Finn billige fly til Nice

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Nice

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nice fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nice

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nice

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nice (NCE)

Vanligvis er flyvninger til Nice fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nice Côte d'Azur, som i gjennomsnitt koster 1 750 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nice koster i gjennomsnitt kun 1 167 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli28 % dyrereDet koster ca. 2 234 kr for flyvninger til Nice fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli385 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nice fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Nice?

Høysesong for å fly til Nice og nyte den franske rivieraen er juli og august. Da skinner solen over det asurblå vannet og den langstrakte strandlinjen. Dyreste tidspunkt for å reise til Nice er ofte i juli og desember, ettersom prisene henger sammen med skoleferier.

Velger du å reise utenom sesongen, slipper du svære turistflokker når du besøker markedet på Cours Saleya, og du har dessuten gode sjanser for å finne billige flybilletter til Nice. Spesielt november er et gunstig tidspunkt for å fly til Nice.

 • Hvilken flyvning til Nice er den absolutt billigste?

  268 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Nice. Denne flyvningen er fra Barcelona, og er 95 % billigere enn de fleste flyvninger til Nice. Du kan finne den billigste prisen til Nice fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Nice?

  Den billigste måneden å fly til Nice fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 167 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Nice i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Nice i November er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 342 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Nice?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 27 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Nice. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 750 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 525 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Nice?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Nice. Hvis du planlegger å fly til Nice, bør du vurdere å bestille flyvninger til Toulon Hyeres flyplass (113 km fra sentrum i Nice).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Nice?

  Du kan finne tilbud for Toulon Hyeres flyplass for i gjennomsnitt 5 357 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Nice

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Nice som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
24. nov.
OSL16:25Oslo Gardermoen
13t 00m
1 stopp
NCE05:25Nice Côte d'Azur
28. nov.
NCE17:15Nice Côte d'Azur
23t 25m
1 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
19. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
16t 40m
2 stopp
NCE09:45Nice Côte d'Azur
21. nov.
NCE17:30Nice Côte d'Azur
14t 25m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
Lufthansa
4. des.
OSL02:20Oslo Gardermoen
10t 40m
1 stopp
NCE13:00Nice Côte d'Azur
11. des.
NCE13:40Nice Côte d'Azur
4t 45m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
Lufthansa
4. des.
OSL02:20Oslo Gardermoen
10t 40m
1 stopp
NCE13:00Nice Côte d'Azur
11. des.
NCE13:40Nice Côte d'Azur
4t 45m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
Lufthansa
12. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
NCE07:40Nice Côte d'Azur
15. nov.
NCE08:20Nice Côte d'Azur
10t 05m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
Lufthansa
12. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
NCE07:40Nice Côte d'Azur
14. nov.
NCE02:20Nice Côte d'Azur
5t 05m
1 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Nice

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Nice, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Blue Air og Norwegian
Flere flyselskaper
5. nov.
TRF15:20Oslo Torp Sandefjord
17t 25m
1 stopp
NCE08:45Nice Côte d'Azur
Flere flyselskaper
12. nov.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
17t 25m
1 stopp
NCE07:45Nice Côte d'Azur
Flere flyselskaper
12. nov.
OSL17:05Oslo Gardermoen
16t 40m
2 stopp
NCE09:45Nice Côte d'Azur

Hvilke flyselskaper flyr til Nice?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Nice
 • Hvilke flyselskaper flyr til Nice?

  Det kan være andre flyselskaper som flyr til Nice fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Norwegian, SAS, KLM og Brussels Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Nice jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Nice

Under finner du alle flyplassene i Nice sammen med avstanden til sentrum

Skal du fly til Nice, lander du sannsynligvis på Nice lufthavn som er hovedflyplassen i Provence. Flere lavpriskjeder med billige flybilletter til Nice lander her. Det er dessuten enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum og videre rundt i distriktet. Ekspressbussen er et godt alternativ om du skal rett til sentrum. Den går ca. Hvert 15.–30. minutt, fra tidlig morgen til utpå kvelden, og koster ca. € 5–10. Reisetiden er ca. 15–20 minutter. Lokalbuss er det billigste alternativet og koster ca. € 1–2. Dessuten finner du en togstasjon ca. 15 minutter fra flyplassen, med forbindelser til flere destinasjoner i Provence.


Populære flybilletter til Nice

Finn dine flybilletter til Nice med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Nice
Raskeste flytid2t 55m
Billigst pris692 kr
Flyvninger fra Bergen til Nice
Raskeste flytid4t 45m
Billigst pris1 100 kr
Flyvninger fra Trondheim til Nice
Raskeste flytid4t 35m
Billigst pris1 934 kr
Flyvninger fra Stavanger til Nice
Raskeste flytid10t 10m
Billigst pris2 384 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Nice

Når du har sikret deg billige flybilletter til Nice, kan du også vurdere å booke et reisekort på nettet før du drar. Reisekortet FRENCH Riviera PASS gir deg ubegrenset tilgang til offentlig transport samt gratis adgang til flere attraksjoner. Kortet koster fra € 30 til € 70, avhengig av varighet. Du kan også kjøpe reisekort kun for buss og trikk. Et dagspass koster ca. € 5–10 og et ukespass koster € 15–20.

Nice er godt tilrettelagt for sykler, og sykkelstiene blir stadig utvidet. Dersom du ønsker å nyte byen fra sykkelsetet har du gode muligheter for å leie en sykkel under oppholdet ditt. Foretrekker du maksimal frihet til å utforske byen og området, kan du leie en bil og oppdage Nice i eget tempo.


Visumkrav for Nice

Du må ha med deg pass dersom du skal fly til Nice, men visum behøves ikke. I tider med hyppig grensekontroll kan reisende nektes adgang uten identifikasjon, selv om Frankrike er medlem av Schengen. Kun pass regnes som gyldig identifikasjon for nordmenn i utlandet. Du må forsikre deg om at passet er gyldig under hele oppholdet før du drar. Vi anbefaler at du sjekker nettsidene til den franske ambassaden eller regjeringen før du skal reise til Nice. Kravene kan endre seg fortløpende, og det er passasjerenes ansvar å kontrollere dette før avreise.


Start planleggingen av reisen til Nice


De beste tingene å se og gjøre i Nice

Hva bør jeg oppleve i Nice?

Lengter du etter herlige strender, vakker natur og rik kultur, er det bare å fly til Nice. Nyt opplevelser som vinsmaking eller spaserturer langs smale, spennende gater i gamlebyen, før dagen rundes av med deilig middelhavsmat på en restaurant.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

De fleste barn elsker å bade og herje i vannkanten, og Nice har en ca. 7 km lang strandlinje å friste med. I selve Nice kan det være ganske brådypt, men reiser du litt utenfor byen finner du mer barnevennlige strender som Villefranche eller Beaulie.

Hvor bør jeg shoppe?

Fra design til kjedebutikker – Nice er et mekka når det kommer til shopping. Begynn handlerunden på Place Massena og spaser oppover handlegaten Avenue Jean Medecin, og nyt det varierte utvalget av butikker. Gamlebyen har dessuten mange, spennende vintagebutikker.

Hvilke områder rundt Nice burde jeg besøke?

Det er mange vakre landsbyer rundt Nice som venter på å bli oppdaget. Saint Jean Cap Ferrat er et rolig sted, hvor du kan utforske kunsten til Jean Cocteau i Villa Santo Sospir eller spasere langs strandpromenaden. Ønsker du å bevege deg litt, kan du dra til Cap-d’Ail og gå den uforglemmelige kystveien til Monaco.