Finn billige fly til Nice

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Nice

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nice fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nice

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nice

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nice (NCE)

Vanligvis er flyvninger til Nice fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nice Côte d'Azur, som i gjennomsnitt koster 1 851 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nice koster i gjennomsnitt kun 1 234 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli28 % dyrereDet koster ca. 2 362 kr for flyvninger til Nice fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli385 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nice fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Nice?

Høysesong for å fly til Nice og nyte den franske rivieraen er juli og august. Da skinner solen over det asurblå vannet og den langstrakte strandlinjen. Dyreste tidspunkt for å reise til Nice er ofte i juli og desember, ettersom prisene henger sammen med skoleferier.

Velger du å reise utenom sesongen, slipper du svære turistflokker når du besøker markedet på Cours Saleya, og du har dessuten gode sjanser for å finne billige flybilletter til Nice. Spesielt november er et gunstig tidspunkt for å fly til Nice.

 • Hvilken flyvning til Nice er den absolutt billigste?

  283 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Nice. Denne flyvningen er fra Barcelona, og er 95 % billigere enn de fleste flyvninger til Nice. Du kan finne den billigste prisen til Nice fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Nice?

  Den billigste måneden å fly til Nice fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 278 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Nice i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Nice i November er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 419 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Nice?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 27 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Nice. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 859 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 917 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Nice?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Nice fra Norge en onsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på onsdag for så lite som 2 002 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Flyvninger fra Norge til Nice på en søndag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 318 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Nice?

  Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Nice på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 870 kr. Flyvninger til Nice er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 340 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Nice?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Nice. Hvis du planlegger å fly til Nice, bør du vurdere å bestille flyvninger til Toulon Hyeres flyplass (113 km fra sentrum i Nice).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Nice?

  Du kan finne tilbud for Toulon Hyeres flyplass for i gjennomsnitt 5 666 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Nice

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Nice som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
20. aug.
OSL04:20Oslo Gardermoen
2t 55m
NCE07:15Nice Côte d'Azur
28. aug.
NCE07:55Nice Côte d'Azur
2t 50m
OSL10:45Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
9. nov.
OSL08:20Oslo Gardermoen
4t 55m
1 stopp
NCE13:15Nice Côte d'Azur
16. nov.
NCE01:25Nice Côte d'Azur
11t 30m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
Lufthansa
29. okt.
OSL03:30Oslo Gardermoen
5t 25m
1 stopp
NCE08:55Nice Côte d'Azur
5. nov.
NCE02:25Nice Côte d'Azur
11t 30m
1 stopp
OSL13:55Oslo Gardermoen
KLM
6. sep.
OSL13:20Oslo Gardermoen
16t 45m
1 stopp
NCE06:05Nice Côte d'Azur
27. sep.
NCE06:35Nice Côte d'Azur
12t 00m
1 stopp
OSL18:35Oslo Gardermoen
1 225 kr
Finn lignende
Air France
29. okt.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
21t 00m
1 stopp
NCE07:25Nice Côte d'Azur
5. nov.
NCE12:55Nice Côte d'Azur
5t 35m
1 stopp
TRF18:30Oslo Torp Sandefjord
1 234 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. sep.
OSL04:20Oslo Gardermoen
2t 55m
NCE07:15Nice Côte d'Azur
12. sep.
NCE13:10Nice Côte d'Azur
17t 50m
2 stopp
OSL07:00Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Nice

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Nice, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og airBaltic
Norwegian
21. aug.
OSL13:20Oslo Gardermoen
2t 55m
NCE16:15Nice Côte d'Azur
Flere flyselskaper
4. sep.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
46t 50m
3 stopp
NCE04:15Nice Côte d'Azur
airBaltic
26. aug.
OSL15:20Oslo Gardermoen
14t 50m
1 stopp
NCE06:10Nice Côte d'Azur

Hvilke flyselskaper flyr til Nice?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Nice

Foretrekker du direkteflyvninger, tar Norwegian og SAS deg til Nice på ca. tre timer fra Oslo. Har du ikke noe imot mellomlandinger når du skal fly til Nice, er Ryanair, Finnair og Air France populære valg. Reisetiden er da fra seks timer og opp, men fordelen er flere pristilbud å velge mellom og større sjanse for å finne billige flybilletter til Nice. Fra Bergen og Trondheim er Norwegian og SAS populære flyselskaper. Dessuten har du gode muligheter for å kjøpe billige flybilletter til Nice fra disse byene, om du også vurderer KLM og Air France.


