Finn billige fly til Nice

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Nice (NCE)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Nice

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nice fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nice

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nice

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nice (NCE)

Vanligvis er flyvninger til Nice fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nice Côte d'Azur, som i gjennomsnitt koster 1 782 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nice koster i gjennomsnitt kun 1 188 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli28 % dyrereDet koster ca. 2 275 kr for flyvninger til Nice fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli385 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nice fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Nice?

Høysesong for å fly til Nice og nyte den franske rivieraen er juli og august. Da skinner solen over det asurblå vannet og den langstrakte strandlinjen. Dyreste tidspunkt for å reise til Nice er ofte i juli og desember, ettersom prisene henger sammen med skoleferier.

Velger du å reise utenom sesongen, slipper du svære turistflokker når du besøker markedet på Cours Saleya, og du har dessuten gode sjanser for å finne billige flybilletter til Nice. Spesielt november er et gunstig tidspunkt for å fly til Nice.

Hvilken flyvning til Nice er den absolutt billigste?

273 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Nice. Denne flyvningen er fra Barcelona, og er 95 % billigere enn de fleste flyvninger til Nice. Du kan finne den billigste prisen til Nice fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Nice?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Nice. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 231 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Nice i Januar, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 366 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Nice?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Nice fra Norge er 27 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 790 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Nice?

Dataene våre viser at det er onsdag som er den billigste dagen å fly til Nice på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 928 kr. På den annen side er søndag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 232 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Nice?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Nice på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Nice på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 800 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på ettermiddagen ettersom de ofte koster ca. 2 253 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Nice?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Nice. Hvis du planlegger å fly til Nice, bør du vurdere å bestille flyvninger til Toulon Hyeres flyplass (113 km fra sentrum i Nice).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Nice?

Du kan finne tilbud for Toulon Hyeres flyplass for i gjennomsnitt 5 456 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Nice Côte d'Azur

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Nice Côte d'Azur som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
31. mai
04:00Bergen Flesland
5t 50m
1 stopp
09:50Nice Côte d'Azur
4. jun.
07:25Nice Côte d'Azur
5t 50m
1 stopp
13:15Bergen Flesland
2 003 kr
Finn lignende
Air France
7. jul.
06:10Stavanger Sola
6t 15m
1 stopp
12:25Nice Côte d'Azur
11. jul.
08:10Nice Côte d'Azur
23t 00m
1 stopp
07:10Stavanger Sola
2 495 kr
Finn lignende
Air France
7. jul.
07:40Stavanger Sola
8t 00m
2 stopp
15:40Nice Côte d'Azur
11. jul.
08:10Nice Côte d'Azur
23t 00m
1 stopp
07:10Stavanger Sola
2 843 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
7. jul.
11:50Stavanger Sola
22t 35m
2 stopp
10:25Nice Côte d'Azur
11. jul.
11:05Nice Côte d'Azur
8t 50m
2 stopp
19:55Stavanger Sola
2 716 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
7. jul.
11:50Stavanger Sola
22t 35m
2 stopp
10:25Nice Côte d'Azur
11. jul.
11:05Nice Côte d'Azur
8t 50m
2 stopp
19:55Stavanger Sola
2 724 kr
Finn lignende
Air France
7. jul.
06:10Stavanger Sola
12t 20m
1 stopp
18:30Nice Côte d'Azur
11. jul.
08:10Nice Côte d'Azur
23t 00m
1 stopp
07:10Stavanger Sola
2 801 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Nice?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Nice

