Finn billige fly til Nice

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Nice

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Nice

Beste pris på enveisbillett

342 kr

Beste pris på tur/retur-billett

751 kr

Raskeste flytid

2t 45m

Opereres av

9 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Nice fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 342 kr (Oslo Gardermoen til Nice Côte d'Azur).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Nice fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 751 kr (Oslo Gardermoen til Nice Côte d'Azur).
Den kjappeste flyvningen til Nice fra Norge tar 2t 45m (Stavanger Sola til Nice Côte d'Azur).
Det finnes 9 andre flyselskaper som flyr til Nice, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Nice

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nice fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nice

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nice

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nice (NCE)

Vanligvis er flyvninger til Nice fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nice Côte d'Azur, som i gjennomsnitt koster 2 255 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar39 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nice koster i gjennomsnitt kun 1 379 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli63 % dyrereDet koster ca. 3 671 kr for flyvninger til Nice fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NICE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli374 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nice fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Nice?

Høysesong for å fly til Nice og nyte den franske rivieraen er juli og august. Da skinner solen over det asurblå vannet og den langstrakte strandlinjen. Dyreste tidspunkt for å reise til Nice er ofte i juli og desember, ettersom prisene henger sammen med skoleferier.

Velger du å reise utenom sesongen, slipper du svære turistflokker når du besøker markedet på Cours Saleya, og du har dessuten gode sjanser for å finne billige flybilletter til Nice. Spesielt november er et gunstig tidspunkt for å fly til Nice.

133 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Nice. Denne flyvningen er fra Stranraer, og er 98 % billigere enn de fleste flyvninger til Nice. Du kan finne den billigste prisen til Nice fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Nice fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 379 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Nice i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Nice i November er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 408 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 27 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Nice. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 255 kr. Dog har det, i løpet av de siste 72 timene, blitt funnet flyvninger fra Norge for så lite som 751 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Nice. Hvis du planlegger å fly til Nice, bør du vurdere å bestille flyvninger til Toulon Hyeres flyplass (113 km fra sentrum i Nice).

Du kan finne tilbud for Toulon Hyeres flyplass for i gjennomsnitt 5 374 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Nice

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Nice som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
4. des.
OSL01:40Oslo Gardermoen
2t 55m
NCE04:35Nice Côte d'Azur
11. des.
NCE05:15Nice Côte d'Azur
2t 50m
OSL08:05Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
21. okt.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
5t 35m
1 stopp
NCE10:35Nice Côte d'Azur
23. okt.
NCE11:10Nice Côte d'Azur
17t 10m
1 stopp
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. des.
OSL01:40Oslo Gardermoen
2t 55m
NCE04:35Nice Côte d'Azur
11. des.
NCE01:30Nice Côte d'Azur
5t 25m
1 stopp
OSL06:55Oslo Gardermoen
SWISS
7. nov.
OSL01:45Oslo Gardermoen
7t 20m
1 stopp
NCE09:05Nice Côte d'Azur
14. nov.
NCE09:45Nice Côte d'Azur
8t 30m
1 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
24. sep.
OSL19:20Oslo Gardermoen
22t 55m
1 stopp
NCE18:15Nice Côte d'Azur
1. okt.
NCE07:10Nice Côte d'Azur
2t 55m
OSL10:05Oslo Gardermoen
SWISS
4. des.
OSL01:45Oslo Gardermoen
7t 20m
1 stopp
NCE09:05Nice Côte d'Azur
11. des.
NCE09:45Nice Côte d'Azur
8t 30m
1 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
1 008 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Nice

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Nice, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Norwegian
4. des.
OSL01:40Oslo Gardermoen
2t 55m
NCE04:35Nice Côte d'Azur
Flere flyselskaper
24. sep.
OSL19:20Oslo Gardermoen
22t 55m
1 stopp
NCE18:15Nice Côte d'Azur
Flere flyselskaper
17. okt.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
5t 50m
1 stopp
NCE10:35Nice Côte d'Azur

Hvilke flyselskaper flyr til Nice?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Nice

Hvilke flyselskaper flyr til Nice?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Nice fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Norwegian, Scandinavian Airlines, Lufthansa og Wideroe. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Nice jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Flyr AS til Nice

I gjennomsnitt går det 3 fly med Flyr AS til Nice hver uke. De fleste av dem flyr fra Oslo Gardermoen til Nice, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Flyr AS til Nice. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Flyr AS til Nice som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 728 kr og hadde avgang fra Bergen Flesland. Flyr AS er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,6/10 av 3 av brukerne våre.

Flyvninger med SWISS til Nice

E annet populært valg for fly til Nice, er SWISS (8,4/10, 138 vurderinger). De fleste flyvninger med SWISS som lander i Nice, ankommer fra Zurich, men det finnes 22 flyvninger med SWISS til Nice fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med SWISS på momondo denne uken, lå på 996 kr (Oslo Gardermoen til Nice, tur/retur).


Flyplasser nære Nice

Under finner du alle flyplassene i Nice sammen med avstanden til sentrum

Skal du fly til Nice, lander du sannsynligvis på Nice lufthavn som er hovedflyplassen i Provence. Flere lavpriskjeder med billige flybilletter til Nice lander her. Det er dessuten enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum og videre rundt i distriktet. Ekspressbussen er et godt alternativ om du skal rett til sentrum. Den går ca. Hvert 15.–30. minutt, fra tidlig morgen til utpå kvelden, og koster ca. € 5–10. Reisetiden er ca. 15–20 minutter. Lokalbuss er det billigste alternativet og koster ca. € 1–2. Dessuten finner du en togstasjon ca. 15 minutter fra flyplassen, med forbindelser til flere destinasjoner i Provence.


Populære flybilletter til Nice

Finn dine flybilletter til Nice med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Nice
Raskeste flytid2t 55m
Laveste pris818 kr
Flyvninger fra Trondheim til Nice
Raskeste flytid6t 10m
Laveste pris1 921 kr
Flyvninger fra Bergen til Nice
Raskeste flytid2t 55m
Laveste pris1 132 kr
Flyvninger fra Stavanger til Nice
Raskeste flytid10t 20m
Laveste pris1 560 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Nice

Når du har sikret deg billige flybilletter til Nice, kan du også vurdere å booke et reisekort på nettet før du drar. Reisekortet FRENCH Riviera PASS gir deg ubegrenset tilgang til offentlig transport samt gratis adgang til flere attraksjoner. Kortet koster fra € 30 til € 70, avhengig av varighet. Du kan også kjøpe reisekort kun for buss og trikk. Et dagspass koster ca. € 5–10 og et ukespass koster € 15–20.

Nice er godt tilrettelagt for sykler, og sykkelstiene blir stadig utvidet. Dersom du ønsker å nyte byen fra sykkelsetet har du gode muligheter for å leie en sykkel under oppholdet ditt. Foretrekker du maksimal frihet til å utforske byen og området, kan du leie en bil og oppdage Nice i eget tempo.


Visumkrav for Nice

Du må ha med deg pass dersom du skal fly til Nice, men visum behøves ikke. I tider med hyppig grensekontroll kan reisende nektes adgang uten identifikasjon, selv om Frankrike er medlem av Schengen. Kun pass regnes som gyldig identifikasjon for nordmenn i utlandet. Du må forsikre deg om at passet er gyldig under hele oppholdet før du drar. Vi anbefaler at du sjekker nettsidene til den franske ambassaden eller regjeringen før du skal reise til Nice. Kravene kan endre seg fortløpende, og det er passasjerenes ansvar å kontrollere dette før avreise.


Start planleggingen av reisen til Nice


De beste tingene å se og gjøre i Nice

Lengter du etter herlige strender, vakker natur og rik kultur, er det bare å fly til Nice. Nyt opplevelser som vinsmaking eller spaserturer langs smale, spennende gater i gamlebyen, før dagen rundes av med deilig middelhavsmat på en restaurant.

De fleste barn elsker å bade og herje i vannkanten, og Nice har en ca. 7 km lang strandlinje å friste med. I selve Nice kan det være ganske brådypt, men reiser du litt utenfor byen finner du mer barnevennlige strender som Villefranche eller Beaulie.

Fra design til kjedebutikker – Nice er et mekka når det kommer til shopping. Begynn handlerunden på Place Massena og spaser oppover handlegaten Avenue Jean Medecin, og nyt det varierte utvalget av butikker. Gamlebyen har dessuten mange, spennende vintagebutikker.

Det er mange vakre landsbyer rundt Nice som venter på å bli oppdaget. Saint Jean Cap Ferrat er et rolig sted, hvor du kan utforske kunsten til Jean Cocteau i Villa Santo Sospir eller spasere langs strandpromenaden. Ønsker du å bevege deg litt, kan du dra til Cap-d’Ail og gå den uforglemmelige kystveien til Monaco.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Nice når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Nice, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Nice på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Nice, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Nice og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Nice

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Nice

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.