Finn billige fly til Nice

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 30.5.
ti. 6.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Nice

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Nice

Beste pris på enveisbillett

384 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 337 kr

Raskeste flytid

2t 55m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Nice fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 384 kr (Oslo Torp Sandefjord til Nice Côte d'Azur).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Nice fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 337 kr (Oslo Torp Sandefjord til Nice Côte d'Azur).
Den kjappeste flyvningen til Nice fra Norge tar 2t 55m (Oslo Torp Sandefjord til Nice Côte d'Azur).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Nice, deriblant Lufthansa, Scandinavian Airlines og SWISS.

Nice flyinnsikt og trender

Se innsikt for Nice-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Nice?

Den billigste måneden å fly til Nice fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 819 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Nice i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Nice i November er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 039 kr.

Hvilken flyvning til Nice er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Nice?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Nice (Nice Côte d'Azur), kan du regne med en flytid på henholdsvis 2t 55m og 2t 55m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Nice?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 26 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Nice. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 724 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Nice

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nice fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nice

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nice

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nice (NCE)

Vanligvis er flyvninger til Nice fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nice Côte d'Azur, som i gjennomsnitt koster 2 724 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nice koster i gjennomsnitt kun 1 819 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli47 % dyrereDet koster ca. 4 012 kr for flyvninger til Nice fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli427 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nice fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Nice

Høysesong for å fly til Nice og nyte den franske rivieraen er juli og august. Da skinner solen over det asurblå vannet og den langstrakte strandlinjen. Dyreste tidspunkt for å reise til Nice er ofte i juli og desember, ettersom prisene henger sammen med skoleferier.

Velger du å reise utenom sesongen, slipper du svære turistflokker når du besøker markedet på Cours Saleya, og du har dessuten gode sjanser for å finne billige flybilletter til Nice. Spesielt november er et gunstig tidspunkt for å fly til Nice.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Nice. Hvis du planlegger å fly til Nice, bør du vurdere å bestille flyvninger til Toulon Hyeres flyplass (113 km fra sentrum i Nice).


Flotte tilbud på flyreiser til Nice

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Nice som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
7. jun.
TRF05:50Oslo Torp Sandefjord
11t 10m
1 stopp
NCE17:00Nice Côte d'Azur
9. jun.
NCE17:40Nice Côte d'Azur
15t 55m
1 stopp
TRF09:35Oslo Torp Sandefjord
1 337 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. jun.
OSL05:40Oslo Gardermoen
11t 20m
1 stopp
NCE17:00Nice Côte d'Azur
9. jun.
NCE16:55Nice Côte d'Azur
2t 50m
OSL19:45Oslo Gardermoen
1 359 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jun.
OSL14:40Oslo Gardermoen
26t 20m
1 stopp
NCE17:00Nice Côte d'Azur
9. jun.
NCE16:55Nice Côte d'Azur
2t 50m
OSL19:45Oslo Gardermoen
1 414 kr
Finn lignende
Lufthansa
5. jun.
OSL03:15Oslo Gardermoen
5t 30m
1 stopp
NCE08:45Nice Côte d'Azur
9. jun.
NCE02:00Nice Côte d'Azur
4t 50m
1 stopp
OSL06:50Oslo Gardermoen
1 425 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. jun.
TRF05:50Oslo Torp Sandefjord
11t 10m
1 stopp
NCE17:00Nice Côte d'Azur
9. jun.
NCE04:30Nice Côte d'Azur
24t 50m
2 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
1 447 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. jun.
OSL02:45Oslo Gardermoen
15t 45m
1 stopp
NCE18:30Nice Côte d'Azur
9. jun.
NCE02:00Nice Côte d'Azur
4t 50m
1 stopp
OSL06:50Oslo Gardermoen
1 447 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Nice

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Nice, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Scandinavian Airlines og Wideroe
Wideroe
9. aug.
TRF02:55Oslo Torp Sandefjord
2t 55m
NCE05:50Nice Côte d'Azur
Scandinavian Airlines
8. aug.
OSL04:00Oslo Gardermoen
3t 00m
NCE07:00Nice Côte d'Azur
Scandinavian Airlines
1. aug.
OSL12:25Oslo Gardermoen
3t 00m
NCE15:25Nice Côte d'Azur

Andre kabinklasser for flyvninger til Nice

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Nice

Hvilke flyselskaper flyr til Nice?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Nice

I gjennomsnitt går det 10 fly med SWISS til Nice hver uke. De fleste av dem flyr fra Zurich til Nice, som er den mest populære ruten som trafikkeres av SWISS til Nice. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med SWISS til Nice som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 1 149 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. SWISS er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,1/10 av 217 av brukerne våre.

E annet populært valg for fly til Nice, er Finnair (7,7/10, 341 vurderinger). De fleste flyvninger med Finnair som lander i Nice, ankommer fra Paris Charles de Gaulle, men det finnes 14 flyvninger med Finnair til Nice fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Finnair på momondo denne uken, lå på 2 728 kr (Oslo Gardermoen til Nice, tur/retur).


Populære flybilletter til Nice

Finn dine flybilletter til Nice med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Nice
Raskeste flytid2t 55m
Laveste pris1 370 kr
Flyvninger fra Bergen til Nice
Raskeste flytid2t 55m
Laveste pris2 378 kr
Flyvninger fra Trondheim til Nice
Raskeste flytid12t 50m
Laveste pris2 357 kr
Flyvninger fra Stavanger til Nice
Raskeste flytid6t 35m
Laveste pris2 905 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Nice

Når du har sikret deg billige flybilletter til Nice, kan du også vurdere å booke et reisekort på nettet før du drar. Reisekortet FRENCH Riviera PASS gir deg ubegrenset tilgang til offentlig transport samt gratis adgang til flere attraksjoner. Kortet koster fra € 30 til € 70, avhengig av varighet. Du kan også kjøpe reisekort kun for buss og trikk. Et dagspass koster ca. € 5–10 og et ukespass koster € 15–20.

Nice er godt tilrettelagt for sykler, og sykkelstiene blir stadig utvidet. Dersom du ønsker å nyte byen fra sykkelsetet har du gode muligheter for å leie en sykkel under oppholdet ditt. Foretrekker du maksimal frihet til å utforske byen og området, kan du leie en bil og oppdage Nice i eget tempo.


Visumkrav for Nice

Du må ha med deg pass dersom du skal fly til Nice, men visum behøves ikke. I tider med hyppig grensekontroll kan reisende nektes adgang uten identifikasjon, selv om Frankrike er medlem av Schengen. Kun pass regnes som gyldig identifikasjon for nordmenn i utlandet. Du må forsikre deg om at passet er gyldig under hele oppholdet før du drar. Vi anbefaler at du sjekker nettsidene til den franske ambassaden eller regjeringen før du skal reise til Nice. Kravene kan endre seg fortløpende, og det er passasjerenes ansvar å kontrollere dette før avreise.


Start planleggingen av reisen til Nice


De beste tingene å se og gjøre i Nice

Lengter du etter herlige strender, vakker natur og rik kultur, er det bare å fly til Nice. Nyt opplevelser som vinsmaking eller spaserturer langs smale, spennende gater i gamlebyen, før dagen rundes av med deilig middelhavsmat på en restaurant.

De fleste barn elsker å bade og herje i vannkanten, og Nice har en ca. 7 km lang strandlinje å friste med. I selve Nice kan det være ganske brådypt, men reiser du litt utenfor byen finner du mer barnevennlige strender som Villefranche eller Beaulie.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Nice når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Nice, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Nice på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.