Leiebiler i Viterbo, Italia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Viterbo, Italia? Start søket her

Viterbo, Viterbo, Italia
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Viterbo, Viterbo, Italia
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Viterbo

Alle større selskaper som leier ut biler i Viterbo, Italia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

3,0

Valuta for pengene

4,0
3 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Viterbo, Italia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Roma Fiumicino flyplass

Leiebiler i Viterbo

14 personer har sett etter leiebil i Viterbo i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Viterbo for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Hertz er et av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Viterbo. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Viterbo som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Viterbo, Italia?

Hvis du leier et kjøretøy i Viterbo, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Viterbo ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Viterbo, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Viterbo?

De fleste momondo-brukere leier Fiat Panda i Viterbo, men Hyundai Accent er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Fiat Panda, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 256 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Fiat Panda i Viterbo for så lite som 92 kr per dag. Leiebiler av typen Hyundai Accent i Viterbo koster i gjennomsnitt 204 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 96 kr per dag.

Hvordan er været i Viterbo, Italia i oktober?

De som ønsker å leie bil i Viterbo i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 15 °C og en nedsbørsmengde på omkring 87 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Viterbo i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Viterbo. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Viterbo, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat Panda, Hyundai Accent og Ford Focus.

Er været i Viterbo representativt for resten av Lazio?

Reisende som skal kjøre fra Viterbo på en biltur rundt omkring i Lazio eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 16 °C, og ca. 88,8 mm nedbør.


Start planleggingen av reisen til Viterbo