Finn billige fly til Savannah

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Savannah flyinnsikt og trender

Se innsikt for Savannah-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Savannah er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Savannah for 1 103 kr/person, noe som er 70 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Savannah. Du kan finne den billigste prisen til Savannah fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

De billigste flyvningene til flyplassene i Savannah

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Savannah fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Charleston

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Savannah

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Charleston (CHS)

Vanligvis er flyvninger til Savannah fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Charleston, som i gjennomsnitt koster 8 276 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAVANNAH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Savannah koster i gjennomsnitt kun 5 764 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAVANNAH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli79 % dyrereDet koster ca. 12 598 kr for flyvninger til Savannah fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SAVANNAH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober595 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Savannah fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Savannah

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Savannah. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 5 764 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Savannah i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Desember i stedet. Flyvninger til Savannah i Desember er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 6 944 kr.

De som skal fly til Savannah kan potensielt finne bedre priser for Hilton Head Island flyplass (40 km fra Savannah ), Brunswick Glynco Jetport flyplass (98 km fra sentrum i Savannah) eller Charleston flyplass (134 km fra sentrum i Savannah), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Hilton Head Island flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Savannah, med en gjennomsnittspris på 2 338 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Savannah

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Savannah

Hvilke flyselskaper flyr til Savannah?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Savannah

Hvilke flyselskaper flyr til Savannah?

På flyreiser fraNorge til Savannah, benytter momondos brukere som regel airlines such as KLM, United Airlines, Lufthansa og Delta. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med KLM til Savannah

KLM er et populært valg for de som reiser til Savannah. Flyselskapet har 25 ukentlige flyvninger til Savannah, med flest avganger fra Atlanta Hartsfield Jackson. KLM sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 4 761 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 178 vurderinger, har momondo-brukere gitt KLM en gjennomsnittsscore på 7,6/10.

Flyvninger med Lufthansa til Savannah

Flytilbud med Lufthansa til Savannah starter fra 5 685 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Lufthansa vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Washington, D.C. Dulles Intl er den mest populære avreiseflyplassen for Lufthansa til Savannah, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Lufthansa får 7,0/10 i score, basert på 511 vurderinger.


Start planleggingen av reisen til Savannah


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Savannah på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Savannah, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Savannah nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Savannah og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.