Foretrekker du direkteflyvninger, tar Norwegian og SAS deg til Nice på ca. tre timer fra Oslo. Har du ikke noe imot mellomlandinger når du skal fly til Nice, er Ryanair, Finnair og Air France populære valg. Reisetiden er da fra seks timer og opp, men fordelen er flere pristilbud å velge mellom og større sjanse for å finne billige flybilletter til Nice. Fra Bergen og Trondheim er Norwegian og SAS populære flyselskaper. Dessuten har du gode muligheter for å kjøpe billige flybilletter til Nice fra disse byene, om du også vurderer KLM og Air France.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Nice, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Skal du fly til Nice, lander du sannsynligvis på Nice lufthavn som er hovedflyplassen i Provence. Flere lavpriskjeder med billige flybilletter til Nice lander her. Det er dessuten enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum og videre rundt i distriktet. Ekspressbussen er et godt alternativ om du skal rett til sentrum. Den går ca. Hvert 15.–30. minutt, fra tidlig morgen til utpå kvelden, og koster ca. € 5–10. Reisetiden er ca. 15–20 minutter. Lokalbuss er det billigste alternativet og koster ca. € 1–2. Dessuten finner du en togstasjon ca. 15 minutter fra flyplassen, med forbindelser til flere destinasjoner i Provence.


Populære flybilletter til Nice

Finn dine flybilletter til Nice med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Nice
Raskeste flytid
4t 20m
Billigste pris
934 kr
Flyvninger fra Trondheim til Nice
Raskeste flytid
15t 30m
Billigste pris
2 241 kr
Flyvninger fra Bergen til Nice
Raskeste flytid
4t 50m
Billigste pris
2 530 kr
Flyvninger fra Stavanger til Nice
Raskeste flytid
22t 35m
Billigste pris
2 716 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Nice?

Når du har sikret deg billige flybilletter til Nice, kan du også vurdere å booke et reisekort på nettet før du drar. Reisekortet FRENCH Riviera PASS gir deg ubegrenset tilgang til offentlig transport samt gratis adgang til flere attraksjoner. Kortet koster fra € 30 til € 70, avhengig av varighet. Du kan også kjøpe reisekort kun for buss og trikk. Et dagspass koster ca. € 5–10 og et ukespass koster € 15–20.

Nice er godt tilrettelagt for sykler, og sykkelstiene blir stadig utvidet. Dersom du ønsker å nyte byen fra sykkelsetet har du gode muligheter for å leie en sykkel under oppholdet ditt. Foretrekker du maksimal frihet til å utforske byen og området, kan du leie en bil og oppdage Nice i eget tempo.


Kan man reise til Nice uten pass eller visum?

Du må ha med deg pass dersom du skal fly til Nice, men visum behøves ikke. I tider med hyppig grensekontroll kan reisende nektes adgang uten identifikasjon, selv om Frankrike er medlem av Schengen. Kun pass regnes som gyldig identifikasjon for nordmenn i utlandet. Du må forsikre deg om at passet er gyldig under hele oppholdet før du drar. Vi anbefaler at du sjekker nettsidene til den franske ambassaden eller regjeringen før du skal reise til Nice. Kravene kan endre seg fortløpende, og det er passasjerenes ansvar å kontrollere dette før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Nice?

Lengter du etter herlige strender, vakker natur og rik kultur, er det bare å fly til Nice. Nyt opplevelser som vinsmaking eller spaserturer langs smale, spennende gater i gamlebyen, før dagen rundes av med deilig middelhavsmat på en restaurant.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

De fleste barn elsker å bade og herje i vannkanten, og Nice har en ca. 7 km lang strandlinje å friste med. I selve Nice kan det være ganske brådypt, men reiser du litt utenfor byen finner du mer barnevennlige strender som Villefranche eller Beaulie.

Hvor bør jeg shoppe?

Fra design til kjedebutikker – Nice er et mekka når det kommer til shopping. Begynn handlerunden på Place Massena og spaser oppover handlegaten Avenue Jean Medecin, og nyt det varierte utvalget av butikker. Gamlebyen har dessuten mange, spennende vintagebutikker.

Hvilke områder rundt Nice burde jeg besøke?

Det er mange vakre landsbyer rundt Nice som venter på å bli oppdaget. Saint Jean Cap Ferrat er et rolig sted, hvor du kan utforske kunsten til Jean Cocteau i Villa Santo Sospir eller spasere langs strandpromenaden. Ønsker du å bevege deg litt, kan du dra til Cap-d’Ail og gå den uforglemmelige kystveien til Monaco.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse