips.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Katowice.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Katowice som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Katowice.

Prisvarsler for flyreiser til Katowice er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Katowice

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Katowice

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.