Fly Europa Polen Katowice

Finn billige fly til Katowice

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Katowice (KTW)
man.. 17.5.
man.. 24.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Katowice

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Katowice fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Katowice

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Katowice

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Katowice (KTW)

Vanligvis er flyvninger til Katowice fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Katowice Pyrzowice, som i gjennomsnitt koster 528 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KATOWICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars55 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Katowice koster i gjennomsnitt kun 238 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KATOWICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember63 % dyrereDet koster ca. 862 kr for flyvninger til Katowice fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KATOWICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar765 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Katowice fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det best å reise til Katowice?

Du kan fly til Katowice året rundt, men mange foretrekker å besøke byen om våren. I vårmånedene er det som regel solfylte dager med behagelige temperaturer kombinert med vakker grønn og blomstrende natur, og dersom du er ute i god tid kan du finne billig fly til Katowice om våren. Siden du unngår hetebølgene og de store turistflokkene om våren er det også lettere å besøke alle turistattraksjonene på denne tiden. Om sommeren er det høysesong i byen, og en periode med svært mange turister, varmt vær og høyere priser. Dersom du ser etter billige flybilletter til Katowice bør du derfor besøke byen om høsten eller vinteren, når det er lavsesong. Vær imidlertid obs på at polske vintre kan være kalde, så husk å pakke varme klær hvis du reiser i denne sesongen.

Hvilken flyvning til Katowice er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Katowice fra Brindisi fant flyvninger som er 93 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Katowice. Du kan finne den billigste prisen til Katowice fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Katowice?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Katowice fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 238 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Katowice i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 370 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Katowice?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 48 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Katowice. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 542 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Katowice?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Katowice på, er tirsdag. Reisende som velger å reise til Katowice på en tirsdag kan ofte finne billetter for så lite som 369 kr. På den annen side er søndag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 011 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Katowice?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Katowice på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Katowice på denne tiden av dagen kan koste så lite som 284 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 436 kr. Flyvninger til Katowice fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Katowice?

Krakow J. Paul II Balice flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Katowice.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Katowice?

Med en gjennomsnittspris på 966 kr per person, er det Katowice Pyrzowice flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Katowice. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Katowice Pyrzowice

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Katowice Pyrzowice som nylig ble funnet av brukere på momondo
LOT
14. jun.
OSL15:35Oslo Gardermoen
4t 10m
1 stopp
KTW19:45Katowice Pyrzowice
18. jun.
KTW08:55Katowice Pyrzowice
21t 00m
1 stopp
OSL05:55Oslo Gardermoen
1 092 kr
Finn lignende
LOT
14. jun.
OSL15:35Oslo Gardermoen
21t 00m
1 stopp
KTW12:35Katowice Pyrzowice
18. jun.
KTW08:55Katowice Pyrzowice
6t 00m
1 stopp
OSL14:55Oslo Gardermoen
1 100 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Katowice Pyrzowice

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Katowice, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
2. jul.
SVG02:35Stavanger Sola
8t 40m
1 stopp
KTW11:15Katowice Pyrzowice
Flere flyselskaper
2. jul.
SVG10:00Stavanger Sola
30t 25m
2 stopp
KTW16:25Katowice Pyrzowice

Hvilke flyselskaper flyr til Katowice?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Katowice

Når du flyr til Katowice/Katowice internasjonale lufthavn fra Oslo/Oslo Lufthavn får du en mellomlanding i Warszawa med LOT Polish Airlines, mens Wizz Air flyr direkte til Katowice/Katowice internasjonale lufthavn fra Oslo/Torp Sandefjord lufthavn. Flyreisen tar alt fra 2-7 timer hver vei, avhengig av hvor lange mellomlandinger du har.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Katowice, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Katowice, ankommer du Katowice/Katowice internasjonale lufthavn. Herfra går det regelmessig busser inn til sentrum, og billetter til flybussen koster 14 PLN (ca. 32 NOK). Billettene er gyldige i 24 timer, og kan brukes på alle busser, trikker og trolleybusser. Billetter kan kjøpes elektronisk, på telefonen, fra billettmaskiner eller fra sjåføren. Du kan også ta taxi inn til sentrum, og det er mange taxier som venter utenfor flyplassterminalen. Alternativt kan du også velge å forhåndsbestille transport før reisen din, slik at en profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen og kjører deg trygt og komfortabelt til din endelige destinasjon.


Populære flybilletter til Katowice

Finn dine flybilletter til Katowice med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Katowice
Raskeste flytid
21t 00m
Billigste pris
1 101 kr
Flyvninger fra Stavanger til Katowice
Raskeste flytid
28t 10m
Billigste pris
2 604 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Katowice?

Det er et svært godt utviklet nettverk av kollektivtransport i Katowice, og det går både trikker og busser på kryss og tvers av byen. Begge disse fremkomstmidlene er raske og enkle måter å komme seg rundt i byen på, i tillegg til de omkringliggende områdene. Billettene er gyldige på både busser og trikker, og byen er delt inn i tre ulike soner. Husk å validere billetten din, da det er hyppige kontroller på de offentlige kommunikasjonsmidlene. Dersom du ønsker å reise rundt på egen hånd, kan du også velge å leie bil her. Dette kan gjøres enten på flyplassen eller i sentrum, og må betales med kredittkort. Alternativt er taxi også et populært fremkomstmiddel i Katowice, og det er relativt lett å få tak i en bil.


Kan man reise til Katowice uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum for å reise til Polen, men du kan ikke reise hit uten pass. Pass er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsbeviset for norske borgere i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reise. Dersom du planlegger å oppholde deg i Polen i mer enn tre måneder, må du også søke om tillatelse.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Katowice?

Denne vakre byen har mange severdigheter og tilby sine besøkende. Blant annet bør du se det modernistiske Wyspianski Silesian-teateret som ble designet av den tyske arkitekten Carol Moritz av Köln på begynnelsen av 1900-tallet, og dra deretter til Silesian-museet som overlevde angrepene fra nazistene og ble gjenåpnet i 1984. En tur til Katowice er heller ikke komplett uten å ha besøkt katedralen i Katowice, et imponerende arkitektonisk prosjekt som ble designet og bygget mellom 1927 og 1955.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha både gyldig reiseforsikring og europeisk helsetrygdkort når du reiser til Polen.

Kan du drikke vann fra springen?

Du kan drikke vann rett fra springen i Polen, men det smaker som oftest ikke spesielt godt. Det kan brukes til tannpuss, men de fleste foretrekker å drikke vann på flaske.

Gir du tips?

Det er vanlig å gi 10 % i tips dersom du er fornøyd med servicen. Pass imidlertid på å ikke si takk når servitøren henter pengene, for da tror han/hun at resten kan beholdes i tips. (Priser sjekket 06/05/2019).


Fly Europa Polen Katowice
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse