Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Hertz i New York

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i New York

Sjåførens alder: 26–65
to. 20.6.
to. 27.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Hertz i New York i New York

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

579 kr - 1 873 kr

Alle biltyper

579 kr - 4 732 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Hertz i New York i New York på, er i Desember. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 579 kr per dag. 579 kr per dag er 44 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 040 kr for en leiebil av type Liten hos Hertz i New York. Enda Desember kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Hertz i New York, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Liten hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Hertz i New York i New York på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 592 kr per dag. 592 kr per dag er 63 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 618 kr for en leiebil av type SUV hos Hertz i New York. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Hertz i New York, er November den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i November på leiebiler av typen SUV hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Hertz sine utleiesteder i New York

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i New York, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Hertz

17 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

6,4

Value

6,3

Informasjon om leierbiler fra Hertz i New York

Har Hertz et utleiested på New York John F Kennedy flyplass?

Ja, Hertz har 1 utleiested på New York John F Kennedy flyplass (Building 318).

Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i New York?

Hertz tilbyr gratis avbestilling av leiebil i New York. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Hertz for mer informasjon. New York retningsnummer for Hertz finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i New York i juli?

Brukerne våre som leier biler hos Hertz i New York i juli, foretrekker leiebiler av typen Medium. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Medium i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 651 kr/dag i gjennomsnitt, og 651 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i New York?

Hertz har 17 utleiesteder i New York. Utleiestedet deres på 22 Marine Air Terminal er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 37% av brukerne våre som så etter leiebil hos Hertz i New York valgt å leie bil via Hertz sitt utleiested på 22 Marine Air Terminal.

Når oppdaterte momondo sist prisene for New York fra biler sist?

Priser for New York fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for New York fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 129 tilbydere å velge mellom fra New York biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i New York?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert New York. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i New York?

Når du leier en bil i New York, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til New York på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 20.6.
12:00
to. 27.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i New York

Populære leiebiltyper i New York