Leiebiler fra Hertz i New York

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i New York

New York, NY, USA
4. feb. — 11. feb.
Samme leveringssted
New York, NY, USA
fr. 4.2.
12:00
fr. 11.2.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Hertz i New York i New York

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

464 kr - 1 065 kr

Alle biltyper

494 kr - 1 304 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Hertz i New York i New York på, er i Desember. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 464 kr per dag. 464 kr per dag er 36 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 729 kr for en leiebil av type Liten hos Hertz i New York. Enda Desember kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Hertz i New York, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Liten hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Hertz

1 081 kr/dag

13 feb.–20 feb.
Chevrolet Sonic Sedan

Hertz sine utleiesteder i New York

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i New York, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,2

Value

6,1

Informasjon om leierbiler fra Hertz i New York

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i New York under COVID-19-pandemien?

  Hertz har innført forbedrede renholdsmetoder på utleiestedene sine i New York for å forhindre spredningen av COVID-19 til kunder og ansatte. Dette inkluderer desinfisering av biler innvendig (ratt og dashbord), utvendig (dørhåndtak og nøkkellenker) og andre hyppig berørte områder. Hertz har også følgende ekstra retningslinjer for helse og sikkerhet:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i New York i februar?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Hertz i New York ligger på i gjennomsnitt 623 kr per dag i februar. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 299 kr per dag hos Hertz i denne perioden i New York. 4 363 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Hertz i februar når du er i New York.

 • Har Hertz et utleiested på New York John F Kennedy flyplass?

  Ja, Hertz har 1 utleiested på New York John F Kennedy flyplass (Building 318).

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i New York?

  Hertz tilbyr gratis avbestilling av leiebil i New York. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Hertz for mer informasjon. New York retningsnummer for Hertz finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i New York i februar?

  Brukerne våre som leier biler hos Hertz i New York i februar, foretrekker leiebiler av typen Stor. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Stor i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 620 kr/dag i gjennomsnitt, og 448 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i New York?

  Den billigste biltypen som Hertz tilbyr i New York, er SUV som har en gjennomsnittspris pris på 1 075 kr per dag. 1 075 kr per dag er 32 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Hertz, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 16 % av momondo-brukere som leide en leiebil i New York hos Hertz, valgte SUV på bakgrunn av pengene de kunne spare.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i New York?

  Hertz har 15 utleiesteder i New York. Utleiestedet deres på 22 Marine Air Terminal er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 25% av brukerne våre som så etter leiebil hos Hertz i New York valgt å leie bil via Hertz sitt utleiested på 22 Marine Air Terminal.


Leiebiler fra Hertz i New York

Lei en bil hos Hertz i andre byer i New York, f.eks. Brooklyn, Buffalo og Staten Island