Leiebiler i Tel Aviv, Israel

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Tel Aviv, Israel? Start søket her

Tel Aviv, Israel
24. sep. — 1. okt.
Samme leveringssted
Tel Aviv, Israel
fr. 24.9.
12:00
fr. 1.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Tel Aviv, Israel bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

212 kr - 1 024 kr

Alle biltyper

140 kr - 1 823 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Tel Aviv i Israel, koster 249 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Tel Aviv i Israel, er i juli. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med en pris på kun 212 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 59 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tel Aviv. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Tel Aviv kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Tel Aviv funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Tel Aviv i Israel, koster 230 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Tel Aviv i Israel, er i september. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med en pris på kun 140 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 62 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tel Aviv. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Tel Aviv kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Tel Aviv funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Varebil i Tel Aviv i Israel, koster 534 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Varebil i Tel Aviv i Israel, er i september. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med en pris på kun 140 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tel Aviv. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Tel Aviv kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Varebil i Tel Aviv funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Tel Aviv

Alle større selskaper som leier ut biler i Tel Aviv, Israel
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,4

Gjennomsnittlig

5,8

Henting/levering

5,8

Valuta for pengene

5,9
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,3

Henting/levering

5,5

Valuta for pengene

5,1
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,3

Gjennomsnittlig

5,8

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

5,5
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,4

Komfort

5,8

Gjennomsnittlig

5,4

Henting/levering

5,5

Valuta for pengene

5,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

5,2

Gjennomsnittlig

4,4

Henting/levering

4,5

Valuta for pengene

4,3
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

5,7

Valuta for pengene

6,5
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,9

Henting/levering

5,8

Valuta for pengene

5,9

Avstand fra Tel Aviv, Israel til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Tel Aviv Ben Gurion Intl flyplass

Leiebiler i Tel Aviv

6 282 brukere har sett etter leiebiler i Tel Aviv med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Tel Aviv for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Tel Aviv. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Tel Aviv har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Tel Aviv når du bruker CalAuto på ett av deres totalt 5 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 163 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 167 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Tel Aviv, Israel?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Tel Aviv. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Tel Aviv tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilket leiebilselskap i Tel Aviv har flest utleiesteder?

CalAuto har flest utleiesteder i Tel Aviv, Israel med 5 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 167 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Tel Aviv, Israel?

Når du bestiller en leiebil i Tel Aviv, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Tel Aviv er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Tel Aviv du befinner deg.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Tel Aviv?

Til en gjennomsnittspris på 219 kr/dag (og kun 32 kr/dag), er leiebiler av typen Hyundai Accent i Tel Aviv den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Chevrolet Spark i Tel Aviv for i gjennomsnitt 177 kr/dag (26 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Volvo XC90 i Tel Aviv?

Europcar er det mest poplære leiebilselskapet som tilbyr leie av Volvo XC90 i Tel Aviv. Prisen for å leie Volvo XC90 hos Europcar, ligger på i gjennomsnitt 1 664 kr/dag.Europcar har også andre leiebiler av typen Luksus i Tel Aviv i tilfelle du endrer mening om Volvo XC90. For eksempel er Ford Taurus tilgjengelig i Tel Aviv fra Europcar.

Hvordan er været i Tel Aviv, Israel i september?

De som ønsker å leie bil i Tel Aviv i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 25 °C og en nedsbørsmengde på omkring 0 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Ettersom Tel Aviv vanligvis opplever høye temperaturer i september med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Tel Aviv representativt for resten av Gush Dan?

De som ønsker å leie bil i Tel Aviv for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Gush Dan i løpet av september vanligvis har temperaturer på 25 °C med en forventet nedbørsmengde på 0 mm.


Leiebiler i andre byer i Israel

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Jerusalem, Eilat og Tiberias i Israel

Start planleggingen av reisen til Tel Aviv