Flyplasser nære Nice

Under finner du alle flyplassene i Nice sammen med avstanden til sentrum

Skal du fly til Nice, lander du sannsynligvis på Nice lufthavn som er hovedflyplassen i Provence. Flere lavpriskjeder med billige flybilletter til Nice lander her. Det er dessuten enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum og videre rundt i distriktet. Ekspressbussen er et godt alternativ om du skal rett til sentrum. Den går ca. Hvert 15.–30. minutt, fra tidlig morgen til utpå kvelden, og koster ca. € 5–10. Reisetiden er ca. 15–20 minutter. Lokalbuss er det billigste alternativet og koster ca. € 1–2. Dessuten finner du en togstasjon ca. 15 minutter fra flyplassen, med forbindelser til flere destinasjoner i Provence.


Populære flybilletter til Nice

Finn dine flybilletter til Nice med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Nice
Raskeste flytid2t 55m
Billigst pris925 kr
Flyvninger fra Bergen til Nice
Raskeste flytid5t 05m
Billigst pris2 662 kr
Flyvninger fra Stavanger til Nice
Raskeste flytid16t 45m
Billigst pris2 917 kr
Flyvninger fra Trondheim til Nice
Raskeste flytid27t 00m
Billigst pris2 997 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Nice?

Når du har sikret deg billige flybilletter til Nice, kan du også vurdere å booke et reisekort på nettet før du drar. Reisekortet FRENCH Riviera PASS gir deg ubegrenset tilgang til offentlig transport samt gratis adgang til flere attraksjoner. Kortet koster fra € 30 til € 70, avhengig av varighet. Du kan også kjøpe reisekort kun for buss og trikk. Et dagspass koster ca. € 5–10 og et ukespass koster € 15–20.

Nice er godt tilrettelagt for sykler, og sykkelstiene blir stadig utvidet. Dersom du ønsker å nyte byen fra sykkelsetet har du gode muligheter for å leie en sykkel under oppholdet ditt. Foretrekker du maksimal frihet til å utforske byen og området, kan du leie en bil og oppdage Nice i eget tempo.


Kan man reise til Nice uten pass eller visum?

Du må ha med deg pass dersom du skal fly til Nice, men visum behøves ikke. I tider med hyppig grensekontroll kan reisende nektes adgang uten identifikasjon, selv om Frankrike er medlem av Schengen. Kun pass regnes som gyldig identifikasjon for nordmenn i utlandet. Du må forsikre deg om at passet er gyldig under hele oppholdet før du drar. Vi anbefaler at du sjekker nettsidene til den franske ambassaden eller regjeringen før du skal reise til Nice. Kravene kan endre seg fortløpende, og det er passasjerenes ansvar å kontrollere dette før avreise.


Start planleggingen av reisen til Nice


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Nice?

Lengter du etter herlige strender, vakker natur og rik kultur, er det bare å fly til Nice. Nyt opplevelser som vinsmaking eller spaserturer langs smale, spennende gater i gamlebyen, før dagen rundes av med deilig middelhavsmat på en restaurant.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

De fleste barn elsker å bade og herje i vannkanten, og Nice har en ca. 7 km lang strandlinje å friste med. I selve Nice kan det være ganske brådypt, men reiser du litt utenfor byen finner du mer barnevennlige strender som Villefranche eller Beaulie.

Hvor bør jeg shoppe?

Fra design til kjedebutikker – Nice er et mekka når det kommer til shopping. Begynn handlerunden på Place Massena og spaser oppover handlegaten Avenue Jean Medecin, og nyt det varierte utvalget av butikker. Gamlebyen har dessuten mange, spennende vintagebutikker.

Hvilke områder rundt Nice burde jeg besøke?

Det er mange vakre landsbyer rundt Nice som venter på å bli oppdaget. Saint Jean Cap Ferrat er et rolig sted, hvor du kan utforske kunsten til Jean Cocteau i Villa Santo Sospir eller spasere langs strandpromenaden. Ønsker du å bevege deg litt, kan du dra til Cap-d’Ail og gå den uforglemmelige kystveien til Monaco.