Finn billige fly til Adana

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Adana

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Adana fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Adana

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Adana

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Adana (ADA)

Vanligvis er flyvninger til Adana fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Adana, som i gjennomsnitt koster 3 730 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ADANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Adana koster i gjennomsnitt kun 2 511 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ADANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli84 % dyrereDet koster ca. 6 848 kr for flyvninger til Adana fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ADANA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni673 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Adana fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Adana?

Du kommer deg til Adana Şakirpaşa Airport, Tyrkia, fra Oslo lufthavn på seks timer og 50 minutter med en mellomlanding på veien. Reiser du fra Bergen Flesland vil det i snitt ta deg syv timer og 30 minutter. Fra Stavanger Sola helt sørvest i landet vil turen til Adana flyplass ta deg syv timer og ti minutter i gjennomsnitt. Hvis man reiser fra Nord-Norge og byer som Tromsø er flytiden beregnet til ni timer og 15 minutter. Fra Bodø er flytiden beregnet til åtte timer og 40 minutter for flygninger til Adana flyplass.

Det finnes flyreiser til Adana Şakirpaşa Airport fra Oslo og Norge med en mellomlanding i byer som Amsterdam, Berlin, Frankfurt og Dusseldorf blant annet. Det finnes også forbindelser mellom Doha i Qatar og Adana flyplass. For nordmenn vil den enkleste reiseruten være fra Oslo Gardermoen lufthavn via Frankfurt eller Amsterdam, som begge er forbundet med Norge gjennom hyppige avganger. Reiser du fra andre byer i Norge som Bergen eller Stavanger, er det også enkelt å komme seg til Adana via en hurtig mellomlanding ved Amsterdam Schipol. Du finner ofte gode flytilbud på denne strekningen, og hos momondo er det alltid billige flybilletter tilgjengelig.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Adana fra Antalya for 734 kr. Dette er 82 % billigere enn de fleste flytilbudene til Adana. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Adana fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke kan fly til Adana i Januar, er april det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Adana i april ligger i gjennomsnitt på 2 882 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Adana på, er ca. 17 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 730 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Adana. Hvis du planlegger å fly til Adana, bør du vurdere å bestille flyvninger til Antakya Hatay flyplass (111 km fra sentrum i Adana), eller Kahramanmaras flyplass (155 km fra sentrum i Adana).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Adana, er vanligvis Kahramanmaras flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 3 020 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Adana?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Adana

Hvilke flyselskaper flyr til Adana?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Adana fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Turkish Airlines, Pegasus Airlines, SunExpress og Lufthansa. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Adana jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Turkish Airlines til Adana

I gjennomsnitt går det 54 fly med Turkish Airlines til Adana hver uke. De fleste av dem flyr fra Istanbul til Adana, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Turkish Airlines til Adana. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Turkish Airlines til Adana som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 3 000 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Turkish Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,1/10 av 135 av brukerne våre.

Flyvninger med SunExpress til Adana

SunExpress flyr til Adana 11 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Adana fra Izmir Adnan Menderes. SunExpress (score: 7,3, 23 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Adana fra. Den beste billettprisen med SunExpress som er funnet på momondo til Adana, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (2 373 kr tur/retur).


Flyplasser nære Adana

Under finner du alle flyplassene i Adana sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Adana flyplass?

Når det gjelder transport fra flyplassen finnes det flere alternativer. Lokalbussene 135 og 159 kjører mellom flyplassen og sentrum kontinuerlig gjennom dagen, slik at du slipper å vente lenge. Begge bussrutene stopper ved alle de viktige turistområdene som i  gamlebyen. Det finnes også flere minibusser som kjøres av mindre selskaper ved flyplassen. Disse stopper i hovedsak litt utenfor terminalområdet, slik at reisende må gå i noen minutter for å komme seg dit. Videre finner du også en togstasjon i nærheten av terminalområdet. Şakirpaşa jernbanestasjon har direkte forbindelser inn til sentrum av Adana hele dagen, og det er enkelt å benytte seg av stasjonens forbindelser for å komme seg videre til andre byer i regionen.


Visumkrav for Adana

Det er ikke lengre behov for turistvisum for norske borgere som reiser til Tyrkia. Tidligere måtte man ordne et turistvisum på forhånd eller ved grensen, men det behøves ikke lengre. Samtidig er det krav om at norske borgere medbringer et pass med gyldighet minimum seks måneder etter innreise til landet.


Start planleggingen av reisen til Adana


De beste tingene å se og gjøre i Adana

I Adana finner du ulike attraksjoner og severdigheter som bør oppleves av reisende. Det er blant annet flere interessante museer, som det arkeologiske museet i Adana med et spennende utvalg av gamle skatter og arkeologiske ruiner. Videre finner du et etnografisk museum i byen, som kan være verdt turen for interesserte. For alle som har interesse av å sette seg inn i områdets tradisjoner innen vakre mosaikker og håndlagde fliser, kan museet kjent som Misis anbefales. Adana er kjent for sin sjarmerende gamleby, som rommer en rekke spennende og unike severdigheter. Her finner du den lengste broen i Tyrkia, kjent som Catalan-broen. Like ved finner du den sentrale parken i Adana, som er et stort og innholdsrikt grøntområde. For den som interesserer seg for arkitektur og byhistorie finnes det et vakkert gammelt klokketårn som turister kan ha glede av å se. Og like ved klokketårnet finner du Sabanci-moskeen, som er den aller største i hele Tyrkia og som ble ferdigstilt i 1999. Adana har flere koselige markeder like ved moskeen, som kan være en opplevelse. Her selges tyrkiske spesialvarer og vakre tekstiler, for å nevne noe. Disse markedene ligger side om side, og du får ofte gode tilbud på krydder og grønnsaker, samt produkter som krukker og vaser til hjemmet.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Adana på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Adana som passer deg.

Flyreiser til Adana med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Adana flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Adana og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Adana

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Adana

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.